Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Kat mana selalu lepak?

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  Jeck Sparow on Thu Nov 26, 2009 11:04 am

[quote="sakur@86"]
labu sayong wrote:Koi sebenonye xsuke lyn intrnt ni tp bile diperkenalkan kpd PCC ni trs jatuh cinta..rodong2 koi suke lyn game kat facebook tu, siap doggy ke koi..tp koi ttp setia dgn PCC ni.. I love you

kite serupa la labu sayOng..koi pun bukan minat sgt nak layan internet ni..berforum dlm internet pun xpernah...tapi selepas diperkenalkan PCC ni terus la jatuh cinta....skang koi setia pada PCC ni..so,byk lepak kat PCC ni jek lah..


Sama lah wehhh sebelom ni kawan sibuk juga ngadap PC ni Tap skrg ni lagi sibuk NGadap PCC..huhuhuhu

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  labu sayong on Fri Nov 27, 2009 4:04 pm

[quote="Jeck Sparow"]
sakur@86 wrote:
labu sayong wrote:Koi sebenonye xsuke lyn intrnt ni tp bile diperkenalkan kpd PCC ni trs jatuh cinta..rodong2 koi suke lyn game kat facebook tu, siap doggy ke koi..tp koi ttp setia dgn PCC ni.. I love you

kite serupa la labu sayOng..koi pun bukan minat sgt nak layan internet ni..berforum dlm internet pun xpernah...tapi selepas diperkenalkan PCC ni terus la jatuh cinta....skang koi setia pada PCC ni..so,byk lepak kat PCC ni jek lah..


Sama lah wehhh sebelom ni kawan sibuk juga ngadap PC ni Tap skrg ni lagi sibuk NGadap PCC..huhuhuhu

kite mmg pencinta yg setia walaupun status berbeza..waaa....

labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  Jeck Sparow on Fri Nov 27, 2009 6:20 pm

Memang benar kata pepatah tak kenal maka tak cinta dah kenal tergilerr giler hehehe

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  zulkbo on Fri Nov 27, 2009 6:57 pm

Jeck Sparow wrote:Memang benar kata pepatah tak kenal maka tak cinta dah kenal tergilerr giler hehehe

dalam maksud ni.. scratch

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  Jeck Sparow on Sat Nov 28, 2009 4:02 pm

zulkbo wrote:
Jeck Sparow wrote:Memang benar kata pepatah tak kenal maka tak cinta dah kenal tergilerr giler hehehe

dalam maksud ni.. scratch


kawan maksudkan PCC ni la.. semenjak dua menjak ni dah pandai berforum ni gilerr lapulok nak berforumm huhuhu..laian lain maksud rasanyer tak der lerr hehehe tepuk dahi tanya kepala tepuk dada tanya selera
Very Happy

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  Cik_N on Sat Nov 28, 2009 5:58 pm

Biasa melepak di website keje, FB, Blog sendiri n paling terbaru di PCC..skrg ni tgh cuti jadi memang ari2 la melepak gamoknyer... Razz

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  zulkbo on Sat Nov 28, 2009 6:03 pm

Cik_N wrote:Biasa melepak di website keje, FB, Blog sendiri n paling terbaru di PCC..skrg ni tgh cuti jadi memang ari2 la melepak gamoknyer... Razz


salam cik_n
keje kat mana weh
hu hu hu Very Happy

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  Yassin on Sat Nov 28, 2009 6:30 pm

Cik_N wrote:Biasa melepak di website keje, FB, Blog sendiri n paling terbaru di PCC..skrg ni tgh cuti jadi memang ari2 la melepak gamoknyer... Razz

http://cikkelisa.blogspot.com/ senang2 kawan gi jenguk blog aok te.... Very Happy


Last edited by Yassin on Sat Nov 28, 2009 6:33 pm; edited 1 time in total

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  lepat_ubi on Sat Nov 28, 2009 6:32 pm

Yassin wrote:
Cik_N wrote:Biasa melepak di website keje, FB, Blog sendiri n paling terbaru di PCC..skrg ni tgh cuti jadi memang ari2 la melepak gamoknyer... Razz

apa nama blog aok tu senang2 boleh kome gi jenguk......... Very Happy

bro yassin...lame tak nampok... Twisted Evil

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  Yassin on Sat Nov 28, 2009 6:34 pm

lepat_ubi wrote:
Yassin wrote:
Cik_N wrote:Biasa melepak di website keje, FB, Blog sendiri n paling terbaru di PCC..skrg ni tgh cuti jadi memang ari2 la melepak gamoknyer... Razz

apa nama blog aok tu senang2 boleh kome gi jenguk......... Very Happy

bro yassin...lame tak nampok... Twisted Evil


ada LU keknya maklum kawan nei bz sokmo hehehe...

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  lepat_ubi on Sat Nov 28, 2009 6:36 pm

Yassin wrote:
lepat_ubi wrote:
Yassin wrote:
Cik_N wrote:Biasa melepak di website keje, FB, Blog sendiri n paling terbaru di PCC..skrg ni tgh cuti jadi memang ari2 la melepak gamoknyer... Razz

apa nama blog aok tu senang2 boleh kome gi jenguk......... Very Happy

bro yassin...lame tak nampok... Twisted Evil


ada LU keknya maklum kawan nei bz sokmo hehehe...

goner gayer ah....orang doh jadi pegawai daerah...

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  labu sayong on Sat Nov 28, 2009 6:38 pm

lepat_ubi wrote:
Yassin wrote:
lepat_ubi wrote:
Yassin wrote:
Cik_N wrote:Biasa melepak di website keje, FB, Blog sendiri n paling terbaru di PCC..skrg ni tgh cuti jadi memang ari2 la melepak gamoknyer... Razz

apa nama blog aok tu senang2 boleh kome gi jenguk......... Very Happy

bro yassin...lame tak nampok... Twisted Evil


ada LU keknya maklum kawan nei bz sokmo hehehe...

goner gayer ah....orang doh jadi pegawai daerah...

bulih dok koi nok mintok aok tlg copkan salinan sijil2 koi?? Very Happy

labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  Yassin on Sat Nov 28, 2009 6:39 pm

lepat_ubi wrote:

goner gayer ah....orang doh jadi pegawai daerah...


Tu laa pasal penah jadi MB x dan sepenggal pun haru betullll huhuh
uhuhu... Very Happy


Last edited by Yassin on Sat Nov 28, 2009 6:41 pm; edited 1 time in total

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  zulkbo on Sat Nov 28, 2009 6:40 pm

lepat_ubi wrote:


goner gayer ah....orang doh jadi pegawai daerah...

aok pun pe kurangnya
cian ke aok muda dah jadi tok
(tok empat) wah wah wah.. cheers

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  lepat_ubi on Sat Nov 28, 2009 6:42 pm

koi ingat nok letok jwtn je...

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  Cik_N on Sat Nov 28, 2009 7:55 pm

erm.. zulkbo... saya ngaja di temerloh.. 20 minit dr bandar temerloh... Laughing

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  zulkbo on Sat Nov 28, 2009 8:08 pm

Cik_N wrote:erm.. zulkbo... saya ngaja di temerloh.. 20 minit dr bandar temerloh... Laughing

cikgu rupernyer.. Very Happy
dekat jer tu..
koi asal jengka
hu hu hu Very Happy

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  zulkbo on Sat Nov 28, 2009 8:16 pm

zulkbo wrote:
Cik_N wrote:erm.. zulkbo... saya ngaja di temerloh.. 20 minit dr bandar temerloh... Laughing

cikgu rupernyer.. Very Happy
dekat jer tu..
koi asal jengka
hu hu hu Very Happy

sedap nampok puding pelangi cikgu ni
resepi sendiri ke...
Very Happy

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  zulkbo on Sat Nov 28, 2009 8:19 pm

lepat_ubi wrote:koi ingat nok letok jwtn je...

jangan la majuk
suka majuk lagi cepat tuanya
hu hu hu..senyum selalu Very Happy

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  Cik_N on Sat Nov 28, 2009 9:09 pm

zulkbo wrote:
zulkbo wrote:
Cik_N wrote:erm.. zulkbo... saya ngaja di temerloh.. 20 minit dr bandar temerloh... Laughing

cikgu rupernyer.. Very Happy
dekat jer tu..
koi asal jengka
hu hu hu Very Happy

sedap nampok puding pelangi cikgu ni
resepi sendiri ke...
Very Happy

eh macam kenai je puding tu.. hehe.. resepi sendrik je.. teringin ke..hehe

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  zulkbo on Sat Nov 28, 2009 9:22 pm

teringin tu idoklah
koi kurang makan manis ni
dah berlebih manis dah koi ni
hu hu hu Very Happy Very Happy
tapi jadi orang pompuan
eloklah gitu pandai masok
untung suami aok ye Very Happy

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  Cik_N on Sat Nov 28, 2009 9:29 pm

ops.. xde suami lagi.. yurp.. org perempuan kenala pandai masok, ye dok..x pandai mcm chef wan tu pun xpe asalkan ade minat nak memasok..

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  zulkbo on Sat Nov 28, 2009 9:37 pm

oooo..gitu ke scratch
ye doh prepared le yek
mana tau nanti bakal mak mertua
nak kenal kena la umpan dia ngan
masakan..orang tua selalu gitulah
he he he Laughing

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  Cik_N on Sat Nov 28, 2009 9:45 pm

hehehe.. betul2.. jadik kenalah sediakan umpan bebanyok kan.. bukan dengan dia jek, bakal ayah mertua, mak mertua, bakal somi, ipau lamai.. Very Happy

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  MD on Mon Nov 30, 2009 10:38 am

Cik_N wrote:ops.. xde suami lagi.. yurp.. org perempuan kenala pandai masok, ye dok..x pandai mcm chef wan tu pun xpe asalkan ade minat nak memasok..

orang perempuan kalau jadi ibu dan ada anak
- sekurang kurangnya kena tahu 3 jenis makanan kesukaan suami dan anak anak.cara mana tahu,sebaiknya menkaji sendiri tabiat dan kesukaan mereka ini.kekadang masak dah pandai,rasa seme ada tapi jika masakan itu bukan kesukaan mereka bila makan sikit akan memberi impak jugak kepada isteri atau ibu tersebut.dari satu sudut ibu/isteri atau yang memasak mengatakan mereka tak dapat memasak dengan baik...
memasak ikut selera,jadi ramuan terbaik...bukan masakan terbaik,tetapi tidak mengikut selera orang [ suami atau anak ]

ini maklumat yang kawan baca dari satu buku motivasi...

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  Sponsored content Today at 10:55 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum