Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Ade tengkenya kawan macam jadi jaga je sini....

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Ade tengkenya kawan macam jadi jaga je sini....

Post  Yassin on Wed Jul 21, 2010 4:54 pm

ozzy wrote:Ada tengkenya rasa mcm jaga kat sini....mcm hr ni... Razz

Sabor lah pozi ..huhuhu kawan ada sokmo duk dibelakang tabir Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Ade tengkenya kawan macam jadi jaga je sini....

Post  ozzy on Wed Jul 21, 2010 4:57 pm

Yassin wrote:
ozzy wrote:Ada tengkenya rasa mcm jaga kat sini....mcm hr ni... Razz

Sabor lah pozi ..huhuhu kawan ada sokmo duk dibelakang tabir Razz

Oittt..jangan ralit ngat skodeng wehhh..nnti naik ketumbit br padan muke... Laughing

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Ade tengkenya kawan macam jadi jaga je sini....

Post  Yassin on Wed Jul 21, 2010 5:00 pm

ozzy wrote:
Yassin wrote:
ozzy wrote:Ada tengkenya rasa mcm jaga kat sini....mcm hr ni... Razz

Sabor lah pozi ..huhuhu kawan ada sokmo duk dibelakang tabir Razz

Oittt..jangan ralit ngat skodeng wehhh..nnti naik ketumbit br padan muke... Laughing


Heheheh..kawan pasang CCTV... tak mengintai terus gitu hehehehe Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Ade tengkenya kawan macam jadi jaga je sini....

Post  MD on Wed Jul 21, 2010 5:31 pm

Jaga pun tugas yang baek... Very Happy atleast tempat ni berjage

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Ade tengkenya kawan macam jadi jaga je sini....

Post  ozzy on Tue Aug 03, 2010 10:33 am

MD wrote:Jaga pun tugas yang baek... Very Happy atleast tempat ni berjage

Hari ni koi kembali bertugas sebagai jaga.. elephant

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Ade tengkenya kawan macam jadi jaga je sini....

Post  koy101 on Mon Aug 16, 2010 2:20 am

ozzy wrote:
MD wrote:Jaga pun tugas yang baek... Very Happy atleast tempat ni berjage

Hari ni koi kembali bertugas sebagai jaga.. elephant

hehehehehe.... insyaallah ozzy... ader ler jatah nyer nanti tuh...... dr pihak admin.... hehehehe.....

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Ade tengkenya kawan macam jadi jaga je sini....

Post  ainie rashid on Sun Aug 22, 2010 1:46 am

Yassin wrote:Kadang tu kas duduk macam jadi jaga kat dalam http://www.pahangcommunity neh...hehehe sunyi sepi je duduk sorang2... org lain koner gamoknya yek? oit....sapa diluar kawan didalam oit..... Rolling Eyes



Malam ni.... kawan sorang je jadi jaga kat sini Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Hok lain duk lalu kat higway jer........ hellllluuuuuuu....... tak dok org nok masuk kerrrrrr????? Shocked Shocked Shocked

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: Ade tengkenya kawan macam jadi jaga je sini....

Post  Yassin on Sun Aug 22, 2010 6:28 am

ainie rashid wrote:
Yassin wrote:Kadang tu kas duduk macam jadi jaga kat dalam http://www.pahangcommunity neh...hehehe sunyi sepi je duduk sorang2... org lain koner gamoknya yek? oit....sapa diluar kawan didalam oit..... Rolling Eyes



Malam ni.... kawan sorang je jadi jaga kat sini Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Hok lain duk lalu kat higway jer........ hellllluuuuuuu....... tak dok org nok masuk kerrrrrr????? Shocked Shocked Shocked

Base doh tu...kawan singgah sahur disini.... Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Ade tengkenya kawan macam jadi jaga je sini....

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum