Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Pe'el merokok dalam tandas...

View previous topic View next topic Go down

Pe'el merokok dalam tandas...

Post  Yassin on Sun Aug 16, 2009 10:31 am

Org jantan hok merokok ini ada segelintir tidak semua ada ada pe'el peilk... nya merokok galam jamban..kadang bangun tidor capai rokok sebatang masuk dalam jamban merokok bagi kawan tak kena lalu sambil membuang saham sambil merokok hehehehe....apa komen deme?

Kamus Pahang Pe'el - Perangai.
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Pe'el merokok dalam tandas...

Post  sam on Sun Aug 16, 2009 5:57 pm

gunenye asak disedut tu utk tolok kumbahan tu keluar.. Laughing kirenye secare paksaan la ni... mcm pasukan anti keganasan dlm tb tu, campok bom asak dlm rumoh sbg strategi untuk paksa suspek keluor dr tempat persembunyian... Laughing

kamus pahang ari ini GOGOK=menegok air dgn tok sopan cthnye spt terus minum dr jug Laughing aaaaaaaaaaaaaaaah gluk gluk gluk
cth: baler popeye tu gogok aje spinach tu dr tin Laughing
avatar
sam
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 919
Join date : 15/04/2009
Location : FROM THE MILKY WAY TO DARUL BAWAR

Back to top Go down

Re: Pe'el merokok dalam tandas...

Post  Yassin on Sun Aug 16, 2009 7:25 pm

samdol wrote:gunenye asak disedut tu utk tolok kumbahan tu keluar.. Laughing kirenye secare paksaan la ni... mcm pasukan anti keganasan dlm tb tu, campok bom asak dlm rumoh sbg strategi untuk paksa suspek keluor dr tempat persembunyian... Laughing

kamus pahang ari ini GOGOK=menegok air dgn tok sopan cthnye spt terus minum dr jug Laughing aaaaaaaaaaaaaaaah gluk gluk gluk
cth: baler popeye tu gogok aje spinach tu dr tin Laughing

koi ghase laaa asap tu ande anti pelepasan juge....bila nyedup je busss... terus kuar toksik ke goner hahahaha Laughing
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Pe'el merokok dalam tandas...

Post  zulkbo on Sun Aug 16, 2009 8:43 pm

samdol wrote:gunenye asak disedut tu utk tolok kumbahan tu keluar.. Laughing kirenye secare paksaan la ni... mcm pasukan anti keganasan dlm tb tu, campok bom asak dlm rumoh sbg strategi untuk paksa suspek keluor dr tempat persembunyian... Laughing

kamus pahang ari ini GOGOK=menegok air dgn tok sopan cthnye spt terus minum dr jug Laughing aaaaaaaaaaaaaaaah gluk gluk gluk
cth: baler popeye tu gogok aje spinach tu dr tin Laughing


Lawok nor bahasa nih tak terkomen keh... Very Happy Laughing Laughing bounce

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Pe'el merokok dalam tandas...

Post  lepat_ubi on Sun Aug 16, 2009 8:50 pm

Yassin wrote:Org jantan hok merokok ini ada segelintir tidak semua ada ada pe'el peilk... nya merokok galam jamban..kadang bangun tidor capai rokok sebatang masuk dalam jamban merokok bagi kawan tak kena lalu sambil membuang saham sambil merokok hehehehe....apa komen deme?

Kamus Pahang Pe'el - Perangai.


kalo merokok kat ruang tamu kang bising pulok orang rumoh.........ehem...ehem...ehem... Very Happy
avatar
lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Pe'el merokok dalam tandas...

Post  koy101 on Sat Sep 19, 2009 5:27 am

Bahasa kasor.... xyoh neran...
Ala... kira sebatang rokok tuh jd stop watch laa... Jadi ker xjadi... abis sebtg.. kuar la.... hehehe... tu sbb org merokok cam nih susoh nak kena buasir....
Dan...
Lebih baik aku bau asap tuh dr aku bau sisa kumbahan... wapalupun dr aku sendiri... hahaha...... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Pe'el merokok dalam tandas...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum