Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Page 26 of 28 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Mon Feb 01, 2010 11:03 pm

mohd azri deraman wrote:
zulkbo wrote:salam Azri?
noyiee baru call aku ajak minum
letih la bro..kerja hari ni ..nape ko
tak join dia weh..?
dia cal aku kat surau.hp tingal aku cal dia dh balik

aku baru jer sampai umah..
memang nak jumpa kengkawan ni
kalau dia ckp awal..dah sampai umah mmg
malaslah..harap dia tak kecik hati..
apa citer ozzy..?

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  mohd azri deraman on Mon Feb 01, 2010 11:10 pm

zulkbo wrote:
mohd azri deraman wrote:
zulkbo wrote:salam Azri?
noyiee baru call aku ajak minum
letih la bro..kerja hari ni ..nape ko
tak join dia weh..?
dia cal aku kat surau.hp tingal aku cal dia dh balik

aku baru jer sampai umah..
memang nak jumpa kengkawan ni
kalau dia ckp awal..dah sampai umah mmg
malaslah..harap dia tak kecik hati..
apa citer ozzy..?
ozzy dah ok kot.aku pun tak cal
ibnu auta je tu,dia baru ambik no hp ko dari aku
dia kata kul 9 dia kat kl tp dah on the way balik Jengka

mohd azri deraman

Posts : 37
Points : 56
Join date : 22/06/2009
Age : 46
Location : KAMPUNG JARA MARAN

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Mon Feb 01, 2010 11:13 pm

mohd azri deraman wrote:
zulkbo wrote:
mohd azri deraman wrote:
zulkbo wrote:salam Azri?
noyiee baru call aku ajak minum
letih la bro..kerja hari ni ..nape ko
tak join dia weh..?
dia cal aku kat surau.hp tingal aku cal dia dh balik

aku baru jer sampai umah..
memang nak jumpa kengkawan ni
kalau dia ckp awal..dah sampai umah mmg
malaslah..harap dia tak kecik hati..
apa citer ozzy..?
ozzy dah ok kot.aku pun tak cal
ibnu auta je tu,dia baru ambik no hp ko dari aku
dia kata kul 9 dia kat kl tp dah on the way balik Jengka

he he..cam tu ke?
hari jumaat ni ko senang?
aku belanja makan murtabak mengkasar?

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  mohd azri deraman on Mon Feb 01, 2010 11:26 pm

zulkbo wrote:
mohd azri deraman wrote:
zulkbo wrote:
mohd azri deraman wrote:
zulkbo wrote:salam Azri?
noyiee baru call aku ajak minum
letih la bro..kerja hari ni ..nape ko
tak join dia weh..?
dia cal aku kat surau.hp tingal aku cal dia dh balik

aku baru jer sampai umah..
memang nak jumpa kengkawan ni
kalau dia ckp awal..dah sampai umah mmg
malaslah..harap dia tak kecik hati..
apa citer ozzy..?
ozzy dah ok kot.aku pun tak cal
ibnu auta je tu,dia baru ambik no hp ko dari aku
dia kata kul 9 dia kat kl tp dah on the way balik Jengka

he he..cam tu ke?
hari jumaat ni ko senang?
aku belanja makan murtabak mengkasar?


sdp tu cal aku dulu

mohd azri deraman

Posts : 37
Points : 56
Join date : 22/06/2009
Age : 46
Location : KAMPUNG JARA MARAN

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Mon Feb 01, 2010 11:31 pm

mohd azri deraman wrote:


sdp tu cal aku dulu
alright..
kalau boleh aku nak ajak ozzy ngan ziemark

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Wed Feb 03, 2010 2:31 pm

mohd azri deraman wrote:

aku baru jer sampai umah..
memang nak jumpa kengkawan ni
kalau dia ckp awal..dah sampai umah mmg
malaslah..harap dia tak kecik hati..
apa citer ozzy..?

ozzy dah ok kot.aku pun tak cal
ibnu auta je tu,dia baru ambik no hp ko dari aku
dia kata kul 9 dia kat kl tp dah on the way balik Jengka[/quote]

Aku seminggu kat wad hari tu ..lembik la juga..skrg badan pun masih lemah2 slow2 recover..

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Wed Feb 03, 2010 2:46 pm

alhamdulillah..beransur sihat dah ko ozzy
tu yang koi nak celebrate belanja makan
murtabak mengkasar kat sri rampai jumaat ni
kabo nya nasir,cakawari sibuk..azri.ozzy ngan koi
jer lah..yang lain mana free leh lah join..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Wed Feb 03, 2010 2:53 pm

zulkbo wrote:alhamdulillah..beransur sihat dah ko ozzy
tu yang koi nak celebrate belanja makan
murtabak mengkasar kat sri rampai jumaat ni
kabo nya nasir,cakawari sibuk..azri.ozzy ngan koi
jer lah..yang lain mana free leh lah join..

aku x berani nak jamin juga zul..pasalnya aku skrg berulang alik tgk anak aku kat hospital kuala lumpur sama juga kena denggi ..aku kluar jumaat malam..anak aku masuk pagi sabtu..smlm bacaan platelete dia dah menjunam kebacaan 25..nampak gaya nak tunggu platelete tu naik lambat lagi rasanya tu.. Crying or Very sad

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Wed Feb 03, 2010 3:01 pm

ye ke??
tak pe..buat mana yang penting dulu..
makan2 tu lain kali pun boleh...
simpati kat ko Sad

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Wed Feb 03, 2010 11:17 pm

zulkbo wrote:ye ke??
tak pe..buat mana yang penting dulu..
makan2 tu lain kali pun boleh...
simpati kat ko Sad

Lega rasanya anak aku baru je discharge tadi..alhamdulillah doa

alhamdulillah ..jie
berkat doa dari ayah yang sabar.. Very Happy sunny

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  mohd azri deraman on Wed Feb 03, 2010 11:44 pm

ozzy wrote:
zulkbo wrote:ye ke??
tak pe..buat mana yang penting dulu..
makan2 tu lain kali pun boleh...
simpati kat ko Sad

Lega rasanya anak aku baru je discharge tadi..alhamdulillah
hai dah sihat nampok nya En Ozzy kite .
Smile Smile Very Happy Very Happy

mohd azri deraman

Posts : 37
Points : 56
Join date : 22/06/2009
Age : 46
Location : KAMPUNG JARA MARAN

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Wed Feb 03, 2010 11:46 pm

harap jadilah sesi makan murtabak kita
jumaat ni..goner?? bertiga jer lah kita..
nasir ngan zimark sibuk.. scratch

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Wed Feb 03, 2010 11:47 pm

mohd azri deraman wrote:
ozzy wrote:
zulkbo wrote:ye ke??
tak pe..buat mana yang penting dulu..
makan2 tu lain kali pun boleh...
simpati kat ko Sad

Lega rasanya anak aku baru je discharge tadi..alhamdulillah
hai dah sihat nampok nya En Ozzy kite .
Smile Smile Very Happy Very Happy

alhamdulillah jeri..ni pun masih rasa lemah2 sendi lagi ni..tadi baru lepas ambik anak kat HKL kena denggi juga.. Mad

p/s - jeri nanti tolong email kat aku gambo kita yg ko ambik masa kat spital tu..


Last edited by ozzy on Thu Feb 04, 2010 12:01 am; edited 1 time in total

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Wed Feb 03, 2010 11:49 pm

zulkbo wrote:harap jadilah sesi makan murtabak kita
jumaat ni..goner?? bertiga jer lah kita..
nasir ngan zimark sibuk.. scratch

insyaalah zul cantik gak tu..mmg teringin gak aku nak merasa murtabak tu..murtabak ni feberet aku time bulan posa je dgn laksa kedah..hehe
p/s - cubala koling tosh..kut2 dia leh join..lama betul x jumpa dia ni

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Thu Feb 04, 2010 12:04 am

ozzy wrote:
zulkbo wrote:harap jadilah sesi makan murtabak kita
jumaat ni..goner?? bertiga jer lah kita..
nasir ngan zimark sibuk.. scratch

insyaalah zul cantik gak tu..mmg teringin gak aku nak merasa murtabak tu..murtabak ni feberet aku time bulan posa je dgn laksa kedah..hehe
p/s - cubala koling tosh..kut2 dia leh join..lama betul x jumpa dia ni

aku tak de no hp tosh
aku serah kat ko lah..
jemputlah berapa ramai rodong pun
dont worried aku tengah mood nak bersedekah ni..he he Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Thu Feb 04, 2010 12:07 am

zulkbo wrote:
ozzy wrote:
zulkbo wrote:harap jadilah sesi makan murtabak kita
jumaat ni..goner?? bertiga jer lah kita..
nasir ngan zimark sibuk.. scratch

insyaalah zul cantik gak tu..mmg teringin gak aku nak merasa murtabak tu..murtabak ni feberet aku time bulan posa je dgn laksa kedah..hehe
p/s - cubala koling tosh..kut2 dia leh join..lama betul x jumpa dia ni

aku tak de no hp tosh
aku serah kat ko lah..
jemputlah berapa ramai rodong pun
dont worried aku tengah mood nak bersedekah ni..he he Razz

wokeh esok aku aku try call dia..confirm nak gi bila ..kul bape?

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Thu Feb 04, 2010 12:10 am

hari jumaat aku cuti pukul bp pun tak pe
cer ko confirm hat lain pukul berapa senang.. aku ngikut je Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Thu Feb 04, 2010 12:13 am

zulkbo wrote:hari jumaat aku cuti pukul bp pun tak pe
cer ko confirm hat lain pukul berapa senang.. aku ngikut je Very Happy

okeh..nanti aku maklumkan pada diaorg lepas isya ok ke??

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Thu Feb 04, 2010 12:16 am

ozzy wrote:
zulkbo wrote:hari jumaat aku cuti pukul bp pun tak pe
cer ko confirm hat lain pukul berapa senang.. aku ngikut je Very Happy

okeh..nanti aku maklumkan pada diaorg lepas isya ok ke??

kedai tu bukak sampai kul bapa aku tak pasti
tapi okey jer lah..tak de sana kita makan kat lain..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Thu Feb 04, 2010 10:58 am

buat zulj3..
kalau tak keberatan up la gambo
ke apa kenangan SMKJ2 kat sini
amat di hargai..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Thu Feb 04, 2010 10:54 pm

mawiee..moh join kita makan malam sok
aku..pojiee..jeri..tu pun kalau ko ke KL lah.. Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  cikacung on Thu Feb 04, 2010 10:59 pm

zulkbo wrote:mawiee..moh join kita makan malam sok
aku..pojiee..jeri..tu pun kalau ko ke KL lah..

Minta maap la zul....jauh banget! kim salam je kwn2 sumer.....

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 45
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Thu Feb 04, 2010 11:01 pm

cikacung wrote:
zulkbo wrote:mawiee..moh join kita makan malam sok
aku..pojiee..jeri..tu pun kalau ko ke KL lah..

Minta maap la zul....jauh banget! kim salam je kwn2 sumer.....

insyaallah..senang sampaii KL
calling lah bro.. Cool

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  cikacung on Thu Feb 04, 2010 11:03 pm

zulkbo wrote:
cikacung wrote:
zulkbo wrote:mawiee..moh join kita makan malam sok
aku..pojiee..jeri..tu pun kalau ko ke KL lah..

Minta maap la zul....jauh banget! kim salam je kwn2 sumer.....

insyaallah..senang sampaii KL
calling lah bro..

wokeh..... teringin gak nak jumpa kawan2 lama......

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 45
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  mohd azri deraman on Thu Feb 04, 2010 11:25 pm

cikacung wrote:
zulkbo wrote:
cikacung wrote:
zulkbo wrote:mawiee..moh join kita makan malam sok
aku..pojiee..jeri..tu pun kalau ko ke KL lah..

Minta maap la zul....jauh banget! kim salam je kwn2 sumer.....

insyaallah..senang sampaii KL
calling lah bro..

wokeh..... teringin gak nak jumpa kawan2 lama......
jangan teringin je mawi moh turun KL...kawan2 kite ramai kt sini

mohd azri deraman

Posts : 37
Points : 56
Join date : 22/06/2009
Age : 46
Location : KAMPUNG JARA MARAN

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 26 of 28 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum