Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Ayat "POWER" tapi pening.

View previous topic View next topic Go down

Ayat "POWER" tapi pening.

Post  Yassin on Fri Aug 21, 2009 4:43 pm

Kita semmg tgh buat kerja kat opis....datang member...tanya..
- oit tengah buat kerje ker?

Kita tengah memerut senak perut memulas-mulas....dalam tandas.
- Oiii buat apa dalam tandas tu?

Kita tengah jemur kain ada jiran tegur
- oit tengah jemu kain ker?

Kita kat pasar tengah pilih ikan.
- oit....beli ikan ker?

Kita baru sampai umah baru balik drp keje...
- baru balik kerje bang.....

Tanya org tengah berlegar2 kat pasar malam
oit...kemana?

Kita baru melangkah kaki kat kantin org bertanya
- gi minum ker?

Hehehehe...kadang ayat2 macam nie boleh pening nak menjawabnya....cuba cari ayat yang ok sikit jgn tanya ayat POWER macam ini boleh pening. Yang lain kala kamu nak sambung sila sambung..... Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Ayat "POWER" tapi pening.

Post  zulkbo on Fri Aug 21, 2009 10:33 pm

tapi orang tak berani tanya kalau kita berjalan denagn satu pompuan muda banyak dari kita "ORANG UMAH MANA" ?

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Ayat "POWER" tapi pening.

Post  zulkbo on Fri Aug 21, 2009 10:37 pm

Saya nak tanya awok Yassin..kalau awok jumpa satu pak cik lah dalam 50n dukung anak kecik nak tanya tak "come la budok ni..cucu keberapa" Very Happy keh dah kena sekali..dibuatnya orang tua tu jawab.."ini anak saya yang bongsu lah"..TEBAL MUKA KEH..huh huh Smile Smile

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Ayat "POWER" tapi pening.

Post  Yassin on Fri Aug 21, 2009 11:06 pm

zulkbo wrote:Saya nak tanya awok Yassin..kalau awok jumpa satu pak cik lah dalam 50n dukung anak kecik nak tanya tak "come la budok ni..cucu keberapa" Very Happy keh dah kena sekali..dibuatnya orang tua tu jawab.."ini anak saya yang bongsu lah"..TEBAL MUKA KEH..huh huh Smile Smile


aok pun satu..ce laa tanya dulu "nei sape pakcik??? tengok respon dia menjawab mekala anok...aok diam je hehehehe kala nok uboh topik boleh laa pulok aok kabo comel dia nei heheheh ni mekala terus terpe mmg soh laaa kene hehehe.....

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Ayat "POWER" tapi pening.

Post  Yassin on Fri Aug 21, 2009 11:30 pm

hari tu kawan kena juge sekali...kawan tengok akak tu gaya tak sihat je...kawan dgn mulut manis terus bertanya..." akak gaye uzur je...oit...kata akak tu...aok tau mana pulok kawan uzur? terngage kas....mmg akak tengoh uzur nei tengok beria...hahahahah maru...kata kas.... Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Ayat "POWER" tapi pening.

Post  ozzy on Sun Aug 30, 2009 7:28 pm

Yassin wrote:Kita semmg tgh buat kerja kat opis....datang member...tanya..
- oit tengah buat kerje ker?

Kita tengah memerut senak perut memulas-mulas....dalam tandas.
- Oiii buat apa dalam tandas tu?

Kita tengah jemur kain ada jiran tegur
- oit tengah jemu kain ker?

Kita kat pasar tengah pilih ikan.
- oit....beli ikan ker?

Kita baru sampai umah baru balik drp keje...
- baru balik kerje bang.....

Tanya org tengah berlegar2 kat pasar malam
oit...kemana?

Kita baru melangkah kaki kat kantin org bertanya
- gi minum ker?

Hehehehe...kadang ayat2 macam nie boleh pening nak menjawabnya....cuba cari ayat yang ok sikit jgn tanya ayat POWER macam ini boleh pening. Yang lain kala kamu nak sambung sila sambung..... Very Happy

Kita tengah kering tekak dan lapar berpuasa datang member tanya
- haii..puasa ker ?


tapi kalau org rumah tanya soklan mcm ni kalau kita baru balik outstation elokla aokme selidik..
- Hai bang baru sampai ke..bila nak pegi balik ...ekekekekeke

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Ayat "POWER" tapi pening.

Post  ebe on Mon Sep 14, 2009 7:37 am

fourzy wrote:
Yassin wrote:Kita semmg tgh buat kerja kat opis....datang member...tanya..
- oit tengah buat kerje ker?

Kita tengah memerut senak perut memulas-mulas....dalam tandas.
- Oiii buat apa dalam tandas tu?

Kita tengah jemur kain ada jiran tegur
- oit tengah jemu kain ker?

Kita kat pasar tengah pilih ikan.
- oit....beli ikan ker?

Kita baru sampai umah baru balik drp keje...
- baru balik kerje bang.....

Tanya org tengah berlegar2 kat pasar malam
oit...kemana?

Kita baru melangkah kaki kat kantin org bertanya
- gi minum ker?

Hehehehe...kadang ayat2 macam nie boleh pening nak menjawabnya....cuba cari ayat yang ok sikit jgn tanya ayat POWER macam ini boleh pening. Yang lain kala kamu nak sambung sila sambung..... Very Happy

Kita tengah kering tekak dan lapar berpuasa datang member tanya
- haii..puasa ker ?


tapi kalau org rumah tanya soklan mcm ni kalau kita baru balik outstation elokla aokme selidik..
- Hai bang baru sampai ke..bila nak pegi balik ...ekekekekeke

kite tengoh jalan2 ngan awek tiba jumpa member lama
- hai bro, yang ni no berapa?

_________________



Download e-Book diatas & anda akan dibayar RM0.50 setiap download. Tiada bayaran | Free Of Charge | Belum cuba Belum tahu


ebe
Security Guard
Security Guard

Posts : 414
Points : 5452
Join date : 14/09/2009
Age : 33
Location : Technology Park Malaysia

http://www.bisneskad.biz

Back to top Go down

Re: Ayat "POWER" tapi pening.

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum