Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Lelaki Serius

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Lelaki Serius

Post  Yassin on Sat Aug 15, 2009 7:13 pm

Kat sini aku nak citer sikit bab org lelaki yang serius, pompuan aku tak tau jarang jumpa tapi lelaki mmg banyak..kala tengok je raut wajah soh mmg jenis tak boleh bergurau seriusssssss, kadang tu tak payah tengok muka mmg perangai dia macam tu.....kita nok negor pun tak berapa ingin...kadang tu bab lain kita tolak ke tepi tapi bila dia bunyi macam nak marah je...bosan org gini.. kadang niat kita nak bergurau je atau suka2 saje bergurau tapi org gini tak boleh terima...mmg tak boleh di ajok bergurau...aku rasa org gini rugi juga kehidupan dia sebab aku rasa org macam mmg tak ramai kawan...kala ada pun sorang berdua je itu pun perangai macam dia juga...hehehehe....kadang org gini di alam siber pun ada...walaupun rupanya tidak kenal tetapi gaya bahasanya sudah menyerupai org yang tidak boleh dibawa bergurau. Apa pun bagi kawan kadang tu suka juge bergurau boleh kasi hilang boring dan tension.... Laughing

Deme ada bender nak komen?

(Ikhlas menulis tiada niat tersembunyi)
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  labu sayong on Sat Aug 15, 2009 9:13 pm

Cer perati..org mcm ni msti selalu tensen..
avatar
labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  zulkbo on Sat Aug 15, 2009 11:52 pm

lelaki jenis begini selalunya tak ramai kawan..tetapi saya pernah jumpa yang nampak serius..muka garang giler,tapi bila bersembang mengalahkan kita pulak melawaknya..kriteria seseorang tu pada saya tak boleh di nilai dari paras rupa..cuba kita try tengok berkawan...rupanya ngam kita pulak... Very Happy
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  zulkbo on Sat Aug 15, 2009 11:54 pm

labu sayong wrote:Cer perati..org mcm ni msti selalu tensen..

Cik adik kalau dah tensen mukanya..nengok hak come senyum jer ke awaok Laughing
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  labu sayong on Sun Aug 16, 2009 8:26 am

zulkbo wrote:lelaki jenis begini selalunya tak ramai kawan..tetapi saya pernah jumpa yang nampak serius..muka garang giler,tapi bila bersembang mengalahkan kita pulak melawaknya..kriteria seseorang tu pada saya tak boleh di nilai dari paras rupa..cuba kita try tengok berkawan...rupanya ngam kita pulak... Very Happy


Eh..betul..betul..bak kate org putih dont judge the book by its cover..kite xleh tgk muke je..kenal dulu..br boleh nilai org..
avatar
labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  Yassin on Sun Aug 16, 2009 9:41 am

Kawan mungkin menjurus pada org hok kawan kenal...dan sikit pada hok tak berapa kenel....kadang nengok gayanya mmg popalit hangin bin hangit heheheheheh
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  labu sayong on Sun Aug 16, 2009 10:28 am

Yassin wrote:Kawan mungkin menjurus pada org hok kawan kenal...dan sikit pada hok tak berapa kenel....kadang nengok gayanya mmg popalit hangin bin hangit heheheheheh

Mudoh amat aouk ni..heheheh..ade la kwn koi sorg ni, dengo gaye cakak nye bukan main lembut dan baik nye..tp gerget nengok perange..
avatar
labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  Yassin on Sun Aug 16, 2009 10:33 am

labu sayong wrote:
Yassin wrote:Kawan mungkin menjurus pada org hok kawan kenal...dan sikit pada hok tak berapa kenel....kadang nengok gayanya mmg popalit hangin bin hangit heheheheheh

Mudoh amat aouk ni..heheheh..ade la kwn koi sorg ni, dengo gaye cakak nye bukan main lembut dan baik nye..tp gerget nengok perange..


HIDUP BIOR BERGAYA WALAUPUN TIDAK KAYA.
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  sam on Sun Aug 16, 2009 5:52 pm

Yassin wrote:
HIDUP BIOR BERGAYA WALAUPUN TIDAK KAYA.
kata2 pujangga ayoh koi selain 'sementara biarlah begini', dia pesan 'GAYE SUSOH HIDUP MEWOH' Laughing
avatar
sam
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 919
Join date : 15/04/2009
Location : FROM THE MILKY WAY TO DARUL BAWAR

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  sam on Sun Aug 16, 2009 6:07 pm

kdg2 tu koi cube jugok cite2 bende2 serius... keknye org kurang nak ambik manfaatnye.. maka koi amik pendekatan cite2 pedooh aje la

koi bkn mcm abg jem, serius ke, kelaka ke, santai ke pasti membuat org tertawan

dari koi,
jejaka serius... Laughing
avatar
sam
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 919
Join date : 15/04/2009
Location : FROM THE MILKY WAY TO DARUL BAWAR

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  Yassin on Sun Aug 16, 2009 7:31 pm

Mekala serius manjang pendek rezeki aok...org rumoh pun lari nya HAMUN same....
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  T.O.K.A.N on Sun Aug 16, 2009 7:42 pm

samdol wrote:kdg2 tu koi cube jugok cite2 bende2 serius... keknye org kurang nak ambik manfaatnye.. maka koi amik pendekatan cite2 pedooh aje la

koi bkn mcm abg jem, serius ke, kelaka ke, santai ke pasti membuat org tertawan

dari koi,
jejaka serius... Laughing


lain jer bunyi.. Laughing
avatar
T.O.K.A.N
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 157
Points : 156
Join date : 03/07/2009

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  lepat_ubi on Sun Aug 16, 2009 8:47 pm

serius sgt pun org takot....sengih memanjang kang org kabo giler pulok....jalan penyelasaian nyer....SENYUM Very Happy

tu la dunia.....
avatar
lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  Yassin on Thu Oct 29, 2009 12:28 pm

lepat_ubi wrote:serius sgt pun org takot....sengih memanjang kang org kabo giler pulok....jalan penyelasaian nyer....SENYUM Very Happy

tu la dunia.....

Senyuman itu satu sedekah....muka boleh nampak muda....kala masam je...org nengok pun haru juge....ada member saya jarang betul senyum....umo sebaya je keknya saya lagi nampok mude pada dia heheheh bakul kawan, kawan angkat sendiri laa... Very Happy
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  jasnoraizan on Thu Oct 29, 2009 12:42 pm

pokok pangkal nye...nok menilai seseorang tu kita kena jumpa dan tgk sendiri perwatakanye...tak blh lah menilai seseorang tu dari apa segi kalau tak bertemu muka sendiri dgn empunya badan...sbb kebanyakan perwatakanya tak sama dgn apa yg kita nilai di ruang siber....kadang2 tu kat sini perwatakanya kita nampak haapy go lucky dan menunjukan kegembiraan tp disebaliknya bila bertemu lain jd nya...ada yg disini kita nampak begitu ektremis dan sombong tetapi realitynya bila dah berjumpa dia seorang yg bergitu peramah/kelakar/cepat mesra..dan lln..
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  MD on Thu Oct 29, 2009 12:49 pm

tak kenal maka tak___________________ Very Happy
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  Yassin on Thu Oct 29, 2009 12:53 pm

jasnoraizan wrote:pokok pangkal nye...nok menilai seseorang tu kita kena jumpa dan tgk sendiri perwatakanye...tak blh lah menilai seseorang tu dari apa segi kalau tak bertemu muka sendiri dgn empunya badan...sbb kebanyakan perwatakanya tak sama dgn apa yg kita nilai di ruang siber....kadang2 tu kat sini perwatakanya kita nampak haapy go lucky dan menunjukan kegembiraan tp disebaliknya bila bertemu lain jd nya...ada yg disini kita nampak begitu ektremis dan sombong tetapi realitynya bila dah berjumpa dia seorang yg bergitu peramah/kelakar/cepat mesra..dan lln..

Saya setuju pendapat aok tu....mungkin kadang kerana kurang kemesraan kut....apa pun disini secara ikhlasnya kawan tidak berprasangka gitu... kerana dialam siber tidak sama dialam nyata. Cuma disini sebahagian kata-kata itu memainkan peranan dan menlambangkan perwatakan dan cara berfikiran kita jua.

** kawan lebih fokuskan cerita diluar sana Razz
Laughing
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  jasnoraizan on Thu Oct 29, 2009 12:55 pm

sejak kwn join PCC ..NIH...dan selalu join extvt yg PCC buat....alhamdullilah..mana yg kwn tgk kat ruang siber ...tak sama bila dah bertemu...alhamdullialah kwn dpt rasakan ..kemesraan semakin erat...bila dah bertemu....masing2 kutuk mengutuk disini..tp bila berjumpa dan menjalankan extvt bersama tak ada pun persengketaan timbul....makin mesraa lg adalah....
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  MD on Thu Oct 29, 2009 12:57 pm

jasnoraizan wrote:sejak kwn join PCC ..NIH...dan selalu join extvt yg PCC buat....alhamdullilah..mana yg kwn tgk kat ruang siber ...tak sama bila dah bertemu...alhamdullialah kwn dpt rasakan ..kemesraan semakin erat...bila dah bertemu....masing2 kutuk mengutuk disini..tp bila berjumpa dan menjalankan extvt bersama tak ada pun persengketaan timbul....makin mesraa lg adalah....

2 kali dah kawan up.... flower
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  Yassin on Thu Oct 29, 2009 12:58 pm

MD wrote:tak kenal maka tak___________________ Very Happy

Goner kita nok kenal ?? hehehehe.... Razz
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  jasnoraizan on Thu Oct 29, 2009 12:58 pm

Yassin wrote:
jasnoraizan wrote:pokok pangkal nye...nok menilai seseorang tu kita kena jumpa dan tgk sendiri perwatakanye...tak blh lah menilai seseorang tu dari apa segi kalau tak bertemu muka sendiri dgn empunya badan...sbb kebanyakan perwatakanya tak sama dgn apa yg kita nilai di ruang siber....kadang2 tu kat sini perwatakanya kita nampak haapy go lucky dan menunjukan kegembiraan tp disebaliknya bila bertemu lain jd nya...ada yg disini kita nampak begitu ektremis dan sombong tetapi realitynya bila dah berjumpa dia seorang yg bergitu peramah/kelakar/cepat mesra..dan lln..

Saya setuju pendapat aok tu....mungkin kadang kerana kurang kemesraan kut....apa pun disini secara ikhlasnya kawan tidak berprasangka gitu... kerana dialam siber tidak sama dialam nyata. Cuma disini sebahagian kata-kata itu memainkan peranan dan menlambangkan perwatakan dan cara berfikiran kita jua.

** kawan lebih fokuskan cerita diluar sana

btl tu sin...kadang2 sesetengah tak berniat pun dgn apa yg ditulis sbb sesetengahnya blh dikatakan bknya pandai sgat nak bermain dgn kata/tulisan...(telakan masing2 mcm kome nih BM masa sekoloh pun ckp2 mkn aje... )
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  jasnoraizan on Thu Oct 29, 2009 1:00 pm

MD wrote:
jasnoraizan wrote:sejak kwn join PCC ..NIH...dan selalu join extvt yg PCC buat....alhamdullilah..mana yg kwn tgk kat ruang siber ...tak sama bila dah bertemu...alhamdullialah kwn dpt rasakan ..kemesraan semakin erat...bila dah bertemu....masing2 kutuk mengutuk disini..tp bila berjumpa dan menjalankan extvt bersama tak ada pun persengketaan timbul....makin mesraa lg adalah....

2 kali dah kawan up....

ma..kacihhh MD...
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  Yassin on Thu Oct 29, 2009 1:00 pm

jasnoraizan wrote:sejak kwn join PCC ..NIH...dan selalu join extvt yg PCC buat....alhamdullilah..mana yg kwn tgk kat ruang siber ...tak sama bila dah bertemu...alhamdullialah kwn dpt rasakan ..kemesraan semakin erat...bila dah bertemu....masing2 kutuk mengutuk disini..tp bila berjumpa dan menjalankan extvt bersama tak ada pun persengketaan timbul....makin mesraa lg adalah....

jangan bawak cerita sedih gini sebok laa pulok hati..... Sad
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  MD on Thu Oct 29, 2009 1:00 pm

Yassin wrote:
MD wrote:tak kenal maka tak___________________ Very Happy

Goner kita nok kenal ?? hehehehe.... Razz

ada trip ke jerantek nanti .... Very Happy
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  MD on Thu Oct 29, 2009 1:03 pm

jasnoraizan wrote:

ma..kacihhh MD...

Demi Pembangunan PCC [ Deto suka ayat ni.... ]
...ekekkekee setiap posting [ sapa saje ] yang menarik ada informasi yang memberi panduan cer lalu je depan mata kawan Insya Allah kawan ''bagi up reputation''

Stay Tune at PCC.... flower Selamat Berforum
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum