Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Maksud Ciuman

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Jeck Sparow on Wed Nov 04, 2009 4:26 pm

Laughing

No coment

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  jasnoraizan on Wed Nov 04, 2009 4:28 pm

fourzy wrote:
Yassin wrote:
fourzy wrote:
Jeck Sparow wrote:nak attach ic ke..? untuk kepastian yang sahih heheh

Kwn. cuma nak kepastian..suami aok ni selalu keje outstation ke ?..

Kawan tetap tergaru terharu dgn soklan ini.....

Ok..koi bagi soklan lain la untuk jeck sparow..sila jwb dgn jujur..suami aok seorang yang pemalu ke??

kwn buat masa nih tak berapa nok menaya sgt kat jacksparow nih tkt? nanti jadi macam shana tanya mcm2 rupaNYA JANTAN CAM KITA GAK....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Yassin on Wed Nov 04, 2009 4:30 pm

fourzy wrote:

Ok..koi bagi soklan lain la untuk jeck sparow..sila jwb dgn jujur..suami aok seorang yang pemalu ke??

kawan nok nanya pulok adakah suami aok bermisai lebat??? jeck sparow

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  strikerbuncit on Wed Nov 04, 2009 4:31 pm

jasnoraizan wrote:
fourzy wrote:
Yassin wrote:
fourzy wrote:
Jeck Sparow wrote:nak attach ic ke..? untuk kepastian yang sahih heheh

Kwn. cuma nak kepastian..suami aok ni selalu keje outstation ke ?..

Kawan tetap tergaru terharu dgn soklan ini.....

Ok..koi bagi soklan lain la untuk jeck sparow..sila jwb dgn jujur..suami aok seorang yang pemalu ke??

kwn buat masa nih tak berapa nok menaya sgt kat jacksparow nih tkt? nanti jadi macam shana tanya mcm2 rupaNYA JANTAN CAM KITA GAK....

dia kata dia pompuan..tanya jela ape2 jas..hehehe..

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Jeck Sparow on Wed Nov 04, 2009 4:32 pm

for sure memang kawan ni pompuan..... kalau ikut ic pun number hok hujung 6004 bukan nye nombor ganjil..
jadi.....Kepastiannyer I'm a women not yet girl....


Last edited by Jeck Sparow on Wed Nov 04, 2009 4:33 pm; edited 1 time in total

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  strikerbuncit on Wed Nov 04, 2009 4:33 pm

Jeck Sparow wrote:Laughing

No coment

gambar avatar dh cukup ayu..tapi nama plk sgguh ganazzzzz affraid Rolling Eyes

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  jasnoraizan on Wed Nov 04, 2009 4:33 pm

strikerbuncit wrote:
jasnoraizan wrote:
fourzy wrote:
Yassin wrote:
fourzy wrote:
Jeck Sparow wrote:nak attach ic ke..? untuk kepastian yang sahih heheh

Kwn. cuma nak kepastian..suami aok ni selalu keje outstation ke ?..

Kawan tetap tergaru terharu dgn soklan ini.....

Ok..koi bagi soklan lain la untuk jeck sparow..sila jwb dgn jujur..suami aok seorang yang pemalu ke??

kwn buat masa nih tak berapa nok menaya sgt kat jacksparow nih tkt? nanti jadi macam shana tanya mcm2 rupaNYA JANTAN CAM KITA GAK....

dia kata dia pompuan..tanya jela ape2 jas..hehehe..

KWN PUN DULU MASA MULA2 JOIN pcc nih KWN MENGAKU HOK KWN NIH POMPUAN GAK.....tp dah ada rodong2 kita hok dah kenal kwn nih tak blh la nok menyelak lg...hi...hi...hi

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  ozzy on Wed Nov 04, 2009 4:34 pm

Jeck Sparow wrote:for sure memang kawan ni pompuan..... kalau ikut ic pun number hok hujung 6004 bukan nye nombor ganjil..
jadi.....Kepastiannyer I'm a women not yer girl....

Lorr..women not yet girl..patutla x leh jawab soklan kwn..x pe kwn bagi soklan lain..Adakah aok mencari bakal suami orangnya pemalu??

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  strikerbuncit on Wed Nov 04, 2009 4:37 pm

fourzy wrote:
Jeck Sparow wrote:for sure memang kawan ni pompuan..... kalau ikut ic pun number hok hujung 6004 bukan nye nombor ganjil..
jadi.....Kepastiannyer I'm a women not yer girl....

Lorr..women not yet girl..patutla x leh jawab soklan kwn..x pe kwn bagi soklan lain..Adakah aok mencari bakal suami orangnya pemalu??

aok tanya ni nak mengejas utk kawan aok ke tak pun utk diri sendiri? hehee..

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  ozzy on Wed Nov 04, 2009 4:38 pm

strikerbuncit wrote:
fourzy wrote:
Jeck Sparow wrote:for sure memang kawan ni pompuan..... kalau ikut ic pun number hok hujung 6004 bukan nye nombor ganjil..
jadi.....Kepastiannyer I'm a women not yer girl....

Lorr..women not yet girl..patutla x leh jawab soklan kwn..x pe kwn bagi soklan lain..Adakah aok mencari bakal suami orangnya pemalu??

aok tanya ni nak mengejas utk kawan aok ke tak pun utk diri sendiri? hehee..

Koi x de nok ngejasnya..cuma tanya je kot ada calon2 yg sesuai utk dia kat dlm nihh.. hehe. Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Jeck Sparow on Wed Nov 04, 2009 4:41 pm

apa apa la deme....

Hidup kita hanyalah sementara..

semua komentar di atas adalah hanyalah satu komen semata-mata...

tidak ada kaitan dengan yang hidup atau pun yang telah lama pergi..

mana mana yang berkaitan hanyalan kebetulan sahaja..

apa apa pun hanyalah kenikmatan duniawi sahaja..

wallhuallam..

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  jasnoraizan on Wed Nov 04, 2009 4:41 pm

fourzy wrote:
strikerbuncit wrote:
fourzy wrote:
Jeck Sparow wrote:for sure memang kawan ni pompuan..... kalau ikut ic pun number hok hujung 6004 bukan nye nombor ganjil..
jadi.....Kepastiannyer I'm a women not yer girl....

Lorr..women not yet girl..patutla x leh jawab soklan kwn..x pe kwn bagi soklan lain..Adakah aok mencari bakal suami orangnya pemalu??

aok tanya ni nak mengejas utk kawan aok ke tak pun utk diri sendiri? hehee..

Koi x de nok ngejasnya..cuma tanya je kot ada calon2 yg sesuai utk dia kat dlm nihh.. hehe.

patutnya aok kena tanya ciuman jenis macam mana dia paling suka...(ikut topik lakan.... )

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Yassin on Wed Nov 04, 2009 4:42 pm

fourzy wrote:
Koi x de nok ngejasnya..cuma tanya je kot ada calon2 yg sesuai utk dia kat dlm nihh.. hehe.

Pandai aok membelit ayatnya pozi...heheheh

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  strikerbuncit on Wed Nov 04, 2009 4:45 pm

Jeck Sparow wrote:apa apa la deme....

Hidup kita hanyalah sementara..

semua komentar di atas adalah hanyalah satu komen semata-mata...

tidak ada kaitan dengan yang hidup atau pun yang telah lama pergi..

mana mana yang berkaitan hanyalan kebetulan sahaja..

apa apa pun hanyalah kenikmatan duniawi sahaja..

wallhuallam..

kata-katamu sungguh mengasyikkan..aduhai jeck sparow..

*takleh tido ler jwbnye mlm nih..hihihi

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  jasnoraizan on Wed Nov 04, 2009 4:47 pm

strikerbuncit wrote:
Jeck Sparow wrote:apa apa la deme....

Hidup kita hanyalah sementara..

semua komentar di atas adalah hanyalah satu komen semata-mata...

tidak ada kaitan dengan yang hidup atau pun yang telah lama pergi..

mana mana yang berkaitan hanyalan kebetulan sahaja..

apa apa pun hanyalah kenikmatan duniawi sahaja..

wallhuallam..

kata-katamu sungguh mengasyikkan..aduhai jeck sparow..

*takleh tido ler jwbnye mlm nih..hihihi

kwn bkn tak blh tidur tp dah memang tak tidur dah mlm nih...(berjaga nengok bola)

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Jeck Sparow on Wed Nov 04, 2009 4:51 pm

Mana mana yang tidak sengaja atau tersalah bahasa kemaafan dipinta yerkk.. untuk ahli forum semua

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  ozzy on Wed Nov 04, 2009 4:54 pm

Yassin wrote:
fourzy wrote:
Koi x de nok ngejasnya..cuma tanya je kot ada calon2 yg sesuai utk dia kat dlm nihh.. hehe.

Pandai aok membelit ayatnya pozi...heheheh

belit tu x de la yassin..cuma soklan ikhlas je..dia x nok jwb pulok.. Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  strikerbuncit on Wed Nov 04, 2009 4:55 pm

jasnoraizan wrote:
strikerbuncit wrote:
Jeck Sparow wrote:apa apa la deme....

Hidup kita hanyalah sementara..

semua komentar di atas adalah hanyalah satu komen semata-mata...

tidak ada kaitan dengan yang hidup atau pun yang telah lama pergi..

mana mana yang berkaitan hanyalan kebetulan sahaja..

apa apa pun hanyalah kenikmatan duniawi sahaja..

wallhuallam..

kata-katamu sungguh mengasyikkan..aduhai jeck sparow..

*takleh tido ler jwbnye mlm nih..hihihi

kwn bkn tak blh tidur tp dah memang tak tidur dah mlm nih...(berjaga nengok bola)

aok nk tgok match ape mlm ni jas?xcukup ke MU smlm?
tp sebelum g tgok bola,cium isteri dulu la.bru berkat..hehehe

*supaya tak lari topik.hehehe

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  jasnoraizan on Wed Nov 04, 2009 4:58 pm

strikerbuncit wrote:
jasnoraizan wrote:
strikerbuncit wrote:
Jeck Sparow wrote:apa apa la deme....

Hidup kita hanyalah sementara..

semua komentar di atas adalah hanyalah satu komen semata-mata...

tidak ada kaitan dengan yang hidup atau pun yang telah lama pergi..

mana mana yang berkaitan hanyalan kebetulan sahaja..

apa apa pun hanyalah kenikmatan duniawi sahaja..

wallhuallam..

kata-katamu sungguh mengasyikkan..aduhai jeck sparow..

*takleh tido ler jwbnye mlm nih..hihihi

kwn bkn tak blh tidur tp dah memang tak tidur dah mlm nih...(berjaga nengok bola)

aok nk tgok match ape mlm ni jas?xcukup ke MU smlm?
tp sebelum g tgok bola,cium isteri dulu la.bru berkat..hehehe

*supaya tak lari topik.hehehe

sudah semestinya kwn pilih semua jenis ciuman yg ada dan semua maksud akan terlerai nanti....sementara nok tunggu game bola tuh...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Jeck Sparow on Wed Nov 04, 2009 4:58 pm

Okay la kengkawan rasanyer masa dah tak mengizinkan...

sampai di sini dulu la yer..

Ada keizinan.. dipanjangkan umur insyallah kita berforum kembali

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  jasnoraizan on Wed Nov 04, 2009 5:00 pm

Jeck Sparow wrote:Okay la kengkawan rasanyer masa dah tak mengizinkan...

sampai di sini dulu la yer..

Ada keizinan.. dipanjangkan umur insyallah kita berforum kembali

aok dah nak balik ke jack sparow......?

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Jeck Sparow on Wed Nov 04, 2009 5:02 pm

yer kome nak balik dah....

Assalamualaikum semua

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  strikerbuncit on Wed Nov 04, 2009 5:04 pm

Jeck Sparow wrote:yer kome nak balik dah....

Assalamualaikum semua

wslm..amboi,sopan santun tul dia nih.kalau anak dara lg,dah lama kwn rembat..hehehe...jgn marah pozy Laughing

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  jasnoraizan on Wed Nov 04, 2009 5:04 pm

Jeck Sparow wrote:yer kome nak balik dah....

Assalamualaikum semua

mualalaikummusallamwarahmatullahiwabarakatuh...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  strikerbuncit on Wed Nov 04, 2009 5:10 pm

jasnoraizan wrote:
Jeck Sparow wrote:yer kome nak balik dah....

Assalamualaikum semua

mualalaikummusallamwarahmatullahiwabarakatuh...

lari dah jwb salam aok ni..

wa'alaikum............................................. Cool

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Sponsored content Today at 1:20 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum