Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

KOLEKSI cerita&video lawak

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: KOLEKSI cerita&video lawak

Post  edi on Tue Dec 22, 2009 10:18 am

Citer 1
Seorang atok membawa cucunya ke pejabat pos untuk menghantar surat . Cucunya bertanya bila melihat atoknya memasukkan surat ke dalam tong berwarna merah.
"Atok buat apa tu?".
"Atok bagi surat kat kawan atok,cu!" jawap atoknya.
Cucunya bertanya lagi, "Apa bangang sangat kawan atok duduk dalam tong merah tu?"

Citer 2
Seorang pegawai polis masuk ke bilik mayat sebuah hospital untuk menyiasat punca kematian tiga lelaki sekaligus. Selepas memeriksa mayat-mayat itu, dia bertanya kepada penjaga bilik berkenaan.
Polis : Mengapa ketiga-tiga mayat tersenyum?
Penjaga : Lelaki pertama sedang bersanding, apabila tiba2 diserang strok. Lelaki kedua pula khabarnya menang loteri dan mati serangan sakit jantung manakala yg ketiga disambar petir.
Polis : Hah! Kenapa disambar petir pun tersenyum?
Penjaga : Masa tu dia ingat orang sedang ambil gambarnya..
avatar
edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: KOLEKSI cerita&video lawak

Post  edi on Tue Dec 22, 2009 10:19 am

Citer 3
Seorang lelaki pergi ke klinik mata. Setelah matanya diperiksa, dia bertanya: " Doktor, lepas pakai cermin mata nanti, boleh ke saya membaca macam orang lain?" "Dah tentu, " jawab doktor. "Oh, gembiranya.
Dah lama saya buta huruf, akhirnya boleh juga saya membaca," kata lelaki itu dengan riang.

Citer 4
Sebaik sahaja mengambil tempat duduk di ruang menunggu sebuah klinik, Shan terpandang Amin sedang menangis teresak-esak. Dia segera mendekati
Amin. : Shan Kenapa menangis?
Amin : Saya datang untuk ujian darah.
Shan : Awak takut ke?
Amin : Bukan itu sebabnya. Semasa ujian darah dijalankan, mereka telah terpotong jari saya.
avatar
edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: KOLEKSI cerita&video lawak

Post  edi on Tue Dec 22, 2009 10:25 am

Citer 5
Aderla sorang lelaki datang ke sebuah rumah untuk meminta derma.. Derma untuk rumah orang-orang tua. seorang budak pun membuka pintu.
budak : derma ape bang?
lelaki : derma untuk rumah orang-orang tua.. adik ada apa-apa untuk didermakan?
budak : nanti jap.saya ambilkan atuk saya.
lelaki : ?????

Citer 6
Tunang Farid, Siti, menelefonnya untuk memutuskan pertunangan mereka.
Farid : Mengapa?
Siti : Saya dah bosan ngan awak. saya dah ada teman baru. Sebelum tu awak mesti kembalikan semua gambar saya.
Farid : Ok. Tapi saya tak ingatlah yang mana satu gambar awak, Nanti awak pilihlah sendiri.. Yang selebihnya kembalikan kepada saya.
Siti : Erkkkkkk........ Benci .........
avatar
edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: KOLEKSI cerita&video lawak

Post  zulkbo on Tue Dec 22, 2009 10:30 am

edi wrote:
Citer 6
Tunang Farid, Siti, menelefonnya untuk memutuskan pertunangan mereka.
Farid : Mengapa?
Siti : Saya dah bosan ngan awak. saya dah ada teman baru. Sebelum tu awak mesti kembalikan semua gambar saya.
Farid : Ok. Tapi saya tak ingatlah yang mana satu gambar awak, Nanti awak pilihlah sendiri.. Yang selebihnya kembalikan kepada saya.
Siti : Erkkkkkk........ Benci .........

kah kah kah..
padan muka .baru
tau sapa lagi playboy
hu hu.. Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: KOLEKSI cerita&video lawak

Post  zulkbo on Tue Dec 22, 2009 10:32 am

yg ketiga disambar petir.
Polis : Hah! Kenapa disambar petir pun tersenyum?
Penjaga : Masa tu dia ingat orang sedang ambil gambarnya..

kah kah kah
lawak lah pepagi ni
citer bagus edi...
hu hu hu bounce

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: KOLEKSI cerita&video lawak

Post  amienski on Wed Dec 23, 2009 12:31 pm



Nie menunjukkan Jepun Lagi Power dari Amerika
avatar
amienski
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 387
Points : 422
Join date : 22/10/2009
Age : 32

http://onthespot.fotopages.com

Back to top Go down

Re: KOLEKSI cerita&video lawak

Post  strikerbuncit on Wed Dec 23, 2009 12:34 pm

CicakMan dari Malaysia apa kurangnyer??...hehehe
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: KOLEKSI cerita&video lawak

Post  amienski on Wed Dec 23, 2009 12:36 pm



hah ape lagi korang apply la
avatar
amienski
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 387
Points : 422
Join date : 22/10/2009
Age : 32

http://onthespot.fotopages.com

Back to top Go down

Re: KOLEKSI cerita&video lawak

Post  strikerbuncit on Wed Dec 23, 2009 12:41 pm

Sila bawa gambar berukuran pasport 4kpg.
Jika maklumat tidak lengkap,permohonan anda dianggap tidak berjaya.


huhuhu... Cool
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: KOLEKSI cerita&video lawak

Post  Oesandro Jr. on Wed Dec 23, 2009 12:43 pm

bole masuk jodoh.net...hehe
avatar
Oesandro Jr.
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 343
Points : 350
Join date : 08/10/2009
Location : Dari jemapoh ke Manchestee singoh Melaka dulu

Back to top Go down

Re: KOLEKSI cerita&video lawak

Post  amienski on Tue Dec 29, 2009 4:32 pm



apens...amek nombor nie cepat Very Happy Very Happy
avatar
amienski
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 387
Points : 422
Join date : 22/10/2009
Age : 32

http://onthespot.fotopages.com

Back to top Go down

Re: KOLEKSI cerita&video lawak

Post  amienski on Tue Dec 29, 2009 4:34 pm


bila pontianak x kontol makan
avatar
amienski
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 387
Points : 422
Join date : 22/10/2009
Age : 32

http://onthespot.fotopages.com

Back to top Go down

Re: KOLEKSI cerita&video lawak

Post  strikerbuncit on Tue Dec 29, 2009 4:52 pm

amienski wrote:

apens...amek nombor nie cepat Very Happy Very Happy

Yess,apens bolehh!!
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: KOLEKSI cerita&video lawak

Post  ozzy on Tue Jan 19, 2010 6:52 pm

Sahabat dollah bernama man baru saja melansungkan perkahwinan.Lepas seminggu kawin Man datang berjumpa Dollah dgn muka moyok.

Dollah : Hah..aok ni ngape ..moyok je..org lain baru kawin muka berseri-seri, aok pulok
mcm ayam berok kapur
Man : Yelah dollah ..aku susah hati betul la..
Dollah : Apa ke heyy nyer..cer kabo ke kwn niii
Man : Aku teringat kisah aku dulu2 laa..ishh risau bete
Dollah : Ngapa pulok..bini aok dah tau ke aok buat mende masa bujang dulu? sapa hok
merepotnya?
Man : Tak de la gitu..dia pun x tahu kisah aku dulu2
Dollah : Habis tu..apa masalahnya pulok?
Man : Kisahnya gini...lepas aku bersama dgn bini aku aku dah jadi terbiasa macam dulu ..aku hulurkan duit rm 50 kat dia..
Dollah : pastu ..apa katanya?
Man : nak tau apa dia kabo ..TERIMA KASIH BANG LAIN KALI DATANG LAGI YEEE...
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: KOLEKSI cerita&video lawak

Post  zulkbo on Tue Jan 19, 2010 8:14 pm

ozzy wrote:Sahabat dollah bernama man baru saja melansungkan perkahwinan.Lepas seminggu kawin Man datang berjumpa Dollah dgn muka moyok.

Dollah : Hah..aok ni ngape ..moyok je..org lain baru kawin muka berseri-seri, aok pulok
mcm ayam berok kapur
Man : Yelah dollah ..aku susah hati betul la..
Dollah : Apa ke heyy nyer..cer kabo ke kwn niii
Man : Aku teringat kisah aku dulu2 laa..ishh risau bete
Dollah : Ngapa pulok..bini aok dah tau ke aok buat mende masa bujang dulu? sapa hok
merepotnya?
Man : Tak de la gitu..dia pun x tahu kisah aku dulu2
Dollah : Habis tu..apa masalahnya pulok?
Man : Kisahnya gini...lepas aku bersama dgn bini aku aku dah jadi terbiasa macam dulu ..aku hulurkan duit rm 50 kat dia..
Dollah : pastu ..apa katanya?
Man : nak tau apa dia kabo ..TERIMA KASIH BANG LAIN KALI DATANG LAGI YEEE...


moralnya citer nih orang yang baik pasangan nya
pereempuan yang baik..lelaki yang tak berapa baik
jodohnya dengan pompuan gitu gak ..tapi mungkin
dah tobat ler nih..jadi janganlah marah pasangan anda
muhasabahlah diri sendiri..he ..he ramai hat bujang sini....
berhati-hati bila nak rosak anak dara orang weh..
(koi berpesan untuk diri koi jugak)........

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: KOLEKSI cerita&video lawak

Post  ozzy on Fri Feb 19, 2010 5:06 pm

zulkbo wrote:
ozzy wrote:Sahabat dollah bernama man baru saja melansungkan perkahwinan.Lepas seminggu kawin Man datang berjumpa Dollah dgn muka moyok.

Dollah : Hah..aok ni ngape ..moyok je..org lain baru kawin muka berseri-seri, aok pulok
mcm ayam berok kapur
Man : Yelah dollah ..aku susah hati betul la..
Dollah : Apa ke heyy nyer..cer kabo ke kwn niii
Man : Aku teringat kisah aku dulu2 laa..ishh risau bete
Dollah : Ngapa pulok..bini aok dah tau ke aok buat mende masa bujang dulu? sapa hok
merepotnya?
Man : Tak de la gitu..dia pun x tahu kisah aku dulu2
Dollah : Habis tu..apa masalahnya pulok?
Man : Kisahnya gini...lepas aku bersama dgn bini aku aku dah jadi terbiasa macam dulu ..aku hulurkan duit rm 50 kat dia..
Dollah : pastu ..apa katanya?
Man : nak tau apa dia kabo ..TERIMA KASIH BANG LAIN KALI DATANG LAGI YEEE...


moralnya citer nih orang yang baik pasangan nya
pereempuan yang baik..lelaki yang tak berapa baik
jodohnya dengan pompuan gitu gak ..tapi mungkin
dah tobat ler nih..jadi janganlah marah pasangan anda
muhasabahlah diri sendiri..he ..he ramai hat bujang sini....
berhati-hati bila nak rosak anak dara orang weh..
(koi berpesan untuk diri koi jugak)........

mujo bini dia tak kata..next ada sapa2 lagi..ekekeke
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: KOLEKSI cerita&video lawak

Post  amienski on Tue Mar 02, 2010 3:21 pm

Handsfree Very Happy
avatar
amienski
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 387
Points : 422
Join date : 22/10/2009
Age : 32

http://onthespot.fotopages.com

Back to top Go down

Re: KOLEKSI cerita&video lawak

Post  amienski on Tue Mar 02, 2010 3:22 pm

Deto..Aok jangan wat macam ni tau
avatar
amienski
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 387
Points : 422
Join date : 22/10/2009
Age : 32

http://onthespot.fotopages.com

Back to top Go down

Re: KOLEKSI cerita&video lawak

Post  strikerbuncit on Thu Mar 04, 2010 2:03 pm

Berdua Lebih Baik Atau Tak Baik??

Ada seorang lelaki... dia raser dia banyakkkkk sangat
buat dosa raser idup dier tak aman sangat.. ... so ..one
day.. dier gi ler buat temujanji
ngan seorang kaunselor... In order to ensure the secret
of empunya citer... dipejabat tu.. depa buatkan satu
bilik khas.. dimana kaunselor dan
trouble person (yang ada prob la tu..) bleh berinteraksi
tanpa melihat sapa orangnya..

Kaunselor: Ya... ada apa2 yang bleh saya bantu??

Lelaki: Gini puan.. saya nie raser hidup tak menentu
la..tuan.. agaknyer pasal saya banyak sangat buat salah
tak puan...

Kaunselor..: tak mengapa.. cuba awak citerkan pada
saya.. apa yang awak raser.. ?Apa yang awak dah buat
sampai raser tertekan begini???

Lelaki.. : begini puan.. ianya bermula bila saya kenai
seorang gadis nie tuan...dia cukup istimewa pada
pandangan saya... saya nak jadikan dia
bini saya, puan

Kaunselor: Bagush la gitu... kalau dah suka.. dah
sesuai.. apa pula masalahnyer? ?? Mak pak dier tak terima
ker???

Lelaki: bukan gitu puan, begini citernyer... satu hari
tu..saya gi la umah dier... konon2 nak lawat mak pak
dier la... tapi hari tu..mak pak dier gi
shopping... jadik tinggai dier ngan saya jer la... Kami
dah terlanjur puan...

Kaunselor: Astaghafirullah. .. hmmm benda dah terjadi..
sekurang2nya awak
dah sedar kesilapan awak.. balik la pada pangkal jalan..
segera lah menikah...

Lelaki..: betul puan..saya betul2 kesal... jadi kami
berpakat utk bernikah.. malangnyer sebelum sempat kami
suarakan cadangan kami tu.. bapanyer meninggal...

Kaunselor:innalilla hhh... dah tu... ? kamu berdua
sekarang tak jadi menikah la ya... tu yang buat awak
tertekan???

Lelaki: tak puan... bukan sebab tu.. Mujur gak awek saya
tu ada pakcik.. yang bleh mewalikan dier.. so saya
cadang nak gi la jumpa pakcik
dier..utk melamar anak sedaranyer tu...

Kaunselor.. :Gitu..eloklah gitu.. so apa masalahnyer
sekarang.. Pakcik dier tak benarkan ker kamu menikah???

Lelaki.. : Dia belum tau lagi puan.. sebab hari yang
saya gi tu.. Pakcik dier tak der kat umah.. cuma tinggal
makciknyer jer...

kaunselor: habih tu .. awak dah bagitau makcik dier??

Lelaki: tak gak puan.. sebab kami berdua ntah camna ..
terlanjur tuan.. faham2 ja la puan.. dah berdua tu..
lagipun makcik dier tu.. bergetah
lagi puan...tapi sekarang saya raser kesal puan..

kaunselor: (gelabah)... errrrrr gitu... hmmmm perkara
dah terjadi.. awak pun dah sedar kesilapan awak.. jadik
itulah yang membuatkan awak raser tak tentu arah
sekarang nie ya... takut awek awak tau..

Lelaki..: gitu la puan... bimbang juga saya.. sebelum
saya buat keputusan utk datang bertemu puan.. saya
berjumpa dengan sahabat baiknya terlebih dahulu.. nak
minta pertolongan darinya utk menerangkan keadaan
sebenar.. saya tak nak menipu dia puan...

Kaunselor: Hmm.. awak baik juga rupanya.. masih tetap
bertanggungjawab. .

Lelaki.. : betul puan..saya tetap nak kawin ngan awek
saya tu.. tapiii puan.. saya tersilap langkah lagi
puan.. time saya pi jumpa kawan awek saya tu.. kebetulan
plak time tu dier tinggai sorang jer kat umah dia
puan...

(Kaunselornyer terus senyap... )..

Lelaki: Puan.. puan.. puan masih disitu ka..??? tanya
lelaki kehairanan..

Setelah mengetuk bilik disebelah berkali2.. masih tak de
jawapan.. lelaki tadi keluar dari tempatnyer dan
terlihat seorang wanita dibawah meja...

Lelaki: Puan...kenapa puan berada di bawah meja???"
tanya nyer kepelikkan..

Kaunselor: .... errrrrrr... saya baru perasan..
sss...se..sesekaran g nie kita berdua ajer kat sini...
"balas kaunselor tergagap-gagap. .

Kihkihkihkih! !!

Moralnya:... bak kata orang.. bila berdua.. orang
ketiganyer Setannnn.. so..next time kalau buat apa2
pung..elok ler berteman... sebaiknyer yang
muhrim ler yekkk.. Smile..

Adiosssss..
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: KOLEKSI cerita&video lawak

Post  zulkbo on Fri Mar 05, 2010 9:31 pm

memang beh citer aok ni SB.. cheers sunny

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: KOLEKSI cerita&video lawak

Post  Bederun on Thu Apr 22, 2010 4:21 am

Salah Selipar

Seorang bapa pergi dengan anaknya untuk berjalan-jalan menghirup udara segar, belum berapa jauh berjalan, si bapa baru sedar bahawa selipar yang dipakainya berlainan warna, yang kanan merah dan yang kiri berwarna biru.

Kerana malas untuk kembali ke rumah, ia menyuruh anaknya untuk pulang mengambilkan selipar yang betul, dan sementara itu dia menunggu dibawah pohon yang rendang.

Setelah berapa lama, si anak kembali dengan tangan kosong.

"Kenapa kamu tidak bawa seliparnya .....?!!", kata bapa dengan susah hati.

"Sia-sia je pak.., selipar yang dirumah juga berlainan warna..."
avatar
Bederun
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 160
Points : 171
Join date : 25/03/2010
Age : 40
Location : Jerantut - Sintok - Damansara - Muar

Back to top Go down

Re: KOLEKSI cerita&video lawak

Post  Bederun on Thu Apr 22, 2010 4:52 am



Aokme drift kete.. keh dpt drift beskal pun jadi lerr.. Berasap jugok!..
avatar
Bederun
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 160
Points : 171
Join date : 25/03/2010
Age : 40
Location : Jerantut - Sintok - Damansara - Muar

Back to top Go down

Re: KOLEKSI cerita&video lawak

Post  RAFtegang on Fri May 14, 2010 10:12 am

Aku rasa aku nak cite sikit la pasal memories aku masa aku kecik dulu......cite ni aku dah penah letak kat TGC dulu tapi aku nak gak share dgn korang kat PCC ni pulak..........

Korang tau masa kecik aku nakal sikit, suka gak mendajal binatang ni..he..he..skang dah tobat... ..........ok......ok.­.o­nce upon a time....cewahhhh....­ada­ sekali tukan........ aku seksa ayam nenek I sebab bising berkokok...aku tengah tido dia kacau...tau je la ayam kalau dapat happy perghhh...kecoh abisss.....bengkek tul aku, so aku kejar la ayam tu......puas aku kejar dia ...last2 dah lepas sama2 tercungap dapat gak ayam tu aku tangkap... aku pikir camne nak mendajal ayam ni...haaa...last2 I dapat 1 idea... aku balik jap amek tin sardin yg mak aku buang, aku tebuk buat lubang then aku ikat tin tu ngan tali. Lepas tu aku ikat pulak kat ekor ayam tu... ha...ha..kelakar tul ayam tu bila dia bergerak je tin tu berbunyi sebab bergeser ngan jalan. Ayam tu terkejut langsung lari...tapikan kelakornya lagi laju ayam tu lari, lagi kuat tin tu berbunyik...ha...ha.­­..ha... aku tgk ayam tu berlari satu kampung... seronok aku..ketawa cam nak mati... meriah betul aku rasa......last2 ayam tu tak larat nak lari dah.... sampai la dia last2 dia lepak jap pas tu tergolek mati....kah..kah...k­­ah...mati pasal letih sgt........ masa tu tak ingat dosa lagi... he..he..pasal teringat kat ayam ni la aku letak nickname aku Chicken Run kat web2 lain... he..he...
Then sekali tu masa kat ITM... ni cite lain la pulak.....ada la katak besar masuk bilik aku..dah la muka dia tak ensem katak tu.....aku usha muka dia...dia usha muka aku balik...siot je.....terkejut kingkong aku tgk dia tetiba melompat bawah kain pelikat aku...nasib baik tak terburai kain aku tu. Eeeeee gelinya!!! Aku try halau tapi tak nak kuar2 gak. Lagi seronok dia melompat2. Last2 aku suruh member aku tangkap...lepas tu aku nyalakan rokok, aku sumbatkan kat molot katak tu. Bagi dia rasa rokok Dunhill. Ha..ha..ha.. dia isap sungguh2 cam penagih dah seminggu tak jumpa rokok...tapi pelik la katak tak pandai luahkan rokok dari mulut dia, harap lidah je panjang...korang tau ...dia terus isap je, berkepul2 asap sampai la rokok tu abis. Kalau aku biar la kan misti mulut dia terbakar punye. Sian la pulak.... Cukup abis sebatang, dia pun tergolek sebab pening, candu banyak ngat kat dada dia kot. Cuma aku harap lepas tu jgn la dia ketagih isap rokok pas tu kena kanser paru2 pulak....he..he... jahat tul aku masa dulu ek...tapi skang aku dah tobat..aku pencinta binatang skang ni sampaikan aku sanggup bagi ubat kat lipas ngan nyamuk...... he..he..bagi ubat Ridsect....

Semoga Tuhan ampunkan dosa2 kami bertiga-ayam, katak ngan aku sekali...aminnn
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: KOLEKSI cerita&video lawak

Post  ozzy on Fri May 14, 2010 10:28 am

RAF..
mcm sama je dgn kisah ni... Very Happy


http://www.pahangcommunity.com/sosial-isu-semasa-f12/koleksi-kisah-benar-t494-30.htm?highlight=koleksi
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: KOLEKSI cerita&video lawak

Post  zulkbo on Fri May 14, 2010 10:29 am

Semoga Tuhan ampunkan dosa2 kami bertiga-ayam, katak ngan aku sekali...aminnn
Allah menerima Taubat
hambanya..insyaAllah.. Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: KOLEKSI cerita&video lawak

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum