Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Sekadar mencadangkan dan memberi pandangan.

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Sekadar mencadangkan dan memberi pandangan.

Post  zulkbo on Fri Nov 13, 2009 3:14 pm

Yassin wrote:Saya jarang buka PORTAL tu terus kat HOME sahaja, maksud saya perkara itu disyorkan dibuat kat home ini. kala gerak mmg gempak!

good idea
Idea

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Sekadar mencadangkan dan memberi pandangan.

Post  strikerbuncit on Fri Nov 13, 2009 3:45 pm

Yassin wrote:Saya nak cadangkan pada admin:

Disini saya nak cadangkan Latest topics boleh tak letak lebih pada 10 topik 15 ker ok gak lebih menarik... kalau boleh kasi bergerak lagi cantik....

Hanya cadangan sahaja tak buat tak pe.

pasal 'bergerak' tu rasanya dh pnh buat sblm ni..tp kdg2 tak bole nk 'touch' topik tu..asik lari je dri mouse tu..ni tjadi kt kwn la..hok lain tu tak tau la.
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Sekadar mencadangkan dan memberi pandangan.

Post  jasnoraizan on Fri Nov 13, 2009 3:48 pm

strikerbuncit wrote:
Yassin wrote:Saya nak cadangkan pada admin:

Disini saya nak cadangkan Latest topics boleh tak letak lebih pada 10 topik 15 ker ok gak lebih menarik... kalau boleh kasi bergerak lagi cantik....

Hanya cadangan sahaja tak buat tak pe.

pasal 'bergerak' tu rasanya dh pnh buat sblm ni..tp kdg2 tak bole nk 'touch' topik tu..asik lari je dri mouse tu..ni tjadi kt kwn la..hok lain tu tak tau la.

btel..tu weh..kwn nih mouse nye bkn baik sgt nih...lain kwn tkn lain pulok pg nye mouse kwn nih...(pc lame la katakan...)
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Sekadar mencadangkan dan memberi pandangan.

Post  Admin on Sun Nov 15, 2009 3:21 pm

Yassin wrote:Saya nak cadangkan pada admin:

Disini saya nak cadangkan Latest topics boleh tak letak lebih pada 10 topik 15 ker ok gak lebih menarik... kalau boleh kasi bergerak lagi cantik....

Hanya cadangan sahaja tak buat tak pe.

Untuk home/portal diletakkan lebih daripada 10 topik terkini pihak Admin merasakan ianya tidak bersesuaian memandangkan banyak template lain dikongsi bersama.

Untuk topik terkini dalam bentuk bergerak, pihak admin sedang di dalam pertimbangan. Untuk makluman sebelum ini telah pun dibuat format sebegitu.

Harap maklum. Cadangan lain amatlah dialukan.

Terima kasih

Admin

Posts : 27
Points : 54
Join date : 10/04/2009

http://tokgajahfanatic.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Sekadar mencadangkan dan memberi pandangan.

Post  apens7 on Sun Nov 15, 2009 4:34 pm

latest topic x perlu bergerak..
sumtime susah nak point by mouse..
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Sekadar mencadangkan dan memberi pandangan.

Post  Yassin on Sun Nov 15, 2009 5:57 pm

Admin wrote:

Untuk home/portal diletakkan lebih daripada 10 topik terkini pihak Admin merasakan ianya tidak bersesuaian memandangkan banyak template lain dikongsi bersama.

Untuk topik terkini dalam bentuk bergerak, pihak admin sedang di dalam pertimbangan. Untuk makluman sebelum ini telah pun dibuat format sebegitu.

Harap maklum. Cadangan lain amatlah dialukan.

Terima kasih

Terima kasih diatas maklum balas tersebut. Apapun itu hanya satu cadangan sahaja. Very Happy
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Sekadar mencadangkan dan memberi pandangan.

Post  zulkbo on Sun Nov 15, 2009 6:44 pm

Yassin wrote:
Admin wrote:

Untuk home/portal diletakkan lebih daripada 10 topik terkini pihak Admin merasakan ianya tidak bersesuaian memandangkan banyak template lain dikongsi bersama.

Untuk topik terkini dalam bentuk bergerak, pihak admin sedang di dalam pertimbangan. Untuk makluman sebelum ini telah pun dibuat format sebegitu.

Harap maklum. Cadangan lain amatlah dialukan.

Terima kasih

Terima kasih diatas maklum balas tersebut. Apapun itu hanya satu cadangan sahaja. Very Happy

thanks admin Very Happy
hidup PCC...
HIdup Pahang Darulmakmur cheers

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Sekadar mencadangkan dan memberi pandangan.

Post  apens7 on Mon Nov 16, 2009 7:06 pm

kwn tgk admin dah buat sikit arrangement topik2.. kwn perasan napa tak letak topik bola sepak malaysia under e-fans YEFC?
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Sekadar mencadangkan dan memberi pandangan.

Post  Admin on Mon Nov 16, 2009 10:18 pm

apens7 wrote:kwn tgk admin dah buat sikit arrangement topik2.. kwn perasan napa tak letak topik bola sepak malaysia under e-fans YEFC?

Bolasepak Malaysia sudah diletakkan di bawah E-Fans segment.

TQ atas keprihatinan anda

Admin

Posts : 27
Points : 54
Join date : 10/04/2009

http://tokgajahfanatic.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Sekadar mencadangkan dan memberi pandangan.

Post  apens7 on Tue Nov 17, 2009 7:28 pm

saya usulkan tuan yg dipertua dewan, supaya semua forumer jangan sesuka hati bukak thread baru.... sebab kekadang tu duplicate pun ada... (mungkin dah bukak, tapi sbb terlalu byk topik baru jadi tak perasan)

setakat topik simple2 tu, mayb leh la letak under thread yg sepatutnya....

apens7: saeed, we have opened new thread as testimonial for you...
saeed: ok, i will find it...

10 min later..

apens7 give the subject link to saeed..

saeed: thank you apen, i really lost...

apens: i know.. hehehe Laughing

so, please open 'topic', not 'spam'...
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Sekadar mencadangkan dan memberi pandangan.

Post  Deto_8 on Tue Nov 17, 2009 7:30 pm

apens7 wrote:saya usulkan tuan yg dipertua dewan, supaya semua forumer jangan sesuka hati bukak thread baru.... sebab kekadang tu duplicate pun ada... (mungkin dah bukak, tapi sbb terlalu byk topik baru jadi tak perasan)

setakat topik simple2 tu, mayb leh la letak under thread yg sepatutnya....

kawan dan mod lain akan pantau mende ni...kalau dirasakan perlu merge, kawan akan buat...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sekadar mencadangkan dan memberi pandangan.

Post  Yassin on Tue Nov 17, 2009 8:10 pm

apens7 wrote:saya usulkan tuan yg dipertua dewan, supaya semua forumer jangan sesuka hati bukak thread baru.... sebab kekadang tu duplicate pun ada... (mungkin dah bukak, tapi sbb terlalu byk topik baru jadi tak perasan)

setakat topik simple2 tu, mayb leh la letak under thread yg sepatutnya....

apens7: saeed, we have opened new thread as testimonial for you...
saeed: ok, i will find it...

10 min later..

apens7 give the subject link to saeed..

saeed: thank you apen, i really lost...

apens: i know.. hehehe Laughing

so, please open 'topic', not 'spam'...

Saya amat setuju dgn pandangan saudara!
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Sekadar mencadangkan dan memberi pandangan.

Post  apens7 on Tue Nov 17, 2009 9:55 pm

Yassin wrote:
apens7 wrote:saya usulkan tuan yg dipertua dewan, supaya semua forumer jangan sesuka hati bukak thread baru.... sebab kekadang tu duplicate pun ada... (mungkin dah bukak, tapi sbb terlalu byk topik baru jadi tak perasan)

setakat topik simple2 tu, mayb leh la letak under thread yg sepatutnya....

apens7: saeed, we have opened new thread as testimonial for you...
saeed: ok, i will find it...

10 min later..

apens7 give the subject link to saeed..

saeed: thank you apen, i really lost...

apens: i know.. hehehe Laughing

so, please open 'topic', not 'spam'...

Saya amat setuju dgn pandangan saudara!

terima kasih YB jerantut.. ekekekekek
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Sekadar mencadangkan dan memberi pandangan.

Post  meali535 on Thu Jul 29, 2010 12:04 am

Current date/time pcc 8jam lewat...
waktu arab rasanya ni...
just my 2cent

ada sape2 pandai betul kan...

koi budak baru belajar..... :oops:
avatar
meali535

Posts : 13
Points : 18
Join date : 28/07/2010
Age : 42
Location : Malay Town

Back to top Go down

Re: Sekadar mencadangkan dan memberi pandangan.

Post  jepwiralancer on Thu Jul 29, 2010 11:42 am

meali535 wrote:Current date/time pcc 8jam lewat...
waktu arab rasanya ni...
just my 2cent

ada sape2 pandai betul kan...

koi budak baru belajar..... Embarassed


komeh cadangkan background grafik yang lebih menarik skit sebagai contoh tgk foru ini.. http://forum.protoncarbiz.net/index. baru cun rodong xdela plain je backgroundnye...

jepwiralancer

Posts : 12
Points : 16
Join date : 27/07/2010
Age : 34
Location : JOHOR BAHRU

Back to top Go down

Re: Sekadar mencadangkan dan memberi pandangan.

Post  zulkbo on Thu Jul 29, 2010 1:02 pm

cadangan tuan berdua
akan di pertimbangkan
pengurusan PCC..terima
kasih atas keprihatinan
anda berdua.. Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Sekadar mencadangkan dan memberi pandangan.

Post  deskcom on Thu Jul 29, 2010 2:14 pm

lewat 8 jam... huk huk...

ikut waktu GMT... waktu kat UK nuh... kekeke...

cuba demo check dalam profile demo... tukor setting tu kepada GMT +8

kironya waktu kat Malaysia ni laa
avatar
deskcom

Posts : 21
Points : 22
Join date : 28/07/2010

Back to top Go down

Re: Sekadar mencadangkan dan memberi pandangan.

Post  ozzy on Tue Jan 11, 2011 11:42 am

Sempena memasuki tahun baru ini 2011 bertarikh 11.1.11 ..koi cadangkan wajah atau template PCC diberi nafas baru atau diberi sedikit kelainan mungkin dari segi warna atau susunannya..
sekadar memberi cadangan...
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Sekadar mencadangkan dan memberi pandangan.

Post  zulkbo on Wed Jan 12, 2011 4:31 pm

ozzy wrote:Sempena memasuki tahun baru ini 2011 bertarikh 11.1.11 ..koi cadangkan wajah atau template PCC diberi nafas baru atau diberi sedikit kelainan mungkin dari segi warna atau susunannya..
sekadar memberi cadangan...

koi setuju..tapi apakan daya
koi tak ande kunci nak menggodek
mende nih..selalunya yang incas
Deto.. scratch

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Sekadar mencadangkan dan memberi pandangan.

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum