Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Page 27 of 28 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  cikacung on Thu Feb 04, 2010 11:36 pm

jangan teringin je mawi moh turun KL...kawan2 kite ramai kt sini[/quote]

Insyaallah nanti sampai la.......
Ko xder buat promosi kat penang dah ke?

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 45
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  mohd azri deraman on Thu Feb 04, 2010 11:40 pm

cikacung wrote:jangan teringin je mawi moh turun KL...kawan2 kite ramai kt sini

Insyaallah nanti sampai la.......
Ko xder buat promosi kat penang dah ke?[/quote]
slalu ada tapi tua2 ni dah malas nk pegi Smile Smile Very Happy

mohd azri deraman

Posts : 37
Points : 56
Join date : 22/06/2009
Age : 46
Location : KAMPUNG JARA MARAN

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  cikacung on Thu Feb 04, 2010 11:42 pm

mohd azri deraman wrote:
cikacung wrote:jangan teringin je mawi moh turun KL...kawan2 kite ramai kt sini

Insyaallah nanti sampai la.......
Ko xder buat promosi kat penang dah ke?
slalu ada tapi tua2 ni dah malas nk pegi [/quote]

Ko dah tua ke? hehe.....

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 45
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Sat Feb 06, 2010 11:23 am

salam Budin...?

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Sat Feb 06, 2010 10:06 pm

Kawan baru je habis buat kenduri doa selamat..Azri pun ada datang...ajak zul keje katanya..apapun alhamdulillah

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  mohd azri deraman on Sat Feb 06, 2010 11:00 pm

ozzy wrote:Kawan baru je habis buat kenduri doa selamat..Azri pun ada datang...ajak zul keje katanya..apapun alhamdulillah

aku doh email gambo dapat tok...

mohd azri deraman

Posts : 37
Points : 56
Join date : 22/06/2009
Age : 46
Location : KAMPUNG JARA MARAN

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Sat Feb 06, 2010 11:47 pm

mohd azri deraman wrote:
ozzy wrote:Kawan baru je habis buat kenduri doa selamat..Azri pun ada datang...ajak zul keje katanya..apapun alhamdulillah

aku doh email gambo dapat tok...

ozzy aok tak kabo ke koi semalam
mana koi nak plan..he he..sorri..
lain kali weh... Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Sun Feb 07, 2010 6:46 pm

mohd azri deraman wrote:
ozzy wrote:Kawan baru je habis buat kenduri doa selamat..Azri pun ada datang...ajak zul keje katanya..apapun alhamdulillah

aku doh email gambo dapat tok...

tak ada pun..ko lupa attach gambo tu..aku dah cek email..

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Mon Feb 08, 2010 10:22 am

zulkbo wrote:
mohd azri deraman wrote:
ozzy wrote:Kawan baru je habis buat kenduri doa selamat..Azri pun ada datang...ajak zul keje katanya..apapun alhamdulillah

aku doh email gambo dapat tok...

ozzy aok tak kabo ke koi semalam
mana koi nak plan..he he..sorri..
lain kali weh... Very Happy

koi dah sms ke aok tgh hari tu..tapi aok kata aok keje..lagipun aku buat last minute x plan pun..

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  shahastana on Mon Feb 08, 2010 11:29 am

zulkbo wrote:salam Budin...?

salam...ape khabo ?

shahastana

Posts : 13
Points : 13
Join date : 12/12/2009
Age : 45
Location : jengka 6 & kuantan

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Sun Mar 07, 2010 10:44 pm

Seisi ngeteh malam minggu semalam (6/3/2010) yang ada cuma aku,jeri dan tusirin..bertambah satu lagi senarai kwn2 kita yang ada syarikat sendiri..
Senarai terkini rakan2 dari kelas 5 Gamma yang dah buka syarikat/perniagaan sendiri :

1- Ramli (Awe) - Alaf Teras Sdn. Bhd.
Lokasi - Seri Kembangan
Produk - Pembekal tunggal E-Kamus di Malaysia,China & Indonesia

2- OZZY - AFH Vision Enterprise (Part time)
Lokasi - Jalan Klang Lama, PJ
Produk - Pencuci lantai Serai Wangi (OZZY) dan membuat perkhidmatan
drafting,design,proposal layout 2D & 3D.

3-Ruzi/Zimak (cakawari) - Exigap Enterprise (Part time)
Lokasi - Cheras
Produk - Web design & Photo service
4-Hasbullah (Kabul) - ... Sdn. Bhd. (lupa tanya nama company)
Lokasi - Shah Alam
Produk - Kontraktor & Service

5-Mawi (cikacung) - ... Sdn. Bhd. (lupa tanya nama company)
Lokasi - Kulim , Kedah
Produk - Bahan Pembinaan

6-Mohd Aini - belum daftar nama syarikat
Lokasi - Bangi/kajang
Produk - Bakso dan berbagai jenis mee serta makanan lain

7-Zulkbo - Dalam proses cheers


8-Tusirin -... Sdn. Bhd. (nama sykt tidak dpt didedahkan tanpa kebenaran)
Lokasi - Jalan Klang Lama
Produk - Mekanikal , Elektrikal dan IT


Seperti kita sedia maklum Tusirin ni dari dulu byk berahsia maka nama syarikatnya tidak dapat saya dedahkan namun anda semua boleh andaikan jika staffnya seramai 30 orang ..moga berjaya dan maju jaya sirin..


Last edited by ozzy on Mon Mar 08, 2010 12:29 am; edited 5 times in total

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Sun Mar 07, 2010 10:49 pm

tahniah Tosh..
rezeki aok la tu..he he
koi nak meniaga jugak ni..
tungguuuuu........... Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Sun Mar 07, 2010 11:18 pm

Salam sejahtera buat geng semua...
Walaupun agak kecewa kerana ramai rakan tidak dapat hadir malam semalam namun kita semua perlu/amat memahami mungkin masing2 ada perkara lain yang lebih penting untuk diselesaikan..
Untuk perjumpaan seterusnya diharap rakan2 yang berada dilembah kelang (KL/Sel) dapat meluangkan masa untuk seisi perbincangan serta berbual sesama kita..rakan2 dari tempat lain turut dialu-alukan jika ada kelapangan..
Lokasi seterusnya - satay kajang
tarikh - akan diumumkan dlm masa terdekat

Antara sebab lokasi ini dipilih mungkin kita dapat menziarahi rakan kita mohd aini yang hanya menunggu masa/saat kelahiran anaknya yg terbaru..(lupa tanya bini yg mana satu hehe)


Antara agenda/topik utama :
1- Seisi perbincangan untuk gathering tahun depan tarikh, lokasi , collection , aktiviti dll...


Diharap member disini dapat update status masing2
member dilembah kelang :

1-ozzy -
2-Zul -
3-Zimark -
4-Tusirin -
5-Azri -
6-Ramli -
7-Nasir -
8-Mohd Aini -
9-Hasbullah -

member dr luar lembah kelang :
mawi (Kulim Kedah) -
nordin (jengka 2) -
Ibnu (Noyie - Jengka 2/kl) -
wan kamarudin (Kelantan) -
roslan (Temerloh) -
mazlan (Jengka 2) -
Shahabudin (kuantan) -
Shahriman (kuantan) -
Razak (jengka 4) -
Halimah (kuantan) -


Last edited by ozzy on Mon Mar 08, 2010 12:38 am; edited 8 times in total

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Sun Mar 07, 2010 11:22 pm

al right..koi okey jer janji notis awei jie
macam semalam mati koi ingat tak jadi..jadi
orang umah ajak koi ziarah adik dia di UIAM
maaflah koi tak dapat hadir..next gether..insyaallah..
**untung mat aini..he he

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Mon Mar 08, 2010 12:02 am

zulkbo wrote:al right..koi okey jer janji notis awei jie
macam semalam mati koi ingat tak jadi..jadi
orang umah ajak koi ziarah adik dia di UIAM
maaflah koi tak dapat hadir..next gether..insyaallah..
**untung mat aini..he he

Ok zul..harap kali ni ramai yang dapat hadir..member lain kalau tak nak update kat sini boleh call atau sms aku..

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  mohd azri deraman on Mon Mar 08, 2010 12:21 am

ozzy wrote:
zulkbo wrote:al right..koi okey jer janji notis awei jie
macam semalam mati koi ingat tak jadi..jadi
orang umah ajak koi ziarah adik dia di UIAM
maaflah koi tak dapat hadir..next gether..insyaallah..
**untung mat aini..he he

Ok zul..harap kali ni ramai yang dapat hadir..member lain kalau tak nak update kat sini boleh call atau sms aku..

aku no hal cakap je kt mane, Mat Eni tu yang no.2

mohd azri deraman

Posts : 37
Points : 56
Join date : 22/06/2009
Age : 46
Location : KAMPUNG JARA MARAN

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  SailorMoon on Mon Mar 08, 2010 12:25 am

ozzy wrote:
zulkbo wrote:al right..koi okey jer janji notis awei jie
macam semalam mati koi ingat tak jadi..jadi
orang umah ajak koi ziarah adik dia di UIAM
maaflah koi tak dapat hadir..next gether..insyaallah..
**untung mat aini..he he

Ok zul..harap kali ni ramai yang dapat hadir..member lain kalau tak nak update kat sini boleh call atau sms aku..

wah, tuan a.d.o dh menunjukkan wajah beliau..

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  CRein The Great on Mon Mar 08, 2010 10:04 am

Cik Shinju wrote:
ozzy wrote:
zulkbo wrote:al right..koi okey jer janji notis awei jie
macam semalam mati koi ingat tak jadi..jadi
orang umah ajak koi ziarah adik dia di UIAM
maaflah koi tak dapat hadir..next gether..insyaallah..
**untung mat aini..he he

Ok zul..harap kali ni ramai yang dapat hadir..member lain kalau tak nak update kat sini boleh call atau sms aku..

wah, tuan a.d.o dh menunjukkan wajah beliau..

Salam Tuan a.d.o..
Alang2 menampakan wajah tu.. teruskan usaha tuan untuk me'union'kan 5Gamma! dh lama sepi jer ni!!
SETUJU sgt dgn cadangan tuan hamba tu.. I'm followw!!

CRein The Great

Posts : 12
Points : 12
Join date : 17/11/2009

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Sat Mar 13, 2010 12:13 pm



semalam ngeteh pekena TOMYAM BAEKKK..punyalah
penuh dengan ketam..beh..terima kasih pada towkey besor
kita abang Ramli (berambut ala Ramli Sarip gitu..he he..)
koi cadang nak diet..geng punya pasei makan jugalah malam tadi
antara agenda ngeteh ialah nak buat reunion pelajar 5 sains 1988
mana yang lain boleh lah beri cadangan samaada lokasi dan masa
buat masa sekarang antara lokasi yang kita dok bincang:

1.Kuantan.(memandangkan Cik Ainie,Budin,Shahriman ada di sana)
2.Port Dickson
3.Genting Highland ( Di tengah-tengah antara Pahang dan KL)
4.Sungai Congkak (hutan..siang-siang dah tolak nampak gayanya) he he Laughing

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  shahastana on Sat Mar 13, 2010 10:04 pm

zulkbo wrote:

semalam ngeteh pekena TOMYAM BAEKKK..punyalah
penuh dengan ketam..beh..terima kasih pada towkey besor
kita abang Ramli (berambut ala Ramli Sarip gitu..he he..)
koi cadang nak diet..geng punya pasei makan jugalah malam tadi
antara agenda ngeteh ialah nak buat reunion pelajar 5 sains 1988
mana yang lain boleh lah beri cadangan samaada lokasi dan masa
buat masa sekarang antara lokasi yang kita dok bincang:

1.Kuantan.(memandangkan Cik Ainie,Budin,Shahriman ada di sana)
2.Port Dickson
3.Genting Highland ( Di tengah-tengah antara Pahang dan KL)
4.Sungai Congkak (hutan..siang-siang dah tolak nampak gayanya) he he Laughing


salam...
koi bagi pihak warga kuantan setuju je.. kat mane tu tak kisah.

shahastana

Posts : 13
Points : 13
Join date : 12/12/2009
Age : 45
Location : jengka 6 & kuantan

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  cikacung on Thu Mar 25, 2010 11:24 am

Latest info: Aku baru sembang ngan Ajak. Dia ngajo kt J6.
Kita tggu dia masuk sini.

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 45
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Thu Mar 25, 2010 11:26 am

cikacung wrote:Latest info: Aku baru sembang ngan Ajak. Dia ngajo kt J6.
Kita tggu dia masuk sini.
Thanks Mawie.. Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Wed Mar 31, 2010 6:53 pm

Tahniah buat rakan kita Mohd Aini dengan kelahiran cahaya mata baru ..sepasang bayi kembar lelaki..

Sirin..Diam je..busy ke..bila kita nak pergi??

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Wed Mar 31, 2010 10:59 pm

ozzy wrote:Tahniah buat rakan kita Mohd Aini dengan kelahiran cahaya mata baru ..sepasang bayi kembar lelaki..

Sirin..Diam je..busy ke..bila kita nak pergi??

terer mat aini..
sekali "tembak" 2 beb Rolling Eyes cheers sunny

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ainie rashid on Sun Apr 04, 2010 7:58 pm

zulkbo wrote:
ozzy wrote:Tahniah buat rakan kita Mohd Aini dengan kelahiran cahaya mata baru ..sepasang bayi kembar lelaki..

Sirin..Diam je..busy ke..bila kita nak pergi??

terer mat aini..
sekali "tembak" 2 beb Rolling Eyes cheers sunny


Alhamdulillah....
tahniah untuk mat Aini atas kelahiran anak yang ke ..... dan ke.....
tak lama lagi turn Shahriman lak.... yg lain bila lagi?????

Tuk rakan lain......bila la rasanye jejak kasih ni nak terlaksana sepenuhnya ek???,,,,tak terjejak lagi kasih yg terputus ni...... memasing nampaknye tersangat bz..... puahnye menunggu..........

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  Sponsored content Today at 3:42 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 27 of 28 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum