Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Kas Hamun dah nok ke pekan sari...

View previous topic View next topic Go down

Kas Hamun dah nok ke pekan sari...

Post  Yassin on Thu Aug 13, 2009 1:09 pm

Dulu2 best juge mekala gi pekan sari neh sambil ronde2 cuci mata macam hal ada boleh kita tengok...keknya sekarang kas dah naik hamun nok gi pekan sari kat Jerantut. Deme nok tau bender sebabnya...sesekali kali pandang macam pekan sari kat indon, kat bangla, kat kemboje je....hehehehe...puak tu ramei bete...hingga tenggelam kita dibuatnya....kas pelik ngape puak neh makin hari makin bertamboh??? Geng-geng mengawal PATI neh haram tak menjenguk lalu agoknya kat jerantut neh.....kas mintok sanget2 laaa deme me datang sesekali jengok2 laa getek...peredap mana hok patut...geng pendatang asing neh mekala hari sabtu dan ahad macam ada pesta perayaan kat bandor neh....macam2 hal dibuatkan...hingga aku diberi tahu mekala hotel2 nei deme sewa 1-2 jam buat keje maksiat..yang untung aku tengok geng prebet sapu je mengakut geng neh hehehehe...jadi kas mintok laa kerjasama daripada pihak berwajib tolong laa nengok2 sikit. kawal selia laa sikit geng ini mana yang patut. Kala yang halal tu ok laa nei hok haram jadoh nei.
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kas Hamun dah nok ke pekan sari...

Post  T.O.K.A.N on Thu Aug 13, 2009 1:18 pm

kat maner pun samer je wei..gamoknyer kalo di kire
banyok org die dari kiterr.. Rolling Eyes
avatar
T.O.K.A.N
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 157
Points : 156
Join date : 03/07/2009

Back to top Go down

Re: Kas Hamun dah nok ke pekan sari...

Post  ozzy on Thu Aug 13, 2009 1:23 pm

Yassin wrote:Dulu2 best juge mekala gi pekan sari neh sambil ronde2 cuci mata macam hal ada boleh kita tengok...keknya sekarang kas dah naik hamun nok gi pekan sari kat Jerantut. Deme nok tau bender sebabnya...sesekali kali pandang macam pekan sari kat indon, kat bangla, kat kemboje je....hehehehe...puak tu ramei bete...hingga tenggelam kita dibuatnya....kas pelik ngape puak neh makin hari makin bertamboh??? Geng-geng mengawal PATI neh haram tak menjenguk lalu agoknya kat jerantut neh.....kas mintok sanget2 laaa deme me datang sesekali jengok2 laa getek...peredap mana hok patut...geng pendatang asing neh mekala hari sabtu dan ahad macam ada pesta perayaan kat bandor neh....macam2 hal dibuatkan...hingga aku diberi tahu mekala hotel2 nei deme sewa 1-2 jam buat keje maksiat..yang untung aku tengok geng prebet sapu je mengakut geng neh hehehehe...jadi kas mintok laa kerjasama daripada pihak berwajib tolong laa nengok2 sikit. kawal selia laa sikit geng ini mana yang patut. Kala yang halal tu ok laa nei hok haram jadoh nei.

betul tu yassin masalah ni bukan je kat jerantut skarang mana2 je ade deme tu..pihak berwajib pulak asyik kata pantau..pantau..pantau..lama2 kena santau... Very Happy ..memang kecewa juga kwn..nak tunggu sampai jadi mcm mana tak tau la kwn..kecewa betul sebab penguatkuasaan seakan-akan longgar mudah bolos...
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Kas Hamun dah nok ke pekan sari...

Post  zulkbo on Thu Aug 13, 2009 1:39 pm

apa nak wat..dah kerajaan mudah nor bagi puak ni permit masuk..syurga bagi dorang mesia nih.. Very Happy
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Kas Hamun dah nok ke pekan sari...

Post  OTAIkutai on Thu Aug 13, 2009 3:02 pm

T.O.K.A.N wrote:kat maner pun samer je wei..gamoknyer kalo di kire
banyok org die dari kiterr.. Rolling Eyes

Takper kan 1 Malaysia
avatar
OTAIkutai
COACH
COACH

Posts : 92
Points : 96
Join date : 17/04/2009
Age : 55

Back to top Go down

Re: Kas Hamun dah nok ke pekan sari...

Post  Yassin on Thu Aug 13, 2009 4:46 pm

OTAIkutai wrote:
T.O.K.A.N wrote:kat maner pun samer je wei..gamoknyer kalo di kire
banyok org die dari kiterr.. Rolling Eyes

Takper kan 1 Malaysia

Bender2nye juge hehehehe...mekala satu rumoh satu kampung dengan deme tidak laa kas, maruuuu kabooo...
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kas Hamun dah nok ke pekan sari...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum