Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

ANTI MALAYSIA OLEH INDONESIA

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Go down

Re: ANTI MALAYSIA OLEH INDONESIA

Post  apis11 on Mon Oct 12, 2009 5:43 pm

apens7 wrote:kal indon2 sapu sampah tu mcm agnes monica takde la budak2 ni posting camni.. ekekeke

ape kata kita buat game kat indon..
baru la ade gadis2 seperti agnes monica seperti yg diceritakan oleh apen... Razz Razz Razz Razz

apis11
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 620
Points : 620
Join date : 10/04/2009
Age : 33
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: ANTI MALAYSIA OLEH INDONESIA

Post  strikerbuncit on Mon Oct 12, 2009 5:46 pm

apis11 wrote:
apens7 wrote:kal indon2 sapu sampah tu mcm agnes monica takde la budak2 ni posting camni.. ekekeke

ape kata kita buat game kat indon..
baru la ade gadis2 seperti agnes monica seperti yg diceritakan oleh apen... Razz Razz Razz Razz

xpegi indon pn xpe..bg je agnes monica buka PCC pastu tgok avatar apens,sure agnes jatuh cintan n ajak berpacaran..xsia2 apens beli spek baru kt pasar malam Cool Razz

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: ANTI MALAYSIA OLEH INDONESIA

Post  apis11 on Mon Oct 12, 2009 6:00 pm

strikerbuncit wrote:
apis11 wrote:
apens7 wrote:kal indon2 sapu sampah tu mcm agnes monica takde la budak2 ni posting camni.. ekekeke

ape kata kita buat game kat indon..
baru la ade gadis2 seperti agnes monica seperti yg diceritakan oleh apen... Razz Razz Razz Razz

xpegi indon pn xpe..bg je agnes monica buka PCC pastu tgok avatar apens,sure agnes jatuh cintan n ajak berpacaran..xsia2 apens beli spek baru kt pasar malam Cool Razz

"waduh..waduh...kok ganteng sungguh mas apen nih..bisa buat gue kengen sama lo mas apen.." agnes monica.. Razz Razz Razz Razz

apis11
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 620
Points : 620
Join date : 10/04/2009
Age : 33
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: ANTI MALAYSIA OLEH INDONESIA

Post  jasnoraizan on Mon Oct 12, 2009 6:07 pm

apis11 wrote:
strikerbuncit wrote:
apis11 wrote:
apens7 wrote:kal indon2 sapu sampah tu mcm agnes monica takde la budak2 ni posting camni.. ekekeke

ape kata kita buat game kat indon..
baru la ade gadis2 seperti agnes monica seperti yg diceritakan oleh apen...

xpegi indon pn xpe..bg je agnes monica buka PCC pastu tgok avatar apens,sure agnes jatuh cintan n ajak berpacaran..xsia2 apens beli spek baru kt pasar malam

"waduh..waduh...kok ganteng sungguh mas apen nih..bisa buat gue kengen sama lo mas apen.." agnes monica..

“Oh gitu yah? Whatever! Gw ga pusing”, “Masa sih? Actually I didn’t know about that before“, “Gilak! Are you serious?“, “Oh my gosh, really?“, “Sumpe loh! You gotta be kidding me!“, “Ya gitu-gitu lah, something like that” …(agnes monica dah jd sasau bila dapat tahu abg apens yg begitu ganteng skali...)

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: ANTI MALAYSIA OLEH INDONESIA

Post  ozzy on Fri Apr 23, 2010 3:56 pm

Mengamuk dilabel bodoh


23/04/2010

JAKARTA: Ribuan pekerja sebuah kilang mengamuk, membakar kereta dan sebuah gudang selepas seorang eksekutif warga India menggelar mereka bodoh, semalam.

Sembilan orang dilapor cedera selepas pekerja mengamuk di kilang milik PT Drydock World Graha di Pulau Batam, selatan Singapura.

“Seorang eksekutif warga India memanggil kami bodoh dan ia menyebabkan semua pekerja warga Indonesia marah,” kata seorang pekerja, Disra.

Kira-kira 400 polis bergegas ke tempat kejadian dan memindahkan 41 kakitangan warga asing daripada kilang di tepi laut itu dengan menggunakan bot.

Perusuh membakar 20 kereta dan juga sebuah gudang milik syarikat.

Komander polis, Leonidas Braksan meminta perusuh supaya bersabar.

“Saya di pihak anda. Saya harap semua kembali bekerja. Keluarga menanti anda dan juga pendapatan yang anda peroleh,” katanya.

Beliau turut menegaskan, warga asing yang menghina rakyat Indonesia perlu dihalau keluar dari negara itu.

“Tindakan spontan ini dilakukan kerana mereka terlalu marah dicaci eksekutif warga India itu.

“Situasi kini kembali terkawal dan penunjuk perasaan sudah keluar daripada kompleks kilang itu,” kata jurucakap polis

sumber - http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/Mengamukdilabelbodoh/Article

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: ANTI MALAYSIA OLEH INDONESIA

Post  SailorMoon on Fri Apr 23, 2010 4:15 pm

ape la exec warga India tuh, x baik ckp org bodoh la, bodoh!!!

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ANTI MALAYSIA OLEH INDONESIA

Post  Bederun on Fri Apr 23, 2010 5:12 pm

SailorMoon wrote:ape la exec warga India tuh, x baik ckp org bodoh la, bodoh!!!

Hehehe SM... marah nampakkk... cheers

Bederun
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 160
Points : 171
Join date : 25/03/2010
Age : 40
Location : Jerantut - Sintok - Damansara - Muar

Back to top Go down

Re: ANTI MALAYSIA OLEH INDONESIA

Post  SailorMoon on Fri Apr 23, 2010 5:18 pm

Bederun wrote:
SailorMoon wrote:ape la exec warga India tuh, x baik ckp org bodoh la, bodoh!!!

Hehehe SM... marah nampakkk...

bkn marah...sajer melepaskan tension...
tgk ni haaa...senyum jer... manade marah...

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ANTI MALAYSIA OLEH INDONESIA

Post  termizi2010 on Sat Apr 24, 2010 10:41 am

SailorMoon wrote:
Bederun wrote:
SailorMoon wrote:ape la exec warga India tuh, x baik ckp org bodoh la, bodoh!!!

Hehehe SM... marah nampakkk...

bkn marah...sajer melepaskan tension...
tgk ni haaa...senyum jer... manade marah...
yela tu senyum buat2...hahahaha

termizi2010
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 155
Points : 164
Join date : 15/04/2010
Age : 32
Location : shah alam/jengka 7

Back to top Go down

Re: ANTI MALAYSIA OLEH INDONESIA

Post  Bederun on Sat Apr 24, 2010 3:44 pm

Betei amat aok te mizi.. tadi doh keh nok ngabonye, keknye keh tkut kne tumit kasut... ekekekek... cheers

Bederun
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 160
Points : 171
Join date : 25/03/2010
Age : 40
Location : Jerantut - Sintok - Damansara - Muar

Back to top Go down

Re: ANTI MALAYSIA OLEH INDONESIA

Post  Sponsored content Today at 4:21 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum