Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Jokess N HUmOOR...

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Jokess N HUmOOR...

Post  strikerbuncit on Mon Nov 16, 2009 5:26 pm

Suami bin Lelaki
17, Jalan Angkasa, 24300,
Kemaman
Terengganu.

Isteri binti Perempuan
17, Jalan Angkasa, 24300,
Kemaman Terengganu.

31 April 2006

Puan,

PERKARA : PERMOHONAN UNTUK BERPOLIGAMI

Perkara di atas adalah di rujuk.

2. Sebab utama permohonan ini di lakukan adalah kerana saya ingin melengkapkan kuota yang telah di peruntukkan bagi saya. Buat masa ini kuota yang telah di isi cuma satu, memandangkan masih ada 3 kekosongan, eloklah jika dapat di penuhi secepat mungkin. Pihak yang akan mengisi satu kekosongan ini buat masa ini ialah Cik Hana Fazura binti Ramli yang merupakan setiausaha saya di pejabat. Memandangkan komitmen yang beliau tunjukkan di pejabat amat baik, eloklah jika kita masukkan dia bersama kita di dalam organisasi keluarga kita. Kekosongan yang selebihnya akan di isi di masa akan datang.

3. Untuk makluman pihak puan, yang sebenarnya masalah ini telah lama saya fikirkan tetapi memandangkan poket saya yang selalu nipis, terpaksalah saya tangguhkan dulu permohonan ini di samping kurangnye rasa keyakinan untuk mengemukakan permohonan ini. Kini, setelah saya dapat mengeluarkan kesemua duit pelaburan ASB saya, saya merasakan kembalinya semangat saya yang telah hilang selama ini.

4. Permohonan ini amat setimpal kerana dengan kedudukan sekarang ia menguntungkan kedua belah pihak dan juga pihak ketiga. Selama ini hidup kita bahagia sebab jika tidak, manakan mungkin puan dapat menjadi seperti sekarang. Semua yang puan miliki sudah bertambah besar. Kereta besar, rumah besar, rantai besar dan pakaian besar. Jika dulu potongan puan seperti gitar, kini sudah bertukar menjadi drum. Oleh itu, sudilah kiranya dapat kita kongsi bersama insan lain kebahagiaan kita ini.

5. Pihak puan juga dapat menikmati faedah dari kelulusan permohonan ini kerana puan akan tetap menikmati apa yang telah puan miliki sekarang dengan waktu bekerja lebih singkat dan sistem syif akan di perkenalkan iaitu 1 hari kerja dan 1 hari cuti rehat. Waktu bekerja yang selebihnya akan ditampung oleh pihak ketiga. Kebaikan yang puan akan nikmati ialah waktu rehat yang bebas kerana dalam waktu puan bercuti, saya selaku Penyelia tidak akan memantau aktiviti yang puan lakukan. Pada waktu itu saya cuma akan fokus kepada hasil kerja pihak ketiga. Menguntungkan bukan?

6. Segala kerjasama dari pihak puan saya dahulukan dengan ribuan terima kasih. Saya amat berharap pihak puan dapat meluluskan permohonan saya ini kerana adalah lebih baik jika kita dapat berkongsi kebahagiaan kita ini bersama insan lain. Saya harap permohonan saya ini di balas dengan senyuman penuh keikhlasan dari pihak puan dan tandatangan puan di atas kertas yang saya lampirkan bukannya balingan periuk nasi, pinggan-mangkuk, ketukan senduk dan perkara-perkara yang menyukarkan pihak puan untuk melakukannya.

7. Saya harap puan sudi meluluskan permohonan ini. Hadirkanlah senyumanmu sebagaimana ketika kita menyambut orang baru iaitu bayi kita kedalam keluarga kita 10 tahun lepas. Situasinya lebih kurang sama dengan masa kini. Kita akan menerima orang baru juga cuma bezanya ialah jika 10 tahun yang lepas kita perlu menjaga dan membelainya dengan manja bersama tetapi kali ini, setiap urusan penjagaan dan belaian manja akan di laksanakan oleh saya sepenuhnya.

8. Akhir kata, saya harap permohonan saya ini dapat dibalas secepat mungkin. Semoga kita bersama-bersama dengan pihak ketiga akan dapat melaksanakan program ini dengan jayanya.

Sekian, Terima Kasih.

"BERKORBAN DAN BERKONGSI KEBAHAGIAAN LAMBANG RUMAHTANGGA BAHAGIA"


Yang Ikhlas Memohon,


Suami bin Lelaki

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Jokess N HUmOOR...

Post  jasnoraizan on Mon Nov 16, 2009 5:30 pm

KDN....WEH...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Jokess N HUmOOR...

Post  koy101 on Mon Nov 16, 2009 5:31 pm

Hahahaha,.... berani ker SB, nak bg surat nih kat orang umah???
hehehehe.....

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Jokess N HUmOOR...

Post  strikerbuncit on Mon Nov 16, 2009 5:32 pm

koy101 wrote:Hahahaha,.... berani ker SB, nak bg surat nih kat orang umah???
hehehehe.....

"err..saya takut takut berani" - Nabil raja lawak... Laughing Laughing

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Jokess N HUmOOR...

Post  strikerbuncit on Mon Nov 16, 2009 5:37 pm

Di sebuah kampung, seorang penghulu mendapati salah seorang penduduk kampungnya yang bernama Lamin tidak pernah membayar tuntutan bulanan kampung. Lamin memang terkenal dan merupakan salah seorang yang terkaya di situ. Penghulu mengambil keputusan untuk berjumpa dengannya.

Tok Penghulu: Selamat pagi En. Lamin.

En Lamin: Selamat pagi, ada apa Tok .. pagi-pagi datang ke mari... .?

Tok Penghulu: Begini, saya telah mendapati bahawa hanya En. Lamin seorang sahaja yang tidak pernah menyumbang untuk kampung kita. En. Lamin ni kan seorang yang kaya dan berjaya, saya raya tiada masaalahnya untuk sumbangan yang begitu kecil.. bagi kemajuan kampung ini.

En Lamin: Aduh tok adakah tok tahu ibu saya sedang sakit dan memerlukan banyak wang untuk mengubatinya?

Tok Penghulu: Waduh, kalau begitu... saya tak tau plak..

En Lamin: Apa Tok tau juga kalau saudara saya itu seorang veteran perang yang kudung serta buta dan memerlukan biaya perawatan?

Tok Penghulu: Kalau begitu.. saya minta maaf.
(sebelum tok penghulu selesai meminta maaf, En. Lamin memotong dan menambah)

En Lamin: Apa tok juga tau kalau suami kakak saya sudah meninggal dan dia meninggalkan isteri dan 3 anak nya tanpa harta dan warisan?

Tok Penghulu: (sekali lagi tok penghulu cuba untuk meminta maaf).

En Lamin: Jadi,... pendek kata... mereka pun saya tak pernah bagi sumbangan. Inikan pula nak bagi sumbangan untuk tok.

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Jokess N HUmOOR...

Post  ozzy on Mon Nov 16, 2009 5:41 pm

strikerbuncit wrote:

Dua org bos besar sedang lepak2 sambil minum kopi di Coffee Bean. Bos sorang
ni berkata, "Hey, awak nak tahu, saya punya driver punya laa bodoh. Kalau
tak percaya, sekejap saya panggil dia". Dia memanggil driver dia dan
berkata,"Ah Beng... awak amik ini RM10, pergi kat showroom dan belikan saya
Porche 911 Turbo". Ah Beng jawab,"Yes sir! Orait!!" dan terus bergegas ke
showroom kereta.

Bos yg satu lagi pulak berkata,"Ohh.. tu ok lagi. Saya punya driver lagi
bodoh. Leman!, meh sini kejap!!". Leman berlari ke bosnya. "Apahal tuan?".

Bosnya berkata, "Awak pegi balik rumah, check sama ada saya ada di rumah
atau tidak". Leman jawab, "Orait tuan!!", lalu bergegas balik ke rumah
bosnya. Bosnya berkata kpd bos satu lagi, "Tengok! Si Leman ni mmg bengap
nak mampos. Dah tau saya kat sini, takkan laa dia tak boleh fikir yg saya ni
ada di rumah ke tidak. Hahaha...".

Petang itu, bertemu laa dua org driver tadi. Si Ah Beng berkata,"Lu tau ka,
gua punya bos aa... maaaaanyak bodoh laa. Dia kasi sama gua sepuluh ringgit
suruh beli Porche. Dia tatak tau ka ini hari, hari Ahad. Mana kedai bukak?".

Si Leman balas balik, "Hehe.. bos aku laaagi bodoh. Ada ke dia suruh aku
check dia ada kat rumah ke tak. Dia ada henset, call je laa rumah kalau nak
tau sangat. Bengap betul".

hahahahaha...sakit tali perut aku.. bounce

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Jokess N HUmOOR...

Post  zulkbo on Mon Nov 16, 2009 5:45 pm

ozzy wrote:
strikerbuncit wrote:

Dua org bos besar sedang lepak2 sambil minum kopi di Coffee Bean. Bos sorang
ni berkata, "Hey, awak nak tahu, saya punya driver punya laa bodoh. Kalau
tak percaya, sekejap saya panggil dia". Dia memanggil driver dia dan
berkata,"Ah Beng... awak amik ini RM10, pergi kat showroom dan belikan saya
Porche 911 Turbo". Ah Beng jawab,"Yes sir! Orait!!" dan terus bergegas ke
showroom kereta.

Bos yg satu lagi pulak berkata,"Ohh.. tu ok lagi. Saya punya driver lagi
bodoh. Leman!, meh sini kejap!!". Leman berlari ke bosnya. "Apahal tuan?".

Bosnya berkata, "Awak pegi balik rumah, check sama ada saya ada di rumah
atau tidak". Leman jawab, "Orait tuan!!", lalu bergegas balik ke rumah
bosnya. Bosnya berkata kpd bos satu lagi, "Tengok! Si Leman ni mmg bengap
nak mampos. Dah tau saya kat sini, takkan laa dia tak boleh fikir yg saya ni
ada di rumah ke tidak. Hahaha...".

Petang itu, bertemu laa dua org driver tadi. Si Ah Beng berkata,"Lu tau ka,
gua punya bos aa... maaaaanyak bodoh laa. Dia kasi sama gua sepuluh ringgit
suruh beli Porche. Dia tatak tau ka ini hari, hari Ahad. Mana kedai bukak?".

Si Leman balas balik, "Hehe.. bos aku laaagi bodoh. Ada ke dia suruh aku
check dia ada kat rumah ke tak. Dia ada henset, call je laa rumah kalau nak
tau sangat. Bengap betul".

hahahahaha...sakit tali perut aku.. bounce

DUMB & DUMBER
wahh..wahh..wahh..
koi bagi aok 1 star bro SB cheers

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Jokess N HUmOOR...

Post  strikerbuncit on Wed Nov 18, 2009 10:14 am

Sepasang pengantin yang baru berkahwin 4 bulan.

pada suatu malam si isteri memeluk leher suami dengan nada manja
seraya berkata, "ayang,period i dah lewat sebulan, tapi i tak boleh nak
pastikan lagi sebab kita kena gi check kat doktor."

Si suami yang teramat gembira tu pun berpakat dengan
isterinya untuk tidak memberitahu sesiapa pun tentang
perkhabaran gumbira ini sehingga ianya benar2 pasti.

Pada suatu hari, pasangan ini di datangi oleh pegawai dari TNB kerana
terdapat tunggakkan dalam pembayaran bill elektrik rumah mereka.

Pegawai TNB tu pun berkata "ini rumah En.Mahpus ker?"
"iya, saya ni isterinya. ada apa encik"

Pegawai TNB tu pun berkata, "Puan, ni dah sebulan lewat, saya dah tak
boleh tunggu ni, nanti boss saya marah."
Dengan nada terkejut, si isteri itu pun membalasbalik cakap pegawai TNB tu.

"APA??? Macam mana pulak encik tahu yg saya ni sebulan lewat???"
Pegawai TNB tu pun dengan selamba menjawab
"ala puan, ni kan zaman IT, semua tu ada dalam komputer dan kita boleh check
Online"

Kata-kata pegawai TNB tu membuatkan si isteri tu
lagi terkejut.
"APAAA????Saya lewat sebulan pun awak semua boleh tahuuu???"

Pegawai TNB tu pun mententeramkan keadaan,
"Relek puan, puan ni baru lewat sebulan, ada yg lagi teruk, lewat 5-6 bulan"

Si isteri yg terperanjat beruk dengan kenyataan pegawai tu pun berkata, nanti saya bincang dengan suami saya..lalu pegawai TNB tu pun beredar dari situ..

Keesokkan harinya, selepas si Mahpus ini di beritahu oleh isterinya,dia pun naik berang dan terus ambik cuti dan pergi ke kedai TNB yg berdekatan..
Dengan tanpa menghiraukan pegawai-pegawai TNB ygramai di situ, dia pun memekik seraya berkata,

"Apa korang ni, isteri saya sebulan lewat pun nak heboh2 ke dalam internet. awak ni semua yg berkeluarga tak pernah lewat sebulan kerrrr????!! bisness apa korang buat niii?? nak
kena saman kerr???

Lalu pegawai yg datang kerumah si Mahphus ni berdiri dan mententeramkan keadaan.
"sabar encik, sabar encik.apa susah, kalau cik nak settlekan perkara ni, bayar je..."
kata-kata pegawai TNB tu membuatkan si Mahpus naik berang.

"APAAA?? nak bayar korang? belahhhh lahh...."

Lalu pegawai TNB tu pun cakap "kalau macam tu,Kita terpaksa potong
encik punya..........."

Si Mahpus mencelah "apa??? potong??? abih tu isteri saya di rumah nak
pakai apaaaaaa???"

Pegawai TNB tu pun cakap " nampak
gayanye..ISTERI
ENCIK KENA PAKAI
LILIN AJERRRLAAAAAAAA...."

MORAL....JGN SERBU tak tentu pasal!!

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Jokess N HUmOOR...

Post  J.Milan22 on Wed Nov 18, 2009 10:24 am

hahaha..kampit tul tnb tuh... Laughing

J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: Jokess N HUmOOR...

Post  strikerbuncit on Wed Nov 18, 2009 10:28 am

Tersebut al-kisah 2 insan bercinta...

yg laki tu nama Razak, yg pompuan tu nama Fatimah. Razak ni panggil fatimah ni sebagai 'imah' je (nak kasi nampak manje le tuh). imah ni lak panggil razak ni 'abang' je cos diorang ni dah close, lagi pun razak ni lagi tua drpd imah 4 tahun.

Entah macam mana, diorang ni kena berpisah dlm jangka masa 3 tahun. Razak tu kena gi UK coz nak sambung study dia..Imah ni kesepian le kat malaysia.Since dah pisah lama gak.. then imah boring dok umah sorang....Ada lak mamat yg bernama kamarul dtg jumpa imah..kamarul ajak gi shopping, gi makan satay kajang, gi bowling. Entah macam mana, hati imah ni dah terpaut lak kat kamarul nih..

Setelah genap 3 tahun.. razak pun pulang ke mesia. Beria2 le mamat nih nak jumpa
imah. belum sempat nak call imah, razak ternampak imah dgn kamarul tengah date kat tengah2 town. maka berderai le jiwa raga razak..Razak pun memberanikan diri dia jumpa imah. dia gi le rumah imah.

razak cakap.."susah lah.. aku dah tau apa yang ko buat masa sepeninggalanku"
imah terperanjat... "err bila masa lak nih.. aku setia apa..." kata imah

razak berkata... tersedu2.. "Aku sudah tau perhubunganmu dgn dgn kamarul...."
imah terdiam... "tamat lah hubungan kita disini sahaja...." tambah razak.

Razak amik gitar kapuk yg dibeli drpd UK tu...seraya berkata
"dengarlah lagu ini..., khas untuk mu..." razak start nyanyi sambil menatap wajah sedih imah yg sedang menangis...

I can tell by your eyes
That you've probably been crying forever
And the stars in the sky
Don't mean nothing to you
They're a mirror
I don't wanna talk about it
How you broke my heart
If I stay here just a little bit longer
If I stay here won't you listen
To my heart, ohhh, my heart


imah terdiam... masih menangis....razak sambung..
.
If I stand all alone
Will the shadows hide the colours of my heart
Blue for the fears
Black for the night's fears
The stars in the sky
Don't mean nothing to you
They're a mirror

I don't wanna talk about it
How you broke my heart
If I stay here just a little bit longer
If I stay here won't you listen
To my heart, ohhh, my heart


"suara razak terus mendayu2....

"My heart, oh my heart, this old heart........."
"I don't wanna to talk about it, how you broke my heart.
But if I stay here just a little bit longer,
if I stay here, won't you listen to my heart, oh, my heart? My heart, oh, my heart!"


razak ulangi phrase yg sama....imah terdiam...walaupun air mata masih mengalir...

"My heart, oh my heart, this old heart........."
"I don't wanna to talk about it, how you broke my heart.
But if I stay here just a little bit longer,
if I stay here, won't you listen to my heart, oh, my heart?My heart, oh, my heart!"


setelah tamat lagu yang dinyanyikan oleh razak untuk imah itu... tiba2 mulut imah berkata ... " abang, imah nak beritahu abang sesuatu"
"katakanlah duhai imah" jawap razak dengan suara perlahan...
" err... err..." kata imah dlm keadaan bersalah...
"katakan lah .. katakan lah imah.. abang sanggup terima..." tambah razak...
perlahan2..imah berkata "abang...""sebenarnya... imah........

tak paham bahasa Inggeris..."


lol! study

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Jokess N HUmOOR...

Post  Jeck Sparow on Wed Nov 18, 2009 10:30 am

kikss..kikkks...kikks

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Jokess N HUmOOR...

Post  Jeck Sparow on Wed Nov 18, 2009 10:36 am

Ni copy paste jer sajer nk kongsi ngan oak mer...

Old Lady ( ..in Court)

Defense Attorney:
Will you please state your age?

Little Old Lady:
I am 94 years old.

Defense Attorney:
Will you tell us, in your own words, what happened the night of April 1st?

Little Old Lady:
There I was, sitting there in my swing on my front porch on a warm spring evening, when a young man comes creeping up on the porch and sat down beside me.

Defense Attorney:
Did you know him?

Little Old Lady:
No, but he sure was friendly.

Defense Attorney:

What happened after he sat down?

Little Old Lady:
He started to rub my thigh.

Defense Attorney:

Did you stop him?

Little Old Lady:
No, I didn't stop him.

Defense Attorney:
Why not?

Little Old Lady:
It felt good. Nobody had done that since my Albert died some 30 years ago.

Defense Attorney:
What happened next?

Little Old Lady:

He began to rub my breasts.

Defense Attorney:

Did you stop him then?

Little Old Lady:

No, I did not stop him.

Defense Attorney:
Why not?

Little Old Lady:
His rubbing made me feel all alive and excited. I haven't felt that good in years!

Defense Attorney:
What happened next?

Little Old Lady:
Well, by then, I was feeling so 'spicy' that I just laid down and told him
'Take me, young man. Take me now!'

Defense Attorney:

Did he take you?

Little Old Lady:
Hell, no! He just yelled, ' April Fool!' And that's when I shot him, the little bastard!!!

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Jokess N HUmOOR...

Post  strikerbuncit on Wed Nov 18, 2009 10:40 am

wakaka..'dahaga' rupanya nenek tuh..kesiann... lol! Sad

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Jokess N HUmOOR...

Post  Jeck Sparow on Wed Nov 18, 2009 10:47 am

strikerbuncit wrote:wakaka..'dahaga' rupanya nenek tuh..kesiann... lol! Sad

Tau tak pe hu..hu

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Jokess N HUmOOR...

Post  strikerbuncit on Wed Nov 18, 2009 11:02 am

Jeck Sparow wrote:
strikerbuncit wrote:wakaka..'dahaga' rupanya nenek tuh..kesiann... lol! Sad

Tau tak pe hu..hu

aok dah tua nanti jgnla tembak ye! seram la pulak..ekeke Laughing

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Jokess N HUmOOR...

Post  Jeck Sparow on Wed Nov 18, 2009 11:07 am

strikerbuncit wrote:
Jeck Sparow wrote:
strikerbuncit wrote:wakaka..'dahaga' rupanya nenek tuh..kesiann... lol! Sad

Tau tak pe hu..hu

aok dah tua nanti jgnla tembak ye! seram la pulak..ekeke Laughing


Tak tau la umur saper yang tau dan ketidoknyer sampai ketahap tu..harap harap dok ler,,

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Jokess N HUmOOR...

Post  strikerbuncit on Fri Nov 20, 2009 3:38 pm

Alkisah seorang anak pompuan yang baru masuk
tadika bertanya kepada mummynya.. 'Mummy,
mummy? sex tu apa Mi?'..Terkedulah si ibu..
Terasalah akan
kemodenan zaman skrg yg berjaya membuatkan
manusia berfikiran lebih terbuka.
Sesuai dgn konsep pendidikan seks yg sedang
hangat diperkatakan, mulalah si ibu mencari
jawapan yg sesuai utk anaknya dengan harapan
anaknya takkan tertinggal dlm arus pendidikan
sejagat.
Maka si ibu pun mula memberikan jawapan
mengenai apa itu sex dengan perumpamaan antara
kumbang dan bunga, diikuti dengan pembentukkan
bayi dalam kandungan? dan diselitkan juga dengan
kisah percintaan antara mummy dan daddynya dr
zaman universiti lagi sehinggalah dgn kehadiran si
comel iaitu anak gadisnya yg bertanya itu..
Tiba-tiba si anak menangis teresak2.. Si ibu
kehairanan dan bertanya. Si anak menjawab dlm
tangisan.. "Jawapan mummy tu panjang, ruangan
jawabannya pendek saja ni."..seraya meyerahkan
buku latihan yang tertulis kat depannya (cover)..


NAME:...........
Sex:............
Class:..........
Subject:..........

Laughing Laughing Laughing Laughing

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Jokess N HUmOOR...

Post  strikerbuncit on Fri Nov 20, 2009 3:41 pm

Sedang memandu pulang dari pejabatnya di Jalan Raja Laut, telefon bimbit seorang lelaki tiba-tiba berdering. Lelaki yang baru empat hari dapat lesen P, terus menjawab panggilan itu.

“Abang,” terdengar suara cemas isterinya di hujung talian,”abang kat mana sekarang?”.
“Jalan Duta,”jawab si suami.
“Alamak! Hati-hati bang, hati-hati!” kata si isteri menggelabah puyuh.
“Kenapa?”.
“Radio ERRA baru laporkan, ada sebuah kereta masuk salah lorong. Bahaya!”.
“Sebuah? Ceh semua!” jawab si suami sejurus sebelum kedengaran bunyi berdentum!.

affraid affraid affraid Mad

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Jokess N HUmOOR...

Post  Jeck Sparow on Mon Nov 23, 2009 3:33 pm

Neat and Clean Dirty Jokes-2

The woman had been away for two days visiting a sick friend in another city.
When she returned, her little boy greeted her by saying,
"Mommy, guess what! Yesterday I was playing in the closet in your bedroom and daddy came into the room with the lady next door and they got undressed and got into your bed and then daddy got on top of her..."

Sonny's mother held up her hand.

"Not another word. Wait till your father comes home and then I want you to tell him exactly what you've just told me."

The father came home.
As he walked into the house, his wife said, "I'm leaving you. I'm packing now and I'm leaving you."

"But why--" asked the startled father. "

Go ahead, Sonny.

Tell daddy just what you told me."

"Well," Sonny said,
"I was playing in your bedroom closet and daddy came upstairs with the lady next door and they got undressed and got into bed and daddy got on top of her and then they did just what you did with uncle John when daddy was away last summer.

------------ --------- --------- --------- ---

A Quality Engineer married an average girl. After 24 months of tough life with her,
Finally the Engineer got angry and sent a note to his father-in-law Stating that:
YOUR PRODUCT IS NOT MEETING MY REQUIREMENTS'

The smart father-in-law replies

"WARRANTY EXPIRED. MANUFACTURER NOT RESPONSIBLE. "

------------ --------- --------- --------- ---

Think Positive :
What Gets Longer When Pulled,
Fits Between your Boobs,
Inserts Neatly in a Hole AND Works Best When Jerked?
A Seatbelt you dirty brain

------------ --------- --------- --------- ---

During sex Jeeto asks repeatedly:
Do you love me, do you really loveme?
Irritated Santa: What the helldo you think, I am doing pushups

------------ --------- --------- --------- ---

Girl: "Forgive me father for I have sinned."
Priest: "What have you done my child?"
Girl: "I called a man a son of a bitch."
Priest: "Why did you call him a son of a bitch?"
Girl: "Because he touched my hand."
Priest: "Like this?" (As he touches her hand)
Girl: "Yes father."
Priest: "Thats no reason to call a man a son of a bitch."
Girl: "Then he touched my breast."
Priest: "Like this?" (as he touched her breast)
Girl: "Yes father."
Priest: "Thats no reason to call him a son of a bitch."
Girl: "Then he took off my clothes, father."
Priest: "Like this?" (as he takes off her clothes)
Girl: "Yes father."
Priest: "Thats no reason to call him a son of a bitch."
Girl: "Then he stuck his you know what into my you know where."
Priest: "Like this?" (as he stuck his you know what into her you know where)
Girl: "Yes father."
Priest: "Thats no reason to call him a son of a bitch."
Girl: "Then he pumped me fast and furious..."
Priest: The priest pumps her fast and says "Thats no reason to call him a son of a bitch."
Girl: "YES FATHER, YES FATHER, YES FATHER!!!"
Priest: (after a few minutes): "Ahh... Thats no reason to call him a son of a bitch."
Girl: "But father he had AIDS!"
Priest: "THAT SON OF A BITCH

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Jokess N HUmOOR...

Post  zulkbo on Mon Nov 23, 2009 3:39 pm

Jeck Sparow wrote:










Girl: "But father he had AIDS!"
Priest: "THAT SON OF A BITCH[/font][/color][/size]

aok buat lawok
hu hu hu..
koi baru makan rasa nak kuar balik
he he he..hu hu hu Very Happy cheers cheers

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Jokess N HUmOOR...

Post  Jeck Sparow on Mon Nov 23, 2009 3:46 pm

yesszaaaaaa

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Jokess N HUmOOR...

Post  Yassin on Mon Nov 23, 2009 3:47 pm

Sebelah pagi tadi kawan sempatlah gi ke CIMB Bank biasalah musim org "menuai padi" agok geroger juga kat Bank tu tepu manusia didalamnya...sambil berbaris kat mesim ATM kawan nei tadi...ada sembang pelik yang kawan terdengor dekat meja menulis slip (borang ) bank tu...ada akak yang agak berumo juga dgn seorg lelaki agak veteran dah...Akak tu bertanya ker seorg Pakcik tua kat situ "weh aok ada pen dok..." tanya Akak tu pada lelaki yang berkopiah putih yang tengah terbongkok-bongkok nulis slip pengeluaran duit pencen gayanya (gaya duda) "ada keknya pen kash neh kena helet-helet dulu baru kuar dakwat kadang payoh kuarnya ." yass... maru ada pulok pen hok gitu kata akak tu...... ahaa..kata pakcik tu " maklum pen kawan nei jarang sangat bergunanya kadang sebulan sekali belum tentu berguna"....kala aok nok amit laa...ada ker gitu kata di akak tu...yaaa... kata Pakcik tu, mekala aok nok ambit laa...kata pakcik tu...tiba-tiba. akak tu berkata neh kuar dakwatnya...yas jadi ker aok yeek.... lepas tu kawan terpandang akak tadi macam terdiam semacam aje...kut dia dah TERpaham cakap pakcik tua tu entah laaa... sesudah siap mengeluarkan wang di Mesin ATM itu . Kawan sambil tersenyum terus keluar drp Bank tersebut. Bila balik ke opis kawan masih terkenang cakap Pakcik tu...macam ada muslihat aje hehehehe...handal lagi kata kawan org tua tu..hehehehe......

Wa'allahhualam - Pengarang akuanakpahang

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Jokess N HUmOOR...

Post  zulkbo on Mon Nov 23, 2009 3:55 pm

Yassin wrote:
Wa'allahhualam - Pengarang akuanakpahang


contoh orang lama
mengayat pompuan
kena belajo nih
hu hu hu Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Jokess N HUmOOR...

Post  zulkbo on Mon Nov 23, 2009 6:07 pm

Badak dan monyet (sape lagi bijak dan kejam??!)

Alhikayat, dalam sebuah hutan ada seekor badak sumbu dan seekor monyet. Mereka ni memang tak pernah baik, selalu jer bertengkar..

Pada suatu hari, sedang mereka bertengkar, mereka terjumpa sebuah pelita ajaib. Dipendekkan cerita, setelah digosok,keluarlah seorang jin. Jin itu setuju untuk mengabulkan tiga permintaan bagi kedua2 menatang itu.

Permintaan 1 Badak : Saya mau semua badak sumbu di dalam hutan ini adalah betina, kecuali saya...hehe.
Permintaan 1 Monyet : Saya mau sebuah motor Harley Davidson

Jin tu kelip mata, bling... semua badak lain kat situ jadi betina, pastu ada sebuah Harley Davidson 1300cc warna hitam...

Permintaan 2 badak : Saya mau semua badak sumbu kat negeri pahang ni betina kecuali saya..hehe
Permintaan 2 monyet : Saya mau jaket kulit hitam dengan helmet Shoei

Jin tu kelip mata lagi, bling... semua badak di pahang dah jadi betina, dan monyet tu pun dapat barang2 mat motornya tu..

Lepas tu jin tu kata 'Ini permintaan terakhir kamu, pikirlah dengan baik2'

Badak tu pikir sejenak lepas tu kata ' Saya mau semua badak sumbu kat Malaysia ni betina yang cun melencun ghilerrr... kecuali saya'.

Jin tu pun kelipkan mata and then bling... maka tinggallah badak tu satu2nya badak jantan satu Malaya nihh..

'Hah monyet, awak nak apa pulak.. kasut boot kulit ke?' tanya jin.

Monyet tu memakai helmetnya, naik atas motor Harleynya, start enjin, kemudian melihat pada badak yang tersengih lebarr tu, 'Saya mau badak tu jadi GAY'

Jin tu pun kelipkan mata, bling....

Maka meraunglah badak sumbu tu. sepuas2nya.. 'Mana aku nak cari badak jantan ni nyah... ish.. tak kuaassa nyah''


Moral: Jangan kawan dengan monyet

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Jokess N HUmOOR...

Post  Deto_8 on Mon Nov 23, 2009 7:24 pm

zulkbo wrote: 'Saya mau badak tu jadi GAY'

Jin tu pun kelipkan mata, bling....

Maka meraunglah badak sumbu tu. sepuas2nya.. 'Mana aku nak cari badak jantan ni nyah... ish.. tak kuaassa nyah''


Moral: Jangan kawan dengan monyet[/size]

Laughing Laughing Laughing

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Jokess N HUmOOR...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum