Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Kalau tak de keje bolehlah menconteng telur...

View previous topic View next topic Go down

Kalau tak de keje bolehlah menconteng telur...

Post  Yassin on Sat Aug 15, 2009 7:31 pm



Deme kala tak keje boleh laa menconteng telur gini lawa juge.

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kalau tak de keje bolehlah menconteng telur...

Post  zulkbo on Sun Aug 16, 2009 2:47 am

lepas telur tu nak buat menda...rebus boleh ke Rolling Eyes Rolling Eyes

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Kalau tak de keje bolehlah menconteng telur...

Post  Yassin on Sun Aug 16, 2009 10:35 am

zulkbo wrote:lepas telur tu nak buat menda...rebus boleh ke Rolling Eyes Rolling Eyes

Aok mekala sayang ketelur tu....tebuk kat bawak tu molek dulu amik je laa kulit dia...hehehe......

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kalau tak de keje bolehlah menconteng telur...

Post  lepat_ubi on Sun Aug 16, 2009 9:51 pm

teringat la pulok mase sekolah rendoh dulu....ase time pendidikan seni jer...kena bawak kulit telor...kena kaler2 kulit telur tu.......

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Kalau tak de keje bolehlah menconteng telur...

Post  jasnoraizan on Fri Oct 23, 2009 2:53 pm

DRAMATIC EGG.....



jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Kalau tak de keje bolehlah menconteng telur...

Post  Sponsored content Today at 11:17 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum