Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Pelik tapi benar....

View previous topic View next topic Go down

Pelik tapi benar....

Post  Yassin on Mon Aug 17, 2009 4:15 pm

Org pompuan jarang betul kedengaran kentut berbanding org lelaki apakah dia org mmg suka menyimpan angin (malu2 sopan dll)...sebab itu bila dia org dah naik angin, usah tunggu laa.....atau mmg mereka tidak macam kita (lelaki) mudah berangin dan mudah buang angin....kata kajian doktor kerap membuang angin baik utk kesihatan. Tension pun boleh hilang jika tidak gejala penyakit angin, angin medu dan sengugut boleh dapat..sebab jarang menlepas angin.

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Pelik tapi benar....

Post  T.O.K.A.N on Mon Aug 17, 2009 5:48 pm

Yassin wrote:Org pompuan jarang betul kedengaran kentut berbanding org lelaki apakah dia org mmg suka menyimpan angin (malu2 sopan dll)...sebab itu bila dia org dah naik angin, usah tunggu laa.....atau mmg mereka tidak macam kita (lelaki) mudah berangin dan mudah buang angin....kata kajian doktor kerap membuang angin baik utk kesihatan. Tension pun boleh hilang jika tidak gejala penyakit angin, angin medu dan sengugut boleh dapat..sebab jarang menlepas angin.

Org pompuan nie serbe serbi nok nampok perfect..So kentut pun kene cover line weii..
Tp kentut nie bagus sebenornyer..selain dapat menyahkan gas2 subversif yg ader dlm bdan,
ia jgk sikit sebanyok dapat mengurangkan migrain.. Laughing

T.O.K.A.N
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 157
Points : 156
Join date : 03/07/2009

Back to top Go down

Re: Pelik tapi benar....

Post  Yassin on Mon Aug 17, 2009 6:09 pm

Sekali bace macam motivasi doktor laa pulokkkkkk.....hehehehehe Laughing

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Pelik tapi benar....

Post  T.O.K.A.N on Mon Aug 17, 2009 6:17 pm

Yassin wrote:Sekali bace macam motivasi doktor laa pulokkkkkk.....hehehehehe Laughing

nie koi blajo maser dlm training tentera dulu..

T.O.K.A.N
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 157
Points : 156
Join date : 03/07/2009

Back to top Go down

Re: Pelik tapi benar....

Post  lepat_ubi on Tue Aug 18, 2009 2:37 pm

T.O.K.A.N wrote:
Yassin wrote:Org pompuan jarang betul kedengaran kentut berbanding org lelaki apakah dia org mmg suka menyimpan angin (malu2 sopan dll)...sebab itu bila dia org dah naik angin, usah tunggu laa.....atau mmg mereka tidak macam kita (lelaki) mudah berangin dan mudah buang angin....kata kajian doktor kerap membuang angin baik utk kesihatan. Tension pun boleh hilang jika tidak gejala penyakit angin, angin medu dan sengugut boleh dapat..sebab jarang menlepas angin.

Org pompuan nie serbe serbi nok nampok perfect..So kentut pun kene cover line weii..
Tp kentut nie bagus sebenornyer..selain dapat menyahkan gas2 subversif yg ader dlm bdan,
ia jgk sikit sebanyok dapat mengurangkan migrain.. Laughing

hangin betol kas mendengor nyer.....tak kan pompuan nok kentut merata....mesti la cover2...aok ni....dah name pun pompuan....sopan beb.....hehehe....anyway...kentut mmg baek kesihatan.... Very Happy

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 27
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Pelik tapi benar....

Post  Yassin on Tue Aug 18, 2009 4:04 pm

lepat_ubi wrote:
T.O.K.A.N wrote:
Yassin wrote:Org pompuan jarang betul kedengaran kentut berbanding org lelaki apakah dia org mmg suka menyimpan angin (malu2 sopan dll)...sebab itu bila dia org dah naik angin, usah tunggu laa.....atau mmg mereka tidak macam kita (lelaki) mudah berangin dan mudah buang angin....kata kajian doktor kerap membuang angin baik utk kesihatan. Tension pun boleh hilang jika tidak gejala penyakit angin, angin medu dan sengugut boleh dapat..sebab jarang menlepas angin.

Org pompuan nie serbe serbi nok nampok perfect..So kentut pun kene cover line weii..
Tp kentut nie bagus sebenornyer..selain dapat menyahkan gas2 subversif yg ader dlm bdan,
ia jgk sikit sebanyok dapat mengurangkan migrain.. Laughing

hangin betol kas mendengor nyer.....tak kan pompuan nok kentut merata....mesti la cover2...aok ni....dah name pun pompuan....sopan beb.....hehehe....anyway...kentut mmg baek kesihatan.... Very Happy

Hari tu ada sekali kat kantin org pompuan tu nye terkentut terkuat sikit kut...apa meroh muke dia kawan pandang bau x laa semerbok ngat hehehehehe......tak tercover doh agoknya budok tu gamok kawan

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Pelik tapi benar....

Post  koy101 on Sat Sep 26, 2009 2:40 am

Adoiii.... betas dah benang penjahit tali perut koi ni weh.......

hok nih pun leh jadi isu ker???? drunken drunken drunken

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 42
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Pelik tapi benar....

Post  Sponsored content Today at 3:52 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum