Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Sape ada info jawatan kosong terkini?

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  busy_mummy on Thu Sep 03, 2009 3:24 pm

assalamualaikum, salam sejahtera,
saya nak bertanya ada sesape yg sudi berkongsi info jawatan kosong di kuantan pahang?

thnks & rgds.

rin

busy_mummy
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 57
Points : 72
Join date : 30/07/2009
Age : 42
Location : temerloh

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  Deto_8 on Thu Sep 03, 2009 3:51 pm

tak kesah gomen atau swasta?

nak rekomen pun dok tau apa yang sesuai?..klayakan?

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  Yassin on Thu Sep 03, 2009 3:57 pm

Deto_8 wrote:tak kesah gomen atau swasta?

nak rekomen pun dok tau apa yang sesuai?..klayakan?

tul tu..cari keje macam cari pasangan hidup jugak...kala x kena gaya putus aje tengah jalan ...ingat panas sampai ke ptg rupe hujan tgh hari....
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  Deto_8 on Thu Sep 03, 2009 4:01 pm

rodong2 hok ada info pasal kerja kosong bolehlah post kat sini....yang mencari kerja pun boleh...dengan harapan kita dapat bantu sesama ita

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  along on Thu Sep 03, 2009 4:03 pm

murah rezeki sapa yg dapat tolong org tu.....
avatar
along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 30
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

technician/aircond technician

Post  busy_mummy on Thu Sep 03, 2009 4:37 pm

Assalamualaikum rakan2 phgcommunity semua,
Thank you so much for your prompt reply.. bak kata omputih tuh Laughing . Sebenarnya saya mencari keje tetap utk suami saya. Sekarang ni dia bekerja sendiri. Dia ada SPMV aje dlm bidang Penyaman & Penyejukbekuan (PPU) beserta dgn pelbagai pengalaman kerja (10 thn).

Kami dah jenuh mohon kat spa, jobsmalaysia, dan sebagainya utk. jawatan yg rendah2 je (cth: pemandur3, tukang k2/k2, pembantu am pejabat), tapi mungkin nasib belum menyebelahi dia utk keje dgn. govt. Oleh itu, skarang x boleh memilih sgt, kan. So tak kisahla keje swasta pun boleh jika sesuai. Berikut saya sertakan ringkasan job scope dia.

2007 ~ present
Job scope;
• Menyediakan dan memasang air-cond 1HP~2.5HP
• Membuat servis dan menambah gas air-cond
• Menyediakan dan memasang ASTRO
• Memasang aerial/antena tv
• Membuat wiring
• Mengesan kerosakan dan membaikpulih peralatan elektrik (tv, mesin basuh, kipas, seterika, periuk nasi, microwave oven dan lain-lain)
• Membuat servis alat pencegah kebakaran (fire extinguisher, alarm system, water pump)
• Membaikpulih lif dan escalator

Designation : Technician
Employer : Pasaraya The Store

Ringkasan Tugas;
• Menjalankan pelbagai kerja-kerja pembaikkan elektrikal dan mekanikal (spt. membaikpulih peti sejuk beku, peralatan hawadingin dan lain-lain)
• Membaikpulih lif dan escalator
• Penyelenggaraan bangunan

Designation : Technician
Employer : Sykt. ..... Mentakab, Pahang

Job scope;
• Menghantar dan memasang peralatan elektrikal di rumah pelanggan
• Menjalankan pelbagai kerja-kerja pembaikkan bagi peralatan elektrikal (spt. membaikpulih tv, peti sejuk, kipas, cerek, mesin basuh, peralatan hawadingin dan lain-lain)
• Menyediakan dan memasang air-cond 1HP~2.5HP
• Membuat servis dan menambah gas air-cond
• Menyediakan dan memasang ASTRO
• Memasang aerial/antena tv

Designation : Technician
Employer : ......Hotel, Temerloh, Pahang

Job scope;
• Menjalankan pelbagai kerja-kerja pembaikkan di bahagian elektrikal dan mekanikal (spt. membaikpulih tv, peti ais, peralatan hawadingin dan lain-lain)
• Membaikpulih lif

Kami sekarang menetap di mentakab dan saya bekerja di temerloh (govt. servant). Dengan ini, saya mohon kerjasama rakan2 di pahang community ini utk memaklumkan saya di sini atau di email saya: cendana_az@yahoo.com sekiranya terdapat kekosongan jawatan yg sesuai utk. suami saya.
Terima kasih byk2 rakan2 semua. Selamat berbuke pose yeh. Makan minum pelan2. Basketball

busy_mummy
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 57
Points : 72
Join date : 30/07/2009
Age : 42
Location : temerloh

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  J.Milan22 on Thu Sep 03, 2009 4:57 pm

kaloo kat malaysia rubber board seingat koi ade jawatan tuk pemanduu....
klu sesape hok minat rajin2 la search kek cni www.lgm.gov.my
tapi dok pastila doh abes tempoh ke belum....
avatar
J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  busy_mummy on Fri Sep 04, 2009 3:20 pm

salam j millan,
tak dpt nak buka la web lgm tu. before this, pernah dah mohon, takde respond.

busy_mummy
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 57
Points : 72
Join date : 30/07/2009
Age : 42
Location : temerloh

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  J.Milan22 on Fri Sep 04, 2009 4:07 pm

busy_mummy wrote:salam j millan,
tak dpt nak buka la web lgm tu. before this, pernah dah mohon, takde respond.

xbole ke...emmmm...
try r lagi..mane tau ader rezeki ...
avatar
J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  MD on Fri Sep 04, 2009 4:17 pm

bussy_mummy,
selalu online ...nnt ada yg akan update....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  busy_mummy on Fri Sep 04, 2009 5:19 pm

mekacih jmillan and MD.

busy_mummy
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 57
Points : 72
Join date : 30/07/2009
Age : 42
Location : temerloh

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  apens7 on Fri Sep 04, 2009 5:58 pm

Deto_8 wrote:rodong2 hok ada info pasal kerja kosong bolehlah post kat sini....yang mencari kerja pun boleh...dengan harapan kita dapat bantu sesama ita

ita tu cawangan no.2 ke deto? ekekekkee

busy mummy.. kalau blah2 kontan tu payoh la skit.... napa bloh kontan..? kata duk mentakab?
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  zulkbo on Fri Sep 04, 2009 9:59 pm

keja kat shopping mall
mesti banyak..
lebih lagi untuk kaum ibu Very Happy
cubalah try...

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  Deto_8 on Fri Sep 04, 2009 10:28 pm

apens7 wrote:
Deto_8 wrote:rodong2 hok ada info pasal kerja kosong bolehlah post kat sini....yang mencari kerja pun boleh...dengan harapan kita dapat bantu sesama ita

ita tu cawangan no.2 ke deto? ekekekkee

busy mummy.. kalau blah2 kontan tu payoh la skit.... napa bloh kontan..? kata duk mentakab?

ekekke..sekali sekala salah type....

yelah, ngape di kuantan?...kalau belah KL ni mudah sket kawan nok nolong sebab kawan pun keje line construction...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  busy_mummy on Tue Sep 08, 2009 11:25 am

apens7 wrote:
Deto_8 wrote:rodong2 hok ada info pasal kerja kosong bolehlah post kat sini....yang mencari kerja pun boleh...dengan harapan kita dapat bantu sesama ita

ita tu cawangan no.2 ke deto? ekekekkee

busy mummy.. kalau blah2 kontan tu payoh la skit.... napa bloh kontan..? kata duk mentakab?


as'kum apens,
duk menyewa di mentakab, sebab saya bekerja di hospital temerloh. kuantan tu hometown. so nak balik ke sana. maybe byk peluang keje utk my husband. i dah bekerja tetap, tak memerlukan keja lain lagi.. insyallah.. alien

busy_mummy
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 57
Points : 72
Join date : 30/07/2009
Age : 42
Location : temerloh

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  Deto_8 on Wed Sep 09, 2009 3:06 pm

ni info terkini ..

tadi ada staf elektrisola (yg wat kuprum wire) called me dan maklumkan, elektrisolar akan adakan temuduga terbuka utk beberapa jawatan pada tarikh spt. berikut;

12/9/2009 (sabtu ni)
9 pagi _ 4 ptg.
pusat latihan Jabatan Pertahanan (dekat bandar pusat)

contact no. :09-2210888 hr dept.)

jgn lupa bawa sijil2 berkaitan yg original dan salinan photocopy, gambo terkini.. utk maklumat lanjut boleh contact no. kat atas tuh.
----------------------------------------
busy_mummy, saya pindahkan ke sini

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  busy_mummy on Wed Sep 09, 2009 3:13 pm

mekacih deto sbb saya tak reti sgt.. nak buat tajuk tapi dia ke thread lain pulak.. papepun tqvm! Cool

busy_mummy
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 57
Points : 72
Join date : 30/07/2009
Age : 42
Location : temerloh

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  busy_mummy on Thu Sep 10, 2009 10:51 am

salam kengkawan, ni i dapat kat malaysiancareer.com jap tadi..

Iklan jawatan kosong Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN)
Tarikh tutup 30 September 2009

Sukacita dimaklumkan bahawa Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN), sebuah organisasi yang bertanggungjawab memberi pinjaman kepada pelajar Institusi Pendidikan Tinggi yang layak dan menerima deposit di bawah Skim Simpanan Pendidikan Nasional (SSPN), mempelawa calon-calon WARGANEGARA MALAYSIA yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan dan berumur kurang daripada 45 tahun pada 31 Disember 2008 untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan bertaraf tetap/kontrak seperti berikut :

1. Pegawai Tadbir N41
2. Akauntan W41
3. Penolong Pegawai Tadbir N27
4. Pembantu Tadbir (Kesetiausahaan) N17
5. Pembantu Tadbir (Perkeranian/ Operasi) N17
6. Pegawai Khidmat Pelanggan N17
7. Pembantu Akauntan W17
8. Pemandu Kenderaan Bermotor R3

jawatan kosong UiTM
Iklan jawatan kosong Universiti Teknologi MARA
Tarikh tutup 21 September 2009

Universiti Teknologi MARA dengan ini mempelawa calon-calon Bumiputera Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan tetap di UiTM Sabah bagi memenuhi Wawasan 2020 Negara.

Iklan Jawatan Pentadbiran
Borang Jawatan Pentadbiran

Iklan Jawatan Akademik
Borang Jawatan Akademik

jawatan kosong MARA
Iklan jawatan kosong di Majlis Amanah Rakyat MARA
Tarikh tutup 27 September 2009

Majlis Amanah Rakyat (MARA) sebuah agensi di bawah Kementerian Kemajuan Luar Bandar
dan Wilayah (KKLW) mempelawa individu-individu yang berkelayakan, berwawasan, berfikiran dinamik, mempunyai keyakinan diri yang tinggi dan berdedikasi serta boleh menyumbang ke arah kecemerlangan MARA untuk mengisi jawatan sebagai Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah (Guru /Pensyarah MARA) di Institusi-institusi Pendidikan MARA.

Iklan lengkap Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah (Guru /Pensyarah MARA)

busy_mummy
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 57
Points : 72
Join date : 30/07/2009
Age : 42
Location : temerloh

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  Deto_8 on Thu Sep 10, 2009 11:00 am

nak keje kat PTPN tu pastikan loan anda mempunyai rekd yang baik Laughing

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  koy101 on Thu Sep 24, 2009 1:33 pm

Ni utk sesapa yg ader anak ker.. anak sedara ker kat Temerloh....

Island RED Cafe tgh cari pekerja... Sepenuh/Separuh Masa
Waiter/Waitress..( Huh!... ala pelayan kedai )

Gaji : kira tinggi gak la kalu kira kat tloh nih..
Ader service charge...
Hostel : Disediakan
Makan minum.... tokey tanggung ( waktu bekerja la.. )

Kalu nak g jer trus kat cafe tuh...
Blok Blakang Public Bank baru... errr... lorong pak sako 2 kalu xsilap..
Cafe nih bukak dr kul 8 pg sampai 2pg.... tokey slalu ader.... kalu belah malam... cari BeA.
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  Deto_8 on Tue Sep 29, 2009 7:47 pm

Iklan jawatan kosong di Majlis Perbandaran Kuantan
Tarikh 12 Oktober 2009

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan bertaraf Tetap bagi jawatan-jawatan berikut. Keutamaan akan diberi kepada rakyat negeri Pahang Darul Makmur:

1. JURUTERA J41
2. PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN U29
3. PEMBANTU UNDANG-UNDANG L29
4. PENOLONG AKAUNTAN W27
5. JURUTEKNIK (MEKANIKAL) J17
6. JURUTEKNIK J17
7. JURUTEKNIK PERANCANG BANDAR DAN DESA J17
8. PEMBANTU KESIHATAN AWAM U17
9. TUKANG K2 (JURUGEGAS) R11
10. TUKANG K3 R9
11. PEKERJA AWAM R1
12. PENYELAMAT N1

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  Yassin on Tue Sep 29, 2009 10:24 pm

Deto_8 wrote:Iklan jawatan kosong di Majlis Perbandaran Kuantan
Tarikh 12 Oktober 2009

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan bertaraf Tetap bagi jawatan-jawatan berikut. Keutamaan akan diberi kepada rakyat negeri Pahang Darul Makmur:

1. JURUTERA J41
2. PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN U29
3. PEMBANTU UNDANG-UNDANG L29
4. PENOLONG AKAUNTAN W27
5. JURUTEKNIK (MEKANIKAL) J17
6. JURUTEKNIK J17
7. JURUTEKNIK PERANCANG BANDAR DAN DESA J17
8. PEMBANTU KESIHATAN AWAM U17
9. TUKANG K2 (JURUGEGAS) R11
10. TUKANG K3 R9
11. PEKERJA AWAM R1
12. PENYELAMAT N1

Kawan dulu2 puas mintok keje ngan majlis daeroh ni...haram tak panggil interview nak kita tak patut mmg tak patut kawan ini anok watan negeri pahang mmg lahir disini err... Mad tapi kawa redho juge sebab kawab baca rezeki kawan tak de disitu...
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  busy_mummy on Wed Oct 07, 2009 5:46 pm

Yassin wrote:
Deto_8 wrote:Iklan jawatan kosong di Majlis Perbandaran Kuantan
Tarikh 12 Oktober 2009

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan bertaraf Tetap bagi jawatan-jawatan berikut. Keutamaan akan diberi kepada rakyat negeri Pahang Darul Makmur:

1. JURUTERA J41
2. PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN U29
3. PEMBANTU UNDANG-UNDANG L29
4. PENOLONG AKAUNTAN W27
5. JURUTEKNIK (MEKANIKAL) J17
6. JURUTEKNIK J17
7. JURUTEKNIK PERANCANG BANDAR DAN DESA J17
8. PEMBANTU KESIHATAN AWAM U17
9. TUKANG K2 (JURUGEGAS) R11
10. TUKANG K3 R9
11. PEKERJA AWAM R1
12. PENYELAMAT N1

Kawan dulu2 puas mintok keje ngan majlis daeroh ni...haram tak panggil interview nak kita tak patut mmg tak patut kawan ini anok watan negeri pahang mmg lahir disini err... Mad tapi kawa redho juge sebab kawab baca rezeki kawan tak de disitu...

Question Arrow Suspect confused ...dah dua tiga kali puak grabak saya mohon.. temuduga pun tak dipanggil.. mungkin bukan piok nasik kat situ..

busy_mummy
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 57
Points : 72
Join date : 30/07/2009
Age : 42
Location : temerloh

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  jasnoraizan on Wed Oct 07, 2009 5:51 pm

jgn putus asa cuba lg...harap ada rezeki yg lebih baik...insyaallah...
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  ozzy on Wed Oct 07, 2009 6:34 pm

koy101 wrote:Ni utk sesapa yg ader anak ker.. anak sedara ker kat Temerloh....

Island RED Cafe tgh cari pekerja... Sepenuh/Separuh Masa
Waiter/Waitress..( Huh!... ala pelayan kedai )

Gaji : kira tinggi gak la kalu kira kat tloh nih..
Ader service charge...
Hostel : Disediakan
Makan minum.... tokey tanggung ( waktu bekerja la.. )

Kalu nak g jer trus kat cafe tuh...
Blok Blakang Public Bank baru... errr... lorong pak sako 2 kalu xsilap..
Cafe nih bukak dr kul 8 pg sampai 2pg.... tokey slalu ader.... kalu belah malam... cari BeA.

Island Red Cafe (IRC)??..keh penoh pegi makan kat restoran ni..member belanja pasal dia ikut buat bisness kat restoran ni..lepas jadi membership ajak kwn2 joint pastu mcm biasala mcm system pyramid (x perlu la dijelaskan secara detail kalo dah kabo system pyramid nih aokme dah sedia maklum yedak)..kalau aokme penoh dengor member2 sebut/iklan "MAKAN DAPAT DUIT" haa..ni la dianya restoran tu dengar kabo dah berkembang sampai ke indon cawangannya..
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum