Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

TOpik lari daa...Jangan marah..

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: TOpik lari daa...Jangan marah..

Post  zulkbo on Fri Oct 23, 2009 10:20 am

jasnoraizan wrote:
zulkbo wrote:konduktor music mahal gajinye weh..
cuba aok negok admin keluar rules baru daaa...
bagus gak nak jaga harnoni kita sema
koi sokong jer

konduktorrr music..... ....konduktorrr bas je weh yg mampu setakat nih....bunyi music enjin bas je kwn blh main kan....
kwn tahu dah admin mesti keluaor kan rules baru punya...)

awok biar betul
syasikat bas mana
srijengka???
tak de nye dia nak
bagi aok main tenet ni time keje
aok nak menipu koi
huh huh huh Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: TOpik lari daa...Jangan marah..

Post  Admin on Fri Oct 23, 2009 10:22 am

ADMIN mengalukan sesiapa yang berminat untuk menjadi MODERATOR secara SUKARELA

Admin

Posts : 27
Points : 54
Join date : 10/04/2009

http://tokgajahfanatic.forumotion.com

Back to top Go down

Re: TOpik lari daa...Jangan marah..

Post  jasnoraizan on Fri Oct 23, 2009 10:28 am

zulkbo wrote:
jasnoraizan wrote:
zulkbo wrote:konduktor music mahal gajinye weh..
cuba aok negok admin keluar rules baru daaa...
bagus gak nak jaga harnoni kita sema
koi sokong jer

konduktorrr music..... ....konduktorrr bas je weh yg mampu setakat nih....bunyi music enjin bas je kwn blh main kan....
kwn tahu dah admin mesti keluaor kan rules baru punya...)

awok biar betul
syasikat bas mana
srijengka???
tak de nye dia nak
bagi aok main tenet ni time keje
aok nak menipu koi
huh huh huh

kwn doh pakai bas express baru doh....(srijengka...tak main la doh...mase nih..) siap ada intenet lg bas hok kwn bawaok nih.... admin dah mengalu-alukan sape2 nok jd mode ,aok blh la oper kan diri aok tu....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: TOpik lari daa...Jangan marah..

Post  zulkbo on Fri Oct 23, 2009 10:33 am

jasnoraizan wrote:
zulkbo wrote:
jasnoraizan wrote:
zulkbo wrote:konduktor music mahal gajinye weh..
cuba aok negok admin keluar rules baru daaa...
bagus gak nak jaga harnoni kita sema
koi sokong jer

konduktorrr music..... ....konduktorrr bas je weh yg mampu setakat nih....bunyi music enjin bas je kwn blh main kan....
kwn tahu dah admin mesti keluaor kan rules baru punya...)

awok biar betul
syasikat bas mana
srijengka???
tak de nye dia nak
bagi aok main tenet ni time keje
aok nak menipu koi
huh huh huh

kwn doh pakai bas express baru doh....(srijengka...tak main la doh...mase nih..) siap ada intenet lg bas hok kwn bawaok nih.... admin dah mengalu-alukan sape2 nok jd mode ,aok blh la oper kan diri aok tu....

koi tak sesuai
sibuk manjang
pada kiraan koi
aok yang terbaik sbb
aok tegass sket..
koi ni suka manjakan orang
tu yang byk hat pompuan
suka tu
huh huh huh Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: TOpik lari daa...Jangan marah..

Post  jasnoraizan on Fri Oct 23, 2009 10:34 am

Admin wrote:ADMIN mengalukan sesiapa yang berminat untuk menjadi MODERATOR secara SUKARELA

nok jd moderatorrr nih..nok kena ada degree ke..atau mesti ada bnyk tabunganNya mcm nok jd YB...atau nok hok, bila berposting tak blh nok lari topik...atau mcm2 lg laaah....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: TOpik lari daa...Jangan marah..

Post  Yassin on Fri Oct 23, 2009 11:23 am

Admin wrote:ADMIN mengalukan sesiapa yang berminat untuk menjadi MODERATOR secara SUKARELA

Kawan yang pertama angkat tangan TIDAK MAHU sebab saya sendiri ada tugas hakikinya, setakat jadi diantara mereka-mereka yang setia, yang menceriakan PCC ini sudah cukup memadai.

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: TOpik lari daa...Jangan marah..

Post  apens7 on Fri Oct 23, 2009 1:03 pm

baler.. series amat aokmer ni.. kwn x kisah pun kalau lari sikit2... kalau tersedar dah jauh menyimpang just taip jer:

back to topic pls...

ekekeke...

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: TOpik lari daa...Jangan marah..

Post  Oesandro Jr. on Fri Oct 23, 2009 1:10 pm

koi sokong aok pens..
x salah lari topik..isu ni mmg dah common dlm mana2 forum..
admin cuma nak kan post yg ada kualiti..
sbb nak bezakan antara post dan chat..
x kan nak sampai buat chat room plak..

Oesandro Jr.
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 343
Points : 350
Join date : 08/10/2009
Location : Dari jemapoh ke Manchestee singoh Melaka dulu

Back to top Go down

Re: TOpik lari daa...Jangan marah..

Post  jasnoraizan on Fri Oct 23, 2009 1:20 pm

Oesandro Jr. wrote:koi sokong aok pens..
x salah lari topik..isu ni mmg dah common dlm mana2 forum..
admin cuma nak kan post yg ada kualiti..
sbb nak bezakan antara post dan chat..
x kan nak sampai buat chat room plak..

skrg nih dah byk terjd chat dari berposting....camner tu yek....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: TOpik lari daa...Jangan marah..

Post  Oesandro Jr. on Fri Oct 23, 2009 1:25 pm

elok lah forumer ada semua account YM untuk mudahkan chat..hehe

Oesandro Jr.
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 343
Points : 350
Join date : 08/10/2009
Location : Dari jemapoh ke Manchestee singoh Melaka dulu

Back to top Go down

Re: TOpik lari daa...Jangan marah..

Post  Deto_8 on Fri Oct 23, 2009 1:27 pm

Oesandro Jr. wrote:elok lah forumer ada semua account YM untuk mudahkan chat..hehe

antara option yang terbaik selain kita bukak chatroom kat PCC ni

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: TOpik lari daa...Jangan marah..

Post  apens7 on Fri Oct 23, 2009 1:44 pm

Oesandro Jr. wrote:koi sokong aok pens..
x salah lari topik..isu ni mmg dah common dlm mana2 forum..
admin cuma nak kan post yg ada kualiti..
sbb nak bezakan antara post dan chat..
x kan nak sampai buat chat room plak..

terima kasih la oe.. sokong koi... koi pastikan tempat aok nanti ada pembangunan yg koi janjikan.. ekekeke.. cam ahli politik lak...

lek la... mungkin mmg sakit hati skit bila kita bukak topik tu tgk dah melalut2 forumer2 quote.... berjela2 plak tu quote... koi rasa jgn quote org punye posting lebih dr tiga kali la.. baru nice...

lagi satu topik... harap biar terang dan nyata.... ni bukak topik letak tajuk simple2 jer cam:

ye ke?
ish perempuan..
erm...

**sekadar contoh, tiada kene mengena dgn forumer di PCC.. hehehe

koi nak balas topik2 camni pun malas... tgk yg bukak topik pun malas je gayernye.. lebih sedih topik yg dia bukak tu tak sama ngn isi forum... terbantut selera koi nak berposting...

(semua pendapat diatas adalah pendapat individu koi, tidak mencerminkan pendapat sebenar/ rasmi PCC.. sekian) Very Happy

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: TOpik lari daa...Jangan marah..

Post  Yassin on Fri Oct 23, 2009 3:04 pm

apens7 wrote:
Oesandro Jr. wrote:koi sokong aok pens..
x salah lari topik..isu ni mmg dah common dlm mana2 forum..
admin cuma nak kan post yg ada kualiti..
sbb nak bezakan antara post dan chat..
x kan nak sampai buat chat room plak..

terima kasih la oe.. sokong koi... koi pastikan tempat aok nanti ada pembangunan yg koi janjikan.. ekekeke.. cam ahli politik lak...

lek la... mungkin mmg sakit hati skit bila kita bukak topik tu tgk dah melalut2 forumer2 quote.... berjela2 plak tu quote... koi rasa jgn quote org punye posting lebih dr tiga kali la.. baru nice...

lagi satu topik... harap biar terang dan nyata.... ni bukak topik letak tajuk simple2 jer cam:

ye ke?
ish perempuan..
erm...

**sekadar contoh, tiada kene mengena dgn forumer di PCC.. hehehe

koi nak balas topik2 camni pun malas... tgk yg bukak topik pun malas je gayernye.. lebih sedih topik yg dia bukak tu tak sama ngn isi forum... terbantut selera koi nak berposting...

(semua pendapat diatas adalah pendapat individu koi, tidak mencerminkan pendapat sebenar/ rasmi PCC.. sekian) Very Happy

Koi suke org berkate telus gini...lapang dade membaca...koi sokong aok seadanya

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: TOpik lari daa...Jangan marah..

Post  apens7 on Fri Oct 23, 2009 3:26 pm

yg salah kita betulkan... yg dah elok, kita aksi improve lagi elok.. hehehe

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: TOpik lari daa...Jangan marah..

Post  jasnoraizan on Fri Oct 23, 2009 3:29 pm

apens7 wrote:yg salah kita betulkan... yg dah elok, kita aksi improve lagi elok.. hehehe

nok wat aksi lagu mana,,,,apens....he..he..he

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: TOpik lari daa...Jangan marah..

Post  labu sayong on Fri Oct 23, 2009 3:39 pm

jasnoraizan wrote:
apens7 wrote:yg salah kita betulkan... yg dah elok, kita aksi improve lagi elok.. hehehe

nok wat aksi lagu mana,,,,apens....he..he..he

En Jasno dah btl kan kslahan apens... Very Happy

labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: TOpik lari daa...Jangan marah..

Post  ozzy on Sat Oct 24, 2009 1:03 am

apens7 wrote:yg salah kita betulkan... yg dah elok, kita aksi improve lagi elok.. hehehe

Koi berkenan pulok dengan aok apens..kalau main bola koi rasa posisi sesuai aok kat bhgian midfield (tengah) mekala deto membantu dibhgian defender (tgh) sebagai kapten..along dibahagian sayap..hok lain kwn x berapa nmpak lagi karektor dia..rasanya apis11 sebagai striker..otai kutai sesuai amat sebagai keeper.
Nanti PM ke kwn..Apens cer bagi resume/cv aok koi nok tgk..

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: TOpik lari daa...Jangan marah..

Post  zulkbo on Sat Oct 24, 2009 1:48 am

Deto_8 wrote:
Oesandro Jr. wrote:elok lah forumer ada semua account YM untuk mudahkan chat..hehe

antara option yang terbaik selain kita bukak chatroom kat PCC ni

itu hari kan dah ada nape
hilang la pulok.. Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: TOpik lari daa...Jangan marah..

Post  Deto_8 on Sat Oct 24, 2009 11:24 am

zulkbo wrote:
itu hari kan dah ada nape
hilang la pulok.. Very Happy

saje buat hilang...kawan tengok keadaan pasni camne...kalau memerlukan kawan akan bukak

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: TOpik lari daa...Jangan marah..

Post  apens7 on Sat Oct 24, 2009 12:02 pm

fourzy wrote:
apens7 wrote:yg salah kita betulkan... yg dah elok, kita aksi improve lagi elok.. hehehe

Koi berkenan pulok dengan aok apens..kalau main bola koi rasa posisi sesuai aok kat bhgian midfield (tengah) mekala deto membantu dibhgian defender (tgh) sebagai kapten..along dibahagian sayap..hok lain kwn x berapa nmpak lagi karektor dia..rasanya apis11 sebagai striker..otai kutai sesuai amat sebagai keeper.
Nanti PM ke kwn..Apens cer bagi resume/cv aok koi nok tgk..

c.v? ekeke.. cam mintak keje lak.. koi sekolah tak tinggi.. hehe Rolling Eyes

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: TOpik lari daa...Jangan marah..

Post  ozzy on Sat Oct 24, 2009 12:54 pm

apens7 wrote:
fourzy wrote:
apens7 wrote:yg salah kita betulkan... yg dah elok, kita aksi improve lagi elok.. hehehe

Koi berkenan pulok dengan aok apens..kalau main bola koi rasa posisi sesuai aok kat bhgian midfield (tengah) mekala deto membantu dibhgian defender (tgh) sebagai kapten..along dibahagian sayap..hok lain kwn x berapa nmpak lagi karektor dia..rasanya apis11 sebagai striker..otai kutai sesuai amat sebagai keeper.
Nanti PM ke kwn..Apens cer bagi resume/cv aok koi nok tgk..

c.v? ekeke.. cam mintak keje lak.. koi sekolah tak tinggi.. hehe Rolling Eyes

Mana tau kot sesuai..

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: TOpik lari daa...Jangan marah..

Post  Yassin on Sat Oct 24, 2009 4:22 pm

Balik pada cerita topik lari...

Kita kalau borak kat luar sana manpu ker duk cerita satu topik aje??
dah ke haru juga.... kalau duk kedai kopi citer kisah kucing berkelahi dgn anjing je..
sesekali terlepas juga kisah kereta sebab anjing ngan kucing tu lari bawoh kereta..tiba-tiba kereta tadi nyer masuk pulok awek cun....maru tak tergamam...terlepas pulok citer kisah awek comel tadi..dan bergitulah seterusnya lagi hidup....

Komen kawan semata-mata
... Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: TOpik lari daa...Jangan marah..

Post  zulkbo on Sun Oct 25, 2009 1:50 pm

Yassin wrote:Balik pada cerita topik lari...

Kita kalau borak kat luar sana manpu ker duk cerita satu topik aje??
dah ke haru juga.... kalau duk kedai kopi citer kisah kucing berkelahi dgn anjing je..
sesekali terlepas juga kisah kereta sebab anjing ngan kucing tu lari bawoh kereta..tiba-tiba kereta tadi nyer masuk pulok awek cun....maru tak tergamam...terlepas pulok citer kisah awek comel tadi..dan bergitulah seterusnya lagi hidup....

Komen kawan semata-mata
... Very Happy

betul tu....
kita kena hidup dalam realiti
jangan berpura dan berlagak
macam orang lain lak..
jadilah diri sendiri...
Very Happy Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: TOpik lari daa...Jangan marah..

Post  Yassin on Mon Oct 26, 2009 9:19 am

zulkbo wrote:
Yassin wrote:Balik pada cerita topik lari...

Kita kalau borak kat luar sana manpu ker duk cerita satu topik aje??
dah ke haru juga.... kalau duk kedai kopi citer kisah kucing berkelahi dgn anjing je..
sesekali terlepas juga kisah kereta sebab anjing ngan kucing tu lari bawoh kereta..tiba-tiba kereta tadi nyer masuk pulok awek cun....maru tak tergamam...terlepas pulok citer kisah awek comel tadi..dan bergitulah seterusnya lagi hidup....

Komen kawan semata-mata
...

betul tu....
kita kena hidup dalam realiti
jangan berpura dan berlagak
macam orang lain lak..
jadilah diri sendiri...

Dengan kata-kata lainnya zul...bak kata org tu jangan ada hak berlagak hidup hehehehe....

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: TOpik lari daa...Jangan marah..

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum