Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Post  ozzy on Tue Oct 06, 2009 5:00 pm

lepat_ubi wrote:
fourzy wrote:
Yassin wrote:

Kawan setuju dgn aok!! ada sorang member dia kabor pompuan nie ttp cantik blake bagi yang cukup sifatnya....seme cantik tak cantik seme ada part2 yang cantik hehehe..

Yassin ..member aok kabo ke aok yg kabo..ekekekeke

kwn yassin punye kwn yg name yassin yg selalu online kat PCc kabo...
ekekekekke

hahahahaha..leh tahan lepat nok nyakat abg yassin juge ke.... bounce

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Post  lepat_ubi on Tue Oct 06, 2009 5:01 pm

fourzy wrote:
lepat_ubi wrote:
fourzy wrote:
Yassin wrote:

Kawan setuju dgn aok!! ada sorang member dia kabor pompuan nie ttp cantik blake bagi yang cukup sifatnya....seme cantik tak cantik seme ada part2 yang cantik hehehe..

Yassin ..member aok kabo ke aok yg kabo..ekekekeke

kwn yassin punye kwn yg name yassin yg selalu online kat PCc kabo...
ekekekekke

hahahahaha..leh tahan lepat nok nyakat abg yassin juge ke.... bounce

hahaha...bior nye rase...

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Post  jasnoraizan on Tue Oct 06, 2009 5:10 pm

lepat_ubi wrote:
fourzy wrote:
lepat_ubi wrote:
fourzy wrote:
Yassin wrote:

Kawan setuju dgn aok!! ada sorang member dia kabor pompuan nie ttp cantik blake bagi yang cukup sifatnya....seme cantik tak cantik seme ada part2 yang cantik hehehe..

Yassin ..member aok kabo ke aok yg kabo..ekekekeke

kwn yassin punye kwn yg name yassin yg selalu online kat PCc kabo...
ekekekekke

hahahahaha..leh tahan lepat nok nyakat abg yassin juge ke....

hahaha...bior nye rase...

kita bg le lepat pulok nyakat abg yassin kita nih....(tgk mcmane ...)

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Post  lepat_ubi on Tue Oct 06, 2009 5:13 pm

jasnoraizan wrote:
lepat_ubi wrote:
fourzy wrote:
lepat_ubi wrote:
fourzy wrote:
Yassin wrote:

Kawan setuju dgn aok!! ada sorang member dia kabor pompuan nie ttp cantik blake bagi yang cukup sifatnya....seme cantik tak cantik seme ada part2 yang cantik hehehe..

Yassin ..member aok kabo ke aok yg kabo..ekekekeke

kwn yassin punye kwn yg name yassin yg selalu online kat PCc kabo...
ekekekekke

hahahahaha..leh tahan lepat nok nyakat abg yassin juge ke....

hahaha...bior nye rase...

kita bg le lepat pulok nyakat abg yassin kita nih....(tgk mcmane ...)

hehehe...beres...kek nye lain ari la...
kul 5 kang ada kelas..
nok beransur dah ni..

lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Post  jasnoraizan on Tue Oct 06, 2009 5:14 pm

lepat_ubi wrote:
jasnoraizan wrote:
lepat_ubi wrote:
fourzy wrote:
lepat_ubi wrote:
fourzy wrote:
Yassin wrote:

Kawan setuju dgn aok!! ada sorang member dia kabor pompuan nie ttp cantik blake bagi yang cukup sifatnya....seme cantik tak cantik seme ada part2 yang cantik hehehe..

Yassin ..member aok kabo ke aok yg kabo..ekekekeke

kwn yassin punye kwn yg name yassin yg selalu online kat PCc kabo...
ekekekekke

hahahahaha..leh tahan lepat nok nyakat abg yassin juge ke....

hahaha...bior nye rase...

kita bg le lepat pulok nyakat abg yassin kita nih....(tgk mcmane ...)

hehehe...beres...kek nye lain ari la...
kul 5 kang ada kelas..
nok beransur dah ni..

bila2 pun boleh... (abg yassin setia menunggu....he.he.he)

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Post  zulkbo on Tue Oct 06, 2009 6:04 pm

Panduan daripada Nabi Muhammad SAW berhubung soal keindahan diri; Nabi Muhammad SAW, mengajar umat supaya sentiasa berdoa dan memohon agar dikurnia akhlak yang indah, sama seperti Allah SWT memperindah penciptaan diri atau jasad.

Doa

(Wahai Allah! Sebagaimana Engkau memperindah kejadianku, perindahlah juga budi pekertiku dan kurnialah daku rezeki….")

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Post  ozzy on Wed Oct 07, 2009 1:58 am

jasnoraizan wrote:

Kawan setuju dgn aok!! ada sorang member dia kabor pompuan nie ttp cantik blake bagi yang cukup sifatnya....seme cantik tak cantik seme ada part2 yang cantik hehehe..

fourzy wrote:
Yassin ..member aok kabo ke aok yg kabo..ekekekeke

lepat_ubi wrote:
kwn yassin punye kwn yg name yassin yg selalu online kat PCc kabo...
ekekekekke

fourzy wrote:
hahahahaha..leh tahan lepat nok nyakat abg yassin juge ke....

lepat_ubi wrote:
hahaha...bior nye rase...

jasnoraizan wrote:
kita bg le lepat pulok nyakat abg yassin kita nih....(tgk mcmane ...)

lepat_ubi wrote:
hehehe...beres...kek nye lain ari la...
kul 5 kang ada kelas..
nok beransur dah ni..

jasnoraizan wrote:
bila2 pun boleh... (abg yassin setia menunggu....he.he.he)

Happy birthday to you..abg Yassin.. (bersama2 LU dan Jasnoraizan)..hehe ..bior dia senyum skit.. pirat

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Post  Yassin on Wed Oct 07, 2009 9:43 am

fourzy wrote:
jasnoraizan wrote:

Kawan setuju dgn aok!! ada sorang member dia kabor pompuan nie ttp cantik blake bagi yang cukup sifatnya....seme cantik tak cantik seme ada part2 yang cantik hehehe..

fourzy wrote:
Yassin ..member aok kabo ke aok yg kabo..ekekekeke

lepat_ubi wrote:
kwn yassin punye kwn yg name yassin yg selalu online kat PCc kabo...
ekekekekke

fourzy wrote:
hahahahaha..leh tahan lepat nok nyakat abg yassin juge ke....

lepat_ubi wrote:
hahaha...bior nye rase...

jasnoraizan wrote:
kita bg le lepat pulok nyakat abg yassin kita nih....(tgk mcmane ...)

lepat_ubi wrote:
hehehe...beres...kek nye lain ari la...
kul 5 kang ada kelas..
nok beransur dah ni..

jasnoraizan wrote:
bila2 pun boleh... (abg yassin setia menunggu....he.he.he)

Happy birthday to you..abg Yassin.. (bersama2 LU dan Jasnoraizan)..hehe ..bior dia senyum skit..

Kawan terima seadanya je......
Terima kasih juge sebab mengucap ke kawan happy birthday...nok nangis laa pulok kawan rasanya..... keknya tahun ni kawan gembire juga sabab ada PCC ini merioh juge jadinya..... walaupun tak de sape hok bagi hadioh...hehehe

u/p :Stiap kali kita menyambut hari lahir yang pasti usia kian bertambah perlu diingat sama usia yang ada makin berkurangan.....hmmm.....

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Post  jasnoraizan on Wed Oct 07, 2009 9:46 am

Yassin wrote:
fourzy wrote:
jasnoraizan wrote:

Kawan setuju dgn aok!! ada sorang member dia kabor pompuan nie ttp cantik blake bagi yang cukup sifatnya....seme cantik tak cantik seme ada part2 yang cantik hehehe..

fourzy wrote:
Yassin ..member aok kabo ke aok yg kabo..ekekekeke

lepat_ubi wrote:
kwn yassin punye kwn yg name yassin yg selalu online kat PCc kabo...
ekekekekke

fourzy wrote:
hahahahaha..leh tahan lepat nok nyakat abg yassin juge ke....

lepat_ubi wrote:
hahaha...bior nye rase...

jasnoraizan wrote:
kita bg le lepat pulok nyakat abg yassin kita nih....(tgk mcmane ...)

lepat_ubi wrote:
hehehe...beres...kek nye lain ari la...
kul 5 kang ada kelas..
nok beransur dah ni..

jasnoraizan wrote:
bila2 pun boleh... (abg yassin setia menunggu....he.he.he)

Happy birthday to you..abg Yassin.. (bersama2 LU dan Jasnoraizan)..hehe ..bior dia senyum skit..

Kawan terima seadanya je......
Terima kasih juge sebab mengucap ke kawan happy birthday...nok nangis laa pulok kawan rasanya..... keknya tahun ni kawan gembire juga sabab ada PCC ini merioh juge jadinya..... walaupun tak de sape hok bagi hadioh...hehehe

u/p :Stiap kali kita menyambut hari lahir yang pasti usia kian bertambah perlu diingat sama usia yang ada makin berkurangan.....hmmm.....

sedar2 lah wahai saudara ku...aminnnn

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Post  Yassin on Wed Oct 07, 2009 9:59 am

jasnoraizan wrote:
Yassin wrote:
fourzy wrote:
jasnoraizan wrote:

Kawan setuju dgn aok!! ada sorang member dia kabor pompuan nie ttp cantik blake bagi yang cukup sifatnya....seme cantik tak cantik seme ada part2 yang cantik hehehe..

fourzy wrote:
Yassin ..member aok kabo ke aok yg kabo..ekekekeke

lepat_ubi wrote:
kwn yassin punye kwn yg name yassin yg selalu online kat PCc kabo...
ekekekekke

fourzy wrote:
hahahahaha..leh tahan lepat nok nyakat abg yassin juge ke....

lepat_ubi wrote:
hahaha...bior nye rase...

jasnoraizan wrote:
kita bg le lepat pulok nyakat abg yassin kita nih....(tgk mcmane ...)

lepat_ubi wrote:
hehehe...beres...kek nye lain ari la...
kul 5 kang ada kelas..
nok beransur dah ni..

jasnoraizan wrote:
bila2 pun boleh... (abg yassin setia menunggu....he.he.he)

Happy birthday to you..abg Yassin.. (bersama2 LU dan Jasnoraizan)..hehe ..bior dia senyum skit..

Kawan terima seadanya je......
Terima kasih juge sebab mengucap ke kawan happy birthday...nok nangis laa pulok kawan rasanya..... keknya tahun ni kawan gembire juga sabab ada PCC ini merioh juge jadinya..... walaupun tak de sape hok bagi hadioh...hehehe

u/p :Stiap kali kita menyambut hari lahir yang pasti usia kian bertambah perlu diingat sama usia yang ada makin berkurangan.....hmmm.....

sedar2 lah wahai saudara ku...aminnnn

Ayat kena gini aok....marilah kita sama2 menyedarkan diri kita dan org lain juge moga2 kita tidak terus terlupe diri sesungguhnya bila kita terlupe diri kita akan meninggi diri, bila kita lupe diri kita lupa dimana asal jadi...sesungguhnya berbahagia bagi org-org yang sentiasa merendah diri dan tahu harga diri....biar kita tidak di hargai tapi kita masih punyai harga diri.

Wasalam...

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Post  jasnoraizan on Wed Oct 07, 2009 10:02 am

Yassin wrote:
jasnoraizan wrote:
Yassin wrote:
fourzy wrote:
jasnoraizan wrote:

Kawan setuju dgn aok!! ada sorang member dia kabor pompuan nie ttp cantik blake bagi yang cukup sifatnya....seme cantik tak cantik seme ada part2 yang cantik hehehe..

fourzy wrote:
Yassin ..member aok kabo ke aok yg kabo..ekekekeke

lepat_ubi wrote:
kwn yassin punye kwn yg name yassin yg selalu online kat PCc kabo...
ekekekekke

fourzy wrote:
hahahahaha..leh tahan lepat nok nyakat abg yassin juge ke....

lepat_ubi wrote:
hahaha...bior nye rase...

jasnoraizan wrote:
kita bg le lepat pulok nyakat abg yassin kita nih....(tgk mcmane ...)

lepat_ubi wrote:
hehehe...beres...kek nye lain ari la...
kul 5 kang ada kelas..
nok beransur dah ni..

jasnoraizan wrote:
bila2 pun boleh... (abg yassin setia menunggu....he.he.he)

Happy birthday to you..abg Yassin.. (bersama2 LU dan Jasnoraizan)..hehe ..bior dia senyum skit..

Kawan terima seadanya je......
Terima kasih juge sebab mengucap ke kawan happy birthday...nok nangis laa pulok kawan rasanya..... keknya tahun ni kawan gembire juga sabab ada PCC ini merioh juge jadinya..... walaupun tak de sape hok bagi hadioh...hehehe

u/p :Stiap kali kita menyambut hari lahir yang pasti usia kian bertambah perlu diingat sama usia yang ada makin berkurangan.....hmmm.....

sedar2 lah wahai saudara ku...aminnnn

Ayat kena gini aok....marilah kita sama2 menyedarkan diri kita dan org lain juge moga2 kita tidak terus terlupe diri sesungguhnya bila kita terlupe diri kita akan meninggi diri, bila kita lupe diri kita lupa dimana asal jadi...sesungguhnya berbahagia bagi org-org yang sentiasa merendah diri dan tahu harga diri....biar kita tidak di hargai tapi kita masih punyai harga diri.

Wasalam...

tima kacih....alhamdullilah

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Post  labu sayong on Thu Oct 08, 2009 1:29 am

kate nok cite kecantikan labu sayong wanita..ni wish besday plak..(labu maroh bg pihak abg yassin)

p/s..epi besday bro yassin

labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Post  Yassin on Thu Oct 08, 2009 9:42 am

labu sayong wrote:kate nok cite kecantikan labu sayong wanita..ni wish besday plak..(labu maroh bg pihak abg yassin)

p/s..epi besday bro yassin

Merioh laa pulok tahun nei............ TQ

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Post  zulkbo on Thu Oct 08, 2009 6:17 pm



GAMBAR HIASAN

pada koi muka pompuan ni
boleh dikategori pompuan
yang cantek....
yang lelain tu tak tau lah

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Post  zulkbo on Thu Oct 08, 2009 6:55 pm



ini contoh pompuan yang
beranak lima jaga kecantikan
untung la suami kalu
semua orang umah maintain
gini bila anak dah lima

@@##bab lain jangan komen
gambar hanya hiasan

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Post  Yassin on Sat Oct 10, 2009 11:49 pm

zulkbo wrote:

ini contoh pompuan yang
beranak lima jaga kecantikan
untung la suami kalu
semua orang umah maintain
gini bila anak dah lima

@@##bab lain jangan komen
gambar hanya hiasan


Ni kadang jadi terbalik tu ingat anak rupa mak ....lagi parah ingat anak dara rupa dah anak lima huhuhuh...haru..

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Post  ozzy on Sun Oct 11, 2009 1:04 am

zulkbo wrote:

ini contoh pompuan yang
beranak lima jaga kecantikan
untung la suami kalu
semua orang umah maintain
gini bila anak dah lima

@@##bab lain jangan komen
gambar hanya hiasan

macam ada makna je tu..aok tuju ke sapa ek?? (ada org ke kat sebelah aok masa nulis ni..kalau ada rasanya ada hok tido luor mlm ni..ekekekeke)..lariiiiiii.... lol!

p/s - jgn maroh zul..gurau je..yassin hok suruh koi tanya aok ni.. Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Post  sam on Sun Oct 11, 2009 1:55 am

tp kene tinggei jugek.. gone tu.. kalaubetul la org nye..hehehe

sam
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 919
Join date : 15/04/2009
Location : FROM THE MILKY WAY TO DARUL BAWAR

Back to top Go down

Re: Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Post  zulkbo on Sun Oct 11, 2009 10:43 pm

fourzy wrote:
zulkbo wrote:

ini contoh pompuan yang
beranak lima jaga kecantikan
untung la suami kalu
semua orang umah maintain
gini bila anak dah lima

@@##bab lain jangan komen
gambar hanya hiasan

macam ada makna je tu..aok tuju ke sapa ek?? (ada org ke kat sebelah aok masa nulis ni..kalau ada rasanya ada hok tido luor mlm ni..ekekekeke)..lariiiiiii.... lol!

p/s - jgn maroh zul..gurau je..yassin hok suruh koi tanya aok ni.. Very Happy

koi ok jer jie
biasa orang umah tak campo hal
koi berchating ke aper
orang umah sporting
huh huh huh

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Post  ebe on Sun Oct 11, 2009 10:59 pm

mcm laki jer

_________________



Download e-Book diatas & anda akan dibayar RM0.50 setiap download. Tiada bayaran | Free Of Charge | Belum cuba Belum tahu


ebe
Security Guard
Security Guard

Posts : 414
Points : 5452
Join date : 14/09/2009
Age : 33
Location : Technology Park Malaysia

http://www.bisneskad.biz

Back to top Go down

Re: Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Post  zulkbo on Mon Oct 12, 2009 2:02 am

ebe wrote:mcm laki jer

bukan taste ebe upernye...
masing-masing punya mata
la yek....
idok lah kemaruk sangat kat muka
dia juma respect cara dia maintain badannye
tu..anak lima tuh umur dah 30an rasanya Very Happy Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Post  CT Gurlz on Fri Jun 11, 2010 1:30 pm

setahu ct ct ni tak cantik....tgk awek2 yg cantik2 fuhhh jeles gak tp kena terima hakikat yg diri ni x secantik dorg....apa pun sntiasa bersyukur atas apa yg dikurniakan olehNYA... Cool Cool

CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Post  cekwa on Sun Jul 18, 2010 7:49 pm

CT Gurlz wrote:setahu ct ct ni tak cantik....tgk awek2 yg cantik2 fuhhh jeles gak tp kena terima hakikat yg diri ni x secantik dorg....apa pun sntiasa bersyukur atas apa yg dikurniakan olehNYA... Cool Cool


Takpe CT... kalau tak cantik dipandangan oranglain.. tapi kita tetap cantik disisi Allah.. I love you

cekwa
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 181
Points : 241
Join date : 19/01/2010
Location : kg kerayong, bera, kuantan, beaufort, sabah

http://9w2waa.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Post  Yassin on Sun Jul 18, 2010 11:39 pm

Kalau di tanya ker kawan dimana cantiknya seorang wanita? jawapannya mudah aje selepas deme bersolek kalau tak bersolek malas nok cakap huhuhu......... Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Post  Jeck Sparow on Mon Jul 19, 2010 12:50 pm

"Secantik Cantik Ciptaan..Juga Semulia mulia ciptaan adalah Manusia...Sesungguhnyer manusia itu berbagai rupa berbagai gaya..Cantik dipandang mata...cantik pula budi bahasa..." Sesungguhnyer segala kecantikan itu adalah anugerah Allah SWT..jadi manfaatkannyer dengan sebaik baik cara..." Wallah hualllam....

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Di mana Cantiknya Seorang Wanita?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum