Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Cara-cara mengatasi masalah kewangan

View previous topic View next topic Go down

Cara-cara mengatasi masalah kewangan

Post  cocolie on Thu Aug 27, 2009 7:21 pm

Seringkali kita dengar dah kita akan kata semua skim adalah untuk kesenangan syarikat, tapi itu yang ada syarikat dan berbentu MLM, Direct selling, skim cepat kaya, pelaburan internet, pernah terfikir anda bagaimana forex boleh menghasilkan wang tanpa ada syarikat, semua wang menggunakan USD, kerana ia tersimpan di Liberty Reserve(Costa RIca),

Dalam waspada kita dan keadaan berhati-hati saya rungkaikan kekusutan kita, pintu kecemasan dah ada jika sisitem berlaku kecemasan iaitu Liberty Reserve, tiada syarikat, tiada tauke , tiada bos, tiada produk , bukan perniagaan tapi hanyalah satu program yg diciptakan khas untuk mengatasi masalah kewangan di US dan luar negara sana ramai dah tahu dan buat cash gifting, tak percaya search dalam google tentang cash gifting.

Disini dengan RM130 dan kenalkan 3 rakan anda layak RM4k , dan apabila anda bina rangkaian anda anda akan terima 5 kali sebulan...terus daftar online http://manjung-network.blogspot.com

cocolie

Posts : 15
Points : 25
Join date : 06/07/2009
Age : 45
Location : Tg gelang kuantan

http://http:manjung-network.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cara-cara mengatasi masalah kewangan

Post  zulkbo on Fri Aug 28, 2009 7:41 am

betul ke ada orng buat duit mende-mende gini
maaflah keh tak berapa cayer
mana ada mende senang jer dalam dunia nih
maaf jika terasa.. Very Happy Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Cara-cara mengatasi masalah kewangan

Post  Yassin on Fri Aug 28, 2009 9:39 am

zulkbo wrote:betul ke ada orng buat duit mende-mende gini
maaflah keh tak berapa cayer
mana ada mende senang jer dalam dunia nih
maaf jika terasa.. Very Happy Very Happy

Mudah citer kita hanya dibawah berjalan2 konar sana sini tapi tempat nak dituju atau destinasi yang sama (bender tu lah)....kadang bila kita nak kesuatu tempat itu jangan terpedaya dgn indahnya jalan itu sebaiknya apa nawaitunya kita sampai kedestinasi itu.

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Cara-cara mengatasi masalah kewangan

Post  Admin on Fri Aug 28, 2009 9:45 am

untuk makluman semua forumer,

Pihak admin tidak menyekat mana-mana individu untuk membuat iklan perniagaan tetapi setiap post akan terhad kepada 3 post sahaja...

oleh yang demikian pastikan iklan anda lengkap dengan nama, nombor untuk dihubungi & link laman web untuk rujukan...

pihak admin juga berhak untuk delete topik lain yang hampir sama dibuka oleh individu yang sama...

Admin

Posts : 27
Points : 54
Join date : 10/04/2009

http://tokgajahfanatic.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Cara-cara mengatasi masalah kewangan

Post  Sponsored content Today at 10:50 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum