Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Page 9 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Post  Abang Jem on Mon Oct 12, 2009 12:16 pm

taniah kpd semua rodongers
avatar
Abang Jem
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 591
Join date : 06/05/2009
Location : Ada Aku Kisah???

Back to top Go down

Re: CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Post  SHARK on Mon Oct 12, 2009 12:18 pm

bravo! bravo! bravo!

Kejuaraan pertama kwn sejak menjadi player tempelan ngan Young Elephants! hehe
avatar
SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 39
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Post  apis11 on Mon Oct 12, 2009 12:25 pm

sharkrun wrote:bravo! bravo! bravo!

Kejuaraan pertama kwn sejak menjadi player tempelan ngan Young Elephants! hehe

tahniah kepada semua.... cheers cheers cheers cheers cheers
avatar
apis11
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 620
Points : 620
Join date : 10/04/2009
Age : 34
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Post  jasnoraizan on Mon Oct 12, 2009 12:25 pm

tahniah buat rodonger's2 semua....kepada yg memberi sepenuh komitment
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Post  Abang Jem on Mon Oct 12, 2009 12:27 pm

sharkrun wrote:bravo! bravo! bravo!

Kejuaraan pertama kwn sejak menjadi player tempelan ngan Young Elephants! hehe

so..apa perasaan anda bila pasukan anda menjuarai kejohanan itu? (suzilawati,25, wartawan kosmo)
avatar
Abang Jem
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 591
Join date : 06/05/2009
Location : Ada Aku Kisah???

Back to top Go down

Re: CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Post  apis11 on Mon Oct 12, 2009 12:28 pm

jasnoraizan wrote:tahniah buat rodonger's2 semua....kepada yg memberi sepenuh komitment

saya tujukan lagu ini kepada semua...(pilih la lagu masing2 pastu nyanyi sorg2..jgn bos nmpk sudah) Razz Razz Razz Razz
avatar
apis11
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 620
Points : 620
Join date : 10/04/2009
Age : 34
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Post  jasnoraizan on Mon Oct 12, 2009 12:30 pm

apis11 wrote:
jasnoraizan wrote:tahniah buat rodonger's2 semua....kepada yg memberi sepenuh komitment

saya tujukan lagu ini kepada semua...(pilih la lagu masing2 pastu nyanyi sorg2..jgn bos nmpk sudah)

kasi la satu lagu bro.....yg cun cute ....
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Post  Abang Jem on Mon Oct 12, 2009 12:31 pm

apa yg ekau duk merepek tue apis oi....ekau ni banyak sangat makan lomang kot...

woi..koi nak tanya...sape rembat air 100 plus koi haaaa.....air dah minum separuh pun nak rembat juga ke?cis!! Mad
avatar
Abang Jem
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 591
Join date : 06/05/2009
Location : Ada Aku Kisah???

Back to top Go down

Re: CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Post  apis11 on Mon Oct 12, 2009 12:34 pm

jasnoraizan wrote:
apis11 wrote:
jasnoraizan wrote:tahniah buat rodonger's2 semua....kepada yg memberi sepenuh komitment

saya tujukan lagu ini kepada semua...(pilih la lagu masing2 pastu nyanyi sorg2..jgn bos nmpk sudah)

kasi la satu lagu bro.....yg cun cute ....

min utk aok..kwn tujukan lagu..rindu rinduan tinggal kenag-kenagan...lagu kumpulan scoin klu kwn tak silap..

Aku ko panggil sayang..
dia ko panggil sayang..
mana satu mahumu...

ko berikan ku cinta..
ko berikan nya...piala UIA 9 aside..
sbb tu PCC juaara..hehehehehe

kwn ejas sket bg kene ngan topik..
klu tak lari topik... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
avatar
apis11
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 620
Points : 620
Join date : 10/04/2009
Age : 34
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Post  Oesandro Jr. on Mon Oct 12, 2009 12:48 pm

gini gaya ek..
org baru score gol..ekekeke..
avatar
Oesandro Jr.
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 343
Points : 350
Join date : 08/10/2009
Location : Dari jemapoh ke Manchestee singoh Melaka dulu

Back to top Go down

Re: CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Post  jasnoraizan on Mon Oct 12, 2009 12:48 pm

lagu nih terlampau syahdu...ngat....kalau dgor lemoh kwn jdnya....nok sepak bola pun tok lalu....
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Post  Oesandro Jr. on Mon Oct 12, 2009 12:58 pm

Mrcipizs wrote:CHAMPION EK????

tahniah PCC.. keep da gud work..

bole la cipis xdak... ekekekeek...

hehe..kira ok la tu..
aok anak buoh aok ade.pak arab..
siap zahid wat come back lagi tu..
avatar
Oesandro Jr.
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 343
Points : 350
Join date : 08/10/2009
Location : Dari jemapoh ke Manchestee singoh Melaka dulu

Back to top Go down

Re: CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Post  apis11 on Mon Oct 12, 2009 1:03 pm

jasnoraizan wrote:lagu nih terlampau syahdu...ngat....kalau dgor lemoh kwn jdnya....nok sepak bola pun tok lalu....

jgn le gtu..klu aok xde..sape nk amik penalti nnt..Chaa xleh..dia main gol ragbi...hehehehe

larikkkkkkkk......

nnt kwn carik lagu lain....bunga ku diambil orang....

utk tak lari topik..(terima kasih ke Cha'a atas lorongan cantik untuk gol pertama YE ari tuh..kwn amat berterima kasih Very Happy Very Happy )
avatar
apis11
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 620
Points : 620
Join date : 10/04/2009
Age : 34
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Post  jasnoraizan on Mon Oct 12, 2009 1:15 pm

main ngan ca'ah leh relek skit kat bawah ...dia blh control kat tgh...(terima kasih pd ca'ah..)lain kali blh ajak ca'ah...main lg bila ada tournament lain sok..
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Post  apis11 on Mon Oct 12, 2009 1:19 pm

jasnoraizan wrote:main ngan ca'ah leh relek skit kat bawah ...dia blh control kat tgh...(terima kasih pd ca'ah..)lain kali blh ajak ca'ah...main lg bila ada tournament lain sok..

striker pon mudah je keje... Razz Razz Razz Razz Razz
avatar
apis11
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 620
Points : 620
Join date : 10/04/2009
Age : 34
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Post  Abang Jem on Mon Oct 12, 2009 1:20 pm

jasnoraizan wrote:main ngan ca'ah leh relek skit kat bawah ...dia blh control kat tgh...(terima kasih pd ca'ah..)lain kali blh ajak ca'ah...main lg bila ada tournament lain sok..

ca aa tue mmg best main..terer beb...
masa borak..dia kata jika nak terer main bola....sebelum nak lawan...kena kepat akor tongkat ali...kunyah akor tue sampai sebati...pastu ditelan airnya serta-merta...hehe
avatar
Abang Jem
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 591
Join date : 06/05/2009
Location : Ada Aku Kisah???

Back to top Go down

Re: CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Post  apis11 on Mon Oct 12, 2009 1:23 pm

AwangKacok wrote:
jasnoraizan wrote:main ngan ca'ah leh relek skit kat bawah ...dia blh control kat tgh...(terima kasih pd ca'ah..)lain kali blh ajak ca'ah...main lg bila ada tournament lain sok..

ca aa tue mmg best main..terer beb...
masa borak..dia kata jika nak terer main bola....sebelum nak lawan...kena kepat akor tongkat ali...kunyah akor tue sampai sebati...pastu ditelan airnya serta-merta...hehe

abe jem tak buat mcm tu ke ari tuh?
tu la abg jem./..lain kali..klu nk main...buat la senaman mulut..tawww...satu..dua..dua lagi..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
avatar
apis11
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 620
Points : 620
Join date : 10/04/2009
Age : 34
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Post  strikerbuncit on Mon Oct 12, 2009 1:25 pm

apis11 wrote:
jasnoraizan wrote:lagu nih terlampau syahdu...ngat....kalau dgor lemoh kwn jdnya....nok sepak bola pun tok lalu....

jgn le gtu..klu aok xde..sape nk amik penalti nnt..Chaa xleh..dia main gol ragbi...hehehehe

larikkkkkkkk......

nnt kwn carik lagu lain....bunga ku diambil orang....

utk tak lari topik..(terima kasih ke Cha'a atas lorongan cantik untuk gol pertama YE ari tuh..kwn amat berterima kasih Very Happy Very Happy )

perghh!..klu cha'a dgor ni mau merajuk aok kate dia men ragbi.hehehe

em,ade sesi ucapan ye..ok,kwn nk ucapkan ribuan t.kaseh kpd cha'a yg cross pastu Deto buat2 sepak tak kena pastu kwn sapu masuk gol..ekekeke...

apepun,tahniah kpd sume player yg xmarahkan kwn dtg lmbt sbb salah eja kalendar..then mberi komitmen penuh dlm mejayakan kejayaan PPC dlm tournament ni.

p/s: antara medal bernilai spnjg keterlibatan bsma PCC bounce
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Post  jasnoraizan on Mon Oct 12, 2009 1:27 pm

strikerbuncit wrote:
apis11 wrote:
jasnoraizan wrote:lagu nih terlampau syahdu...ngat....kalau dgor lemoh kwn jdnya....nok sepak bola pun tok lalu....

jgn le gtu..klu aok xde..sape nk amik penalti nnt..Chaa xleh..dia main gol ragbi...hehehehe

larikkkkkkkk......

nnt kwn carik lagu lain....bunga ku diambil orang....

utk tak lari topik..(terima kasih ke Cha'a atas lorongan cantik untuk gol pertama YE ari tuh..kwn amat berterima kasih )

perghh!..klu cha'a dgor ni mau merajuk aok kate dia men ragbi.hehehe

em,ade sesi ucapan ye..ok,kwn nk ucapkan ribuan t.kaseh kpd cha'a yg cross pastu Deto buat2 sepak tak kena pastu kwn sapu masuk gol..ekekeke...

apepun,tahniah kpd sume player yg xmarahkan kwn dtg lmbt sbb salah eja kalendar..then mberi komitmen penuh dlm mejayakan kejayaan PPC dlm tournament ni.

p/s: antara medal bernilai spnjg keterlibatan bsma PCC

aok lah penyelamat...masa main ngan nigerian's ...team
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Post  apens7 on Mon Oct 12, 2009 1:31 pm

Ujian Sebenar Apis11

Bagan Pinang: 3 gol yang dihasilkan oleh Apis11 pada Kejohanan CCFC 9 A Side UIA sabtu kelmarin telah membuka mata pemerhati profesional bola sepak tempatan bahawa kehadiran Apis11 dalam Young Elephant tidak boleh diambil mudah.

Ini kerana 3 gol yang telah dihasilkannya telah menjadikan Young Elephant merangkul kejuaraan pertama mereka pada tahun ini.

"Prestasi Apis11 cukup membanggakan saya. Dia bagaikan seorang pejuang didepan gol lawan. Bagi saya, pasukan-pasukan lain yang bakal bertemu dengan Young Elephant selepas ini harus berfikir dua kali kepada pemain ini." kata pemain tengah Young Elephant, Sharkrun, ketika ditemui disini semalam.

Bagaimanapun, bagi Apis11, 3 gol yang dihasilkan adalah bukan dipuncak prestasi terbaik beliau. " Saya yakin Tournament Charity for Khairul Azman ini bakal menguji kemampuan sebenar saya memandangkan pertandingan ini turut membabitkan e-fans2 dari seluruh lembah klang" Apis11 memberitau wartawan pada sidang media selepas kejohanan CCFC 9 Aside. - Reuters
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Post  jasnoraizan on Mon Oct 12, 2009 1:35 pm

apens7 wrote:Ujian Sebenar Apis11

Bagan Pinang: 3 gol yang dihasilkan oleh Apis11 pada Kejohanan CCFC 9 A Side UIA sabtu kelmarin telah membuka mata pemerhati profesional bola sepak tempatan bahawa kehadiran Apis11 dalam Young Elephant tidak boleh diambil mudah.

Ini kerana 3 gol yang telah dihasilkannya telah menjafikan Young Elephant merangkul kejuaraan pertama mereka pada tahun ini.

"Prestasi Apis11 cukup membanggakan saya. Dia bagaikan seorang pejuang didepan gol lawan. Bagi saya, pasukan-pasukan lain yang bakal bertemu dengan Young Elephant selepas ini harus berfikir dua kali kepada pemaian ini." kata pemain tengah Young Elephant, Sharkrun, ketika ditemui disini semalam.

Bagaimanapun, bagi Apis11, 3 gol yang dihasilkan adalah bukan dipuncak prestasi terbaik beliau. " Saya yakin Tournament Charity for Khairul Azman ini bakal menguji kemampuan sebenar saya memandangkan pertandingan ini turut membabitkan e-fans2 dari seluruh lembah klang" Apis11 memberitau wartawan pada sidang media selepas kejohanan CCFC 9 Aside. - Reuters

berita suratkhabor mana nih....kalau team2 hok masuk liga charity nanti baca...mesti akan mengambil tindakan segera untuk menyekang pergerakan pemain ini...
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Post  Abang Jem on Mon Oct 12, 2009 1:55 pm

Apis11 Harus Bertaubat

Bagan Lalang: 3 gol yang dihasilkan oleh Apis11 pada Kejohanan CCFC 9 A Side UIA sabtu kelmarin membuatkan Apis11 kini kian berlagak,suka memandu melebihi had kelajuan serta suka berfoya-foya dgn gadis-gadis indon di kelab malam.

Ini kerana sikap yang telah ditunjukan telah menjadikan Young Elephant kini dlm keadaan tenat.

"kelakuan Apis11 cukup mengecewakan saya. Dia bagaikan seorang pengganas di dunia ini. Bagi saya, Apiss ni harus ditangkap serta dikenakan hukuman diletakan satu lokap bersama dgn singa dan juga harimau kumbang" kata salah seorang penduduk Bagan Lalang yg suka dikenali sbg Sharkrun Al-Qaeda, ketika ditemui disini semalam.

Bagaimanapun, bagi Apis11, sikap yg ditunjukan adalah bukan dibawah kawalan beliau,ini setelah dikenalpasti beliau telah dimandrem oleh seorang individu yg boleh dikenali sbg "A(apens)" " Saya yakin kesihatan saya akan disembuhkan secepat mungkin kerana memandangkan penyembuhan ini turut membabitkan tok bomoh,tok pawang,tok guru,jus tok guru,dan pondan2 dari seluruh lembah klang" Apis11 memberitau wartawan pada sidang media selepas beliau menerima rawatan susulan semalam. - sin ciew daily-
avatar
Abang Jem
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 591
Join date : 06/05/2009
Location : Ada Aku Kisah???

Back to top Go down

Re: CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Post  strikerbuncit on Mon Oct 12, 2009 1:58 pm

apens7 wrote:Ujian Sebenar Apis11

Bagan Pinang: 3 gol yang dihasilkan oleh Apis11 pada Kejohanan CCFC 9 A Side UIA sabtu kelmarin telah membuka mata pemerhati profesional bola sepak tempatan bahawa kehadiran Apis11 dalam Young Elephant tidak boleh diambil mudah.

Ini kerana 3 gol yang telah dihasilkannya telah menjadikan Young Elephant merangkul kejuaraan pertama mereka pada tahun ini.

"Prestasi Apis11 cukup membanggakan saya. Dia bagaikan seorang pejuang didepan gol lawan. Bagi saya, pasukan-pasukan lain yang bakal bertemu dengan Young Elephant selepas ini harus berfikir dua kali kepada pemain ini." kata pemain tengah Young Elephant, Sharkrun, ketika ditemui disini semalam.

Bagaimanapun, bagi Apis11, 3 gol yang dihasilkan adalah bukan dipuncak prestasi terbaik beliau. " Saya yakin Tournament Charity for Khairul Azman ini bakal menguji kemampuan sebenar saya memandangkan pertandingan ini turut membabitkan e-fans2 dari seluruh lembah klang" Apis11 memberitau wartawan pada sidang media selepas kejohanan CCFC 9 Aside. - Reuters

hahahaha..(seb bek tak tersembur makanan yg aku tgh kunyah ni).

Psoalannya, ape kna mengena tournament ni dgn BAGAN PINANG? jauh btul apis11 kna temubual oleh media..huhuhu...

Reuter?? ini dah tahap berita antarabangsa dah ni. Shocked ...pasni leh cari news ni kat ESPN sportcentre.. Razz
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Post  apens7 on Mon Oct 12, 2009 2:05 pm

bagan pinang tu bawah tanah jajahan n.sembilan.. asal nawah negeri sembilan mesti kene relek (relate) ngn apis11.. apo kono ko jang...
ekekeke
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Post  apens7 on Mon Oct 12, 2009 2:10 pm

AwangKacok wrote:Apis11 Harus Bertaubat

Bagan Lalang: 3 gol yang dihasilkan oleh Apis11 pada Kejohanan CCFC 9 A Side UIA sabtu kelmarin membuatkan Apis11 kini kian berlagak,suka memandu melebihi had kelajuan serta suka berfoya-foya dgn gadis-gadis indon di kelab malam.

Ini kerana sikap yang telah ditunjukan telah menjadikan Young Elephant kini dlm keadaan tenat.

"kelakuan Apis11 cukup mengecewakan saya. Dia bagaikan seorang pengganas di dunia ini. Bagi saya, Apiss ni harus ditangkap serta dikenakan hukuman diletakan satu lokap bersama dgn singa dan juga harimau kumbang" kata salah seorang penduduk Bagan Lalang yg suka dikenali sbg Sharkrun Al-Qaeda, ketika ditemui disini semalam.

Bagaimanapun, bagi Apis11, sikap yg ditunjukan adalah bukan dibawah kawalan beliau,ini setelah dikenalpasti beliau telah dimandrem oleh seorang individu yg boleh dikenali sbg "A(apens)" " Saya yakin kesihatan saya akan disembuhkan secepat mungkin kerana memandangkan penyembuhan ini turut membabitkan tok bomoh,tok pawang,tok guru,jus tok guru,dan pondan2 dari seluruh lembah klang" Apis11 memberitau wartawan pada sidang media selepas beliau menerima rawatan susulan semalam. - sin ciew daily-



Gambar ini dirakam sehari selepas kejohanan tamat. Kelihatan Apis11 dan 'skandal'nya sedang keluar dari sebuah pub di Bagan Pinang - ihsan BBC.uk
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: CCFC 9 A-SIDE TOURNAMENT 09' - PCC the Champion

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 9 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum