Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Ruangan Ucapan

Page 3 of 40 Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Ruangan Ucapan

Post  Yassin on Fri Aug 21, 2009 10:02 am

zulkbo wrote:Saya dengan rasa insaf nak mengucapkan selamat datang kepada Ramadhan Al-Mubarak bulan rahmat seluruh alam ..moga kita di PCC ni dapat mengambil peluang yang datang setahun sekali saja ni untuk kita membanyakkan amal ibadat ...

SELAMAT BERPUASA..berbuka jangan banyak-banyak weh..ala kadar udah ler
Laughing

Kas sambung ckit ayat aok tu......JANGAN SAMPAI MEMBAZIR! SEBAB SIFAT MEMBAZIR ITU SIFAT SYAITAN...KARANG DEME DAH BALIK KITA PULOK GANTINYA HEHEHEHEHE.

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Ruangan Ucapan

Post  J.Milan22 on Fri Aug 21, 2009 10:24 am

nak mengucapakan selamat pengantin baru kat wardina n akill heyy...
raser belum terlambat... Razz Razz
mane tau klu dieorg ade jenguk2 pcc ni...hehehe

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: Ruangan Ucapan

Post  along on Fri Aug 21, 2009 10:25 am

SELAMAT BERPUASA KEPADA RODONG SEMUA....
SEMOGA AMAL KEBAJIKAN KITA DITERIMANYA DAN DIGANDAKANNYA....
INSYALLAH.....


p/s: tok ketua boleh dah nak plan majlis berbuka puasa untuk ahli PCC disamping dapat mengeratkan silaturahim sesama kita di bulan yg mulia nie....

along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 29
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: Ruangan Ucapan

Post  jasnoraizan on Fri Aug 21, 2009 10:30 am

along wrote:SELAMAT BERPUASA KEPADA RODONG SEMUA....
SEMOGA AMAL KEBAJIKAN KITA DITERIMANYA DAN DIGANDAKANNYA....
INSYALLAH.....


p/s: tok ketua boleh dah nak plan majlis berbuka puasa untuk ahli PCC disamping dapat mengeratkan silaturahim sesama kita di bulan yg mulia nie....


jgn lupa renew lesen mulut,serviskan hati,kawal kadarnpencemaran telinga& mata,pelihara enjin perut,tax minda & cukai kesabaran,anda mungkin salah seorang pemenang ANUGERAH MLM LAILATUL QADAR 2009.ayuhlah perbanyakan ibadah & ber amal jariah pada RAMADHAN kali ini.selamat menyambut RAMADHAN AL MUBARAK.sempena ramadhan yg mulia ini,kwn dan keluarga mengucapankan selamat berpuasa dan salam kemaafan dihulurkan kepada semua ahli2 PCC sekelian...


Last edited by jasnoraizan on Fri Aug 21, 2009 1:20 pm; edited 2 times in total

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Ruangan Ucapan

Post  Yassin on Fri Aug 21, 2009 10:33 am

J.Milan22 wrote:nak mengucapakan selamat pengantin baru kat wardina n akill heyy...
raser belum terlambat... Razz Razz
mane tau klu dieorg ade jenguk2 pcc ni...hehehe

Kawin dekat bulan pose ni bahaye amat keknya dia ustad x pe laaa mekala org tak brape embuk jangan tebing sesaje kena berganti beras, tak pun memberi org miskin makan...hehehehe.. mengikut syaratnya.

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Ruangan Ucapan

Post  MD on Fri Aug 21, 2009 12:00 pm

Selamat Berpuasa kepada semua Warga PCC......

p/s terima kasih jugak pada yg menghantar sms ucapan selamat berpuasa tu...

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Ruangan Ucapan

Post  Abang Jem on Fri Aug 21, 2009 12:19 pm

bismilahirahmanirah im...

Assalamualaikum wbt..

Pertama kali saya yg bernick kan awangkacok (cait mcm org angkat nikah plak) disini dan suka untuk mengambil peluang ini untuk memohon maaf kepada semua warga PCC yang dikasihi,secara peribadinya mungkin saya ada atau tidak sengaja membuat anda rasa x selesa selama kita berposting disini..dan maybe secara sedar atau x sedar saya pernah buat silap terhadap kalian...niat disini hanya untuk bersuka dan berseronok sambil berkawan...so saya pohon maaf dan memaafkan apa yg telah terjadi diantara kita...

Dan dikesempatan yang diberi ini juga , saya ingin mengucapkan selamat menjalani ibadah puasa semua, semoga ramadhan kali ini memberi kita lebih kemanfaatan darisegi masa dan perkara malah diberi ketetapan iman yang baik serta ibadah yang bersungguh-sungguh dan ikhlas kerana Allah Taala...wallahualam ... Very Happy

Abang Jem
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 591
Join date : 06/05/2009
Location : Ada Aku Kisah???

Back to top Go down

Re: Ruangan Ucapan

Post  Yassin on Fri Aug 21, 2009 12:54 pm

Do'a malaikat Jibril menjelang Ramadhan " "Ya Allah tolong abaikan puasa Umat Muhammad, apabila sebelum memasuki bulan Ramadhan dia tidak melakukan Hal-hal yang berikut:
* Tidak memohon maaf terlebih dahulu kepada kedua orang tuanya (jika masih Ada)* Tidak berma'afan terlebih dahulu antara suami isteri* Tidak bermaafan terlebih dahulu dengan orang-orang sekitarnya.

Maka Rasulullah pun mengatakan Amin sebanyak 3 kali. Dapatkah Kita Bayangkan, yang berdo'a adalah Malaikat Dan yang meng-aminkan adalahRasullullah Dan para sahabat, Dan dilakukan pada Hari Jumaat.

Oleh itu SAYA, Yassin & Keluarga terlebih dahulu memohon ampun Dan maaf jika Ada berbuat kesalahan, baik yang tidak di sengaja maupun yang di sengajakan, semoga Kita dapat menjalani ibadah puasa dengan khusyuk, diberkati Dan dirahmati Allah S.W.T, insyaallah.


Saya juga memohon dihalalkan semuanya termakan dan terminum dan memaafkan kami sekeluarga.
SELAMAT MENJALANKAN IBADAH PUASA

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Ruangan Ucapan

Post  apis11 on Fri Aug 21, 2009 4:15 pm

selamat berpuasa semua..minta maaf salah dan silap...dengan rase rendah diri..apis11 memohon maaf kalau ade terkasar bahasa, termakan..terminum...termengumpat..terkutuk...(utk apens7 n awng kacok..n jebat...) dan segala mcm terlagi..semoga Ramadhan nih..menjadikan kita insan yang lebih baik. cheers cheers cheers

apis11
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 620
Points : 620
Join date : 10/04/2009
Age : 33
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: Ruangan Ucapan

Post  apens7 on Fri Aug 21, 2009 6:32 pm

apis11 wrote: selamat berpuasa semua..minta maaf salah dan silap...dengan rase rendah diri..apis11 memohon maaf kalau ade terkasar bahasa, termakan..terminum...termengumpat..terkutuk...(utk apens7 n awng kacok..n jebat...) dan segala mcm terlagi..semoga Ramadhan nih..menjadikan kita insan yang lebih baik. cheers cheers cheers

tau pun byk dose ngn aku.... ekekekeke

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Ruangan Ucapan

Post  J.Milan22 on Fri Aug 21, 2009 6:35 pm

apens7 wrote:
apis11 wrote: selamat berpuasa semua..minta maaf salah dan silap...dengan rase rendah diri..apis11 memohon maaf kalau ade terkasar bahasa, termakan..terminum...termengumpat..terkutuk...(utk apens7 n awng kacok..n jebat...) dan segala mcm terlagi..semoga Ramadhan nih..menjadikan kita insan yang lebih baik. cheers cheers cheers

tau pun byk dose ngn aku.... ekekekeke

daopat makangg free kfc tuk sahur pun gok ni..ekekekek Razz Razz

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: Ruangan Ucapan

Post  lepat_ubi on Sat Aug 22, 2009 10:02 am

J.Milan22 wrote:nak mengucapakan selamat pengantin baru kat wardina n akill heyy...
raser belum terlambat... Razz Razz
mane tau klu dieorg ade jenguk2 pcc ni...hehehe

bukan wardina wey.... waheeda la...muahahahaha...

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 27
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Ruangan Ucapan

Post  MD on Sat Aug 22, 2009 10:53 am

lepat_ubi wrote:
J.Milan22 wrote:nak mengucapakan selamat pengantin baru kat wardina n akill heyy...
raser belum terlambat... Razz Razz
mane tau klu dieorg ade jenguk2 pcc ni...hehehe

bukan wardina wey.... waheeda la...muahahahaha...

maruuu doh jebat ni...hahahaaaaa

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Ruangan Ucapan

Post  Yassin on Sat Aug 22, 2009 11:49 am

lepat_ubi wrote:
J.Milan22 wrote:nak mengucapakan selamat pengantin baru kat wardina n akill heyy...
raser belum terlambat... Razz Razz
mane tau klu dieorg ade jenguk2 pcc ni...hehehe

bukan wardina wey.... waheeda la...muahahahaha...

nasib ada ok kome pun tak perasaan laluuu........mamil juge budok jebat tuss... Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Ruangan Ucapan

Post  J.Milan22 on Sat Aug 22, 2009 1:40 pm

kesilapan taip amatla di kesali...
wardina tu bekas awek koi..eekkeek Laughing

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: Ruangan Ucapan

Post  labu sayong on Wed Aug 26, 2009 11:15 am

J.Milan22 wrote:kesilapan taip amatla di kesali...
wardina tu bekas awek koi..eekkeek Laughing

Sampai ati abg Jebat melupakan kenangan manis kite..huhu..

labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 30
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Ruangan Ucapan

Post  J.Milan22 on Wed Aug 26, 2009 11:29 am

labu sayong wrote:
J.Milan22 wrote:kesilapan taip amatla di kesali...
wardina tu bekas awek koi..eekkeek Laughing

Sampai ati abg Jebat melupakan kenangan manis kite..huhu..

usahh begitu sihh..barang yg lepas usah dikenang... Razz Razz

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: Ruangan Ucapan

Post  labu sayong on Wed Aug 26, 2009 11:35 am

J.Milan22 wrote:
labu sayong wrote:
J.Milan22 wrote:kesilapan taip amatla di kesali...
wardina tu bekas awek koi..eekkeek Laughing

Sampai ati abg Jebat melupakan kenangan manis kite..huhu..

usahh begitu sihh..barang yg lepas usah dikenang... Razz Razz

kalau dikenang meracun la badan..eewwaahh..

labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 30
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Ruangan Ucapan

Post  lepat_ubi on Wed Aug 26, 2009 12:14 pm

J.Milan22 wrote:
labu sayong wrote:
J.Milan22 wrote:kesilapan taip amatla di kesali...
wardina tu bekas awek koi..eekkeek Laughing

Sampai ati abg Jebat melupakan kenangan manis kite..huhu..

usahh begitu sihh..barang yg lepas usah dikenang... Razz Razz



MUSYKIL

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 27
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Ruangan Ucapan

Post  jasnoraizan on Wed Aug 26, 2009 12:17 pm

lepat_ubi wrote:
J.Milan22 wrote:
labu sayong wrote:
J.Milan22 wrote:kesilapan taip amatla di kesali...
wardina tu bekas awek koi..eekkeek Laughing

Sampai ati abg Jebat melupakan kenangan manis kite..huhu..

usahh begitu sihh..barang yg lepas usah dikenang... Razz Razz



MUSYKIL

kwn pung musykil gok nih......

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Ruangan Ucapan

Post  labu sayong on Wed Aug 26, 2009 12:29 pm

Abg Jebat..mcm mn ni..I xrela la..auww..

labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 30
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Ruangan Ucapan

Post  MD on Wed Aug 26, 2009 12:32 pm

maruuu doh deme ni.....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Ruangan Ucapan

Post  jasnoraizan on Wed Aug 26, 2009 12:34 pm

bulan puasa ni wehhh...bawok bersabor.....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Ruangan Ucapan

Post  J.Milan22 on Wed Aug 26, 2009 12:37 pm

ahh sudohh kene report ni pejabat syriah ni.... Cool Cool

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: Ruangan Ucapan

Post  labu sayong on Wed Aug 26, 2009 12:41 pm

Abg MD turun padang..terpaksalah I undur diri..kehkeh..keh..jgn mrh sume..sekadar merepek di bulan pose..

labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 30
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Ruangan Ucapan

Post  Sponsored content Today at 11:21 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 40 Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum