Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Kat mana selalu lepak?

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  Qaisara on Mon Nov 30, 2009 11:10 am

klu kt internet ni koi biasa lepak kt facebook, cari.com, wanita2u, kelab kereta kancil...tp klu malam2 tk boleh tido koi suka lepak kt old town white coffee...minum hazelnut white coffee dgn roti bakar dia yg sedap tu...
avatar
Qaisara
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 104
Points : 116
Join date : 10/11/2009
Location : Balok, Kuantan, Pahang

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  koy101 on Mon Nov 30, 2009 4:50 pm

Qaisara wrote:klu kt internet ni koi biasa lepak kt facebook, cari.com, wanita2u, kelab kereta kancil...tp klu malam2 tk boleh tido koi suka lepak kt old town white coffee...minum hazelnut white coffee dgn roti bakar dia yg sedap tu...

hehehe... sama ler kita.... aku pun suka lepak kat oldtown gak... hehehe.... tp 'on the park' nibai teh tarik ngan mee goreng mamak... sedap gak.... hehehe.... sesambil main wifi......
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  ZulJ3 on Sun Feb 07, 2010 7:17 am

Dulu selalu lepak kat Metro Kajang, masa tu duduk Serdang. Sekarang dah tua, nak lepak lama2 malu. Tapi selalu gak lepak kat Kota Damansara.
avatar
ZulJ3

Posts : 35
Points : 41
Join date : 02/02/2010
Age : 43

http://www.zulfaka.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  zulkbo on Sun Feb 07, 2010 3:48 pm

Yassin wrote:Pada biasanya kala buka internat ini kita baca paper, buka email...sambang kat PPC ni dan kemaskini blog dan ada satu dua hal yang lain lagi...tapi aku nak tanya deme laa selain bender yang aku sebut tu, kat mana lagi dema selalu lepak-lepak?

ZulJ3 wrote:Dulu selalu lepak kat Metro Kajang, masa tu duduk Serdang. Sekarang dah tua, nak lepak lama2 malu. Tapi selalu gak lepak kat Kota Damansara.


koi pun dulu pernah kena sekali...maksud Bro Yassin ni LEPAK-LEPAK
tu maksudnya laman web yang selalu kita layari..he he.. drunken sunny

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  noyie on Sun Feb 07, 2010 5:36 pm

Kalau deme seme nk lepak . ...
ajak le koi skali...kat mane..? kat mane..?
Twisted Evil

noyie

Posts : 29
Points : 40
Join date : 16/11/2009
Age : 46
Location : Jengka

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  mohd azri deraman on Sun Feb 07, 2010 6:40 pm

noyie wrote:Kalau deme seme nk lepak . ...
ajak le koi skali...kat mane..? kat mane..?
Twisted Evil

koi suka lepak kat umoh je ngan anok anok Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
mohd azri deraman

Posts : 37
Points : 56
Join date : 22/06/2009
Age : 46
Location : KAMPUNG JARA MARAN

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum