Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Selangor lwn Pahang, 25/7/09, 8.45 pm, Stadium Shah Alam

View previous topic View next topic Go down

Selangor lwn Pahang, 25/7/09, 8.45 pm, Stadium Shah Alam

Post  apens7 on Sat Jul 25, 2009 12:26 pm

Perlawanan terakhir bagi Liga Super musim ini uneuk kedua2 pasukan menyaksikan sang juara, Selangor yg bakal ditabalkan juara Liga Super untuk pertama kali dalam sejarah mereka akan menutup tirai bertemu pasukan kesayangan negeri kita iaitu Pahang yang hampir pasti akan turun ke Liga Perdana setelah hanya mampu menduduki tangga ke-2 tercorot diatas PDRM yg telah pun sah diturunkan ke Liga Perdana berdasarkan punggutan mata.

Peluang Pahang tetap ada jika berjaya menundukkan Selangor di gelanggang keramat mereka sambil mengharapkan Pulau Pinang, satu lagi pasukan yang berada ditangga ke -3 tercorot kalah dalam baki 2 perlawanan.

Tapi bagi peminat2 setia pasukan Pahang itu sendiri, mereka yakin bahawa Pahang tidak mampu mengekalkan tempat didalam Liga Super apabila juara Liga Super, Selangor berazam utk memperturunkan barisan terkuat termasuk kapten mereka, Amri Yahyah yg baru2 ini meledak 2 gol ketika menentang Manchester United.

Ya, sudah pasti Selangor maukan pesta meraikan kejuaraaan mereka dilaman mereka sendiri dengan menutup saingan liga menang keatas Pahang yang rata2 dibarisi pemain2 muda pada musim ini.

Ramalan: Selangor 3 Pahang 1
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Selangor lwn Pahang, 25/7/09, 8.45 pm, Stadium Shah Alam

Post  Deto_8 on Sat Jul 25, 2009 12:55 pm

prediction : kalah jugak

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Selangor lwn Pahang, 25/7/09, 8.45 pm, Stadium Shah Alam

Post  T.O.K.A.N on Sun Jul 26, 2009 1:03 am

prediction aok salohh deto..5 berbalas 1.. Razz
avatar
T.O.K.A.N
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 157
Points : 156
Join date : 03/07/2009

Back to top Go down

Re: Selangor lwn Pahang, 25/7/09, 8.45 pm, Stadium Shah Alam

Post  Deto_8 on Sun Jul 26, 2009 12:46 pm

T.O.K.A.N wrote:prediction aok salohh deto..5 berbalas 1.. Razz

betullah tu...cuma kalah berapa je kawan tok cakap.....

selamat datang ke Liga Perdana.... Cool

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Selangor lwn Pahang, 25/7/09, 8.45 pm, Stadium Shah Alam

Post  Deto_8 on Sun Jul 26, 2009 12:46 pm

T.O.K.A.N wrote:prediction aok salohh deto..5 berbalas 1.. Razz

betullah tu...cuma kalah berapa je kawan tok cakap.....

selamat datang ke Liga Perdana.... Cool

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Selangor lwn Pahang, 25/7/09, 8.45 pm, Stadium Shah Alam

Post  apens7 on Sun Jul 26, 2009 4:29 pm

sib bek keper selangor tu x score.. malu woo kalau keper tu bjaya mcatat nama sbg penjaring gol smalam..hehehehe..

bg kwn men liga perdana pun takpe.. tak perlu mengharap ihsan FAM je.. cam xde maruah lak bolasepak pahang ni...

elok pasni kenal pasti kelemahan2 yg ada... set traget utk mjuarai liga perdana n kembali ke liga super... barisan pemain pahang skang ni perlu dikekalkan sbb semua masih muda n ada masa depan utk menyinar.. kalau nak ubah pun mayb ada 2,3 player berpengalaman (anak pahang) di panggil pulang..

kwn terima hakikat pahang beraksi dalam liga perdana musim depan... waslam..
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Selangor lwn Pahang, 25/7/09, 8.45 pm, Stadium Shah Alam

Post  Deto_8 on Sun Jul 26, 2009 4:43 pm

hehehe...member budak selangor siap tepon kabor kalau keeper tu score memang malulah pahang....panas je dia nganjing

seb baik kawan tanya balik...ada game ke malam ni? Laughing

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Selangor lwn Pahang, 25/7/09, 8.45 pm, Stadium Shah Alam

Post  OTAIkutai on Sun Jul 26, 2009 8:04 pm

Teringat ayat MD...
Penyokong pasukan Pahang nih kena banyok bersabor
avatar
OTAIkutai
COACH
COACH

Posts : 92
Points : 96
Join date : 17/04/2009
Age : 55

Back to top Go down

Re: Selangor lwn Pahang, 25/7/09, 8.45 pm, Stadium Shah Alam

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum