Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Goner rupe deme....

Page 1 of 13 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Go down

Goner rupe deme....

Post  Yassin on Thu Aug 20, 2009 6:13 pm

Kadang-kadang terlintas juga di fikiran kas goner rupe deme me sini asyik borak je, rupe tak penoh tengok hehehehe....ada sape nak menunjuk muke disini... jom laa....

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Goner rupe deme....

Post  along on Thu Aug 20, 2009 6:17 pm

Yassin wrote:Kadang-kadang terlintas juga di fikiran kas goner rupe deme me sini asyik borak je, rupe tak penoh tengok hehehehe....ada sape nak menunjuk muke disini... jom laa....


biarlah rahsia....
ekekeke...
nanti kita akn bejumpa jugak...

along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 29
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: Goner rupe deme....

Post  Abang Jem on Thu Aug 20, 2009 6:18 pm

Yassin wrote:Kadang-kadang terlintas juga di fikiran kas goner rupe deme me sini asyik borak je, rupe tak penoh tengok hehehehe....ada sape nak menunjuk muke disini... jom laa....

apa kata awok mula dulu...nanti ada lah yer akan menyusuli..yg koi tahu org nom 2 yg akan letak...yg x asing lagi...si jebat ...hehe

Abang Jem
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 591
Join date : 06/05/2009
Location : Ada Aku Kisah???

Back to top Go down

Re: Goner rupe deme....

Post  jasnoraizan on Thu Aug 20, 2009 6:19 pm

AwangKacok wrote:
Yassin wrote:Kadang-kadang terlintas juga di fikiran kas goner rupe deme me sini asyik borak je, rupe tak penoh tengok hehehehe....ada sape nak menunjuk muke disini... jom laa....

apa kata awok mula dulu...nanti ada lah yer akan menyusuli..yg koi tahu org nom 2 yg akan letak...yg x asing lagi...si jebat ...hehe

koi sokong tu..ce yassin dulu letok gambor dia...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Goner rupe deme....

Post  Abang Jem on Thu Aug 20, 2009 6:21 pm

yassin..mende lagi tunggu....tepet la gambor awok....hehe

Abang Jem
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 591
Join date : 06/05/2009
Location : Ada Aku Kisah???

Back to top Go down

Re: Goner rupe deme....

Post  Yassin on Thu Aug 20, 2009 6:24 pm

AwangKacok wrote:
Yassin wrote:Kadang-kadang terlintas juga di fikiran kas goner rupe deme me sini asyik borak je, rupe tak penoh tengok hehehehe....ada sape nak menunjuk muke disini... jom laa....

apa kata awok mula dulu...nanti ada lah yer akan menyusuli..yg koi tahu org nom 2 yg akan letak...yg x asing lagi...si jebat ...hehe

Rupe kas, kas dah tunjuk mule2 kas dtg sini dulu...tak susah mana kala dtg ke blog kas tu... deme boleh tgk dah...rupe kas, tapi tu yg tak aci tu deme kenal kas, kas tak kenal deme huhuhuhuh

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Goner rupe deme....

Post  along on Thu Aug 20, 2009 6:24 pm

AwangKacok wrote:yassin..mende lagi tunggu....tepet la gambor awok....hehe


cepat yasin...
hidup yasin....

along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 29
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: Goner rupe deme....

Post  jasnoraizan on Thu Aug 20, 2009 6:26 pm

Yassin wrote:
AwangKacok wrote:
Yassin wrote:Kadang-kadang terlintas juga di fikiran kas goner rupe deme me sini asyik borak je, rupe tak penoh tengok hehehehe....ada sape nak menunjuk muke disini... jom laa....

apa kata awok mula dulu...nanti ada lah yer akan menyusuli..yg koi tahu org nom 2 yg akan letak...yg x asing lagi...si jebat ...hehe

Rupe kas, kas dah tunjuk mule2 kas dtg sini dulu...tak susah mana kala dtg ke blog kas tu... deme boleh tgk dah...rupe kas, tapi tu yg tak aci tu deme kenal kas, kas tak kenal deme huhuhuhuh

mana ada sin.. kita orang yg lain ni tak nampok pun lg cam mane rupa owok ni....lps ni mesti kita orang tunjukan muka kita orang....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Goner rupe deme....

Post  Yassin on Thu Aug 20, 2009 6:27 pm

DEME TEPEK LAA GAMBO DEME PULOK!!!! Setidak-tidaknya nanti etoh ke ada hok nok berkenalan dgn lebih mendalam kut boleh di jadikan laki dia nya nanti hehehehe

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Goner rupe deme....

Post  Abang Jem on Thu Aug 20, 2009 6:30 pm

Yassin wrote:DEME TEPEK LAA GAMBO DEME PULOK!!!! Setidak-tidaknya nanti etoh ke ada hok nok berkenalan dgn lebih mendalam kut boleh di jadikan laki dia nya nanti hehehehe

sin...awok letok jelah dulu...ramai yg nak berkenalan dgn awok nie...cepat lah sin....lusa nak puasa dah..hehe Laughing

Abang Jem
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 591
Join date : 06/05/2009
Location : Ada Aku Kisah???

Back to top Go down

Re: Goner rupe deme....

Post  Yassin on Thu Aug 20, 2009 6:31 pm

AwangKacok wrote:yassin..mende lagi tunggu....tepet la gambor awok....hehe

entoh budok ni macam sallah yaakub juge hehehehe.........soh lepat ubi tak macam lepat ubi hehehehe..........

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Goner rupe deme....

Post  Yassin on Thu Aug 20, 2009 6:33 pm

AwangKacok wrote:

sin...awok letok jelah dulu...ramai yg nak berkenalan dgn awok nie...cepat lah sin....lusa nak puasa dah..hehe Laughing

aok letok laa dulu awang...awk mude lagi kas dah tua hehehehe.............rupe dah x hensem hahahaha

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Goner rupe deme....

Post  MD on Thu Aug 20, 2009 6:34 pm

Yassin weh...
kalau aok rajin bejalan merayau ke topik aktiviti tu banyok ngat gambor kome kat situ.....aok pegi lah....
hehehehheee

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Goner rupe deme....

Post  jasnoraizan on Thu Aug 20, 2009 6:35 pm

AwangKacok wrote:
Yassin wrote:DEME TEPEK LAA GAMBO DEME PULOK!!!! Setidak-tidaknya nanti etoh ke ada hok nok berkenalan dgn lebih mendalam kut boleh di jadikan laki dia nya nanti hehehehe

sin...awok letok jelah dulu...ramai yg nak berkenalan dgn awok nie...cepat lah sin....lusa nak puasa dah..hehe Laughing

gambor aok dah keluar dah abg jem..kat topic roda impian...yg si yassin ni bila lg...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Goner rupe deme....

Post  Yassin on Thu Aug 20, 2009 6:38 pm

MD wrote:Yassin weh...
kalau aok rajin bejalan merayau ke topik aktiviti tu banyok ngat gambor kome kat situ.....aok pegi lah....
hehehehheee

nanti kawan buke se...se kut terjumpa hehehehe....tapi kawan nei ada masenya bz terlajok hehehehe...nanti kawan chek mekala ada masanya.

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Goner rupe deme....

Post  MD on Thu Aug 20, 2009 6:41 pm

Yassin wrote:
MD wrote:Yassin weh...
kalau aok rajin bejalan merayau ke topik aktiviti tu banyok ngat gambor kome kat situ.....aok pegi lah....
hehehehheee

nanti kawan buke se...se kut terjumpa hehehehe....tapi kawan nei ada masenya bz terlajok hehehehe...nanti kawan chek mekala ada masanya.

tapi kalau aok nok jugak gambor deme sorang sorang tu takde halnyer....aok mintok je..nanti demenye post hehehhee...

Misai pendek tidak bercahaya
Ibarat kuda hampir mati
kalau kekanda tidak percaya
belah dada,operate lah hati...................... Laughing

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Goner rupe deme....

Post  jasnoraizan on Thu Aug 20, 2009 6:46 pm

MD wrote:
Yassin wrote:
MD wrote:Yassin weh...
kalau aok rajin bejalan merayau ke topik aktiviti tu banyok ngat gambor kome kat situ.....aok pegi lah....
hehehehheee

nanti kawan buke se...se kut terjumpa hehehehe....tapi kawan nei ada masenya bz terlajok hehehehe...nanti kawan chek mekala ada masanya.

tapi kalau aok nok jugak gambor deme sorang sorang tu takde halnyer....aok mintok je..nanti demenye post hehehhee...

Misai pendek tidak bercahaya
Ibarat kuda hampir mati
kalau kekanda tidak percaya
belah dada,operate lah hati...................... Laughing



pendek kata ...bg yassin..gambor kome kebanyakanye ada didalam topic bercuti ke cameron highland...selamat mencuba....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Goner rupe deme....

Post  ozzy on Thu Aug 20, 2009 7:02 pm

Yassin wrote:Kadang-kadang terlintas juga di fikiran kas goner rupe deme me sini asyik borak je, rupe tak penoh tengok hehehehe....ada sape nak menunjuk muke disini... jom laa....

aok tgk kat the young elephants..galeri gambar xtvt...cameron highland tour 2009...ada le deme dlm tu..tapi tak semua la...hak mana pegi jela..

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Goner rupe deme....

Post  apis11 on Thu Aug 20, 2009 7:07 pm

AwangKacok wrote:yassin..mende lagi tunggu....tepet la gambor awok....hehe

abg jemmm....
abg jem ni kacok la....
geram tauuu..... cyclops cyclops cyclops

apis11
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 620
Points : 620
Join date : 10/04/2009
Age : 33
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: Goner rupe deme....

Post  Yassin on Thu Aug 20, 2009 7:46 pm

aok org ni laa kawan mintok gambo deme gambo kawan pulak nya suruh tepet haruuuu betul hehehe...
aok awang kacok bila lagi nok tepet gambo awk nya??? kas nunggu je nei....hehehehe

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Goner rupe deme....

Post  lepat_ubi on Thu Aug 20, 2009 10:34 pm

Yassin wrote:
AwangKacok wrote:yassin..mende lagi tunggu....tepet la gambor awok....hehe

entoh budok ni macam sallah yaakub juge hehehehe.........soh lepat ubi tak macam lepat ubi hehehehe..........

mengapa lepat ubi yang menjadi mangsa?????

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Goner rupe deme....

Post  Yassin on Thu Aug 20, 2009 11:30 pm

lepat_ubi wrote:
Yassin wrote:
AwangKacok wrote:yassin..mende lagi tunggu....tepet la gambor awok....hehe

entoh budok ni macam sallah yaakub juge hehehehe.........soh lepat ubi tak macam lepat ubi hehehehe..........

mengapa lepat ubi yang menjadi mangsa?????

x de doh org yang sepadanya dgn nya kas nok umpamakan hehehehe...keknya usoh maroh...sekadar buat contoh je...hehehe

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Goner rupe deme....

Post  Yassin on Fri Aug 21, 2009 9:09 am

aok me ni laaa...kawan tu nok suruh deme jadi org popular bila gambo2 deme tertepet kat sini bukan setakat je 1 malaysia je weh... keknya 1 alam semesta hok nengok best tu......

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Goner rupe deme....

Post  jasnoraizan on Fri Aug 21, 2009 10:51 am

Yassin wrote:aok me ni laaa...kawan tu nok suruh deme jadi org popular bila gambo2 deme tertepet kat sini bukan setakat je 1 malaysia je weh... keknya 1 alam semesta hok nengok best tu......

kan kita orang dah bg tau aok sin.. nak negok gambor2 kitaorang ni ko msk la kat...topic lawatan ke cameron higland tu...kalau gambor awang kocok tu cuba nengok kat topic roda impian TV3 TU HAH.....BERSEPAH GAMBOR KITAORANG ADA KAT DLM TU....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Goner rupe deme....

Post  Deto_8 on Fri Aug 21, 2009 11:18 am

YOUNG ELEPHANT FOOTBALL CLUB @ PAHANGCOMMUNITY.COM



Berdiri kiri ke kanan :

Tokan, Nuc84, janoraizan, OtaiKutai, Apis11, Ustaz Faisalmik, StrikerBuncit, Kasraime, AwangKacok

Duduk Kiri ke kanan :
Saeed Al Qahtani, along, MD, Deto, Syed Azman, Apens7

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Goner rupe deme....

Post  Sponsored content Today at 10:59 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 13 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum