Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Org lelaki sapa berani mengaku?

View previous topic View next topic Go down

Org lelaki sapa berani mengaku?

Post  Yassin on Fri Aug 14, 2009 4:53 pm

Sape penah kena tipu dengan org pompuan? Dalam erti kata di permain-mainkan oleh pompuan sudahnya melabur dah banyak berkorban jangan kata arr wang ringit masa dan sebagainya sudahnya pompuan itu mengamik kesempatan aje... bla tanpa pesan???

Aku tanya ni bukan apa member aku tu dah kena...apa perasaan kala kena tipu ni?

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Org lelaki sapa berani mengaku?

Post  apens7 on Fri Aug 14, 2009 4:59 pm

Yassin wrote:Sape penah kena tipu dengan org pompuan? Dalam erti kata di permain-mainkan oleh pompuan sudahnya melabur dah banyak berkorban jangan kata arr wang ringit masa dan sebagainya sudahnya pompuan itu mengamik kesempatan aje... bla tanpa pesan???

Aku tanya ni bukan apa member aku tu dah kena...apa perasaan kala kena tipu ni?

member aok ke aok? hehehe

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Org lelaki sapa berani mengaku?

Post  Yassin on Fri Aug 14, 2009 5:02 pm

apens7 wrote:
Yassin wrote:Sape penah kena tipu dengan org pompuan? Dalam erti kata di permain-mainkan oleh pompuan sudahnya melabur dah banyak berkorban jangan kata arr wang ringit masa dan sebagainya sudahnya pompuan itu mengamik kesempatan aje... bla tanpa pesan???

Aku tanya ni bukan apa member aku tu dah kena...apa perasaan kala kena tipu ni?

member aok ke aok? hehehe

Heheheh kas dah lama nikoh weh...kena tipu dik pompuan x de dah. Kut aku pulok nok nipu pompuan entah laaa hehehehe...setakat ini x niat lagi macam tu weh.... Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Org lelaki sapa berani mengaku?

Post  labu sayong on Sat Aug 15, 2009 2:06 am

Jgn gitu eihh..mat ngapenye ghodong auok tuh..berkorban wang ringgit..mujo tok berkorban nyawe..pesan la ke die..jaman ni xleh nok kate laki atau pompuan yg menipu..ghodong2 koi byk kene tipu dgn lelaki..same je..isu gender xsepatutnye ditimbulkan..skng ni kt xleh judge ats dasar jantina tapi sekuat mana pegangan kita utk elak dari melakukan perkara tak elok..tepuk dada tanya iman..

labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Org lelaki sapa berani mengaku?

Post  Yassin on Sat Aug 15, 2009 10:43 am

labu sayong wrote:Jgn gitu eihh..mat ngapenye ghodong auok tuh..berkorban wang ringgit..mujo tok berkorban nyawe..pesan la ke die..jaman ni xleh nok kate laki atau pompuan yg menipu..ghodong2 koi byk kene tipu dgn lelaki..same je..isu gender xsepatutnye ditimbulkan..skng ni kt xleh judge ats dasar jantina tapi sekuat mana pegangan kita utk elak dari melakukan perkara tak elok..tepuk dada tanya iman..

Kawan pesan doh ke dia keknya jenis org cerdik x leh nok di ikut dan bodo x leh nok di ajor. lepas tu mula macam ayam tetelan getoh gelang hehehehe bersimpul kat tengkolok hehehe.....

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Org lelaki sapa berani mengaku?

Post  lepat_ubi on Sun Aug 16, 2009 8:54 pm

sama ada lelaki atau perempuan...masing2 menipu dan ditipu....kpd yg penoh kena tipu...jadikan sbg satu pengajaran...kpd yg penoh menipu....henti2 kan lah..... Cool

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Org lelaki sapa berani mengaku?

Post  Yassin on Sun Aug 16, 2009 11:18 pm

lepat_ubi wrote:sama ada lelaki atau perempuan...masing2 menipu dan ditipu....kpd yg penoh kena tipu...jadikan sbg satu pengajaran...kpd yg penoh menipu....henti2 kan lah..... Cool

kas sambung sikit ayat aok tu....pada hok yg dah kena tipu...jgn pulok cube2 nok menipu org lain pulok heheheheh mana laa tau kut nok membalas dendam ker

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Org lelaki sapa berani mengaku?

Post  Sponsored content Today at 1:21 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum