Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

SAPA NAK GAJI 5X SEBULAN...

View previous topic View next topic Go down

SAPA NAK GAJI 5X SEBULAN...

Post  cocolie on Sun Jul 26, 2009 3:03 am

SALAM RAKAN SEMUA, PROGRAM NI BUKAN MLM, BUKAN DIRECT SELLING, BUKAN PELABURAN, BUKAN SKIM CEPAT KAYA, BUKAN FOREX TAPI PERKONGSIAN GIFTING DENGAN 3 RAKAN SAHAJA, SUMBANGAN SEKALI RM130 DAN KONGSI DENGAN 3 RAKAN ANDA DAH TERIMA GAJI 5 KALI SEBULAN . MUDAH BUKAN....DAFTAR ONLINE RM130

cocolie

Posts : 15
Points : 25
Join date : 06/07/2009
Age : 45
Location : Tg gelang kuantan

http://http:manjung-network.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SAPA NAK GAJI 5X SEBULAN...

Post  zulkbo on Sun Jul 26, 2009 3:26 am

Terima kasih lah bro... Cool Cool

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

peluang kita hanya sekali

Post  cocolie on Mon Aug 10, 2009 6:58 am

terus anda pergi ke webgroup [url=http://manjung-network.blogspot.com[/url].
renungkanlah peluang untuk perbelanjaan hari raya nanti, nilah langkah awal anda

cocolie

Posts : 15
Points : 25
Join date : 06/07/2009
Age : 45
Location : Tg gelang kuantan

http://http:manjung-network.blogspot.com

Back to top Go down

dynadollars, www.dynadollars.net

Post  cocolie on Mon Aug 24, 2009 3:33 am

Alhamdulilah sambutan semakin hangat dengan modal RM130 dan kenalkan 3 rakan je anda akan terima pendapatan seperti dibawah dan anda yang berani mencuba mari daftar terus ke webgroup kami http://manjung-network.blogspot.com

contoh statement dalam USD...... jelas dan telus....

Wallets
Details | Fund | Transfer | Cash-out | Purchase
________________________________________
Details
Preferred Name dolphin army
Select Wallet Select Month-Year View
Balance $1,441.00 Fund

Date & Time From/To Transaction (+/-) $ Balance
2009-08-01 07:19:35 SYSTEM WALLET1 [+200.0] 200.00 16.00
2009-08-17 03:06:20 SYSTEM WALLET1 [+200.0] 200.00 216.00
2009-08-17 03:17:50 SYSTEM WALLET1 [+200.0] 200.00 16.00
2009-08-19 11:29:38 SYSTEM WALLET1 [+725.0] 725.00 741.00
2009-08-19 12:20:11 SYSTEM WALLET1 [+200.0] 200.00 941.00
2009-08-19 12:25:29 SYSTEM WALLET1 [+50.0] 50.00 991.00
2009-08-20 09:04:07 SYSTEM WALLET1 [+50.0] 50.00 1,041.00
2009-08-20 10:03:19 SYSTEM WALLET1 [+300.0] 300.00 1,341.00
2009-08-23 08:20:27 SYSTEM WALLET1 [+100.0] 100.00 1,441.00


jangan tunggu dan berfikir lama lagi kerana ia bukan MLM, bukan skim cepat kaya, bukan Forex, bukan pelaburan internet, bukan skim pyramid, dan ia ada pintu keselamatan yg kukuh iaitu wang anda disimpan di Liberty Reserve(Costa Rica). and aboleh menukarkan dimana-mana trader atau terus ke bank.

daftar terus ke http://manjugn-network.blogspot.com

atau call saya 016-9671551 cocolie Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

cocolie

Posts : 15
Points : 25
Join date : 06/07/2009
Age : 45
Location : Tg gelang kuantan

http://http:manjung-network.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SAPA NAK GAJI 5X SEBULAN...

Post  Yassin on Mon Aug 24, 2009 9:37 am

Kala bukan skim yang disebut diatas skim apa lagi? usah berselidung pada hakikatnya. Bagi saya apa jua skim bagaimana pun helahnya ia tetap tidak akan menjamin keselamatan perlabur atau pemberi wang tersebut. Skim ini lebih mudah skim disebut membawa lari wang org. Diperingkat awal ahli akan diberi wang sebagai mana yang dijanjikan mungkin sekadar menarik perhatian yang lain sahaja. Tetapi bila mana eset telah mencapai sasaran compony terus hilang dengan mudah ditukar kepada nama yang lain....secara peribada juga saya tidak penah percaya akan skim seumpama ini ianya tidak lebih mencari keuntungan segera pihak2 tertentu dan ahli sekadar diberi angan2 utk di hayalkan.....dan memunahkan bangsa sahaja.

Namun kita ini tidak penah serik...apa pun saya amat berharap iklan semacam ini tidak perlu dihiasi disini, pihak moderator perlu mengambil tindakan wajar.

Ikhlas.

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: SAPA NAK GAJI 5X SEBULAN...

Post  Sponsored content Today at 3:53 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum