Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Maksud Ciuman

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Maksud Ciuman

Post  Jeck Sparow on Wed Nov 04, 2009 12:01 pm

Maksud Ciuman.Kenali tabiat suami melalui bahagian yang dia suka cium:-

1.Suka cium dahi isteri.....suami yang romantis.

2.Suka cium pipi isteri........suami yang penyayang.

3.Suka cium mulut isteri.......suami yang gelojoh.

4.Suka cium tengkuk isteri........suami yang mata keranjang.

5.Suka cium telinga isteri.........suami yang sensitive.

6.Suka cium leher isteri.........suami yang penyabar.

7.Suka cium buah dada isteri........suami yang suka bermanja.

8.Suka cium tangan isteri.......suami yang hipokrit.

9.Suka cium ketiak isteri.......suami yang menerima isterinya seadanya.

10.Suka cium kemaluan isteri......suami yang pemalu.

11.Suka cium punggung isteri.......suami yang suka bergurau.

12.Suka cium kaki isteri.......suami yang terlalu menghormat isteri.

13.Tidak suka cium mana-mana bahagian badan isteri......suami yang mementingkan diri.

14.Suka cium seluruh bahagian badan isteri........suami yang baru balik dari outstation.huhuhu

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  strikerbuncit on Wed Nov 04, 2009 12:08 pm

Biar betik... Shocked
tak kisahla si suami nak buat apa..isteri kan 'ladangnya'..yg penting halal.. Very Happy

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  ozzy on Wed Nov 04, 2009 12:10 pm

Pergghhhhh..jeck-sparrow ni tafsiran sendiri ke copy paste dari mana2..rasanya suami aok kategori mana ek ?...hehe

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  strikerbuncit on Wed Nov 04, 2009 12:13 pm

fourzy wrote:Pergghhhhh..jeck-sparrow ni tafsiran sendiri ke copy paste dari mana2..rasanya suami aok kategori mana ek ?...hehe

J.Sparrow ni lelaki@pompuan?...ish..susahla nk agak gender PCCians ni.tkut nti tsalah cakap/tersensor..hehee

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  ozzy on Wed Nov 04, 2009 12:15 pm

strikerbuncit wrote:
fourzy wrote:Pergghhhhh..jeck-sparrow ni tafsiran sendiri ke copy paste dari mana2..rasanya suami aok kategori mana ek ?...hehe

J.Sparrow ni lelaki@pompuan?...ish..susahla nk agak gender PCCians ni.tkut nti tsalah cakap/tersensor..hehee

eh yela SB..kalau tgk avatar gambo pompuan..rasanya yela kot

Jeck sparow ..tabiat isteri suka cium goner pulok ?

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  strikerbuncit on Wed Nov 04, 2009 12:20 pm

nak tgok jugak org pompuan buat ciuman NO.9 pd suami - maknanye apa?menerima suami seadanya ataupun pitam??.. Cool

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  jasnoraizan on Wed Nov 04, 2009 12:24 pm

kalau bab cium nih..bg kwn lah..bila doh jd suami isteri yg sah...nok cium kat mana2 pun tak pe...asalkan tak salah dari segi etika berumahtangga...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Deto_8 on Wed Nov 04, 2009 2:03 pm

hehehe...maksud ciuman Razz

jenis2 ciuman takde ke

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  jasnoraizan on Wed Nov 04, 2009 2:12 pm

Deto_8 wrote:hehehe...maksud ciuman

jenis2 ciuman takde ke

kat sini ada 2 jenis ciuman...

Ciuman kupu-kupu
Dekatkan wajah Anda ke wajah pasangan sedekat mungkin dan kemudian kerjap-kerjapkanlah bulu mata Anda dengan cepat dan tiba-tiba.

Ciuman leher
Seperti yang sudah kita kenal, ciuman ini biasanya menandai kencan pertama sebuah pasangan. Anda dengan lembut menyapu leher pasangan dengan bibir.

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  ozzy on Wed Nov 04, 2009 2:18 pm

jasnoraizan wrote:
Deto_8 wrote:hehehe...maksud ciuman

jenis2 ciuman takde ke

kat sini ada 2 jenis ciuman...

Ciuman kupu-kupu
Dekatkan wajah Anda ke wajah pasangan sedekat mungkin dan kemudian kerjap-kerjapkanlah bulu mata Anda dengan cepat dan tiba-tiba.

Ciuman leher
Seperti yang sudah kita kenal, ciuman ini biasanya menandai kencan pertama sebuah pasangan. Anda dengan lembut menyapu leher pasangan dengan bibir.

fuhh..x lengkap la jas sbb x de gamborajah..kwn x dpt nak imaginekan..ekekekeke

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  jasnoraizan on Wed Nov 04, 2009 2:24 pm

Ciuman daun telinga
Sudah jelas yang menjadi sasaran adalah daun telinga pasangan. Sedot dan gigit dengan lembut. Berhubung begitu dekat dengan lubang telinga, usahakan tidak membuat bebunyian yang gaduh.

Ciuman eskimo
Secara lembut gesekkan hidung Anda dengan hidung pasangan. Selembut mungkin dan rasakan setiap sentuhan yang terjadi.

Ciuman mata
Sesuai namanya, cium dengan lembut mata pasangan yang terpejam.

Ciuman jari
Sambil bersantai dengan pasangan Anda, ambil jari pasangan dan perlahan-lahan diemut.

Ciuman kaki
Ciuman nan erotis ini dimulai dengan mencium jari kaki, lalu merambat ke atas dengan ciuman nan lembut.

Ciuman dahi
Inilah ciuman ramah. Anda hanya cukup mencium kening pasangan dari ujung satu ke ujung lainnya.

Ciuman membeku
Juga dikenal dengan ciuman mencair. Ini sama dengan ciuman es, hanya memakai es balok kotak kecil. Kulum es balok tadi dan menggunakan lidah pindahkan ke mulut pasangan. Efek dingin dan mencairnya es akan memberikan perasaan sensual.

Ciuman orang Prancis
Inilah ciuman paling sensual di antara ragam ciuman. Ada yang menyebutnya ciuman jiwa, melibatkan lidah dan bibir.

Ciuman buah
Ambil sepotong buah (yang agak keras) dan gigit ujungnya. Ujung yang lain diberikan ke pasangan sambil melakukan ciuman.

Ciuman tangan
Angkat tangan pasangan dan ciumi mulai ujung jari sampai tangan bagian atas.

Ciuman panas dan dingin
Pertama jilat bibir pasangan untuk membuatnya hangat, lalu tiup bibir itu untuk membuatnya dingin. Perhatikan napas Anda. Sebelum berciuman, hindari makan makanan yang merangsang, seperti bawang.

Ciuman bangun tidur
Ini lebih ke waktu daripada teknik. Saat pasangan bangun tidur, cium dia mulai dari leher dan berakhir di bibir. Lalu dengan suara mesra, bilang: "Selamat pagi sayang..."

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Yassin on Wed Nov 04, 2009 3:02 pm

fourzy wrote:
jasnoraizan wrote:
Deto_8 wrote:hehehe...maksud ciuman

jenis2 ciuman takde ke

kat sini ada 2 jenis ciuman...

Ciuman kupu-kupu
Dekatkan wajah Anda ke wajah pasangan sedekat mungkin dan kemudian kerjap-kerjapkanlah bulu mata Anda dengan cepat dan tiba-tiba.

Ciuman leher
Seperti yang sudah kita kenal, ciuman ini biasanya menandai kencan pertama sebuah pasangan. Anda dengan lembut menyapu leher pasangan dengan bibir.

fuhh..x lengkap la jas sbb x de gamborajah..kwn x dpt nak imaginekan..ekekekeke

oit sampai nok ker imej nyer bukan doh.... Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  jasnoraizan on Wed Nov 04, 2009 3:07 pm

Yassin wrote:
fourzy wrote:
jasnoraizan wrote:
Deto_8 wrote:hehehe...maksud ciuman

jenis2 ciuman takde ke

kat sini ada 2 jenis ciuman...

Ciuman kupu-kupu
Dekatkan wajah Anda ke wajah pasangan sedekat mungkin dan kemudian kerjap-kerjapkanlah bulu mata Anda dengan cepat dan tiba-tiba.

Ciuman leher
Seperti yang sudah kita kenal, ciuman ini biasanya menandai kencan pertama sebuah pasangan. Anda dengan lembut menyapu leher pasangan dengan bibir.

fuhh..x lengkap la jas sbb x de gamborajah..kwn x dpt nak imaginekan..ekekekeke

oit sampai nok ker imej nyer bukan doh....

koi bg tugas2 nih pada aok lah sin untuk mengimejkanya......

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Yassin on Wed Nov 04, 2009 3:14 pm

jasnoraizan wrote:
Yassin wrote:
fourzy wrote:
jasnoraizan wrote:
Deto_8 wrote:hehehe...maksud ciuman

jenis2 ciuman takde ke

kat sini ada 2 jenis ciuman...

Ciuman kupu-kupu
Dekatkan wajah Anda ke wajah pasangan sedekat mungkin dan kemudian kerjap-kerjapkanlah bulu mata Anda dengan cepat dan tiba-tiba.

Ciuman leher
Seperti yang sudah kita kenal, ciuman ini biasanya menandai kencan pertama sebuah pasangan. Anda dengan lembut menyapu leher pasangan dengan bibir.

fuhh..x lengkap la jas sbb x de gamborajah..kwn x dpt nak imaginekan..ekekekeke

oit sampai nok ker imej nyer bukan doh....

koi bg tugas2 nih pada aok lah sin untuk mengimejkanya......

Heheheh tak dpt lah kawan nolong nyer hehehehe.... Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Jeck Sparow on Wed Nov 04, 2009 4:04 pm

hehehe..huhuhu..wawawa..

tepuk dahi tanya kepala..

kawan ni pompuan harap maklum untuk semua ahli forum yer....

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Yassin on Wed Nov 04, 2009 4:07 pm

Jeck Sparow wrote:hehehe..huhuhu..wawawa..

tepuk dahi tanya kepala..

kawan ni pompuan harap maklum untuk semua ahli forum yer....

gitu saya ingat aok lelaki...

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Jeck Sparow on Wed Nov 04, 2009 4:10 pm

nak attach ic ke..? untuk kepastian yang sahih heheh

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  ozzy on Wed Nov 04, 2009 4:17 pm

Jeck Sparow wrote:nak attach ic ke..? untuk kepastian yang sahih heheh

Kwn. cuma nak kepastian..suami aok ni selalu keje outstation ke ?.. rabbit

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Jeck Sparow on Wed Nov 04, 2009 4:19 pm

Soalan yang penuh makna tu...

sensor arrr tuttt.....

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  ozzy on Wed Nov 04, 2009 4:20 pm

Jeck Sparow wrote:Soalan yang penuh makna tu...

sensor arrr tuttt.....

cehh..cepat je dia baca..ingatkan no bertuah aok no 14..ekekeke

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  jasnoraizan on Wed Nov 04, 2009 4:21 pm

fourzy wrote:
Jeck Sparow wrote:nak attach ic ke..? untuk kepastian yang sahih heheh

Kwn. cuma nak kepastian..suami aok ni selalu keje outstation ke ?..

satu soalan yg begitu merbahaya nih.....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  ozzy on Wed Nov 04, 2009 4:22 pm

jasnoraizan wrote:
fourzy wrote:
Jeck Sparow wrote:nak attach ic ke..? untuk kepastian yang sahih heheh

Kwn. cuma nak kepastian..suami aok ni selalu keje outstation ke ?..

satu soalan yg begitu merbahaya nih.....

hehe..soklan subjective.. Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Yassin on Wed Nov 04, 2009 4:23 pm

fourzy wrote:
Jeck Sparow wrote:nak attach ic ke..? untuk kepastian yang sahih heheh

Kwn. cuma nak kepastian..suami aok ni selalu keje outstation ke ?..

Kawan tetap tergaru terharu dgn soklan ini.....

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Jeck Sparow on Wed Nov 04, 2009 4:24 pm

huhu.....

sorry arrr tak leh nak kemukakan jawapan lerrr

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  ozzy on Wed Nov 04, 2009 4:25 pm

Yassin wrote:
fourzy wrote:
Jeck Sparow wrote:nak attach ic ke..? untuk kepastian yang sahih heheh

Kwn. cuma nak kepastian..suami aok ni selalu keje outstation ke ?..

Kawan tetap tergaru terharu dgn soklan ini.....

Ok..koi bagi soklan lain la untuk jeck sparow..sila jwb dgn jujur..suami aok seorang yang pemalu ke??

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Sponsored content Today at 4:29 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum