Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Kesilapan yang bergelar Isteri

View previous topic View next topic Go down

Kesilapan yang bergelar Isteri

Post  Yassin on Thu Aug 13, 2009 7:42 pm

Dekat sini rasanya aku nak komen jugak kat para2 isteri sikit. Aku cuma nak cerita bab melawa sahaja kadang2 org pompuan yang bergelar isteri ini bila kuar rumah nak gi keje, nak gi bandar ke atau nak gi kenduri org baru nak pasang badan dalam erti baru nak melawa...kala duduk kat umah haram macam janda anak 10 hehehehe....ni laa satu kesilapan yang amat besar sebenarnya yang gi keluar baru nak melawa tu utk sape?? sebenarnya dalam islam hanya dianjurkan melawa utk suami saje...(kena faham le ayat tu) kadang tak salah kat org lelaki bila nengok pompuan lain comel sebab bila kuar baru jumpa pompuan comel yang duduk kat umah macam aci keje kedai mamak je...hehehehe sudahnya marah kat laki suka pasang lain...kadang org lelaki ni suka pasang lain tidak jugak yang ada kat umah tu tak nak memasang badan hehehe..jadi aku kat sini menyeru laa kat para2 isteri pasang laa body kat umah supaya laki sejuk mata sampai kehati nengok isteri dia...rasanya kala isteri dia comel sokmo rasanya laki senang hati jugak. Ini tidak duduk umah kadang tu berkembang macam org dalam pantang sokmo errr...bukan aje mual silap muntah pun ada hehehehe...jaga diri dan hiasi peribadi insyaallah suami tak cari yang lain lagi.

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kesilapan yang bergelar Isteri

Post  zulkbo on Thu Aug 13, 2009 7:52 pm

Yassin wrote:Dekat sini rasanya aku nak komen jugak kat para2 isteri sikit. Aku cuma nak cerita bab melawa sahaja kadang2 org pompuan yang bergelar isteri ini bila kuar rumah nak gi keje, nak gi bandar ke atau nak gi kenduri org baru nak pasang badan dalam erti baru nak melawa...kala duduk kat umah haram macam janda anak 10 hehehehe....ni laa satu kesilapan yang amat besar sebenarnya yang gi keluar baru nak melawa tu utk sape?? sebenarnya dalam islam hanya dianjurkan melawa utk suami saje...(kena faham le ayat tu) kadang tak salah kat org lelaki bila nengok pompuan lain comel sebab bila kuar baru jumpa pompuan comel yang duduk kat umah macam aci keje kedai mamak je...hehehehe sudahnya marah kat laki suka pasang lain...kadang org lelaki ni suka pasang lain tidak jugak yang ada kat umah tu tak nak memasang badan hehehe..jadi aku kat sini menyeru laa kat para2 isteri pasang laa body kat umah supaya laki sejuk mata sampai kehati nengok isteri dia...rasanya kala isteri dia comel sokmo rasanya laki senang hati jugak. Ini tidak duduk umah kadang tu berkembang macam org dalam pantang sokmo errr...bukan aje mual silap muntah pun ada hehehehe...jaga diri dan hiasi peribadi insyaallah suami tak cari yang lain lagi.

Salam bro....ni komen kat orang umah ke??? Rolling Eyes Very Happy Very Happy

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Kesilapan yang bergelar Isteri

Post  zulkbo on Thu Aug 13, 2009 7:53 pm

sememangnya saya memang setuju denagan pendapat saudara..so far orang umah saya baik di rumah mau di luar dia mmg tak reti nak melawa...kawan sayang gak...orang umah..kita bayar mas kawin dia dulu... Laughing

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Kesilapan yang bergelar Isteri

Post  zulkbo on Thu Aug 13, 2009 7:56 pm

...siap bertaklik lagi tak kan nak ckp tak lawa ..ye dok... Very Happy tapi bila dah kawin lama pasti ada sesuatu padanya kurang dia lebih kita untuk mengajor dia agar umahtangga sepakat la yek?

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Kesilapan yang bergelar Isteri

Post  Yassin on Thu Aug 13, 2009 7:59 pm

zulkbo wrote:
Yassin wrote:Dekat sini rasanya aku nak komen jugak kat para2 isteri sikit. Aku cuma nak cerita bab melawa sahaja kadang2 org pompuan yang bergelar isteri ini bila kuar rumah nak gi keje, nak gi bandar ke atau nak gi kenduri org baru nak pasang badan dalam erti baru nak melawa...kala duduk kat umah haram macam janda anak 10 hehehehe....ni laa satu kesilapan yang amat besar sebenarnya yang gi keluar baru nak melawa tu utk sape?? sebenarnya dalam islam hanya dianjurkan melawa utk suami saje...(kena faham le ayat tu) kadang tak salah kat org lelaki bila nengok pompuan lain comel sebab bila kuar baru jumpa pompuan comel yang duduk kat umah macam aci keje kedai mamak je...hehehehe sudahnya marah kat laki suka pasang lain...kadang org lelaki ni suka pasang lain tidak jugak yang ada kat umah tu tak nak memasang badan hehehe..jadi aku kat sini menyeru laa kat para2 isteri pasang laa body kat umah supaya laki sejuk mata sampai kehati nengok isteri dia...rasanya kala isteri dia comel sokmo rasanya laki senang hati jugak. Ini tidak duduk umah kadang tu berkembang macam org dalam pantang sokmo errr...bukan aje mual silap muntah pun ada hehehehe...jaga diri dan hiasi peribadi insyaallah suami tak cari yang lain lagi.

Salam bro....ni komen kat orang umah ke??? Rolling Eyes Very Happy Very Happy

Alhamdullilah org rumah aku setakat ini tak buat lagi perangai macam ni..so far so good hehehehe.....

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kesilapan yang bergelar Isteri

Post  Yassin on Thu Aug 13, 2009 8:02 pm

zulkbo wrote:sememangnya saya memang setuju denagan pendapat saudara..so far orang umah saya baik di rumah mau di luar dia mmg tak reti nak melawa...kawan sayang gak...orang umah..kita bayar mas kawin dia dulu... Laughing

Ce awk beli makeup kat dia mekala dia tak reti pakai awk comor2 je kemuka dia esok2 dia reti laa melawo... Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kesilapan yang bergelar Isteri

Post  zulkbo on Thu Aug 13, 2009 8:04 pm

Yassin wrote:
zulkbo wrote:sememangnya saya memang setuju denagan pendapat saudara..so far orang umah saya baik di rumah mau di luar dia mmg tak reti nak melawa...kawan sayang gak...orang umah..kita bayar mas kawin dia dulu... Laughing

Ce awk beli makeup kat dia mekala dia tak reti pakai awk comor2 je kemuka dia esok2 dia reti laa melawo... Very Happy

Dia sebenarnya "natural beauty" pada koi Very Happy ...tak yah mekap pun dah come..

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Kesilapan yang bergelar Isteri

Post  Yassin on Thu Oct 29, 2009 11:32 am

Kawan nok nanya aok me soklan cepu mas ! Betul ketidak org pompuan ni comel sebab makeup? Satu hari tu kawan terjumpa (secara kebetulan laa) pompuan tak bermakeup kawan ingat mok dia hehehe..... Razz
(tiada niat apa-apa sajer nak bercakap je)

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kesilapan yang bergelar Isteri

Post  Oesandro Jr. on Thu Oct 29, 2009 12:19 pm

kwan suka yg x ber make up..hehe cheers
bangun tido pun still ada selera.. Twisted Evil

Oesandro Jr.
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 343
Points : 350
Join date : 08/10/2009
Location : Dari jemapoh ke Manchestee singoh Melaka dulu

Back to top Go down

Re: Kesilapan yang bergelar Isteri

Post  Yassin on Thu Oct 29, 2009 12:22 pm

Oesandro Jr. wrote:kwan suka yg x ber make up..hehe cheers
bangun tido pun still ada selera.. Twisted Evil

Goner baru bangun tido nok terus berlumor ngan bedok tak elok juge weh..... Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kesilapan yang bergelar Isteri

Post  jasnoraizan on Thu Oct 29, 2009 12:25 pm

kwn ..buat masa nih alhamdullilah....org umoh kwn sederhana (tak bermake up yg lbh2 la...) masih mengekalkan ciri 2keayuan ketimuran...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Kesilapan yang bergelar Isteri

Post  Yassin on Thu Oct 29, 2009 12:33 pm

jasnoraizan wrote:kwn ..buat masa nih alhamdullilah....org umoh kwn sederhana (tak bermake up yg lbh2 la...) masih mengekalkan ciri 2keayuan ketimuran...

untunglah dapat pompuan gitu.....kawan pun setakat ni org rumah gitu juge sejuk lah mata memandang hehehehe..... Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kesilapan yang bergelar Isteri

Post  ozzy on Thu Oct 29, 2009 12:35 pm

[quote="Yassin"]Kawan nok nanya aok me soklan cepu mas ! Betul ketidak org pompuan ni comel sebab makeup? Satu hari tu kawan terjumpa (secara kebetulan laa) pompuan tak bermakeup kawan ingat mok dia hehehe..... Razz
(tiada niat apa-apa sajer nak bercakap je) <----DAN DAN BAGI EXCUSE TAKUT KWN KOMEN KE SIN..ekekekekeke..memang kwn nok komen pun aok terjumpa ke berjumpa..hahahaha bounce bounce

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Kesilapan yang bergelar Isteri

Post  MD on Thu Oct 29, 2009 12:37 pm

nnt forumers bergelar isteri boleh beri pandangan...

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Kesilapan yang bergelar Isteri

Post  Yassin on Thu Oct 29, 2009 12:40 pm

[quote="fourzy"]
Yassin wrote:Kawan nok nanya aok me soklan cepu mas ! Betul ketidak org pompuan ni comel sebab makeup? Satu hari tu kawan terjumpa (secara kebetulan laa) pompuan tak bermakeup kawan ingat mok dia hehehe..... Razz
(tiada niat apa-apa sajer nak bercakap je) <----DAN DAN BAGI EXCUSE TAKUT KWN KOMEN KE SIN..ekekekekeke..memang kwn nok komen pun aok terjumpa ke berjumpa..hahahaha bounce bounce

Kata org tua-tua...bercakap biar berlapis juge pozi ..sebab nulis tak sama ngan bercakap, membaca tulisan diatas fahaman masing-masing juge, nyer saloh taksir jadi kebender lain.... tak ker haru hehehe.... Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kesilapan yang bergelar Isteri

Post  Yassin on Thu Oct 29, 2009 12:41 pm

MD wrote:nnt forumers bergelar isteri boleh beri pandangan...

Kawan nunggu juge MD keknya ada ker hok gitu kat PCC ni?

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kesilapan yang bergelar Isteri

Post  MD on Thu Oct 29, 2009 12:48 pm

Yassin wrote:
MD wrote:nnt forumers bergelar isteri boleh beri pandangan...

Kawan nunggu juge MD keknya ada ker hok gitu kat PCC ni?

sorang dua ada tu....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Kesilapan yang bergelar Isteri

Post  jasnoraizan on Thu Oct 29, 2009 12:50 pm

MD wrote:
Yassin wrote:
MD wrote:nnt forumers bergelar isteri boleh beri pandangan...

Kawan nunggu juge MD keknya ada ker hok gitu kat PCC ni?

sorang dua ada tu....

abg jem ...mana aok..wehh..?tlg jd wakil forumer's yg bergelar isteri nih weh...i polllowww....auuuwwww...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Kesilapan yang bergelar Isteri

Post  zulkbo on Thu Oct 29, 2009 10:48 pm

ada tak aok forumer hat jantan kat sini
pernah terjumpa bini orang mengaku
belum kawin..haru...koi biasa jumpa
dah tu suka benor kat laki orang
kalu dilihat memang gerammm..
gak ..tapi koi ni jenis beriman gak rasanya
(MASUK BAKUL SENDIRI)...... Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Kesilapan yang bergelar Isteri

Post  koy101 on Fri Oct 30, 2009 12:48 am

zulkbo wrote:ada tak aok forumer hat jantan kat sini
pernah terjumpa bini orang mengaku
belum kawin..haru...koi biasa jumpa
dah tu suka benor kat laki orang
kalu dilihat memang gerammm..
gak ..tapi koi ni jenis beriman gak rasanya
(MASUK BAKUL SENDIRI)...... Very Happy

huhuhu... aku slalunyer... hok yg bujang ngaku dah ader laki... bila aku nak berkenalan.... huhuhuhu...... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 42
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Kesilapan yang bergelar Isteri

Post  zulkbo on Fri Oct 30, 2009 1:05 am

koy101 wrote:
zulkbo wrote:ada tak aok forumer hat jantan kat sini
pernah terjumpa bini orang mengaku
belum kawin..haru...koi biasa jumpa
dah tu suka benor kat laki orang
kalu dilihat memang gerammm..
gak ..tapi koi ni jenis beriman gak rasanya
(MASUK BAKUL SENDIRI)...... Very Happy

huhuhu... aku slalunyer... hok yg bujang ngaku dah ader laki... bila aku nak berkenalan.... huhuhuhu...... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

guner citer nih...
tu yang engko dok membujang yer..
ramai hat bujang kat sini..
sesi berkenalan boleh diuruskan Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Kesilapan yang bergelar Isteri

Post  Yassin on Fri Oct 30, 2009 8:33 am

koy101 wrote:
huhuhu... aku slalunyer... hok yg bujang ngaku dah ader laki... bila aku nak berkenalan.... huhuhuhu......

Itu sebagai klu dia x emboh ke aok hehehehe.....kawan nei pulok ramai hok bujang kendeng ke kawan pulok haru juge.....

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kesilapan yang bergelar Isteri

Post  ozzy on Fri Oct 30, 2009 8:41 am

Yassin wrote:
koy101 wrote:
huhuhu... aku slalunyer... hok yg bujang ngaku dah ader laki... bila aku nak berkenalan.... huhuhuhu......

Itu sebagai klu dia x emboh ke aok hehehehe.....kawan nei pulok ramai hok bujang kendeng ke kawan pulok haru juge.....

Kawan dah kabo dohhhhhhhhhhhhhhh....tak ke betul firasat kwn..dari awal lagi koi dah baca ekekekeeke bounce

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Kesilapan yang bergelar Isteri

Post  Yassin on Fri Oct 30, 2009 8:54 am

fourzy wrote:
Yassin wrote:
koy101 wrote:
huhuhu... aku slalunyer... hok yg bujang ngaku dah ader laki... bila aku nak berkenalan.... huhuhuhu......

Itu sebagai klu dia x emboh ke aok hehehehe.....kawan nei pulok ramai hok bujang kendeng ke kawan pulok haru juge.....

Kawan dah kabo dohhhhhhhhhhhhhhh....tak ke betul firasat kwn..dari awal lagi koi dah baca ekekekeeke

aok..pozi ade aje bendernya....kena kekawan tak boleh bunyi lalu kawan nei hehehehe..........

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kesilapan yang bergelar Isteri

Post  Sponsored content Today at 12:15 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum