Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Post  Yassin on Thu Aug 13, 2009 5:19 pm

Kas kadang tu pelik juge dgn org pompuan neh....
Gini citernya...hok pompuan bini org tu...nya gila ke laki org, laki ada tu keknya nya suka ke laki org?? Anok dara gitu juga...nya syok ke laki org juge...pelik2 laaa...
kas cube juga mencari jawapan bagi persoalan diatas..dan ini adalah berberapa sebabnya betul tidak kas tau tapi rasanya boleh di jadi sebab menesababnya.

Kenapa org pompuan tak kira tua muda suka ke laki org.

1.Orang tua ini agaknya pandai mengayat...tak macam budok mude..terketor2 je..
2. Orang tua ini romantik sikit agoknya...mekala sayang tu sayang sungguh..org mude mudoh berubah hati.
3. Pandai melayan...org muda mudoh jemu.
4. Org tua ini agaknya berduit... budak muda besi buruk pun tak de.
5. Pendek kata bila bergelar suami ini saham terus naik.

Hak lain tu cuba deme sambung.....

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Post  ozzy on Thu Aug 13, 2009 5:36 pm

Yassin wrote:Kas kadang tu pelik juge dgn org pompuan neh....
Gini citernya...hok pompuan bini org tu...nya gila ke laki org, laki ada tu keknya nya suka ke laki org?? Anok dara gitu juga...nya syok ke laki org juge...pelik2 laaa...
kas cube juga mencari jawapan bagi persoalan diatas..dan ini adalah berberapa sebabnya betul tidak kas tau tapi rasanya boleh di jadi sebab menesababnya.

Kenapa org pompuan tak kira tua muda suka ke laki org.

1.Orang tua ini agaknya pandai mengayat...tak macam budok mude..terketor2 je..
2. Orang tua ini romantik sikit agoknya...mekala sayang tu sayang sungguh..org mude mudoh berubah hati.
3. Pandai melayan...org muda mudoh jemu.
4. Org tua ini agaknya berduit... budak muda besi buruk pun tak de.
5. Pendek kata bila bergelar suami ini saham terus naik.
6. Org tua tau suis kat mana kot..salah suis tak nyala ye dak

Hak lain tu cuba deme sambung.....

hehe..topik menarik gak ni yassin..koi x tau pulok gitu..ingatkan veteran ni minah indon jek suka ngendeng..sebab nak dpt taraf bermastautin..

psst/ tunggu labu sayong komen..hehe

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Post  MD on Thu Aug 13, 2009 5:39 pm

kawan tak berape berani nok posting kat topik ni ...hehehehheeee

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Post  ozzy on Thu Aug 13, 2009 5:42 pm

MD wrote:kawan tak berape berani nok posting kat topik ni ...hehehehheeee

ekekekeke..MD..saham kalau tidak diurusniaga beku ler.. bounce bounce dok gitu zulkbo..hahahaha

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Post  MD on Thu Aug 13, 2009 5:52 pm

fourzy wrote:
MD wrote:kawan tak berape berani nok posting kat topik ni ...hehehehheeee

ekekekeke..MD..saham kalau tidak diurusniaga beku ler.. bounce bounce dok gitu zulkbo..hahahaha

balerrrr.....kehheheheeeeee

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Post  Yassin on Thu Aug 13, 2009 5:54 pm

MD wrote:kawan tak berape berani nok posting kat topik ni ...hehehehheeee

Lawak jugee awok neh......bedel je...heheheh

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Post  Deto_8 on Thu Aug 13, 2009 6:34 pm

kawan ni walaupun dah jadi suami belum mampu nak komen...sebab ada klause veteran...yang relevannya MD, zulkbo ngan fourzy je Laughing

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Post  zulkbo on Thu Aug 13, 2009 7:31 pm

fourzy wrote:
MD wrote:kawan tak berape berani nok posting kat topik ni ...hehehehheeee

ekekekeke..MD..saham kalau tidak diurusniaga beku ler.. bounce bounce dok gitu zulkbo..hahahaha

Engko ni jie nak invole koi dalam topik ni jugak yek..ha ha.. Laughing Laughing

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Post  zulkbo on Thu Aug 13, 2009 7:36 pm

Deto_8 wrote:kawan ni walaupun dah jadi suami belum mampu nak komen...sebab ada klause veteran...yang relevannya MD, zulkbo ngan fourzy je Laughing

So far mmg saham agak naik ler ni..satu faktor mungkin orang lama dak gelojoh nak mengejar tu yang buat anak dara suka Laughing Laughing koi idak la ada yang boleh di panggil "girlfriend."..yang ada kawan sekerja atau adik-adik yang selalu nak nasihat dari kita...alhamdulillah hati masih stay dengan yang sekarang... Embarassed Very Happy Laughing

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Post  zulkbo on Thu Aug 13, 2009 7:38 pm

zulkbo wrote:
fourzy wrote:
MD wrote:kawan tak berape berani nok posting kat topik ni ...hehehehheeee

ekekekeke..MD..saham kalau tidak diurusniaga beku ler.. bounce bounce dok gitu zulkbo..hahahaha

Engko ni jie nak invole koi dalam topik ni jugak yek..ha ha.. Laughing Laughing

Mana Azri Deraman ni...kata nak tambah satu lagi... Laughing Laughing king

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Post  zulkbo on Thu Aug 13, 2009 7:39 pm

Yassin wrote:Kas kadang tu pelik juge dgn org pompuan neh....
Gini citernya...hok pompuan bini org tu...nya gila ke laki org, laki ada tu keknya nya suka ke laki org?? Anok dara gitu juga...nya syok ke laki org juge...pelik2 laaa...
kas cube juga mencari jawapan bagi persoalan diatas..dan ini adalah berberapa sebabnya betul tidak kas tau tapi rasanya boleh di jadi sebab menesababnya.

Kenapa org pompuan tak kira tua muda suka ke laki org.

1.Orang tua ini agaknya pandai mengayat...tak macam budok mude..terketor2 je..
2. Orang tua ini romantik sikit agoknya...mekala sayang tu sayang sungguh..org mude mudoh berubah hati.
3. Pandai melayan...org muda mudoh jemu.
4. Org tua ini agaknya berduit... budak muda besi buruk pun tak de.
5. Pendek kata bila bergelar suami ini saham terus naik.

Hak lain tu cuba deme sambung.....

Ouk apa citer pulok Mr Yasin Very Happy

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Post  Yassin on Thu Aug 13, 2009 7:47 pm

zulkbo wrote:
Yassin wrote:Kas kadang tu pelik juge dgn org pompuan neh....
Gini citernya...hok pompuan bini org tu...nya gila ke laki org, laki ada tu keknya nya suka ke laki org?? Anok dara gitu juga...nya syok ke laki org juge...pelik2 laaa...
kas cube juga mencari jawapan bagi persoalan diatas..dan ini adalah berberapa sebabnya betul tidak kas tau tapi rasanya boleh di jadi sebab menesababnya.

Kenapa org pompuan tak kira tua muda suka ke laki org.

1.Orang tua ini agaknya pandai mengayat...tak macam budok mude..terketor2 je..
2. Orang tua ini romantik sikit agoknya...mekala sayang tu sayang sungguh..org mude mudoh berubah hati.
3. Pandai melayan...org muda mudoh jemu.
4. Org tua ini agaknya berduit... budak muda besi buruk pun tak de.
5. Pendek kata bila bergelar suami ini saham terus naik.

Hak lain tu cuba deme sambung.....
Ouk apa citer pulok Mr Yasin Very Happy

Kawan ni hok yang risa tuh...byk ngat anok dare kendeng2 ke kawan ni abis tepis dah keknya ...nya dekat juge tak reti dah akuuu.....saham tengoh menlonjok gamoknya hehehehehe.....................

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Post  zulkbo on Thu Aug 13, 2009 8:06 pm

Yassin wrote:
zulkbo wrote:
Yassin wrote:Kas kadang tu pelik juge dgn org pompuan neh....
Gini citernya...hok pompuan bini org tu...nya gila ke laki org, laki ada tu keknya nya suka ke laki org?? Anok dara gitu juga...nya syok ke laki org juge...pelik2 laaa...
kas cube juga mencari jawapan bagi persoalan diatas..dan ini adalah berberapa sebabnya betul tidak kas tau tapi rasanya boleh di jadi sebab menesababnya.

Kenapa org pompuan tak kira tua muda suka ke laki org.

1.Orang tua ini agaknya pandai mengayat...tak macam budok mude..terketor2 je..
2. Orang tua ini romantik sikit agoknya...mekala sayang tu sayang sungguh..org mude mudoh berubah hati.
3. Pandai melayan...org muda mudoh jemu.
4. Org tua ini agaknya berduit... budak muda besi buruk pun tak de.
5. Pendek kata bila bergelar suami ini saham terus naik.

Hak lain tu cuba deme sambung.....
Ouk apa citer pulok Mr Yasin Very Happy

Kawan ni hok yang risa tuh...byk ngat anok dare kendeng2 ke kawan ni abis tepis dah keknya ...nya dekat juge tak reti dah akuuu.....saham tengoh menlonjok gamoknya hehehehehe.....................

ni sudah bagus..ramai sangat rekemen kat fourzy sorang huh huh tongue Laughing

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Post  Yassin on Thu Aug 13, 2009 8:13 pm

zulkbo wrote:
Yassin wrote:
zulkbo wrote:
Yassin wrote:Kas kadang tu pelik juge dgn org pompuan neh....
Gini citernya...hok pompuan bini org tu...nya gila ke laki org, laki ada tu keknya nya suka ke laki org?? Anok dara gitu juga...nya syok ke laki org juge...pelik2 laaa...
kas cube juga mencari jawapan bagi persoalan diatas..dan ini adalah berberapa sebabnya betul tidak kas tau tapi rasanya boleh di jadi sebab menesababnya.

Kenapa org pompuan tak kira tua muda suka ke laki org.

1.Orang tua ini agaknya pandai mengayat...tak macam budok mude..terketor2 je..
2. Orang tua ini romantik sikit agoknya...mekala sayang tu sayang sungguh..org mude mudoh berubah hati.
3. Pandai melayan...org muda mudoh jemu.
4. Org tua ini agaknya berduit... budak muda besi buruk pun tak de.
5. Pendek kata bila bergelar suami ini saham terus naik.

Hak lain tu cuba deme sambung.....
Ouk apa citer pulok Mr Yasin Very Happy

Kawan ni hok yang risa tuh...byk ngat anok dare kendeng2 ke kawan ni abis tepis dah keknya ...nya dekat juge tak reti dah akuuu.....saham tengoh menlonjok gamoknya hehehehehe.....................

ni sudah bagus..ramai sangat rekemen kat fourzy sorang huh huh tongue Laughing

Mekala nok ce bagi gambo 4r duit pengeras sikit Very Happy ...kemeyan kampung sikit tengok laa kawan perasap dulu kawan bimbang....kut dia tak berapa empuk je hehehehehe.........kawan bimbang dia kena penyakit ola-ola je org nok dia tak nok gitu laa sebaliknya hehehehehe

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Post  ozzy on Fri Aug 14, 2009 1:18 am

ni sudah bagus..ramai sangat rekemen kat fourzy sorang huh huh tongue Laughing[/quote] <---ceh..jgn buat main..saham kwn terapung jek zul...tak naik tak turun..ekekekeke pepandai je aok ekkk.... Laughing

Mekala nok ce bagi gambo 4r duit pengeras sikit Very Happy ...kemeyan kampung sikit tengok laa kawan perasap dulu kawan bimbang....kut dia tak berapa empuk je hehehehehe.........kawan bimbang dia kena penyakit ola-ola je org nok dia tak nok gitu laa sebaliknya hehehehehe[/quote]

Hok ni lagi balee yassin..bab2 berasap ni kwn kecut cikit...pendinding kwn bomoh indon jek..dok cari pendinding bomoh siam tak jumpa-jumpa...miahahahahahha bounce

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Post  ozzy on Fri Aug 14, 2009 1:24 am

[quote="zulkbo"]
Deto_8 wrote:kawan ni walaupun dah jadi suami belum mampu nak komen...sebab ada klause veteran...yang relevannya MD, zulkbo ngan fourzy je Laughing

hahahaha deto..aok pun bakal veteran jugee..sesekali sambil ngeteh apa salah test saham bukan apa investment untuk masa depan jugee....miahahahaha

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Post  along on Fri Aug 14, 2009 10:36 am

Yassin wrote:Kas kadang tu pelik juge dgn org pompuan neh....
Gini citernya...hok pompuan bini org tu...nya gila ke laki org, laki ada tu keknya nya suka ke laki org?? Anok dara gitu juga...nya syok ke laki org juge...pelik2 laaa...
kas cube juga mencari jawapan bagi persoalan diatas..dan ini adalah berberapa sebabnya betul tidak kas tau tapi rasanya boleh di jadi sebab menesababnya.

Kenapa org pompuan tak kira tua muda suka ke laki org.

1.Orang tua ini agaknya pandai mengayat...tak macam budok mude..terketor2 je..
2. Orang tua ini romantik sikit agoknya...mekala sayang tu sayang sungguh..org mude mudoh berubah hati.
3. Pandai melayan...org muda mudoh jemu.
4. Org tua ini agaknya berduit... budak muda besi buruk pun tak de.
5. Pendek kata bila bergelar suami ini saham terus naik.

Hak lain tu cuba deme sambung.....



baler tokleh cari mkn lngsung org muda klau gini gayanya....

along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 29
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Post  lepat_ubi on Fri Aug 14, 2009 11:15 am

bkn seme pompuan suka lelaki veteran...bak kate pepatah melayu lame....lain padang lain belalang...lain orang lain la taste nye....ehh???? betul ke haa??? mcm pelik jer ayat tu....

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 27
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Post  ozzy on Fri Aug 14, 2009 11:36 am

lepat_ubi wrote:bkn seme pompuan suka lelaki veteran...bak kate pepatah melayu lame....lain padang lain belalang...lain orang lain la taste nye....ehh???? betul ke haa??? mcm pelik jer ayat tu....

satu lagi koi tengok zaman sekarang kalau nak meminang hantaran kurang2 10ribu..kalau keje bagus ok la gaji ribu-ribu hok gaji ciput gone gaya..kalau keje despatch..bape lama nak kumpul... Very Happy sudahnya dan ke hok veteran terutama hok doh keluor duit epf...ekekekeke

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Post  lepat_ubi on Fri Aug 14, 2009 11:39 am

fourzy wrote:
lepat_ubi wrote:bkn seme pompuan suka lelaki veteran...bak kate pepatah melayu lame....lain padang lain belalang...lain orang lain la taste nye....ehh???? betul ke haa??? mcm pelik jer ayat tu....

satu lagi koi tengok zaman sekarang kalau nak meminang hantaran kurang2 10ribu..kalau keje bagus ok la gaji ribu-ribu hok gaji ciput gone gaya..kalau keje despatch..bape lama nak kumpul... Very Happy sudahnya dan ke hok veteran terutama hok doh keluor duit epf...ekekekeke

sebab tu la hok muda2 ni kena belajor rajin2...keja sungguh2 kalo dah tau ada "persaingan" dgn hok yg veteran.... Very Happy Very Happy

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 27
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Post  Deto_8 on Fri Aug 14, 2009 11:40 am

muda2 hidup dengan sia-sia...merempit + dadah sana sini...enjoy katakan

baik hidup ngan veteran...stabil hidup... Laughing

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama &amp;amp; Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Post  ozzy on Fri Aug 14, 2009 11:42 am

[quote="lepat_ubi"][quote="fourzy"]
lepat_ubi wrote:
sebab tu la hok muda2 ni kena belajor rajin2...keja sungguh2 kalo dah tau ada "persaingan" dgn hok yg veteran.... Very Happy Very Happy

wakakaka..lain mcm jek lepat ubi..rasa mcm tergugat ke deme...kerja keras lagi..ekekekkee

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Post  lepat_ubi on Fri Aug 14, 2009 11:43 am

Deto_8 wrote:muda2 hidup dengan sia-sia...merempit + dadah sana sini...enjoy katakan

baik hidup ngan veteran...stabil hidup... Laughing

koi tak gitu....hahahaha

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 27
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Post  lepat_ubi on Fri Aug 14, 2009 11:44 am

[quote="fourzy"][quote="lepat_ubi"]
fourzy wrote:
lepat_ubi wrote:
sebab tu la hok muda2 ni kena belajor rajin2...keja sungguh2 kalo dah tau ada "persaingan" dgn hok yg veteran.... Very Happy Very Happy

wakakaka..lain mcm jek lepat ubi..rasa mcm tergugat ke deme...kerja keras lagi..ekekekkee


perlu ke koi rase tergugat????? hahahhaha

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 27
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Post  zulkbo on Fri Aug 14, 2009 11:44 am

Deto_8 wrote:muda2 hidup dengan sia-sia...merempit + dadah sana sini...enjoy katakan

baik hidup ngan veteran...stabil hidup... Laughing

Koi malas nak komen byk...yang muda pun banyak yng baik...cuma belum matang,bab harta menda boleh di cari..ye dok?pandai-pandai lah memilih,yang pompuan pun kalau rasa nak senang tapi sanggup bermadu kena jugak fikir kesan yang mendatang..sendiri mau ingatlah... Very Happy Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Kenapa Orang Perempuan tertarik dgn lelaki agak veteran?

Post  Sponsored content Today at 5:50 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum