Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Page 6 of 34 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 34  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Post  jasnoraizan on Fri Oct 16, 2009 10:23 am

Deto_8 wrote:cha'ah dia special sket...kita kena bayor dia

Azman tu saper?

azman yg main ngan kita masa pg cameron tu hari....
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Post  Deto_8 on Fri Oct 16, 2009 10:26 am

jasnoraizan wrote:
Deto_8 wrote:cha'ah dia special sket...kita kena bayor dia

Azman tu saper?

azman yg main ngan kita masa pg cameron tu hari....

Syed Azman...kawan abang tu...dah kabor ke dia...nanti follow up camne

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Post  apens7 on Fri Oct 16, 2009 11:23 am

elok gak wat 2 team.. hehehehe
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Post  Deto_8 on Fri Oct 16, 2009 11:34 am

apens7 wrote:elok gak wat 2 team.. hehehehe

tu kalau dapat 24 orang...aokme kena cari member jugoklah...harap kawan sorang mampus Laughing

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Post  apens7 on Fri Oct 16, 2009 11:41 am

yang dah nyatakan minat nak main

1. Deto
2. Sharkrun
3. Tokan
4. Sepul JBFC
5. Strikerbuncit
6. Cipisan ft Airiel
7. Faisalmik
8. Along
9. jasnoraizan
10. nuc
11. apis11
12. OtaiKutai
--------------------------------
(ni team kedua ke? ada line ni..? ekekeke)
13. Abang Jem
14. Apens
15. Saeed
16. Ibrahim
17. EBE
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.

buat masa ni untuk 1st team dah penuh (mungkin ada penarikan diri)...untuk form 2nd team nak ada 7 orang lagi...kawan optimis kita hantar 2 team...harap yang lain dapat rekemenkan kawan-kawan...

TAK TANYA CA'AH DAN AZMAN KE...diorang tak nak main ke...?[/quote]
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Post  Deto_8 on Fri Oct 16, 2009 11:57 am

apens7 wrote:yang dah nyatakan minat nak main

1. Deto
2. Sharkrun
3. Tokan
4. Sepul JBFC
5. Strikerbuncit
6. Cipisan ft Airiel
7. Faisalmik
8. Along
9. jasnoraizan
10. nuc
11. apis11
12. OtaiKutai
--------------------------------
(ni team kedua ke? ada line ni..? ekekeke)
13. Abang Jem
14. Apens
15. Saeed
16. Ibrahim
17. EBE
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.

kalau ikutkan begitulah..first come first serve base pada respon SMS dan update kat web...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Post  apens7 on Fri Oct 16, 2009 11:58 am

xpe la.. kwn usaha cark bbudak utk team kedua tu nanti.. kalau ada.. hehehe
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Post  Deto_8 on Fri Oct 16, 2009 12:01 pm

apens7 wrote:xpe la.. kwn usaha cark bbudak utk team kedua tu nanti.. kalau ada.. hehehe

kita tengok nanti camne...tu pun mungkin ada yang tarik diri...

boleh dapatkan 2 team...nak kena bgtau budak2 yang x online

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Post  Deto_8 on Fri Oct 16, 2009 3:15 pm

update :

Aktiviti-aktiviti menarik sepanjang perlawanan :

1. Lucky Draw : Setiap pemain akan mendapat 2 tiket percuma. Untuk peminat boleh membeli dengan harga RM 5 sekeping. Hadiah menarik sumbangan penaja disediakan.

2. Tendangan Penalti : Tiket berharga RM 5 dan tempat adalah terhad kepada 10 orang yang pertama sahaja. Hadiah menarik sumbangan penaja disediakan.

3. Sesi Ramah Mesra Bersama Bekas Pemain Kebangsaan : Sesi Fotografi & Autograf

4. Lelongan Amal Barangan Peribadi Khairul Azman seperti jersey, glove, pants dan boots akan dilelong pada hari tersebut...antara yg paling menarik perhatian jersey Malaysia lengkap dengan seluar yg tertulis nama Khairul dibelakang...kesemua barang tersebut akan dilelong di HMC, PCC dan SabahRhinos..bidaan akhir akan dibuat di stadium

sponsors :

1. Barangan sukan jenama Nike
2. Tshirts - BBKK Enterprise
3. Nike Jersey - KCS Company dari KCH deal by Ultramanzye
4. Beberapa biji bola - HMC Coneli
5. Hampers

[Tertakluk kepada sebarang perubahan]

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Post  nuc84 on Fri Oct 16, 2009 4:32 pm

menarik aktiviti2 ni...xsabo doh ni hehe Very Happy Very Happy
avatar
nuc84
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 539
Points : 553
Join date : 14/04/2009
Age : 33
Location : Shah Alam

http://nucspace.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Post  Deto_8 on Fri Oct 16, 2009 4:55 pm

baru dapat berSMS ngan Khairul Azman

dia ucap terima kasih pada PahangCommunity.com kerana sanggup membuat sesuatu di kala Persatuan Negeri dan FAM sendiri tidak membantu

pesan dia pada pemain muda Pahang : jurulatih hanya melatih kurang 1-2 jam pagi dan 1-2 jam petang. adakah itu cukup untuk menimba ilmu untuk diri sendiri? jadi macam mana untuk menimba ilmu yang lebih? jadi apa patut kita buat? cari kelemahan kita dan baikilah. Bila? Tanya diri sendiri bila

terima kasihlah bagi nasihat panjang yang berguna

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Post  MD on Fri Oct 16, 2009 5:33 pm

Deto,
untuk menyemarakkan suasana...mungkin boleh mengusahakan gambar terkini KAM...via MMS pun boleh,gambar tersebut dipaparkan di web/forum terlibat...
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Post  OTAIkutai on Fri Oct 16, 2009 5:58 pm

yang dah nyatakan minat nak main

1. Deto
2. Sharkrun
3. Tokan
4. Sepul JBFC
5. Strikerbuncit
6. Cipisan ft Airiel
7. Faisalmik
8. Along
9. jasnoraizan
10. nuc
11. apis11
12. OtaiKutai
--------------------------------
(ni team kedua ke? ada line ni..? ekekeke)
13. Abang Jem
14. Apens
15. Saeed
16. Ibrahim
17. EBE
18. Rai
19. Syed Azman
20.
21.
22.
23.
24.
avatar
OTAIkutai
COACH
COACH

Posts : 92
Points : 96
Join date : 17/04/2009
Age : 55

Back to top Go down

Re: Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Post  along on Fri Oct 16, 2009 6:03 pm

erk....
banyaknya keh ketinggalan...
mingu nie keh bz skit...
ari nie last prektikal keh..
keh sbuk wat report nak kena anta ke kolej...
insyallah pas nie keh tak ketinggalan dah...
avatar
along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 30
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Post  apens7 on Fri Oct 16, 2009 6:06 pm

along wrote:erk....
banyaknya keh ketinggalan...
mingu nie keh bz skit...
ari nie last prektikal keh..
keh sbuk wat report nak kena anta ke kolej...
insyallah pas nie keh tak ketinggalan dah...

letak nama along...
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Post  along on Fri Oct 16, 2009 6:10 pm

apens7 wrote:
along wrote:erk....
banyaknya keh ketinggalan...
mingu nie keh bz skit...
ari nie last prektikal keh..
keh sbuk wat report nak kena anta ke kolej...
insyallah pas nie keh tak ketinggalan dah...

letak nama along...


dah letak dah...
keh dah sngap gler nak begandingan ngan apens owen nie...
avatar
along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 30
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Post  apens7 on Fri Oct 16, 2009 6:11 pm

bagusx2... jebat tok meng ke? IS tu kene ajok... xde keeper ni.. hehehe
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Post  Deto_8 on Fri Oct 16, 2009 6:14 pm

2 minggu mendatang ni PCC banyak xtvt...malam ni futsal...sabtu depan lawan padang besar...semer nak mantapkan fitness...bukan apa, team yang main tu bukan calang-calang...

so, tingkatkan prestasi...kurangkan kontroversi

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Post  along on Fri Oct 16, 2009 6:14 pm

apens7 wrote:bagusx2... jebat tok meng ke? IS tu kene ajok... xde keeper ni.. hehehe

jebat boleh jadi keeper...
coach ckp jebat ada bakat jd keeper terbaik... Very Happy
avatar
along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 30
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Post  along on Fri Oct 16, 2009 6:17 pm

nanti keh cuba tanya member keh keeper simpanan tuk felda unite...
tu pun klau dia diberi pelepasan n tak bertembung ngan game la...
avatar
along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 30
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Post  ebe on Sun Oct 18, 2009 4:00 pm

Perlawanan amal bantu Khairul Azman
Oleh Nor Hatina Shuib

ATAS dasar tangggung jawab sebagai penyokong bola sepak Malaysia, laman-laman komuniti bola sepak (E-Fan) di tanah air serta bekas pemain kebangsaan sepakat untuk meringankan beban yang dipikul bekas penjaga gol kebangsaan, Khairul Azman Mohamed.

Khairul dilaporkan memerlukan RM16,000 untuk kos pembedahan bagi menggantikan ligamen dan otot tendon yang baru pada kedua-dua lututnya.

Laman-laman komuniti diketuai harimaumalaya.com (HMC) menjalin kerjasama dengan pahangcommunity.com (PCC - The Young Elephant) dan sabahrhinos.com (SRC), menjemput hijaukuning.com (HKC), selangorfanclub.com (SFC) dan kelate.net (KDN) untuk bersaing pada Pertandingan Amal Bolasepak 9 Sebelah - Jasamu Dikenang Khairul Azman di Mini Stadium Pancarona, Putrajaya pada 1 November ini.

Pengerusi penganjur, Matthew Yong, berkata HMC berbangga kerana beberapa nama besar bola sepak tanah air turut memberi kerjasama untuk menjayakan projek itu nanti seperti Zainal Abidin Hassan, K Gunalan, S Somasundram, P Maniam, Zainal Nordin, Dollah Salleh, V Saravanan, Ahmad Yusof, Subadron Aziz dan V Murugan.

Katanya, penganjur akan turut menjemput nama besar seangkatan Khairul seperti Serbegeth Singh, Mubin Mokhtar, Razip Ismail, Mat Zan Mat Aris dan Azman Adnan.

"Sebahagian bekas pemain kebangsaan itu akan bermain untuk HMC Vintage manakala selebihnya mewakili pasukan E-Fan yang lain.

"Selain HMC Vintage, HMC juga akan diwakili oleh HMC Ultras dan HMC Coneli FC. SRC, HKC dan SFC akan menghantar satu pasukan manakala PCC dan KDN akan diwakili dua pasukan,” katanya.

Matthew berkata, semua kutipan akan disalurkan terus ke Tabung Jasamu Dikenang Khairul Azman. Penganjur berharap dapat mengutip lebih RM5,000 untuk disumbangkan kepada bekas penjaga gawang terbaik Asia itu.

Selain itu, katanya, kesemua E-Fan terbabit sepakat untuk mengutip derma ikhlas melalui forum laman web masing-masing.


PCC dimata malaysia

_________________



Download e-Book diatas & anda akan dibayar RM0.50 setiap download. Tiada bayaran | Free Of Charge | Belum cuba Belum tahu

avatar
ebe
Security Guard
Security Guard

Posts : 414
Points : 5452
Join date : 14/09/2009
Age : 33
Location : Technology Park Malaysia

http://www.bisneskad.biz

Back to top Go down

Re: Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Post  OTAIkutai on Sun Oct 18, 2009 4:24 pm

Walaupun sumbangan kwn rasernyer kecik jer dlm penganjuran program nih
tapi kwn raser amat bangga skali.......terutama proses penjenamaan PCC
Harap sokongan tk berbelah bagi dari rodongers sme.....

wassallammm
avatar
OTAIkutai
COACH
COACH

Posts : 92
Points : 96
Join date : 17/04/2009
Age : 55

Back to top Go down

Re: Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Post  Deto_8 on Mon Oct 19, 2009 9:29 am

yang dah nyatakan minat nak main

1. Deto
2. Sharkrun
3. Tokan
4. Sepul JBFC
5. Strikerbuncit
6. Cipisan ft Airiel
7. Faisalmik
8. Along
9. jasnoraizan
10. nuc
11. apis11
12. OtaiKutai
--------------------------------
(ni team kedua ke? ada line ni..? ekekeke)
13. Abang Jem
14. Apens
15. Saeed
16. Ibrahim
17. EBE
18. Rai - ni nak kena confirm balik. Takut Rai main utk TV3
19. Syed Azman
20. Cha'ah
21. Is_September
22.
23.
24.

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Post  jasnoraizan on Mon Oct 19, 2009 9:46 am

Deto_8 wrote:yang dah nyatakan minat nak main

1. Deto
2. Sharkrun
3. Tokan
4. Sepul JBFC
5. Strikerbuncit
6. Cipisan ft Airiel
7. Faisalmik
8. Along
9. jasnoraizan
10. nuc
11. apis11
12. OtaiKutai
--------------------------------
(ni team kedua ke? ada line ni..? ekekeke)
13. Abang Jem
14. Apens
15. Saeed
16. Ibrahim
17. EBE
18. Rai - ni nak kena confirm balik. Takut Rai main utk TV3
19. Syed Azman
20. Cha'ah
21. Is_September
22.
23.
24.

kwn tgk bnyak sambutan dari rodong2 PCC....aok kena lah pandai2 membahagi kan team nih...kwn harap aok dpt buat satu team PCC yg boleh dikatakn mantap ...kwn tak nok lah nanti dua2 teamPCC KETINGGALAN ....
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Post  matt le blanc on Mon Oct 19, 2009 10:33 am

OTAIkutai wrote:Walaupun sumbangan kwn rasernyer kecik jer dlm penganjuran program nih
tapi kwn raser amat bangga skali.......terutama proses penjenamaan PCC
Harap sokongan tk berbelah bagi dari rodongers sme.....

wassallammm

kecik besar xder beza yg penting anda tdk lokek utk menyumbangkan idea dan tenaga...so far so good, plan tournament berjalan dgn lancar even though national press yg lain x layan story kiter...biasalah xder sensasi kan...

next edition hopefully kita leh buat gempak sikit...Deto get ready with the PC on Sunday...minta semua hadir ke MBPJ, thks...

matt le blanc

Posts : 18
Points : 18
Join date : 05/10/2009

Back to top Go down

Re: Borak Tournament - Jasamu Dikenang Khairul Azman

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 34 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 34  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum