Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Masih mencari lagu Mudik Meminang.

View previous topic View next topic Go down

Masih mencari lagu Mudik Meminang.

Post  Yassin on Thu Aug 13, 2009 12:20 pm

Lagu ini ramai yang bawak...aku biasa dengar kat Pahang FM dulu2..tapi bukan yang dibawak oleh azahar budak bentong tu atau yang di nyanyikan oleh geng semantan budak nine tu, aku cari yang ori punya lelaki yang bawak tapi sayang nama penyanyi tu aku tak tahu...tapi dia bawak lagi best...kala ada sape yang ada lagu tu tolong le send kat sini.....

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Masih mencari lagu Mudik Meminang.

Post  Deto_8 on Thu Aug 13, 2009 12:34 pm

kat internet tengok lagu di bawak Zurin...ni sape pulak ye...bukan penyanyi asal?

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Masih mencari lagu Mudik Meminang.

Post  Yassin on Thu Aug 13, 2009 12:44 pm

Deto_8 wrote:kat internet tengok lagu di bawak Zurin...ni sape pulak ye...bukan penyanyi asal?

Rasanya bukan dia yang asal yang bawak lagu tu ada lagi org lain rasanya yg terlebih awal yang bawak....kala dulu kat Pahang FM selalu siarkan lagu ini. Kala dgr lagu asal ada sikit macam laghat sebelah ulu tembeling sikit.

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Masih mencari lagu Mudik Meminang.

Post  Sponsored content Today at 5:47 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum