Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Page 9 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  RoyKay33 on Wed May 26, 2010 12:47 pm

tewas 2-3..huwaaa..ekekek

RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  Deto_8 on Thu May 27, 2010 12:09 pm

Sabtu ni main kat MBPJ lawan KL Plus...peminat pahang kat sekitar lembah klang kena tengok game ni sebab pasni dah tak de game kat lembah klang

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  MD on Thu May 27, 2010 12:17 pm

Deto_8 wrote:Sabtu ni main kat MBPJ lawan KL Plus...peminat pahang kat sekitar lembah klang kena tengok game ni sebab pasni dah tak de game kat lembah klang

insya Allah,kawan akan datang menyaksikan game ini nanti dengan memakai JC Pahang jenama Lotto...hehehe

p/s - semalam kawan tengok siaran ulangan sekali lagi game Pahang vs Selangor di 801 Astro Arena...gol Amri sama lawo dengan gol jaringan Azizul Kamaluddin 1997,juga semasa menentang Selangor di Std Shah Alam...
Good job juga pada Otai Jalaluddin Jaafar - banyak supply bola baeekkk punya...!!!

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  RAFtegang on Thu May 27, 2010 12:21 pm

MD wrote:
Deto_8 wrote:Sabtu ni main kat MBPJ lawan KL Plus...peminat pahang kat sekitar lembah klang kena tengok game ni sebab pasni dah tak de game kat lembah klang

insya Allah,kawan akan datang menyaksikan game ini nanti dengan memakai JC Pahang jenama Lotto...hehehe

p/s - semalam kawan tengok siaran ulangan sekali lagi game Pahang vs Selangor di 801 Astro Arena...gol Amri sama lawo dengan gol jaringan Azizul Kamaluddin 1997,juga semasa menentang Selangor di Std Shah Alam...
Good job juga pada Otai Jalaluddin Jaafar - banyak supply bola baeekkk punya...!!!
Aku pun tengok kejap...tapi aku nampak striker la Pahang mmg byk masalah kat situ. Patut beli la sorang dua striker. Jgn beli StrikerBuncit sudah. Tengah mmg bagus control game. Defend pun sama ada sikit masalah.......

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  Deto_8 on Thu May 27, 2010 12:21 pm

Jalaluddin Jaafar - David Beckham Pahang Very Happy

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  MD on Thu May 27, 2010 12:27 pm

Deto_8 wrote:Jalaluddin Jaafar - David Beckham Pahang Very Happy

memang tak salah Coach pilih dia jadi Kapten,walaupon sudah dikira veteran,aksi aksi menarik beliau wajar dicontohi oleh pemain muda Pahang ketika ini...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  faisalmik on Thu May 27, 2010 1:37 pm

sayang player tak ambil peluang...
minit2 akhir...
nampak defend s'gor...
cam bg peluang pahang score je...
dpt gak sebijik...
hehe....

faisalmik
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 698
Points : 744
Join date : 15/04/2009
Age : 41
Location : Wangsa Maju/Teluk Baharu

http://www.tokgajah.com

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  Deto_8 on Thu May 27, 2010 1:44 pm

faisalmik wrote:sayang player tak ambil peluang...
minit2 akhir...
nampak defend s'gor...
cam bg peluang pahang score je...
dpt gak sebijik...
hehe....

yang nampak bestnya alex ngan koji boleh lepas botak...tengok game2 selangor sebelum ni memang payoh striker lain nak lepas botak...

kalau main gitu gayer penyokong pun puas walaupun kalah

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  MD on Mon May 31, 2010 11:27 am

Tahniah skuad Liga Super Pahang atas kejayaan menewaskan KL Plus dengan jaringan 2 - 1.

gol jaringan Jalaluddin Jaafar dan Azamuddin Akil [Alex]

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  RAFtegang on Mon May 31, 2010 11:37 am

MD wrote:Tahniah skuad Liga Super Pahang atas kejayaan menewaskan KL Plus dengan jaringan 2 - 1.

gol jaringan Jalaluddin Jaafar dan Azamuddin Akil [Alex]
Ramai ke budak Pahang yg datang malam tu bro?

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  MD on Mon May 31, 2010 11:47 am

RAFtegang wrote:
MD wrote:Tahniah skuad Liga Super Pahang atas kejayaan menewaskan KL Plus dengan jaringan 2 - 1.

gol jaringan Jalaluddin Jaafar dan Azamuddin Akil [Alex]
Ramai ke budak Pahang yg datang malam tu bro?

boleh tahan,suara pun kuattt hehehe...
permainan seimbang,penguasaan bola lebih ke Pahang dan padang agak licin...dengan barisan pemaian sekarang dari segi permainan boleh masih boleh dibanggakan.KL Plus juga ada pemain handalan seperti Nohafiz Zamani Misbah,Fadzli Shaari,Irwan Fadly,Nizaruddin...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  RAFtegang on Mon May 31, 2010 12:22 pm

MD wrote:
RAFtegang wrote:
MD wrote:Tahniah skuad Liga Super Pahang atas kejayaan menewaskan KL Plus dengan jaringan 2 - 1.

gol jaringan Jalaluddin Jaafar dan Azamuddin Akil [Alex]
Ramai ke budak Pahang yg datang malam tu bro?

boleh tahan,suara pun kuattt hehehe...
permainan seimbang,penguasaan bola lebih ke Pahang dan padang agak licin...dengan barisan pemaian sekarang dari segi permainan boleh masih boleh dibanggakan.KL Plus juga ada pemain handalan seperti Nohafiz Zamani Misbah,Fadzli Shaari,Irwan Fadly,Nizaruddin...
Huihhhh...ex-player Pahang ramai tu...

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  Deto_8 on Mon May 31, 2010 3:59 pm

sori rodong...memang berkira2 nak bagi 4-5 tiket......kawan tak datang malam game tu...adahal di Ipoh pulok

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  faisalmik on Tue Jun 01, 2010 2:02 pm

Tahniah...
kemenangan pertama away....

faisalmik
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 698
Points : 744
Join date : 15/04/2009
Age : 41
Location : Wangsa Maju/Teluk Baharu

http://www.tokgajah.com

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  faisalmik on Tue Jun 01, 2010 3:59 pm

mlm ni lwn KL...
harap2 menang le....

faisalmik
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 698
Points : 744
Join date : 15/04/2009
Age : 41
Location : Wangsa Maju/Teluk Baharu

http://www.tokgajah.com

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  RAFtegang on Tue Jun 01, 2010 4:02 pm

faisalmik wrote:mlm ni lwn KL...
harap2 menang le....
Hari tu masa main kat Cheras patut leh menang dah.......

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  iyul8386 on Tue Jun 01, 2010 11:40 pm

RAFtegang wrote:
faisalmik wrote:mlm ni lwn KL...
harap2 menang le....
Hari tu masa main kat Cheras patut leh menang dah.......
aik ade lg..ingat kan dh terjun

iyul8386
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 114
Points : 118
Join date : 16/11/2009

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  RAFtegang on Wed Jun 02, 2010 9:37 am

iyul8386 wrote:
RAFtegang wrote:
faisalmik wrote:mlm ni lwn KL...
harap2 menang le....
Hari tu masa main kat Cheras patut leh menang dah.......
aik ade lg..ingat kan dh terjun
heh..heh...perli nampak.....

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  MD on Wed Jun 02, 2010 11:58 am

Tahniah pada pasukan Pahang,menang keatas pasukan Kuala Lumpur dengan jaringan 1-0

p/s pagi tadi baca KOSMO!,haramm takde pun berita pasal liga Malaysia...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  RAFtegang on Wed Jun 02, 2010 12:08 pm

MD wrote:Tahniah pada pasukan Pahang,menang keatas pasukan Kuala Lumpur dengan jaringan 1-0

p/s pagi tadi baca KOSMO!,haramm takde pun berita pasal liga Malaysia...
peghhhh menangggggggg!!!!

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  Deto_8 on Wed Jun 02, 2010 4:45 pm

MD wrote:Tahniah pada pasukan Pahang,menang keatas pasukan Kuala Lumpur dengan jaringan 1-0

p/s pagi tadi baca KOSMO!,haramm takde pun berita pasal liga Malaysia...

kalau ada pun result je....pelik jugok ngan suratkhabar malaysia ni...macam wartawan dorang keje kat sana pulok...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  fendy80 on Wed Jun 02, 2010 7:07 pm

gitu la sedangnya deme2 wartawan surat kabo malaysia...bola sepak luar kemain lagi agongkan2...hak dlm negara sendiri pun payoh nak keluor berita...
Evil or Very Mad

fendy80

Posts : 9
Points : 14
Join date : 18/05/2010
Location : USJ 16 ~ Bera ~ Jerantut

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  iyul8386 on Wed Jun 02, 2010 11:26 pm

RAFtegang wrote:
MD wrote:Tahniah pada pasukan Pahang,menang keatas pasukan Kuala Lumpur dengan jaringan 1-0

p/s pagi tadi baca KOSMO!,haramm takde pun berita pasal liga Malaysia...
peghhhh menangggggggg!!!!
mng lah..kalau kalah ade plak yg nk terjun tingkap..hehehehe

iyul8386
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 114
Points : 118
Join date : 16/11/2009

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  RAFtegang on Thu Jun 03, 2010 9:41 am

iyul8386 wrote:
RAFtegang wrote:
MD wrote:Tahniah pada pasukan Pahang,menang keatas pasukan Kuala Lumpur dengan jaringan 1-0

p/s pagi tadi baca KOSMO!,haramm takde pun berita pasal liga Malaysia...
peghhhh menangggggggg!!!!
mng lah..kalau kalah ade plak yg nk terjun tingkap..hehehehe
He..he..he..kenakan aku la tuuuuuu

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  Deto_8 on Thu Jun 03, 2010 9:54 am

Kedudukan Liga (1 Jun 2010):
1) Selangor - 53 mata (+37)
2) Kelantan - 45 mata (+28)
3) Terengganu - 38 mata (+19)
4) Johor FC - 33 mata (+7)

5) Kedah - 30 mata (+Cool
6) T-Team - 29 mata (-2)
7) Negri Sembilan - 28 mata (+3)
Cool Pahang - 27 mata (-Cool
9) Perlis - 24 mata (-1)
10) Kuala Lumpur - 24 mata (-Cool


11) PLUS FC - 20 mata (-3)
12) Perak - 19 mata (-10)
13) Johor - 13 mata (-33)
14) Pulau Pinang - 9 mata (-37)


kelompok tengah tu boleh berubah bila-bila masa...Pahang boleh naik ke tangga kelima...boleh jugak jatuh ke tangga kesepuluh

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Season 2009/2010 :: Berita, Games & Gossip Pasukan Pahang

Post  Sponsored content Today at 3:54 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 9 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum