Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Page 8 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  RAFtegang on Wed May 19, 2010 3:20 pm

RoyKay33 wrote:biarkan dorg bergembira dulu..ekekek
takot dorg gembira sampai ke abih je...

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  RoyKay33 on Wed May 19, 2010 3:26 pm

nmpk jln mmg camtu laa..
cume jgn kite terkucil ke dasar liga sudah..
teruk lg laa kena kutuk nti..ekekek

RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  Deto_8 on Wed May 19, 2010 3:28 pm

RAFtegang wrote:
RoyKay33 wrote:biarkan dorg bergembira dulu..ekekek
takot dorg gembira sampai ke abih je...

kita bergumbira dengan cara kita

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  Deto_8 on Wed May 19, 2010 4:06 pm


credit to Gozal Prasad

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  Deto_8 on Wed May 19, 2010 4:15 pm


Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  MD on Wed May 19, 2010 4:21 pm

Not Bad,
Alex ke 8 dengan 6 jaringan...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  bogon on Thu May 20, 2010 2:12 pm

harap koji menyerlah...

bogon

Posts : 14
Points : 14
Join date : 17/05/2010
Location : bangi, kajang kdg2 raub

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  Deto_8 on Fri May 21, 2010 10:11 am

bogon wrote:harap koji menyerlah...

bila cepat naik ni jangan cepat turun pulok....

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  Deto_8 on Tue May 25, 2010 11:25 am

Liga Super Malaysia : Pahang vs Selangor, 25/5/2010, 8.45pm, Stadium Darul Makmur. Jom ke stadium bagi sokongan kepada anak muda Pahang. Yang tidak berkesempatan, boleh menonton di Arena Bola Selasa, Astro 801 (LIVE)

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  RAFtegang on Tue May 25, 2010 11:37 am

Deto_8 wrote:Liga Super Malaysia : Pahang vs Selangor, 25/5/2010, 8.45pm, Stadium Darul Makmur. Jom ke stadium bagi sokongan kepada anak muda Pahang. Yang tidak berkesempatan, boleh menonton di Arena Bola Selasa, Astro 801 (LIVE)
huh....perlawanan tumpuan sebelum Piala Dunia. Tengok Red Giant tah2 jadi Red Face malam ni.

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  MD on Tue May 25, 2010 12:56 pm

pertemuan Pahang vs Selangor sememangnya jadi tumpuan peminat peminat,tak kira pada peringkat mana.menang ke atas Selangor semacam satu kepuasan,macam selesai hutang di final Piala Malaysia 1995 & 1997...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  Deto_8 on Tue May 25, 2010 1:23 pm

RAFtegang wrote:
Deto_8 wrote:Liga Super Malaysia : Pahang vs Selangor, 25/5/2010, 8.45pm, Stadium Darul Makmur. Jom ke stadium bagi sokongan kepada anak muda Pahang. Yang tidak berkesempatan, boleh menonton di Arena Bola Selasa, Astro 801 (LIVE)
huh....perlawanan tumpuan sebelum Piala Dunia. Tengok Red Giant tah2 jadi Red Face malam ni.

tengok game Selangor baru ni tanpa 3 tonggak utama biasa aje...Pahang boleh beat....

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  faisalmik on Tue May 25, 2010 2:22 pm

MD wrote:pertemuan Pahang vs Selangor sememangnya jadi tumpuan peminat peminat,tak kira pada peringkat mana.menang ke atas Selangor semacam satu kepuasan,macam selesai hutang di final Piala Malaysia 1995 & 1997...

mcm lwn ManU...
kalu menang...
hepi sgt2....
hehe....

faisalmik
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 698
Points : 744
Join date : 15/04/2009
Age : 41
Location : Wangsa Maju/Teluk Baharu

http://www.tokgajah.com

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  RAFtegang on Tue May 25, 2010 2:36 pm

faisalmik wrote:
MD wrote:pertemuan Pahang vs Selangor sememangnya jadi tumpuan peminat peminat,tak kira pada peringkat mana.menang ke atas Selangor semacam satu kepuasan,macam selesai hutang di final Piala Malaysia 1995 & 1997...

mcm lwn ManU...
kalu menang...
hepi sgt2....
hehe....
aku tak kisah sgt kalau kalah dgn mana2 team tapi jgn kalah dgn Selandon. Rasa cam nak terjun tingkap bangunan je. hahahahaha

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  MD on Tue May 25, 2010 3:29 pm

faisalmik wrote:
MD wrote:pertemuan Pahang vs Selangor sememangnya jadi tumpuan peminat peminat,tak kira pada peringkat mana.menang ke atas Selangor semacam satu kepuasan,macam selesai hutang di final Piala Malaysia 1995 & 1997...

mcm lwn ManU...
kalu menang...
hepi sgt2....
hehe....

satu perbandingan yang sangat tepat...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  MD on Tue May 25, 2010 3:34 pm

RAFtegang wrote:
aku tak kisah sgt kalau kalah dgn mana2 team tapi jgn kalah dgn Selandon. Rasa cam nak terjun tingkap bangunan je. hahahahaha

budak Bentong cukup kenang peristiwa Final Piala Malaysia 1997 ,kes di Batu Tiga...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  RAFtegang on Tue May 25, 2010 3:36 pm

MD wrote:
RAFtegang wrote:
aku tak kisah sgt kalau kalah dgn mana2 team tapi jgn kalah dgn Selandon. Rasa cam nak terjun tingkap bangunan je. hahahahaha

budak Bentong cukup kenang peristiwa Final Piala Malaysia 1997 ,kes di Batu Tiga...
memang dah...tu pasal aku benci sgt budak2 Selandon ni. Aku ada dalam bas tu. Batu tu kena betul2 kat tingkat belakang aku. Bersepai cermin tu. Dia baling dari jambatan tu. Pastu kitorang berenti hambat budak2 tu...menciput semua lari..Katalah dapat tangkap sekor...lunyai la budak tu...

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  MD on Tue May 25, 2010 3:42 pm

RAFtegang wrote:
memang dah...tu pasal aku benci sgt budak2 Selandon ni. Aku ada dalam bas tu. Batu tu kena betul2 kat tingkat belakang aku. Bersepai cermin tu. Dia baling dari jambatan tu. Pastu kitorang berenti hambat budak2 tu...menciput semua lari..Katalah dapat tangkap sekor...lunyai la budak tu...

Raf,
dulu mase aku duk PJ ada bekawan dgn budak Bentong,sampai sekarang dia ingat hehehe..dulu fans dari Bentong jugak dikira Ultras!!
apa pun kes ni jadi lipatan sejarah untuk peminat/penyokong Pahang dan harap hal sedemikian takkan berlaku lagi...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  RAFtegang on Tue May 25, 2010 4:07 pm

MD wrote:
RAFtegang wrote:
memang dah...tu pasal aku benci sgt budak2 Selandon ni. Aku ada dalam bas tu. Batu tu kena betul2 kat tingkat belakang aku. Bersepai cermin tu. Dia baling dari jambatan tu. Pastu kitorang berenti hambat budak2 tu...menciput semua lari..Katalah dapat tangkap sekor...lunyai la budak tu...

Raf,
dulu mase aku duk PJ ada bekawan dgn budak Bentong,sampai sekarang dia ingat hehehe..dulu fans dari Bentong jugak dikira Ultras!!
apa pun kes ni jadi lipatan sejarah untuk peminat/penyokong Pahang dan harap hal sedemikian takkan berlaku lagi...
sape budak PJ tu? Tah2 aku kenal...budak2 Bentung zaman aku mmg Die Hard jugak. Kalau aku bg tgk gambar kitorang mesti korang gelak...dgn muka berconteng2...hahahaha....tapi kalau ada lawan kat KL ni masa zaman2 Stadium Merdeka mmglah budak2 Bentung yg ramai sebab lokasi kami kan dekat dgn KL.....lebih2 lagi budak2 Janda Baik...

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  MD on Tue May 25, 2010 4:36 pm

RAFtegang wrote:
sape budak PJ tu? Tah2 aku kenal...budak2 Bentung zaman aku mmg Die Hard jugak. Kalau aku bg tgk gambar kitorang mesti korang gelak...dgn muka berconteng2...hahahaha....tapi kalau ada lawan kat KL ni masa zaman2 Stadium Merdeka mmglah budak2 Bentung yg ramai sebab lokasi kami kan dekat dgn KL.....lebih2 lagi budak2 Janda Baik...

dia budak Chamang,nama Safri..sebut je ada bola kat std shah alam atau std merdeka tak senang duduk dia..hehehe,aku biasa pegi std dengan dia naik Yamaha cup lampu petak tu..senang tak gaduh nak parking..

untuk game malam ini ,harap Pahang menang...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  RAFtegang on Tue May 25, 2010 4:37 pm

MD wrote:
RAFtegang wrote:
sape budak PJ tu? Tah2 aku kenal...budak2 Bentung zaman aku mmg Die Hard jugak. Kalau aku bg tgk gambar kitorang mesti korang gelak...dgn muka berconteng2...hahahaha....tapi kalau ada lawan kat KL ni masa zaman2 Stadium Merdeka mmglah budak2 Bentung yg ramai sebab lokasi kami kan dekat dgn KL.....lebih2 lagi budak2 Janda Baik...

dia budak Chamang,nama Safri..sebut je ada bola kat std shah alam atau std merdeka tak senang duduk dia..hehehe,aku biasa pegi std dengan dia naik Yamaha cup lampu petak tu..senang tak gaduh nak parking..

untuk game malam ini ,harap Pahang menang...
Safri rambut keriting2 yea...badan plum2 sikit kan? Dia keje pasal2 aircond ni tak?

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  iyul8386 on Wed May 26, 2010 9:58 am

RAFtegang wrote:
faisalmik wrote:
MD wrote:pertemuan Pahang vs Selangor sememangnya jadi tumpuan peminat peminat,tak kira pada peringkat mana.menang ke atas Selangor semacam satu kepuasan,macam selesai hutang di final Piala Malaysia 1995 & 1997...

mcm lwn ManU...
kalu menang...
hepi sgt2....
hehe....
aku tak kisah sgt kalau kalah dgn mana2 team tapi jgn kalah dgn Selandon. Rasa cam nak terjun tingkap bangunan je. hahahahaha
dh terjun tingkap ke ni?
tak pe kaloh melawan

iyul8386
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 114
Points : 118
Join date : 16/11/2009

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  RAFtegang on Wed May 26, 2010 10:29 am

iyul8386 wrote:
RAFtegang wrote:
faisalmik wrote:
MD wrote:pertemuan Pahang vs Selangor sememangnya jadi tumpuan peminat peminat,tak kira pada peringkat mana.menang ke atas Selangor semacam satu kepuasan,macam selesai hutang di final Piala Malaysia 1995 & 1997...

mcm lwn ManU...
kalu menang...
hepi sgt2....
hehe....
aku tak kisah sgt kalau kalah dgn mana2 team tapi jgn kalah dgn Selandon. Rasa cam nak terjun tingkap bangunan je. hahahahaha
dh terjun tingkap ke ni?
tak pe kaloh melawan
alamak ...kalah ke?

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  RoyKay33 on Wed May 26, 2010 12:00 pm

haaaaa..terjun cepat ! kasi tiruk arr..ekekek

RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  RAFtegang on Wed May 26, 2010 12:34 pm

RoyKay33 wrote:haaaaa..terjun cepat ! kasi tiruk arr..ekekek
takde...takde...silap taip semalam tu...hahahaha
bape kalah weh?

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  Sponsored content Today at 3:49 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 8 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum