Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Anak gadis merokok!

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: Anak gadis merokok!

Post  Yassin on Mon Sep 14, 2009 12:12 pm

fourzy wrote:
Yassin wrote:


kabornya kedai dah tutup...hehehehe x de aroh laa kawan....

Tutup kedai tu hok mudoh Yassin ..boleh buka cawangan baru banyak kedai kosong lerni pilih je lokasi mana..tak cukup modal boleh ke siam buat cagaran..

malas ngat nok mikir.....nok buat pelan baru...byk keje tu hehehehe....

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Anak gadis merokok!

Post  ozzy on Mon Sep 14, 2009 6:23 pm

Yassin wrote:


malas ngat nok mikir.....nok buat pelan baru...byk keje tu hehehehe....

Gone gaya kalau kedai dah ternganga ..siap perkakas sekali..x payoh buat pelan doh..tunggu aok masuk jek..jgn lelama ngurut janggut tu yassin ..ekekekekeke

p/s- seronok juga nyakat aok ni..jgn ambik ati udahler..sesekali meracun.. Laughing

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Anak gadis merokok!

Post  Deto_8 on Mon Sep 14, 2009 10:00 pm

fourzy wrote:
Yassin wrote:


malas ngat nok mikir.....nok buat pelan baru...byk keje tu hehehehe....

Gone gaya kalau kedai dah ternganga ..siap perkakas sekali..x payoh buat pelan doh..tunggu aok masuk jek..jgn lelama ngurut janggut tu yassin ..ekekekekeke

p/s- seronok juga nyakat aok ni..jgn ambik ati udahler..sesekali meracun.. Laughing

baik punya pancing... Laughing

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Anak gadis merokok!

Post  ebe on Tue Sep 15, 2009 5:35 am

Deto_8 wrote:
fourzy wrote:
Yassin wrote:


malas ngat nok mikir.....nok buat pelan baru...byk keje tu hehehehe....

Gone gaya kalau kedai dah ternganga ..siap perkakas sekali..x payoh buat pelan doh..tunggu aok masuk jek..jgn lelama ngurut janggut tu yassin ..ekekekekeke

p/s- seronok juga nyakat aok ni..jgn ambik ati udahler..sesekali meracun.. Laughing

baik punya pancing... Laughing

perghhhhhhh meleleh....

_________________



Download e-Book diatas & anda akan dibayar RM0.50 setiap download. Tiada bayaran | Free Of Charge | Belum cuba Belum tahu


ebe
Security Guard
Security Guard

Posts : 414
Points : 5452
Join date : 14/09/2009
Age : 33
Location : Technology Park Malaysia

http://www.bisneskad.biz

Back to top Go down

Re: Anak gadis merokok!

Post  Yassin on Tue Sep 15, 2009 10:11 am

fourzy wrote:
Yassin wrote:


malas ngat nok mikir.....nok buat pelan baru...byk keje tu hehehehe....

Gone gaya kalau kedai dah ternganga ..siap perkakas sekali..x payoh buat pelan doh..tunggu aok masuk jek..jgn lelama ngurut janggut tu yassin ..ekekekekeke

p/s- seronok juga nyakat aok ni..jgn ambik ati udahler..sesekali meracun..

kala ade tahap tu mungkin kawan x mikir byk kali engat....bab kata org bender dah pasang siap gitu... nok pulok bender dah berhias sape nok nolak hehehehe....aok jgn main org macam kawan nie saham tengok naik hehehehehehe.....kala kurang SABOR entah laa emboh hilir kawan nie hehehehe.....

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Anak gadis merokok!

Post  ozzy on Mon Oct 05, 2009 4:36 pm

Yassin wrote:


kala ade tahap tu mungkin kawan x mikir byk kali engat....bab kata org bender dah pasang siap gitu... nok pulok bender dah berhias sape nok nolak hehehehe....aok jgn main org macam kawan nie saham tengok naik hehehehehehe.....kala kurang SABOR entah laa emboh hilir kawan nie hehehehe.....

Dengar kabo rege rokok naik lagi hari ni 30-40 sen ??? waaaaaaaaaaaaa....... Evil or Very Mad Evil or Very Mad

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Anak gadis merokok!

Post  zulkbo on Mon Oct 05, 2009 9:28 pm

fourzy wrote:
Yassin wrote:


kala ade tahap tu mungkin kawan x mikir byk kali engat....bab kata org bender dah pasang siap gitu... nok pulok bender dah berhias sape nok nolak hehehehe....aok jgn main org macam kawan nie saham tengok naik hehehehehehe.....kala kurang SABOR entah laa emboh hilir kawan nie hehehehe.....

Dengar kabo rege rokok naik lagi hari ni 30-40 sen ??? waaaaaaaaaaaaa....... Evil or Very Mad Evil or Very Mad

apa ada 30sen
nak bayar bonus
kakitangan gomen gak
huh huh huh Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Anak gadis merokok!

Post  SHARK on Mon Nov 16, 2009 5:08 pm

Nak kongsi sket cerita..

Tghari tadi kwn gi makan kambing bakar kat Keramat...orang punya ramai sebab ujan. Terpaksa la kwn duduk berkongsi meja dengan geng budak sekolah. Dari pandangan ekor mata kwn, ada 2 org budak lelaki masih pakai uniform dan sorang pompuan, tua sket dari diorang. Rasanya budak pompuan tuh kakak angkat diorang kot.. (dari segi percakapan dan juga pakaian agak2 kwn dlm baya 20-22thn ler..muda lagi). Pompuan tu pakai baju biasa je la dan bertudung. Sambil2 menikmati kambing (nyumm..nyumm...tangan pun bau kambing lagi nih..) kawan curik2 dengar la butir2 perbualan dia orang..

Kesahnya, salah sorang budak laki tuh ada problem dengan family, dan dah beberapa hari tak balik rumah. Si kakak angkat ni pulak cuba bagi nasihat. Macam macam la kata2 nasihat dia yg memang sedap kwn dengar.. umpama kakak yg sangat sayang kat adik dia... lembut je bicara dan cara dia cakap memang bagus ler kita dengar hehe...dia nasihat le suruh balik..kesian kat mak dia..bla..bla..mcm2 le... kwn pun meneruskan agenda pemakanan kawan tuh sambil dalam hati...syukur ada jugak org tolong nasihat ke bebudak nih...

Pastu tiba-tiba kwn terbau rokok dan nampak berkepul-kepul asap rokok menghala ke kwn.. Tapi kawan buat derk je lah. Standard la kan bebudak laki (w/pun berskolah isap rokok)... apa nak heran hehe.. kwn pun tanpa mempedulikan sangat alam persekitaran, masih meneruskan aktiviti pemakanan dengan jayanya... pastu tiba time nak basuh tangan, kwn terpaling la ke sebelah sebab nak ambik teko basuh tangan.. aokme tau apa kwn nampak??

Sekali yg isap rokok tu bukan bebudak laki tu.... tapi budak pompuan tu daaa..... hish... hilang kejap respek kwn hehehe.. baeekkk punya bagi nasihat kat adik-adik dia..tapi dia? hehehe... takpelah.. tak le kwn kondem dia..tapi terkesima kejap kihkih...ingatkan budak laki tu hisap..rupanya aweks tu yg menerobos lepas asap dari tadi tu...
sekian adanya....

p/s: Bukan tak biasa tgk org pompuan merokok.. kat KLCC ni pun melambak yg baju kurung/bertudung isap rokok.. tapi kes luar biasa sket.. sebab gaya dia ckp mcm kaunselor hehe...


Last edited by sharkrun on Mon Nov 16, 2009 5:12 pm; edited 1 time in total

SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 38
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: Anak gadis merokok!

Post  zulkbo on Mon Nov 16, 2009 5:12 pm

sharkrun wrote:Nak kongsi sket cerita..

Tghari tadi kwn gi makan kambing bakar kat Keramat...orang punya ramai sebab ujan. Terpaksa la kwn duduk berkongsi meja dengan geng budak sekolah. Dari pandangan ekor mata kwn, ada 2 org budak lelaki masih pakai uniform dan sorang pompuan, tua sket dari diorang. Rasanya budak pompuan tuh kakak angkat diorang kot.. (dari segi percakapan dan juga pakaian agak2 kwn dlm baya 20-22thn ler..muda lagi). Pompuan tu pakai baju biasa je la dan bertudung. Sambil2 menikmati kambing (nyumm..nyumm...tangan pun bau kambing lagi nih..) kawan curik2 dengar la butir2 perbualan dia orang..

Kesahnya, salah sorang budak laki tuh ada problem dengan family, dan dah beberapa hari tak balik rumah. Si kakak angkat ni pulak cuba bagi nasihat. Macam macam la kata2 nasihat dia yg memang sedap kwn dengar.. umpama kakak yg sangat sayang kat adik dia... lembut je bicara dan cara dia cakap memang bagus ler kita dengar hehe...dia nasihat le suruh balik..kesian kat mak dia..bla..bla..mcm2 le... kwn pun meneruskan agenda pemakanan kawan tuh sambil dalam hati...syukur ada jugak org tolong nasihat ke bebudak nih...

Pastu tiba-tiba kwn terbau rokok dan nampak berkepul-kepul asap rokok menghala ke kwn.. Tapi kawan buat derk je lah. Standard la kan bebudak laki (w/pun berskolah isap rokok)... apa nak heran hehe.. kwn pun tanpa mempedulikan sangat alam persekitaran, masih meneruskan aktiviti pemakanan dengan jayanya...
pastu tiba time nak basuh tangan, kwn terpaling la ke sebelah sebab nak ambik teko basuh tangan.. aokme tau apa kwn nampak??

Sekali yg isap rokok tu bukan bebudak laki tu.... tapi budak pompuan tu daaa..... hish... hilang kejap respek kwn hehehe.. baeekkk punya bagi nasihat kat adik-adik dia..tapi dia? hehehe... takpelah.. tak le kwn kondem dia..tapi terkesima kejap kihkih...ingatkan budak laki tu hisap..rupanya aweks tu yg menerobos lepas asap dari tadi tu... sekian adanya....

itulah realitinya sekarang
"wellcome to the real world "bro... Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Anak gadis merokok!

Post  jasnoraizan on Mon Nov 16, 2009 5:12 pm

reality bkn fantasy...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Anak gadis merokok!

Post  zulkbo on Mon Nov 16, 2009 5:23 pm

jasnoraizan wrote:reality bkn fantasy...

macam lagu jer
"realiti&fantasi"
lagu rock otai Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Anak gadis merokok!

Post  Sponsored content Today at 12:20 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum