Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Agok2 bila boleh borak secara online kita dlm PCC ni?

View previous topic View next topic Go down

Agok2 bila boleh borak secara online kita dlm PCC ni?

Post  Yassin on Mon Aug 31, 2009 11:17 pm

Agok2 deme laa bila ada masa free boleh borok secara online berlake?? kawan duk perati mekala ada minah...dollah hilang ada abu...awang pulok datang gitu laa sokmo2nya...jadi mus kita tetapkan satu hari mekala ada free berlake kita borak ramei2 dalam PCC ni amacam? baru best sikit ini tidak merayau sorang-sorang dalam banglow mewah nei...hehehehe sapa ada cadangan boleh laa kemukakan....

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Agok2 bila boleh borak secara online kita dlm PCC ni?

Post  zulkbo on Tue Sep 01, 2009 6:58 am

Yassin wrote:Agok2 deme laa bila ada masa free boleh borok secara online berlake?? kawan duk perati mekala ada minah...dollah hilang ada abu...awang pulok datang gitu laa sokmo2nya...jadi mus kita tetapkan satu hari mekala ada free berlake kita borak ramei2 dalam PCC ni amacam? baru best sikit ini tidak merayau sorang-sorang dalam banglow mewah nei...hehehehe sapa ada cadangan boleh laa kemukakan....
majlis hari raaya ok gak
masaalah sapa nak jadi penganjur
sponsor Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Agok2 bila boleh borak secara online kita dlm PCC ni?

Post  noyie on Thu Jan 07, 2010 2:56 am

Koi setuju sgt ngan cadangan awk tu.
Buat program le...ape2 je.. sukan ke..camping ke..hari keluarga ke..
pastu ajak sume rodaong2 kita ni joint belake..pasti best.
Yang pasti si Zulkbo ngan Noyie pasti owg nmbr satu akt tgn..
betul tak Zulkbo.. jocolor

noyie

Posts : 29
Points : 40
Join date : 16/11/2009
Age : 45
Location : Jengka

Back to top Go down

Re: Agok2 bila boleh borak secara online kita dlm PCC ni?

Post  Jeck Sparow on Thu Jan 07, 2010 9:36 am

noyie wrote:Koi setuju sgt ngan cadangan awk tu.
Buat program le...ape2 je.. sukan ke..camping ke..hari keluarga ke..
pastu ajak sume rodaong2 kita ni joint belake..pasti best.
Yang pasti si Zulkbo ngan Noyie pasti owg nmbr satu akt tgn..
betul tak Zulkbo.. jocolor

Program rasanyer dah ader la pihak Admin ni anjurkan tapi tu la nak cakap susah tak cakap pun susah bukan tak sudi untuk menghadirkan diri kekadang tu masa yang tidak sesuai dan keadaan yang tak berapa nk izinkan maklum la masing masing ader comitment masing masing. tak dinafikan pihak admin ni dah sedaya upaya nk kumpulkan semua warga PCC ni untuk beramah mesra tapi insyaallah suatu hari pasti terkabul juga..

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Agok2 bila boleh borak secara online kita dlm PCC ni?

Post  zulkbo on Thu Jan 07, 2010 10:01 am

noyie wrote:Koi setuju sgt ngan cadangan awk tu.
Buat program le...ape2 je.. sukan ke..camping ke..hari keluarga ke..
pastu ajak sume rodaong2 kita ni joint belake..pasti best.
Yang pasti si Zulkbo ngan Noyie pasti owg nmbr satu akt tgn..
betul tak Zulkbo.. jocolor


woittt...salam my friend
he he jengka 2 menang bola weh..
beh..ini orang kuat jengka 2 nih..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Agok2 bila boleh borak secara online kita dlm PCC ni?

Post  ozzy on Wed Jul 21, 2010 4:41 pm

Kalau buat online borok2 mcm kat facebook tu agoknya ramai yg singgah kot..x la sunyi gini.. Rolling Eyes

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Agok2 bila boleh borak secara online kita dlm PCC ni?

Post  Yassin on Wed Jul 21, 2010 4:55 pm

ozzy wrote:Kalau buat online borok2 mcm kat facebook tu agoknya ramai yg singgah kot..x la sunyi gini.. Rolling Eyes

Kawan setuju...dulu pon dah ada keknya dibrentikan... Laughing

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Agok2 bila boleh borak secara online kita dlm PCC ni?

Post  Sponsored content Today at 3:50 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum