Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Perangai macam bender entah....

View previous topic View next topic Go down

Perangai macam bender entah....

Post  Yassin on Fri Aug 14, 2009 9:18 am

Ni kawan nok citer sikit pasal geng jantan hok merokok suke cari untung....
Dia ni merokok tapi menyusahkan org...dia tak penah nok membeli keknya sokmo mintok rokok org...kadang tu kawan hamun juge nengok....sape tahan kala perangai macam nie....tu pasal dulu org cakap jgn blajor merokok dah tua menyusahkan org je...

Saranan akulah pada hok suke mintok rokok org ni... baik brenti merokok laa kala tak manpu nok membeli hehehehehe..........pada kena sumpoh dik org je.
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Perangai macam bender entah....

Post  lepat_ubi on Fri Aug 14, 2009 11:48 am

moral nye...jgn la merokok....kan merokok tu merbahaya kan kesihatan diri dan juge org sekeliling kite.....pada yg suke sgt nk mtk rokok org tu....cer bagi 4 kotak terus ke dia....sekali ngan kain kapan....test ke meta nye....
avatar
lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Perangai macam bender entah....

Post  ozzy on Fri Aug 14, 2009 11:51 am

lepat_ubi wrote:moral nye...jgn la merokok....kan merokok tu merbahaya kan kesihatan diri dan juge org sekeliling kite.....pada yg suke sgt nk mtk rokok org tu....cer bagi 4 kotak terus ke dia....sekali ngan kain kapan....test ke meta nye....

betul ..setuju..koi dulu pekena kwn mcm ni koi letak mercun bom dlm rokok tu buang tembakau dia..siap tolong cucuh..hah melompat kwn..ekekekeke tapi jgn plak ada yg ngikut..bahaya takut kena mata
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Perangai macam bender entah....

Post  along on Fri Aug 14, 2009 11:52 am

lepat_ubi wrote:pada yg suke sgt nk mtk rokok org tu....cer bagi 4 kotak terus ke dia....sekali ngan kain kapan....test ke meta nye....

baler ayt aok nie....
mintak rokok dapat kain kapan percuma....
avatar
along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 30
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: Perangai macam bender entah....

Post  Deto_8 on Fri Aug 14, 2009 11:55 am

along wrote:
lepat_ubi wrote:pada yg suke sgt nk mtk rokok org tu....cer bagi 4 kotak terus ke dia....sekali ngan kain kapan....test ke meta nye....

baler ayt aok nie....
mintak rokok dapat kain kapan percuma....

seb baek kita tak tergolong dalam golongan ni ... Laughing

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Perangai macam bender entah....

Post  ozzy on Fri Aug 14, 2009 11:56 am

along wrote:
lepat_ubi wrote:pada yg suke sgt nk mtk rokok org tu....cer bagi 4 kotak terus ke dia....sekali ngan kain kapan....test ke meta nye....

baler ayt aok nie....
mintak rokok dapat kain kapan percuma....

elok bagi batu nesan sekali..siap cop nama..ekekekekeke
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Perangai macam bender entah....

Post  zulkbo on Fri Aug 14, 2009 12:08 pm

Yassin wrote:Ni kawan nok citer sikit pasal geng jantan hok merokok suke cari untung....
Dia ni merokok tapi menyusahkan org...dia tak penah nok membeli keknya sokmo mintok rokok org...kadang tu kawan hamun juge nengok....sape tahan kala perangai macam nie....tu pasal dulu org cakap jgn blajor merokok dah tua menyusahkan org je...

Saranan akulah pada hok suke mintok rokok org ni... baik brenti merokok laa kala tak manpu nok membeli hehehehehe..........pada kena sumpoh dik org je.

Dia mintok lain kali ko kata ""ni hat last""....se je ada Very Happy Very Happy
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Perangai macam bender entah....

Post  zulkbo on Fri Aug 14, 2009 12:10 pm

kitaorang zaman sekolah dulu gini lah memanjang nak ketok,ngendeng kawan lain jer...skrang tanya fourzy..alhamdulillah...tak der hei sapa nak rokok..kawan belanja..moh kita ngeteh Very Happy
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Perangai macam bender entah....

Post  zulkbo on Fri Aug 14, 2009 12:12 pm

ouk ni bagus la yassin bayak idea citer nak buka thread...rasa meriah la pulok..thanks bro Very Happy
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Perangai macam bender entah....

Post  lepat_ubi on Fri Aug 14, 2009 12:14 pm

hahaha...bagi je kain kapan tu...batu nisan...kapur barus...lagi beh ajok ke tepi kubur...tak pun bagi gambor pocong kat jengka 4 tu...bior nye rase.....
avatar
lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Perangai macam bender entah....

Post  ozzy on Fri Aug 14, 2009 12:18 pm

zulkbo wrote:kitaorang zaman sekolah dulu gini lah memanjang nak ketok,ngendeng kawan lain jer...skrang tanya fourzy..alhamdulillah...tak der hei sapa nak rokok..kawan belanja..moh kita ngeteh Very Happy

bila nak ngetehnya..susah betul nak kumpul kwn2..yang sorang tu asyik on call manjang..nanti free aku hello2 ..port biasa..baik punye..awek naleeekkkk..ekekekekeke
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Perangai macam bender entah....

Post  apens7 on Fri Aug 14, 2009 12:38 pm

pnah tgk satu iklan indon... time dia nak nyale rokok je, ramai org serbu dia n baca surah yasin.. ekekekeke.... makan dalam beb sape yg nak mrokok tu bila dgr yasin...
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Perangai macam bender entah....

Post  Yassin on Fri Aug 14, 2009 12:52 pm

zulkbo wrote:ouk ni bagus la yassin bayak idea citer nak buka thread...rasa meriah la pulok..thanks bro Very Happy

Terima kasih...Allah jua yg bagi idea....idea molek ke org tak pe jangan memunah ke org janji masih dalam keredhoan NYA jua.
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Perangai macam bender entah....

Post  koy101 on Sat Sep 19, 2009 5:31 am

Aku nak wat camner lgiiii.... dah yg mintok tuh abang-abang aku sendiri....
Dah ler dema dpt bini yg anti rokok nih..... abis xkan aku lak nak anti kat dema... lgpun...
xkan aku nak derhaka kat abg sendiri kan? kan? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Perangai macam bender entah....

Post  zulkbo on Thu Apr 08, 2010 11:15 am

8 jam makan rasuah, aksi seks


2010/04/08

BEIJING: Seorang pegawai China ditahan selepas didakwa menerima rasuah untuk membolehkan beliau membayar perkhidmatan seks selepas merancang untuk tidur bersama lebih 800 wanita.

Aktiviti ketua jabatan berusia 47 tahun di timur Anqing itu diketahui isterinya bulan lalu selepas wanita itu menemui diari mengandungi rekod terperinci temujanji seksual dan bayaran rasuah kepada suaminya itu, lapor Dahe Daily.

Lelaki berkenaan dikenali Wang Cheng secara rahsia turut merakamkan perbuatannya melalui video dan menyimpannya dalam cakera mudah alih yang ditemui dalam diari, katanya.

“Beliau sibuk lapan jam sehari untuk mendapatkan rasuah dan lapan jam lagi untuk seks,” kata akhbar yang memetik pendakwa.

Menurut diari seawal 2003 itu, Wang mempunyai sasaran untuk tidur dengan sekurang-kurangnya 56 wanita setahun selain mempunyai dua wanita simpanan daripada keluarga yang dihormati.

Dalam usaha mencapai matlamat itu, Wang mahu mengumpul wang rasuah sebanyak 100,000 yuan (RM47,100) kira-kira lima kali daripada gaji tahunannya. – AFP

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Perangai macam bender entah....

Post  zulkbo on Thu Apr 08, 2010 11:42 am

Mak Cik Buat Apa NIE...?????




Cantik tudung mak cik ni..sedondon pulak dengan warna bajunya..




Mak cik tulis apa tu mak cik..?




Alamak macam kenal la pulak kedai apa tu..astaqfirullah...beli mapiow ke mak cik kita ni?..ishh..ishh..



LAGI

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Perangai macam bender entah....

Post  SailorMoon on Thu Apr 08, 2010 12:34 pm

abg zul,
mcm kata dek pengomen2 dlm blog aok tu la,
kita xtau ape rahsia di sebalik perbuatan mkcik ni... Smile
avatar
SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perangai macam bender entah....

Post  zulkbo on Thu Apr 08, 2010 12:59 pm

SailorMoon wrote:abg zul,
mcm kata dek pengomen2 dlm blog aok tu la,
kita xtau ape rahsia di sebalik perbuatan mkcik ni... Smile

Sekadar berkongsi..
yang nyata kalau kita
bersubahat pun menanggung juga.. Evil or Very Mad

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Perangai macam bender entah....

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum