Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Page 13 of 15 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Post  apens7 on Thu Nov 12, 2009 11:00 am

strikerbuncit wrote:Fakta Perlawanan:

1-SB masih belum reda kemarahannya berikutan kejadian semalam(kisah aneh tp benar)
2-SB dibentes dikotak penalti,mgerang ksakitan,lalu pengadil dtg & bertanya,"Awak boleh main lg ke x?"-tak panas ke hati?
3-SB lgsg tak dapat 'bergerak' bukan krn di marking,tp di 'ganggu' secara halus&kejam-tarik baju,sepak kaki,julur kaki,kaki bangku,,tolak badan,&byk lg....
4-SB lihat pengadil mmg berat sebelah wlpn berat sebenar pgadil hanya 60kg...mgkin mereka adalah ref kegemaran pasukan lawan,itu sbb dia slalu djemput utk mengadili plawanan mereka..
5-SB dapat merasakan petanda kemenangan bdasarkan possession pd 2nd half tp takdir mengubah segalanya(ada gangguan anjing liar menyerang pemain kita).
6-SB bangga dgn pasukannya krn matang&bijak mengawal diri berbanding pasukan lawan yg hanya tahu menyepak orang,bukan bola..
7-SB juga merasa terkilan kerana ada teammate tak dapt beraksi pd 3rd half kerana kjadian tsebut.Mohon maaf kpd mereka.Smoga plawanan akn dtg,mereka akn dapat menebus 'kekecewaan' utk bermain dahulu..
8-SB masih rindukan aksi Saeed namun hidup dia&SB sendiri perlu diteruskan.Ini kerana Saeed dah pulg ke kg halamannya utk tanam jagung bersatu smula dgn keluarga setelah mghabeskan pgajiannya di UTM
9-SB love you all...
Cool

kepada SB, bab 'refree bias' ni slow2 skit.... biar fans2 bukan MU yg kritik... kita amik langkah selamat mendiamkan diri jerk.. ekekekekeke
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Post  Abang Jem on Thu Nov 12, 2009 11:01 am

strikerbuncit wrote:Fakta Perlawanan:

1-SB masih belum reda kemarahannya berikutan kejadian semalam(kisah aneh tp benar)
2-SB dibentes dikotak penalti,mgerang ksakitan,lalu pengadil dtg & bertanya,"Awak boleh main lg ke x?"-tak panas ke hati?
3-SB lgsg tak dapat 'bergerak' bukan krn di marking,tp di 'ganggu' secara halus&kejam-tarik baju,sepak kaki,julur kaki,kaki bangku,,tolak badan,&byk lg....
4-SB lihat pengadil mmg berat sebelah wlpn berat sebenar pgadil hanya 60kg...mgkin mereka adalah ref kegemaran pasukan lawan,itu sbb dia slalu djemput utk mengadili plawanan mereka..
5-SB dapat merasakan petanda kemenangan bdasarkan possession pd 2nd half tp takdir mengubah segalanya(ada gangguan anjing liar menyerang pemain kita).
6-SB bangga dgn pasukannya krn matang&bijak mengawal diri berbanding pasukan lawan yg hanya tahu menyepak orang,bukan bola..
7-SB juga merasa terkilan kerana ada teammate tak dapt beraksi pd 3rd half kerana kjadian tsebut.Mohon maaf kpd mereka.Smoga plawanan akn dtg,mereka akn dapat menebus 'kekecewaan' utk bermain dahulu..
8-SB masih rindukan aksi Saeed namun hidup dia&SB sendiri perlu diteruskan.Ini kerana Saeed dah pulg ke kg halamannya utk tanam jagung bersatu smula dgn keluarga setelah mghabeskan pgajiannya di UTM
9-SB love you all...
Cool

bagus..coretan awk ni amat menarik....sy akan memanggil wartawan dari bernama utk menemubual anda serta berbincang samaada utk membukukan atau dihasilkan dlm bentuk CD coretan awk ini sbg tontonan ramai....sekian..t.kasih ( ismail abu,30,bahagian pemasaran bernama)
avatar
Abang Jem
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 591
Join date : 06/05/2009
Location : Ada Aku Kisah???

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Post  strikerbuncit on Thu Nov 12, 2009 11:02 am

jbfc wrote:luper...
SB player paling stailo diatas berikutan skaf rambut yg dipakainya...sekali tgk mcm Fasha Sandal...hahahah

Saya impikan pemain terbaik(sbb azam yg tinggi utk menang)...Pemain Paling Stailo?..no need lah! Cool
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Post  J.Milan22 on Thu Nov 12, 2009 11:25 am

apens7 wrote:
strikerbuncit wrote:Fakta Perlawanan:

1-SB masih belum reda kemarahannya berikutan kejadian semalam(kisah aneh tp benar)
2-SB dibentes dikotak penalti,mgerang ksakitan,lalu pengadil dtg & bertanya,"Awak boleh main lg ke x?"-tak panas ke hati?
3-SB lgsg tak dapat 'bergerak' bukan krn di marking,tp di 'ganggu' secara halus&kejam-tarik baju,sepak kaki,julur kaki,kaki bangku,,tolak badan,&byk lg....
4-SB lihat pengadil mmg berat sebelah wlpn berat sebenar pgadil hanya 60kg...mgkin mereka adalah ref kegemaran pasukan lawan,itu sbb dia slalu djemput utk mengadili plawanan mereka..
5-SB dapat merasakan petanda kemenangan bdasarkan possession pd 2nd half tp takdir mengubah segalanya(ada gangguan anjing liar menyerang pemain kita).
6-SB bangga dgn pasukannya krn matang&bijak mengawal diri berbanding pasukan lawan yg hanya tahu menyepak orang,bukan bola..
7-SB juga merasa terkilan kerana ada teammate tak dapt beraksi pd 3rd half kerana kjadian tsebut.Mohon maaf kpd mereka.Smoga plawanan akn dtg,mereka akn dapat menebus 'kekecewaan' utk bermain dahulu..
8-SB masih rindukan aksi Saeed namun hidup dia&SB sendiri perlu diteruskan.Ini kerana Saeed dah pulg ke kg halamannya utk tanam jagung bersatu smula dgn keluarga setelah mghabeskan pgajiannya di UTM
9-SB love you all...
Cool

kepada SB, bab 'refree bias' ni slow2 skit.... biar fans2 bukan MU yg kritik... kita amik langkah selamat mendiamkan diri jerk.. ekekekekeke

tau xper SB..fan juver tak perla nak cakap pe pun..huhuhu... Laughing
avatar
J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Post  RoyKay33 on Thu Nov 12, 2009 11:32 am

we want gambirr f0r this game..masehhh!! lol!
avatar
RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Post  strikerbuncit on Thu Nov 12, 2009 11:37 am

RoyKay33 wrote:we want gambirr f0r this game..masehhh!! lol!

sorry.....kamera dh habes bateri... Crying or Very sad
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Post  J.Milan22 on Thu Nov 12, 2009 11:38 am

RoyKay33 wrote:we want gambirr f0r this game..masehhh!! lol!

gambir sarawak on the wayy la roy..ekekek Very Happy
avatar
J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Post  RoyKay33 on Thu Nov 12, 2009 11:43 am

strikerbuncit wrote:
RoyKay33 wrote:we want gambirr f0r this game..masehhh!! lol!

sorry.....kamera dh habes bateri... Crying or Very sad

aisehh..tp xpe laa..janji tulang kering aw0k 0kayy.. lol!
avatar
RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Post  RoyKay33 on Thu Nov 12, 2009 11:45 am

J.Milan22 wrote:
RoyKay33 wrote:we want gambirr f0r this game..masehhh!! lol!

gambir sarawak on the wayy la roy..ekekek Very Happy

o0o..k0i tgh tgu laa nie n0k calit skit..yehahaha
dpt tgk gamb0 ckit2 p0ng jadilaa.. lol!
avatar
RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Post  apis11 on Thu Nov 12, 2009 12:24 pm

Diari seorang lelaki

8.30 mlm...bertolak dari Parlimen Malaysia ke stadium pancasitara Pancarona

8.45mlm--hasil pemanduan berhemah 170kmsejam..(tak mampu menandingi kete MC baru tuh) sampai di Putrajaya..pakai bj pejabat..org pk ni nk main bola ke nk g meeting...biase la..pegawai kerajaan..hehehe

8.55mlm--siap bersalin pakaian..no kesayangan tbe2 dh diambil org Sad Sad Sad

9.00mlm--game bermula...menyaksikan dari luar padang..memang PJH main laju n cantik...PCC masih tak dapat rentak lg...but still mempunyai peluang2 yg cantik untuk score..

9.30 mlm--abes 1st quater...n sambung 2nd...masih memerhati dari luar gelanggang..

9.40mlm--dijerit oleh jasnorizan...apis..apis..kwn dok pk..nape la mamat ni buat perangai dlm padang..nk ckp ade player injured..xde pon yg nk kuar...buat dono je..borak2 ngan samdol..bincang startegik..hehehehe

9.43mlm--coach jerit plak...kali ni dgn gaya berlari-lari..br la kwn paham..dia soh warm up...ape lg..kwn ajak la samdol n along warmup....

950mlm--penat warmup dh...dok balik...sambung borak ngan saed plak...

9.51 minit 23 saat...--bunyi wisel...ade org berkungfu di tengah padang...

9.51 minit 47 saat--setan penyokong merah masuk padang...bg sejibik kat player PCC...tegamam seketika...

9.51minit 59 saat--cipis dengan bersungguh-sungguh berlari ke dlalam padang..(jaga ko setan merah)..dengan meracau racau..eh nape plak org luar masuk padang ni...kwn ingat nk lerai...tulah kata2 cipis....

9.52mlm..game diberhentikan....kwn terus bukak bj Sad Sad Sad Sad tapi samdol lain plak...terus je sauk bj no 9...terus pakai..dengan penuh bersemangat...ingatkan ade 3rd quater..

10.00mlm...samdol tersipu-sipu ble mengetahui..game dibatalkan...kwn bergegas ke Parlimen..skali lg..dgn pemanduan berkhemah dan sedikit kekecewaan...smaapai di sana 10.40 mlm..

11.30mlm..dinner di shh alam...kelaparan..baru sedar tak mkn lg...

12.30mlm..mandi dan beradu....selamat mlm PCC....kwn senyum sendri PK kan perangai masing2..hehehe

jujur..api xkan hidup klu xde org yg menyalakannye...klu satu pihak je yg bising...xkan jd kungfu...akhir 1st quater tuh..kwn dh nmpk game akan panas...memang palyer kita tak strt kungfu tuh..tp kita pon bertanggungjawab utk provoke dorg...well..kesimpulan...bnykkan besabar mase main...lebihkan game..jgn lebihkan mulut sorg2..hehehrunung-renungkan dan selamat beramal...
Cool Cool Cool Cool Cool Cool
avatar
apis11
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 620
Points : 620
Join date : 10/04/2009
Age : 34
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Post  MD on Thu Nov 12, 2009 12:28 pm

tapi betullah...kawan selalu salah sebut stadium Pancarona ni...selalu duk sebut Pancawarna
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Post  jasnoraizan on Thu Nov 12, 2009 12:31 pm

MERUJUK DARI DIARI APIS11....

itulah dinamakan bola sepak bagi yg memahaminye....tak semestinya kita seorang pemain bola yg hebat ..maka kita blh main untuk 1st eleven...dan untuk yg ditgh padang pulok ..tahap kesabaran itu yg penting ..mentality mesti kuat... kata2 yg tak sedap didengar sudah menjadi mainan didalam games yg tgh berlansung...jd fikir2kan lah...
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Post  apens7 on Thu Nov 12, 2009 12:33 pm

apis11 tak men? yahuuuuu... cheers
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Post  strikerbuncit on Thu Nov 12, 2009 12:35 pm

nampaknya diari apis11 boleh dikumpul&dijilidkan..aritu chelsea mng dgn MU pun dh pnuh satu buku..so,rugi kalo kita abaikan coretan beliau yg amat bernas-petikan kata abg jem..smoga apis11 sabar menempuh hari-hari mendatang yg mencabar.. Sad Mad Wink
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Post  apis11 on Thu Nov 12, 2009 12:38 pm

apens7 wrote:apis11 tak men? yahuuuuu... cheers

kwn masih terbayang2 lg darah kat tepi longkang tuh..pastu nmpk mcm org timbang bola kat situ...tapi kaki tak jejak bumi...sebab tu kot player PJH mcm kene sampuk je smalam..klu kwn main,..tak tau la..mau kwn flyingkick sume org kat sane.... affraid affraid affraid affraid affraid
avatar
apis11
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 620
Points : 620
Join date : 10/04/2009
Age : 34
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Post  Deto_8 on Thu Nov 12, 2009 12:40 pm

apis11 wrote:

jujur..api xkan hidup klu xde org yg menyalakannye...klu satu pihak je yg bising...xkan jd kungfu...akhir 1st quater tuh..kwn dh nmpk game akan panas...memang palyer kita tak strt kungfu tuh..tp kita pon bertanggungjawab utk provoke dorg...well..kesimpulan...bnykkan besabar mase main...lebihkan game..jgn lebihkan mulut sorg2..hehehrunung-renungkan dan selamat beramal...
Cool Cool Cool Cool Cool Cool [/b][/color]

provoke ni mende yang biasa dalam mana2 game untuk melemahkan team lawan...lagi tinggi level tu lagi hebat dorang provoke...tengok sepak takraw dah lah...di sini kekuatan mental & pengalaman penting...

PJH pun dah provoke dari awal first half lagi...kawan kena tolak dari belakang dalam kotak penalti...memang terasa sakitnya...ref wat bodo je..tu belum kena pegang telur lagi...tapi kawan anggap ni sebahagaian dari game....kawan dah biasa main Liga...

PENGALAMAN ni harap dapat memberi PENGAJARAN kepada kita

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Post  jbfc on Thu Nov 12, 2009 12:50 pm

saya cadangkan topik ditutup...

Any perancangan utk next game Deto?

jbfc
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 70
Points : 71
Join date : 23/04/2009
Location : Temerloh Darul Naim

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Post  apens7 on Thu Nov 12, 2009 12:54 pm

' ref is did nothing last night' - Sir Alex
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Post  Deto_8 on Thu Nov 12, 2009 1:04 pm

jbfc wrote:saya cadangkan topik ditutup...

Any perancangan utk next game Deto?

sebulan satu game padang besar & satu game futsal...kawan dah plan sabtu depan main futsal court FIFA lawan AnakPahang.Net

bulan depan masih kosong...bolehlah suggest team kalau ada team

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Post  ebe on Thu Nov 12, 2009 1:07 pm

lawan kelate dot net penyokong lagi ganas dulu tapi takde la sampai masok padang... ref pon kayu la kalo mcm tuh.... sesiape boleh dapatkan nama ref malam tadi... bawah persatuan mana die certified... kawan nak bawak ke cite lain plak

_________________



Download e-Book diatas & anda akan dibayar RM0.50 setiap download. Tiada bayaran | Free Of Charge | Belum cuba Belum tahu

avatar
ebe
Security Guard
Security Guard

Posts : 414
Points : 5452
Join date : 14/09/2009
Age : 33
Location : Technology Park Malaysia

http://www.bisneskad.biz

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Post  along on Thu Nov 12, 2009 1:15 pm

peluh betakung lg nie... Sad Sad Sad
avatar
along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 29
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Post  apis11 on Thu Nov 12, 2009 1:20 pm

along wrote:peluh betakung lg nie... Sad Sad Sad

peluh warmup ke?..hahaha
avatar
apis11
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 620
Points : 620
Join date : 10/04/2009
Age : 34
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Post  Deto_8 on Thu Nov 12, 2009 1:21 pm

ebe wrote:lawan kelate dot net penyokong lagi ganas dulu tapi takde la sampai masok padang... ref pon kayu la kalo mcm tuh.... sesiape boleh dapatkan nama ref malam tadi... bawah persatuan mana die certified... kawan nak bawak ke cite lain plak

hahaha..ni cam nak bawa ke DB FAS

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Post  along on Thu Nov 12, 2009 1:23 pm

apis11 wrote:
along wrote:peluh betakung lg nie... Sad Sad Sad

peluh warmup ke?..hahaha

peluh warmup dah kuar...
tp masih ada peluh yg tak dapat dikeluarkan mlm td...
avatar
along
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1090
Points : 1280
Join date : 15/06/2009
Age : 29
Location : jerantut - wangsa maju

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Post  sam on Thu Nov 12, 2009 1:57 pm

perasaan ni mmg terase gampang sekali... sebagai pelawat dan pekerja swasta yg terikat dgn jadual kerja yg ketat dan waktu keje tak serupa org biase... mmg koi bertungkus lumus sbb seriye nok main... alih2 jd gini plok... sib baik naik kete baru kedei... takde la parak sgt nak tuntong duit tol+myk.. hehehe

nak jugak bg SEDAS.. bg koi ref mmg kene main peranan penting..
BAB MENDATANGKAN KECEDERAAN NI KOI MMG ANTI SGT WALAPUN KOI SEDIA MAKLUM BOLO NI KATEGORI SUKAN LASAK JUGAK.
JGN SAMPAI KECEDERAAN DENGAN NIAT SENGAJA, PADAHNYE JADI MCM LUTUT KIRI KOI NI...REF BODOH REF BODOH REFO BODO
..maaf la sape2 yg terase.. ni teguran kasar dr koi...bile dah injured semuanya dah terlambat... kalau dah bawak name team... team mate pun kene la main peranan...

ape kate malam minggu ni kite main futsal plok.. hehehe yg ni, kite cr gelanggang sendiri n kite BAYAR dgn duit sdr... geram ni...hehehe
avatar
sam
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 919
Join date : 15/04/2009
Location : FROM THE MILKY WAY TO DARUL BAWAR

Back to top Go down

Re: Young Elephants vs Perbadanan Putrajaya, Std Pancarona, Putrajaya, 11/11/2009, 8.00pm

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 15 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum