Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  zulkbo on Tue Nov 10, 2009 9:20 pm

Jeck Sparow wrote:
zulkbo wrote:
Deto_8 wrote:dari segi layanan dan keselesaan memang kawan pilih hospital swasta lah...benda yang selesa mestilah harganya lebih...sekarang rasanya dah mudah...ada klinik swasta yang buat skim ansuran lagi...bulan pertama dah boleh bayar ansuran tu...taklah perit sangat

orang rumah kawan 2-2 anak bersalin kat PPUM...walaupun bukan swasta sepenuhnya, kawan rasakan PPUM adalah terbaik dan murah
Very Happy

aok pun suami yang bagus tu deto
memanjakan isteri la yek
bila nak tamboh lagi
huhu huh huh Very Happy

(tambah askar bukan cawangan)






Mana mana pun sakitnyer tetap sama..hu hu hu cuma layanan yang berbeza...


pengalaman seorang ibu ni...
azab membawa ke syurga
mati membawa "syahid"
wallahualam....

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  zulkbo on Tue Nov 10, 2009 9:24 pm

iseymiyaki wrote:klu diberi pilihan koi pilih spita swasta..

sebab spital swasta klu ada wat salah leh saman.. huhuhuuu
klu spitan jerajaan nie.. ibarat nak saman kerajaan laa. leh ker...

walahualammm.. Very Happy

idea yang bernas..
aok nih..papaleh tul scratch

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum