Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Post  Deto_8 on Mon Oct 12, 2009 11:30 pm

PahangCommunity.com (PCC) dengan kerjasama seorang guru ''Cikgu Wan'' yang mengajar di Sek Keb. Senderut di daerah Raub Pahang..Sekolah ni merupakan sekolah dalam perkampungan orang asli dengan jarak 40km melalui jalan balak untuk sampai kedalamnya dari jalan utama....

Menurut kata Cikgu Wan, diorang memang mengalu alukan sumbangan sebegini kerana sumbangan sedemikian tidak melibatkan kewangan...dan mudah dilakukan dan sangat besar maknanya bagi orang asli disini...

antara kategori pakaian dibahagikan kepada 3 -

1. pakaian untuk lelaki [ meliputi seluar baju kemeja,t shirt ]
2. pakaian untuk perempuan [ meliputi tshirt,seluar baju kurung ]
3. pakaian untuk kanak kanak

****pakaian dalam adalah dikecualikan hehehheee.......

mungkin banyak diantara kita mempunyai baju lama lama yang dikira Right Off atas sbb sudah lama,fesyen lama,kurang minat pakai dll lagi TETAPI = MASIH ELOK.....so baju sebeginilah yg boleh kita jadikan sumbangan...

para penyumbang pula boleh memasukkan kedalam plastik dan ditandakan pada kategori mana spt diatas [ samada 1,2 atau 3....]begitu juga seterusnya....pakaian ini tidak dibuka oleh pengelola [PCC] sbb sebagai menjaga privacy...yg penting sumbangan ikhlas..seterusnya dimasukkan kedalam kotak yg ditandakan kategori 1,2 dan 3...PCC akan menghantar dengan transpot [ murah kos ]

Sumbangan juga boleh di tujukan ke Pejabat Pendidikan Daerah Raub...sbb kenderaan PPD selalu masuk ke sana...nak pegi kesini hanya dgn motor dan 4x4 atau lori ...ikut jalan balak dalam 2 jam...kalau hujan mau lebih dari 3 4 jam....

PCC berharap sumbangan ini dapat dilakukan sekitar bulan Disember 2009 nanti

Diharapkan mendapat maklumbalas positif daripada PCCians

Untuk pertanyaan selanjutnya :

Deto 012.330.7285 (Shah Alam & Jengka)
MD 013.255.0164 (Shah Alam & Puchong)
Cipis (melalui PM) (Kuala Lumpur)

PCC juga memerlukan wakil2 daerah seperti Yassin (Jerantut), Koy101(Bentong) dan lain-lain daerah

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Post  Yassin on Mon Oct 12, 2009 11:46 pm

Satu kerja yang murni juga....kala setakat jadi wakil tu boleh juga difikirkan....
kawan kumpul ( mekala ada hok nok menyumbang) kawan passing laa ke dema nanti.
Very Happy
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Post  Deto_8 on Mon Oct 12, 2009 11:50 pm

Yassin wrote:Satu kerja yang murni juga....kala setakat jadi wakil tu boleh juga difikirkan....
kawan kumpul ( mekala ada hok nok menyumbang) kawan passing laa ke dema nanti.
Very Happy

itulah harapan kawan sebenornya...bukanlah sampai ke tahap satu Jerantut...cukuplah sekadar yang termampu di kalangan rakan sepejabat, jiran2 dan sedara mara

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Post  Yassin on Mon Oct 12, 2009 11:56 pm

Deto_8 wrote:
Yassin wrote:Satu kerja yang murni juga....kala setakat jadi wakil tu boleh juga difikirkan....
kawan kumpul ( mekala ada hok nok menyumbang) kawan passing laa ke dema nanti.
Very Happy

itulah harapan kawan sebenornya...bukanlah sampai ke tahap satu Jerantut...cukuplah sekadar yang termampu di kalangan rakan sepejabat, jiran2 dan sedara mara

Budok along tu koner lama benor kawan tak berjumpe... jgn laa menyepi je gitu...elok juga mekala ada geng buat keje2 ginie... Very Happy
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Post  Deto_8 on Mon Oct 12, 2009 11:58 pm

Yassin wrote:

Budok along tu koner lama benor kawan tak berjumpe... jgn laa menyepi je gitu...elok juga mekala ada geng buat keje2 ginie... Very Happy

ada je dia tapi dia sebuk sket...tok sempat nok online...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Post  ebe on Mon Oct 12, 2009 11:59 pm

ok jugak nie... kawan in

_________________



Download e-Book diatas & anda akan dibayar RM0.50 setiap download. Tiada bayaran | Free Of Charge | Belum cuba Belum tahu

avatar
ebe
Security Guard
Security Guard

Posts : 414
Points : 5452
Join date : 14/09/2009
Age : 33
Location : Technology Park Malaysia

http://www.bisneskad.biz

Back to top Go down

Re: Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Post  Deto_8 on Tue Oct 13, 2009 12:00 am

ebe wrote:ok jugak nie... kawan in

kawan rasanya nok masuk ke dalam tu...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Post  ebe on Tue Oct 13, 2009 12:03 am

Deto_8 wrote:
ebe wrote:ok jugak nie... kawan in

kawan rasanya nok masuk ke dalam tu...

itu yang kawan perkatakan... kalo PPD selalu masok... why not we walk in... amacam deto?

_________________



Download e-Book diatas & anda akan dibayar RM0.50 setiap download. Tiada bayaran | Free Of Charge | Belum cuba Belum tahu

avatar
ebe
Security Guard
Security Guard

Posts : 414
Points : 5452
Join date : 14/09/2009
Age : 33
Location : Technology Park Malaysia

http://www.bisneskad.biz

Back to top Go down

Re: Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Post  Deto_8 on Tue Oct 13, 2009 12:05 am

ebe wrote:
itu yang kawan perkatakan... kalo PPD selalu masok... why not we walk in... amacam deto?

kawan ok je...walaupun 4 jam masuk dalam...4 jam keluar Laughing

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Post  koy101 on Tue Oct 13, 2009 12:49 am

kalu takat nak jadi wakil ngutip... aku no hal... on
leh call aku kat 0139205522.... tp sbb aku keje dlm utan, sms dolu...

errr.... jln nak masuk nih kira kena pakai 4x4 hardcore ker???? kalu takat jln tanah merah @ bukit, aku leh try sediakan hilux ser, utk wakil PCC mana yg nak gi ngikut... keknyer kena kompom tarikh.....

tp... bulan 12 nih kira musim tengkujuh dah, bro. Boleh masuk ker??? + skolah cuti time tuh.... ader ker keta PPD kuar masuk???

Aku leh tolong kutip utk area Bentong ngan Temerloh. Members dr sini yg nak bg sumbangan boleh tipon @ sms aku.


Last edited by koy101 on Tue Oct 13, 2009 1:45 am; edited 1 time in total (Reason for editing : add)
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Post  ozzy on Tue Oct 13, 2009 1:48 am

Deto_8 wrote:
Yassin wrote:Satu kerja yang murni juga....kala setakat jadi wakil tu boleh juga difikirkan....
kawan kumpul ( mekala ada hok nok menyumbang) kawan passing laa ke dema nanti.
Very Happy

itulah harapan kawan sebenornya...bukanlah sampai ke tahap satu Jerantut...cukuplah sekadar yang termampu di kalangan rakan sepejabat, jiran2 dan sedara mara

bagus ni..nnti koi selongkar bwh katil kot2 ada lagi org rumah simpan yg lama2..keh contact MD nanti..
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Post  ozzy on Tue Oct 13, 2009 1:51 am

Deto_8 wrote:
Yassin wrote:Satu kerja yang murni juga....kala setakat jadi wakil tu boleh juga difikirkan....
kawan kumpul ( mekala ada hok nok menyumbang) kawan passing laa ke dema nanti.
Very Happy

itulah harapan kawan sebenornya...bukanlah sampai ke tahap satu Jerantut...cukuplah sekadar yang termampu di kalangan rakan sepejabat, jiran2 dan sedara mara

bagus ni..nnti koi selongkar bwh katil kot2 ada lagi org rumah simpan yg lama2..keh contact MD nanti..
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Post  jasnoraizan on Tue Oct 13, 2009 9:52 am

fourzy wrote:
Deto_8 wrote:
Yassin wrote:Satu kerja yang murni juga....kala setakat jadi wakil tu boleh juga difikirkan....
kawan kumpul ( mekala ada hok nok menyumbang) kawan passing laa ke dema nanti.

itulah harapan kawan sebenornya...bukanlah sampai ke tahap satu Jerantut...cukuplah sekadar yang termampu di kalangan rakan sepejabat, jiran2 dan sedara mara

bagus ni..nnti koi selongkar bwh katil kot2 ada lagi org rumah simpan yg lama2..keh contact MD nanti..

esok kalau pegi sana jgn lupa ajaok koi skali...(nanti koi contact deto la...mcm mana nok bg baju2 tu...)
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Post  Mrcipizs on Tue Oct 13, 2009 9:59 am

kwn mmg nak menyumbang.. baju lama2 bapok byknya.. dh xtau kt mana nak lupus... nak buang sayang+nostalgia..
avatar
Mrcipizs
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1106
Points : 1131
Join date : 15/04/2009
Age : 36
Location : Angkasa?

Back to top Go down

Re: Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Post  Deto_8 on Tue Oct 13, 2009 10:23 am

koy101 wrote:kalu takat nak jadi wakil ngutip... aku no hal... on
leh call aku kat 0139205522.... tp sbb aku keje dlm utan, sms dolu...

errr.... jln nak masuk nih kira kena pakai 4x4 hardcore ker???? kalu takat jln tanah merah @ bukit, aku leh try sediakan hilux ser, utk wakil PCC mana yg nak gi ngikut... keknyer kena kompom tarikh.....

tp... bulan 12 nih kira musim tengkujuh dah, bro. Boleh masuk ker??? + skolah cuti time tuh.... ader ker keta PPD kuar masuk???

Aku leh tolong kutip utk area Bentong ngan Temerloh. Members dr sini yg nak bg sumbangan boleh tipon @ sms aku.

kira aok ni jajahan bentong ngan temerloh lah...

cantik juga kalau dapat 4x4...tarikhnya akan dibincang dengan Cikgu Wan...faktor musim tengkujuh ngan cuti sekolah tu memang kena ambil kira

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Post  Deto_8 on Tue Oct 13, 2009 10:26 am

Deto 012.330.7285 (Shah Alam & Jengka)
MD 013.255.0164 (Shah Alam & Puchong)
Cipis (melalui PM) (Kuala Lumpur dan sekitarnya)
Yassin (melalui PM) (Jerantut)
Koy101 013.920.5522 (Bentong & Temerloh)

PCC juga memerlukan wakil2 daerah lain seperti Pekan dan Kuantan

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Post  MD on Tue Oct 13, 2009 11:04 am

Deto_8 wrote:
ebe wrote:
itu yang kawan perkatakan... kalo PPD selalu masok... why not we walk in... amacam deto?

kawan ok je...walaupun 4 jam masuk dalam...4 jam keluar Laughing

I follow..... Laughing
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Post  MD on Tue Oct 13, 2009 11:07 am

Deto_8 wrote:
koy101 wrote:kalu takat nak jadi wakil ngutip... aku no hal... on
leh call aku kat 0139205522.... tp sbb aku keje dlm utan, sms dolu...

errr.... jln nak masuk nih kira kena pakai 4x4 hardcore ker???? kalu takat jln tanah merah @ bukit, aku leh try sediakan hilux ser, utk wakil PCC mana yg nak gi ngikut... keknyer kena kompom tarikh.....

tp... bulan 12 nih kira musim tengkujuh dah, bro. Boleh masuk ker??? + skolah cuti time tuh.... ader ker keta PPD kuar masuk???

Aku leh tolong kutip utk area Bentong ngan Temerloh. Members dr sini yg nak bg sumbangan boleh tipon @ sms aku.

kira aok ni jajahan bentong ngan temerloh lah...

cantik juga kalau dapat 4x4...tarikhnya akan dibincang dengan Cikgu Wan...faktor musim tengkujuh ngan cuti sekolah tu memang kena ambil kira

betul...musim tengkujuh memang parok wehhh...

p/s - Koy101, kawan bangga weh dengan usaha aok tu...stay tune at PCC
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Post  koy101 on Tue Oct 13, 2009 8:27 pm

Kepada Admin PCC,

Aku ader letak post nih kat dlm kelab keta aku... www.kembara.net dan sambutan kira menggalakkan....

Deme ada soklan utk admin.. Apa kata dilakukan kerjasama antara PCC ngan Kembara.Net??? Kembara.Net akan cover tang transport, jadi memana member yg nak pergi leh ikut skali.

Cuma diperlukan maklumat sama ada keta kembara boleh naik ke idak... mungkin Cikgu Wan boleh membantu berikan maklumat nih..... Dan tarikh tentative utk g sana....

p/s : kebanyakkan keta kembara member aku nih kira stendet kilang jer... bukan Big Foot.
Di bawah aku letak posting dr penasihat kelab

'koy.. kalau PCC perlukan bantuan.. kembara.net sedia membantu.. sekarang ni pun kami sedang mengumpul baju-baju tersebut untuk didermakan kepada orang asli pada aktiviti akan datang..

Apa kata kita adakan kerjasama diantara PCC dan kembara.net. Dari segi transport serahkan pada kembara.net. Aku akan usahakan.

Dari segi sumbangan tu kembara.net akan siapkan packing mengikut kategori. Kalau takde tempat nak simpan boleh pas kat aku.. aku boleh tolong packing dan simpankan.

mekaseh.

half-cut'
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Post  Deto_8 on Tue Oct 13, 2009 8:32 pm

baguslah begitu...nanti kita boleh discuss detail tentang dateline, transportation dsbnya...

bila dah bergabung PCC ngan KDN ni, kawan rasa boleh collect lebih...jadi kawan rasa mungkin bukan setakat Kg Senderut je boleh bagi

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Post  koy101 on Tue Oct 13, 2009 8:48 pm

Deto_8 wrote:baguslah begitu...nanti kita boleh discuss detail tentang dateline, transportation dsbnya...

bila dah bergabung PCC ngan KDN ni, kawan rasa boleh collect lebih...jadi kawan rasa mungkin bukan setakat Kg Senderut je boleh bagi

Ok... mesej aku relay kpd admin K.Net.
Kira nanti, aku akan temukan PCC ngan K.Net la.... utk bincang lebih lanjut pasai nih...
Tentative date : K.Net selalu wat TT pd malam Jumaat pertama setiap bulan. Akan datang bulan Nov nanti.... tempat slalu berubah ( tapi dul dlm area KL la... ). Aku bgtau kemudian.
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Post  Deto_8 on Tue Oct 13, 2009 9:42 pm

koy101 wrote:
Ok... mesej aku relay kpd admin K.Net.
Kira nanti, aku akan temukan PCC ngan K.Net la.... utk bincang lebih lanjut pasai nih...
Tentative date : K.Net selalu wat TT pd malam Jumaat pertama setiap bulan. Akan datang bulan Nov nanti.... tempat slalu berubah ( tapi dul dlm area KL la... ). Aku bgtau kemudian.

Insya Allah, kita cuba realisasikan usaha ini....

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Post  koy101 on Tue Oct 13, 2009 10:46 pm

Padan aku rasa cam ader yg xkena ngan posting aku....

Deto_8..... ari Jumaat malam minggu pertama setiap bulan.... hehehe...
bukan malam jumaat.... soriii.....
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Post  Deto_8 on Tue Oct 13, 2009 10:53 pm

koy101 wrote:Padan aku rasa cam ader yg xkena ngan posting aku....

Deto_8..... ari Jumaat malam minggu pertama setiap bulan.... hehehe...
bukan malam jumaat.... soriii.....

hehehe...try bukak KDN tadi...tapi kena register...pepehal boleh call/SMS kawan atau MD

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Post  koy101 on Wed Oct 14, 2009 3:09 am

Deto_8 wrote:
koy101 wrote:Padan aku rasa cam ader yg xkena ngan posting aku....

Deto_8..... ari Jumaat malam minggu pertama setiap bulan.... hehehe...
bukan malam jumaat.... soriii.....

hehehe...try bukak KDN tadi...tapi kena register...pepehal boleh call/SMS kawan atau MD

sorry Deto_8, forum K.Net buat sementara waktu hanya boleh diaccess oleh Official Members shj wat masa nih... tgh dlm proses pendaftaran ROS dan penyisihan non-active members serta pembersihan anasir-anasir bawah tanah... hahaha...
xper.. setakat nih, penasihat dan s/u dah bg green light.... dan dah mmg ader plan projek tuh... jd mungkin leh disatukan jer ngan PCC nanti. Apa-apa hal... nanti aku update.... sebagai jambatan hahaha.....
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Cadangan - Sumbangan Pakaian Terpakai utk Orang Asli Kg. Senderut, Raub

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum