Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Page 4 of 28 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 28  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  cikacung on Thu Oct 15, 2009 2:27 am

zulkbo wrote:kalu boleh korang senarai nama
cikgu yang mengajar ngan subjek sekali
aku betul lupa la geng Shocked Shocked
cikgu razalli tak yah lah poji selalu
dok citeraku ingatlah...
(ANAK EMAS CIKGU RAZALI#si poji ni)

hg bukak email yahoo hg, aku br sent list kelas kita.

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 46
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Thu Oct 15, 2009 2:42 am

cikacung wrote:
zulkbo wrote:kalu boleh korang senarai nama
cikgu yang mengajar ngan subjek sekali
aku betul lupa la geng Shocked Shocked
cikgu razalli tak yah lah poji selalu
dok citeraku ingatlah...
(ANAK EMAS CIKGU RAZALI#si poji ni)

hg bukak email yahoo hg, aku br sent list kelas kita.

thanks bro..
aku ingat aku sorang jer
ada yang tak tido lagi
kat kulim ker?

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  cikacung on Thu Oct 15, 2009 3:15 am

zulkbo wrote:
cikacung wrote:
zulkbo wrote:kalu boleh korang senarai nama
cikgu yang mengajar ngan subjek sekali
aku betul lupa la geng Shocked Shocked
cikgu razalli tak yah lah poji selalu
dok citeraku ingatlah...
(ANAK EMAS CIKGU RAZALI#si poji ni)

hg bukak email yahoo hg, aku br sent list kelas kita.

thanks bro..
aku ingat aku sorang jer
ada yang tak tido lagi
kat kulim ker?

ha'ah, kat kulim. ada keje skit nak buat....

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 46
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Thu Oct 15, 2009 9:47 am

zulkbo wrote:kalu boleh korang senarai nama
cikgu yang mengajar ngan subjek sekali
aku betul lupa la geng Shocked Shocked
cikgu razalli tak yah lah poji selalu
dok citeraku ingatlah...
(ANAK EMAS CIKGU RAZALI#si poji ni)

Hahaha..akhirnya baru sekarang korang tau..Tu pasal time subject kimia aku dok paling depan..Nakal2 aku pun ada gak cikgu yang syg kat aku ni..hehe..anyway kalau sapa2 tau kat mana cikgu razali tu beritau la aku yek tak kirala alamat rumah atau no phone ke ..teringin sgt aku nak jumpa dia Sad
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  acey on Thu Oct 15, 2009 10:34 am

zulkbo wrote:
acey wrote:koi dengor big balik kg, jerantut feri, dia belajar silat sampai tamat, pas tu dia migrate gi us, dia jadi wrestler, big show nama dia skrang

dah kaya patut tak ingat
nak balik ulu jempol lagi
la tu..
huh huh huh Very Happy Very Happy
aceyyyy..selamat hari raya
raya itu hari aku jumpa mawi
mane ko???

raya kali ni turn raya kat jengka, so ikut MOU, macam biasa la, tengahari raya ke 2 kena balik Perak le pulok, raya umoh deme le. Koi tak sempat jumpa sesapa pun, jumpa family je. Nampak Mat, tapi tak sempat nak berhenti cause Mat on the way gi ziarah kubur n koi pulok tengah busy sikit ngan family

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Thu Oct 15, 2009 1:04 pm

acey wrote:
zulkbo wrote:
acey wrote:koi dengor big balik kg, jerantut feri, dia belajar silat sampai tamat, pas tu dia migrate gi us, dia jadi wrestler, big show nama dia skrang

dah kaya patut tak ingat
nak balik ulu jempol lagi
la tu..
huh huh huh Very Happy Very Happy
aceyyyy..selamat hari raya
raya itu hari aku jumpa mawi
mane ko???

raya kali ni turn raya kat jengka, so ikut MOU, macam biasa la, tengahari raya ke 2 kena balik Perak le pulok, raya umoh deme le. Koi tak sempat jumpa sesapa pun, jumpa family je. Nampak Mat, tapi tak sempat nak berhenti cause Mat on the way gi ziarah kubur n koi pulok tengah busy sikit ngan family


macam tu lah sema dah
berfamily...nak buat goner
masing-masing kena faham
aku raya pun tak sempat jalan mana
kat jengka ..suntuk sangat
mawi dtg umah kitaorang gi umah
poji..tu pun belum mandi lagi dia
huh huh huh Very Happy Very Happy

@@##jangan marah aaa..jie Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Thu Oct 15, 2009 1:06 pm

fourzy wrote:
zulkbo wrote:kalu boleh korang senarai nama
cikgu yang mengajar ngan subjek sekali
aku betul lupa la geng Shocked Shocked
cikgu razalli tak yah lah poji selalu
dok citeraku ingatlah...
(ANAK EMAS CIKGU RAZALI#si poji ni)

Hahaha..akhirnya baru sekarang korang tau..Tu pasal time subject kimia aku dok paling depan..Nakal2 aku pun ada gak cikgu yang syg kat aku ni..hehe..anyway kalau sapa2 tau kat mana cikgu razali tu beritau la aku yek tak kirala alamat rumah atau no phone ke ..teringin sgt aku nak jumpa dia Sad

ye lah aku pun teringin
jumpa cikgu-cikgu kita
yang banyak sabo ngan kerenah kita
dulu..harap sehat la sema..
DOA DARI AKU..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Thu Oct 15, 2009 1:08 pm

MD wrote:Molek lah tu kalau ada ruang dan peluang kita dapat jumpa semula kengkawan mase sekolah dulu...

BIG thank you to PCC
and crew....
cheers cheers


Last edited by zulkbo on Thu Oct 15, 2009 1:27 pm; edited 1 time in total

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  acey on Thu Oct 15, 2009 1:13 pm

bro, awok kalu jumpa cikgu2 lama ni bukan setakat kena cium tangan, silap2 kena cuit kaki....apatah lagi sempena Deepavali....ingat tak lagi Cikgu Ravi, dia kan sayang kat awok

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  acey on Thu Oct 15, 2009 1:19 pm

bro cikacung, bila awok ada turun KL, call la koi, lama tak ukur ketinggian dengan awok ni...hp no koi, zul ada tu

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Thu Oct 15, 2009 1:24 pm

acey wrote:bro, awok kalu jumpa cikgu2 lama ni bukan setakat kena cium tangan, silap2 kena cuit kaki....apatah lagi sempena Deepavali....ingat tak lagi Cikgu Ravi, dia kan sayang kat awok

woittt..
betul la aku baru ingat..
tapi cikgu ravi form 6
apa kabo la agoknye dia

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Thu Oct 15, 2009 1:27 pm

aceyy bila nak tempah baju
kat kedai aku??
mat kahan budak engko tu
baru ni upah batek "oficcial"
kat tempat aku cantik gak
kainnye...

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  weark on Thu Oct 15, 2009 8:31 pm

zulkbo wrote:
weark wrote:aku balik sanapun tak lama.
Jumpa org tua aku jadi lupa hal lain
ada gak tanya geng2 kat sana(kalau diorg bagitau bila jumpa ngan adik beradik dia).
Aku ingat nak cuti lama sikit nak pusing2 cari.

jangan la panik bro...
dorang gempak hang jer tu
ada lah haluan masing-masing
geng lain tu BIG,MAT NOR,SHAHRIMAN
korang yang ingat tolong senarai balik nama
geng kelas kita laki pompuan sema
maaflah aku byk mkn kepala ikan gamoknya
lupa belaka nama..yang popular cam limah,
fauziah,faezah ngan salwani tak yah lah
memang aku ingat pun...
huh huh huh


rasa bersalah lah plak
avatar
weark

Posts : 42
Points : 50
Join date : 29/09/2009
Age : 46
Location : Rantau Panjang,Pasir Mas,Ulu Jempol,Kota Bharu

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Fri Oct 16, 2009 1:35 am

weark wrote:

rasa bersalah lah plak

Tu la pasal..ingat sama kwn2 ni...last kita jumpa masa kat kuantan ..lepak sekali dengan mat yi (ibnu) zaman megang bus stand dulu la..hahahaha sampai skrg tiap kali jumpa dia dia tanya aku 'BAHU ADA LAGI KE'..hahahaha bounce bounce
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Fri Oct 16, 2009 7:41 pm

fourzy wrote:
weark wrote:

rasa bersalah lah plak

Tu la pasal..ingat sama kwn2 ni...last kita jumpa masa kat kuantan ..lepak sekali dengan mat yi (ibnu) zaman megang bus stand dulu la..hahahaha sampai skrg tiap kali jumpa dia dia tanya aku 'BAHU ADA LAGI KE'..hahahaha bounce bounce

ibnu sajari budak jengka 2
dengar citer dah kaya Very Happy Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  weark on Sat Oct 17, 2009 11:03 pm

zulkbo wrote:
fourzy wrote:
weark wrote:

rasa bersalah lah plak

Tu la pasal..ingat sama kwn2 ni...last kita jumpa masa kat kuantan ..lepak sekali dengan mat yi (ibnu) zaman megang bus stand dulu la..hahahaha sampai skrg tiap kali jumpa dia dia tanya aku 'BAHU ADA LAGI KE'..hahahaha

ibnu sajari budak jengka 2
dengar citer dah kaya

tokey minyak lagi ke.
avatar
weark

Posts : 42
Points : 50
Join date : 29/09/2009
Age : 46
Location : Rantau Panjang,Pasir Mas,Ulu Jempol,Kota Bharu

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Sun Oct 18, 2009 1:55 am

weark wrote:
zulkbo wrote:
fourzy wrote:
weark wrote:

rasa bersalah lah plak

Tu la pasal..ingat sama kwn2 ni...last kita jumpa masa kat kuantan ..lepak sekali dengan mat yi (ibnu) zaman megang bus stand dulu la..hahahaha sampai skrg tiap kali jumpa dia dia tanya aku 'BAHU ADA LAGI KE'..hahahaha

ibnu sajari budak jengka 2
dengar citer dah kaya

tokey minyak lagi ke.

Last jumpa dia dah jadi tokey lori..buat transport kdg2 turun Kl gak..syg no dia dah tuka la plak..try kol dah tamat perkhidmatan..
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  cikacung on Sun Oct 18, 2009 11:41 pm

acey wrote:bro cikacung, bila awok ada turun KL, call la koi, lama tak ukur ketinggian dengan awok ni...hp no koi, zul ada tu

kwn gi umoh aok raya baru ni, mak long je ade... dia kata aok dah gi KK.
kwn rasa kita tak yoh uko tinggi, kita uko perut pulak..... hehehe.......

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 46
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Sun Oct 18, 2009 11:52 pm

cikacung wrote:
acey wrote:bro cikacung, bila awok ada turun KL, call la koi, lama tak ukur ketinggian dengan awok ni...hp no koi, zul ada tu

kwn gi umoh aok raya baru ni, mak long je ade... dia kata aok dah gi KK.
kwn rasa kita tak yoh uko tinggi, kita uko perut pulak..... hehehe.......

oittt...
huh huh huh...
tandanya bahagia berumahtangga tu Laughing Laughing

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  acey on Mon Oct 19, 2009 2:20 pm

alhamdulillah bahagia, asam garam rumahtangga tu tak leh elak la, sedangkan lidah lagi tergigit kankakan........tapi koi mmg suka gigit lidah.....time pekena sup utara la

alamak tapi jangan la bahagia dengan perut ke depan, maksud koi lelaki la, tak syok wooo

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Mon Oct 19, 2009 7:05 pm

wan..
lama la tak jumpa ko
turun KL PM aku kat sini
nanti aku bagi no hp

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Fri Oct 23, 2009 9:43 am

acey wrote:alhamdulillah bahagia, asam garam rumahtangga tu tak leh elak la, sedangkan lidah lagi tergigit kankakan........tapi koi mmg suka gigit lidah.....time pekena sup utara la

alamak tapi jangan la bahagia dengan perut ke depan, maksud koi lelaki la, tak syok wooo

Uiikk bro jgn le main ukur perut lak weii..kalau aokme tunduk ke bawah masih nampak objek lain kat bawah tu bermakna masih terkawal la tapi kalau tunduk kebawah cuma nampak perut je benda lain x nampak tu kira dah tahap kritikal dah tu ekekekeke.... bounce bounce
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Fri Oct 23, 2009 9:49 am

fourzy wrote:
acey wrote:alhamdulillah bahagia, asam garam rumahtangga tu tak leh elak la, sedangkan lidah lagi tergigit kankakan........tapi koi mmg suka gigit lidah.....time pekena sup utara la

alamak tapi jangan la bahagia dengan perut ke depan, maksud koi lelaki la, tak syok wooo

Uiikk bro jgn le main ukur perut lak weii..kalau aokme tunduk ke bawah masih nampak objek lain kat bawah tu bermakna masih terkawal la tapi kalau tunduk kebawah cuma nampak perut je benda lain x nampak tu kira dah tahap kritikal dah tu ekekekeke.... bounce bounce

rasanya tak der geng kita
yang sampai tak nampok
benda tu lagi kut

huh huh huh Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  acey on Fri Oct 23, 2009 1:46 pm

Ada la, koi rasa awe dah teruk woo, almaklum dia dah jadi businessman berjaya

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Fri Oct 23, 2009 10:49 pm

acey wrote:Ada la, koi rasa awe dah teruk woo, almaklum dia dah jadi businessman berjaya

papaleh aok acey..
tahu dek awe kecik ati dia
tak mau dia belanja kita makan
restoran mahal lagi..
dia duit byk..biasalah boss besar
badan pun mau besar
keluarga pun besar
(bini dengar dah 3)
huh huh huh Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 28 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 28  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum