Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Page 28 of 28 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Wed Apr 14, 2010 10:47 pm

maaf koi pohon buat saudara noyie
sebab tak dapat nak nolong ke pudu
hari ni tolong ambikkan barang beliau
memandangkan koi sibuk hingga ke malam
ginilah kerja koi....harap memahami.....
Sad

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ainie rashid on Mon May 03, 2010 1:58 pm

zulkbo wrote:
ozzy wrote:Tahniah buat rakan kita Mohd Aini dengan kelahiran cahaya mata baru ..sepasang bayi kembar lelaki..

Sirin..Diam je..busy ke..bila kita nak pergi??

terer mat aini..
sekali "tembak" 2 beb Rolling Eyes cheers sunny


Nak kongsi dua benda hari ini ngan kalian semua:
1) Shahriman baru dpt baby boy. ( kaloh la ngan mat aini yg dpt 2 terus SEGALANYE) ha ha ha sorry.......
2.. Che Rodziah kirim salam kat u all semua.....dia kat Bukit Gambir Muar johor... dah 10 tahun kat sana......

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Mon May 03, 2010 2:01 pm

salam ainie
che rodziah
satu jengka
ngan koi
tapi dah
23 tahun
tak jumpa
goner la rupa
memasing ler nih
dari sekolah rendah
aku ngan dia nie
kirim salam byk
kat dia juga Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Mon May 03, 2010 2:02 pm

>>>>TAHNIAH ABANG SHAHRIMAN KITA..
terer2 belaka kengkawan aku ni... Very Happy I love you

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ainie rashid on Mon May 03, 2010 2:08 pm

zulkbo wrote:salam ainie
che rodziah
satu jengka
ngan koi
tapi dah
23 tahun
tak jumpa
goner la rupa
memasing ler nih
dari sekolah rendah
aku ngan dia nie
kirim salam byk
kat dia juga Very Happy

InsyaAllah akan kusampaikan...
Bila sebut nama zul dan mawie.... kak che kata..... duduk se jengka tapi ....
tak pernah berjumpa..... Crying or Very sad Crying or Very sad Very Happy

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Mon May 03, 2010 2:59 pm

ainie rashid wrote:
zulkbo wrote:
ozzy wrote:Tahniah buat rakan kita Mohd Aini dengan kelahiran cahaya mata baru ..sepasang bayi kembar lelaki..

Sirin..Diam je..busy ke..bila kita nak pergi??

terer mat aini..
sekali "tembak" 2 beb Rolling Eyes cheers sunny


Nak kongsi dua benda hari ini ngan kalian semua:
1) Shahriman baru dpt baby boy. ( kaloh la ngan mat aini yg dpt 2 terus SEGALANYE) ha ha ha sorry.......
2.. Che Rodziah kirim salam kat u all semua.....dia kat Bukit Gambir Muar johor... dah 10 tahun kat sana......

tahniah Shahriman..erk dah berapa orang anaknya??

w'salam che rodziah..

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Mon May 03, 2010 6:45 pm

cik ainie..
Che Rodziah tu kalau ada FB
add la ke koi.. Cool

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ainie rashid on Mon May 03, 2010 8:28 pm

zulkbo wrote:cik ainie..
Che Rodziah tu kalau ada FB
add la ke koi.. Cool

Maaf zul.... yg itu buat masa ini tak dapat direalisasikan...
Komp tak dek, Internet tak dek... bak kata che....
dia umpama katak bawah tempurung..... hanya talifon penghubung dunianya...
harap dapat selami ayat tersebut...
tapi.... InsyaAllah.... akan diusahakan...

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Tue May 04, 2010 12:39 pm

ainie rashid wrote:
zulkbo wrote:cik ainie..
Che Rodziah tu kalau ada FB
add la ke koi.. Cool

Maaf zul.... yg itu buat masa ini tak dapat direalisasikan...
Komp tak dek, Internet tak dek... bak kata che....
dia umpama katak bawah tempurung..... hanya talifon penghubung dunianya...
harap dapat selami ayat tersebut...
tapi.... InsyaAllah.... akan diusahakan...
terima kasih
sahabat Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Mon Jun 28, 2010 6:56 pm



gambo ehsan FB aireen..


_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Mon Jun 28, 2010 6:57 pm


_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ainie rashid on Wed Jul 07, 2010 12:39 pm

zulkbo wrote:




Kan best kalau dapat jumpa semua member yang duk KL malam.. tu....
Tapi member yang berempat yg hadir pun penuh dengan cerita dan kisahnya.... satu malam pun tak habis cerita.......tapi sebab memasing dah ade tanggungjawab.... kena lah terima seadanye...

Pas ni penganjur buatlah lagi.... seronok dapat jumpa kalian.....

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Wed Jul 07, 2010 12:44 pm

ainie rashid wrote:

Kan best kalau dapat jumpa semua member yang duk KL malam.. tu....
Tapi member yang berempat yg hadir pun penuh dengan cerita dan kisahnya.... satu malam pun tak habis cerita.......tapi sebab memasing dah ade tanggungjawab.... kena lah terima seadanye...

Pas ni penganjur buatlah lagi.... seronok dapat jumpa kalian.....

Salam Ainie...beritau je bila aok nak turun KL .. nanti koi roger yang lain..kalau blh sblm bulan posa kot..ke nok buat masa berbuka sekali..
p/s - tempat hari tu makan sedap tapi bising..x bape selesa nak nyembang .. Very Happy

*** - koi email proposal tu pun x de respon..cuma nordin dgn mat je respon... Crying or Very sad

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ainie rashid on Wed Jul 07, 2010 8:46 pm

ozzy wrote:
ainie rashid wrote:

Kan best kalau dapat jumpa semua member yang duk KL malam.. tu....
Tapi member yang berempat yg hadir pun penuh dengan cerita dan kisahnya.... satu malam pun tak habis cerita.......tapi sebab memasing dah ade tanggungjawab.... kena lah terima seadanye...

Pas ni penganjur buatlah lagi.... seronok dapat jumpa kalian.....

Salam Ainie...beritau je bila aok nak turun KL .. nanti koi roger yang lain..kalau blh sblm bulan posa kot..ke nok buat masa berbuka sekali..
p/s - tempat hari tu makan sedap tapi bising..x bape selesa nak nyembang .. Very Happy

*** - koi email proposal tu pun x de respon..cuma nordin dgn mat je respon... Crying or Very sad


Waalaikummussalam
Betul tu... tapi kat situ bising sebab ader bola.... saya ni jenis tak kisah.... tapi makanan kat situ memang boleh makan la.....nak turun kl ?... no problm..asal bukan waktu kerja...n tempat yg saya tahu la..... just hello....
Very Happy Very Happy
Pasal e mail tu... sy dah tak kisah sangat... bak kata mawie ... kecik ati dah...
Saper nak join..... kita ajak..... saper tak nak... biar je.... yang penting kita on juga....tak dapat kumpul rakan kita jer... kita offer kat rakan lain yang sudi.....
sambil berehat kita dapat merapatkan persahabatan..... kalu ikut saya..... teruskan je....
Smile Smile

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  asyikin irish on Sun Aug 08, 2010 4:10 pm

wah...1988 tuh...lamer bebenor ha!

asyikin irish

Posts : 7
Points : 7
Join date : 08/08/2010
Age : 32
Location : Jengka 18, pahang

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Sun Aug 08, 2010 4:50 pm

asyikin irish wrote:wah...1988 tuh...lamer bebenor ha!

dah nak otai belaka Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ainie rashid on Sun Aug 22, 2010 1:31 am

asyikin irish wrote:wah...1988 tuh...lamer bebenor ha!



Assalamualaikum kengkawan 5 Gamma.............................1988.................22 tahun tuh........

Saper yang akan balik beraya di jengka tahun ni........................
Moh pi raya rumah saya................TAPI...............serentak.................agar kita dapat berkumpul kembali........dapat sekejap pun..........jadilah

Tapi yang paling best.... pas tu kita round gilir2 tiap umah......pasti jadi memory terindah.....

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Embarassed Embarassed

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  cikacung on Sun Aug 22, 2010 4:50 am

ainie rashid wrote:
asyikin irish wrote:wah...1988 tuh...lamer bebenor ha!



Assalamualaikum kengkawan 5 Gamma.............................1988.................22 tahun tuh........

Saper yang akan balik beraya di jengka tahun ni........................
Moh pi raya rumah saya................TAPI...............serentak.................agar kita dapat berkumpul kembali........dapat sekejap pun..........jadilah

Tapi yang paling best.... pas tu kita round gilir2 tiap umah......pasti jadi memory terindah.....

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Embarassed Embarassed

Bila tu? bg le tarikh ngan masa sekali......

Helmi Hisham anjur reunion SMKJ2 84-88(Tahun kita la tu.....) kat melaka pada bln 12 ni. sapa2 nak join blh le contact dia(fb). Dgr citer penginapan di 'sponsor'.

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 45
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ainie rashid on Sun Aug 22, 2010 8:01 am

cikacung wrote:
ainie rashid wrote:
asyikin irish wrote:wah...1988 tuh...lamer bebenor ha!



Assalamualaikum kengkawan 5 Gamma.............................1988.................22 tahun tuh........

Saper yang akan balik beraya di jengka tahun ni........................
Moh pi raya rumah saya................TAPI...............serentak.................agar kita dapat berkumpul kembali........dapat sekejap pun..........jadilah

Tapi yang paling best.... pas tu kita round gilir2 tiap umah......pasti jadi memory terindah.....

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Embarassed Embarassed

Bila tu? bg le tarikh ngan masa sekali......

Helmi Hisham anjur reunion SMKJ2 84-88(Tahun kita la tu.....) kat melaka pada bln 12 ni. sapa2 nak join blh le contact dia(fb). Dgr citer penginapan di 'sponsor'.

Antara Raya pertama dan kedua je sebab:
1. cuti sek pendek ngat,
2. mungkin ry kedua dah ader nak kena balik umah "satu lagi"...........
3. satu agi.... yg pompuan lain tu ni je masa depa balik n laki depa x marah kita gi umah depa sebab "raya"....

kengkawan ... please bagi cadangan......... 22 tahun tuh......

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Wed Jan 19, 2011 10:49 am

Reunion dicadangkan pada 1 may 2011 lokasi Cherating Pahang...Harap dapat sambutan dan kerjasama dari semua rakan-rakan..

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  MD on Fri Jan 21, 2011 11:05 am

ozzy wrote:Reunion dicadangkan pada 1 may 2011 lokasi Cherating Pahang...Harap dapat sambutan dan kerjasama dari semua rakan-rakan..

semoga berjaya..!!

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Sat Jan 22, 2011 1:17 pm

ozzy wrote:Reunion dicadangkan pada 1 may 2011 lokasi Cherating Pahang...Harap dapat sambutan dan kerjasama dari semua rakan-rakan..

koi berminat..tapi tu lah
bila keluar nih main 3 hari
akan koi confirm kemudian Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Mon Jan 24, 2011 8:48 am

zulkbo wrote:
ozzy wrote:Reunion dicadangkan pada 1 may 2011 lokasi Cherating Pahang...Harap dapat sambutan dan kerjasama dari semua rakan-rakan..

koi berminat..tapi tu lah
bila keluar nih main 3 hari
akan koi confirm kemudian Very Happy

Dua hari 1 malam je zul..check in 30/4 check out 1/5 kul 2 ptg...kena confirm cepat sbb nak bayar booking sblm raya cina ni..

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Mon Jan 24, 2011 10:38 pm

ozzy wrote:
zulkbo wrote:
ozzy wrote:Reunion dicadangkan pada 1 may 2011 lokasi Cherating Pahang...Harap dapat sambutan dan kerjasama dari semua rakan-rakan..

koi berminat..tapi tu lah
bila keluar nih main 3 hari
akan koi confirm kemudian Very Happy

Dua hari 1 malam je zul..check in 30/4 check out 1/5 kul 2 ptg...kena confirm cepat sbb nak bayar booking sblm raya cina ni..

ermmm..
dah dapat berapa
orang dah tu..?

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  Sponsored content Today at 9:15 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 28 of 28 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum