Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Maksud Ciuman

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  ozzy on Thu Nov 05, 2009 2:09 pm

Yassin wrote:
Jeck Sparow wrote:Gone gitu....Tak leh nak Berahsia bukan ker kawan rasa perkara mcm ni dah masuk dlm bab citer dlm kelambu sendiri.. Tak berapa manis la......terpulang la pada oak semua nak pikir mende ...???????


Mekala tak manis usah dibuat...cari hok manis2 sudoh laa sparow...weh

betul tu jack separe sparow..jgn dilayan ngat deme ni..ekekeke
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  jasnoraizan on Thu Nov 05, 2009 2:23 pm

ciuman mengikut zodiak


Nota: Artikel ni just untuk suka-suka. Jangan jadikan sebagai rujukan pulak. Btw ciuman-ciuman ini pun hanya boleh pada mereka-mereka yang dah berkahwin hokey. Yang belum kahwin tu, no, no, no. [-x
Aquarius
Sesuai dengan lambangnya, air, warga Aquarius ternyata memiliki ciuman yang basah dan agak serabutan. Selain itu, pada saat ciuman berlangsung mereka umumnya cenderung membuka mata lebar-lebar.
Pisces
Orang-orang dengan bintang berlambang ikan ini memiliki gaya berciuman pandangan mata tajam, penuh nafsu dan ghairah, serta wow… berlangsung cukup lama! Bagaimana, apakah gaya berciuman Anda ternyata sesuai dengan bintang anda
Capricorn
Ciuman-ciuman yang didaratkan oleh orang- orang berbintang Capricorn khabarnya sangat-sangat romantis. Bahkan saking romantisnya, ciuman ala mereka kerap menjadi ubat pembunuh stress!
Aries
Orang-orang Aries ternyata memiliki gaya berciuman yang cepat dan penuh dengan nafsu. Tapi sayangnya ciuman dahsyat tersebut biasanya cepat pula selesainya.
Taurus
Berbeza dengan mereka yang berada di bawah naungan Taurus, dimana ciuman mereka umumnya berlangsung sangat perlahan, tidak tergesa-gesa, tenang,penuh kemesraan dan berlangsung terus… terus… dan terus.

Gemini
Orang-orang Gemini konon mempunyai peribadi yang hangat dan ceria. Tidak heran jika gaya berciuman mereka kekadang diselingi oleh senyuman bahkan juga tawa lebar. Asyiknya, sifat warga Gemini yang terkenal gemar melakukan sesuatu yang baru itu pun dilakukannya dalam melakukan ciuman. Jadi banyak kejutannya!
Cancer
Warga Cancer memang terkenal dengan sikapnya yang hati-hati, agak tertutup dan cenderung ingin selalu dilindungi. Tak heran jika dalam urusan berciuman mereka lebih suka melakukannya dengan lembut, hangat, dan seperti tidak mau lepas saja!
Leo
Orang-orang Leo yang terkenal keras dan tegas ternyata memiliki gaya berciuman yang liar, tanpa malu-malu, bahkan tidak segan- segan untuk menggigit dan mencakar! Pun warga bintang berlambang singa ini ternyata sangat senang jika mendapat pujian dari pasangannya, utamanya pujian atas ghairahnya yang luar biasa.
Virgo
Warga Virgo memiliki gaya berciuman yang halus, lembut, rapi,sampai sang pasangan pun bakal terkesima dibuatnya.
Libra
Gaya berciuman warga Libra konon kurang hangat! Kenapa? Kerana mereka pada umumnya terlalu khuatir dengan urusan di luar hasrat mereka. Belum lagi,mereka gemar menghela nafas di tengah-tengah ciuman.
Scorpio
Percaya atau tidak, orang-orang di bawah naungan Scorpio rupanya tidak terlalu suka dengan ciuman. Kerananya, jangan kaget apabila dalam sebuah hubungan intim mereka kerap melewatkan aktiviti yang satu itu dan lebih suka langsung menuju sasaran.
Sagitarius
Hmmm… berbahagialah Anda yang berbintang Sagitarius atau pun yang memiliki pasangan dengan bintang ini. Pasalnya, mereka yang berbintang dengan lambang busur panah ini memiliki gaya berciuman yang mengejutkan, spontan,dan… mengghairahkan. Tak heran jika konon banyak orang yang menanti-nanti ciuman ala si Sagitarius ini.
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Yassin on Thu Nov 05, 2009 2:30 pm


Cisss.... tak bete lalu kabo heheheheh:
Very Happy Libra - Gaya berciuman warga Libra konon kurang hangat! Kenapa? Kerana mereka pada umumnya terlalu khuatir dengan urusan di luar hasrat mereka. Belum lagi,mereka gemar menghela nafas di tengah-tengah ciuman.

Dia macam was-was gamok kawan , kawan tak gitu pon heheheh
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  ozzy on Thu Nov 05, 2009 2:37 pm

Yassin wrote:
Cisss.... tak bete lalu kabo heheheheh:
Very Happy Libra - Gaya berciuman warga Libra konon kurang hangat! Kenapa? Kerana mereka pada umumnya terlalu khuatir dengan urusan di luar hasrat mereka. Belum lagi,mereka gemar menghela nafas di tengah-tengah ciuman <---bermaksud semput ke?

Dia macam was-was gamok kawan , kawan tak gitu pon heheheh

Hehehe..jangan maroh yassin nok buat goner kene ke aok sokmo..ekekeke..
Anyway mekala ada awek2 hok stress tu (awek cun shj) bolehla cari kwn..dgr kabonya bintang kwn ni mampu menghilangkan stress pada pasangannya..wow.. bounce
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Yassin on Thu Nov 05, 2009 3:27 pm

fourzy wrote:
Yassin wrote:
Cisss.... tak bete lalu kabo heheheheh:
Libra - Gaya berciuman warga Libra konon kurang hangat! Kenapa? Kerana mereka pada umumnya terlalu khuatir dengan urusan di luar hasrat mereka. Belum lagi,mereka gemar menghela nafas di tengah-tengah ciuman <---bermaksud semput ke?

Dia macam was-was gamok kawan , kawan tak gitu pon heheheh

Hehehe..jangan maroh yassin nok buat goner kene ke aok sokmo..ekekeke..
Anyway mekala ada awek2 hok stress tu (awek cun shj) bolehla cari kwn..dgr kabonya bintang kwn ni mampu menghilangkan stress pada pasangannya..wow..

Bintang aok bercium goner pozi kawan bimbang nyer...kelap kelip maru...
keknya rasa kawan mekala ada awek nok bercium ngan org libra ini usah bimbang laa mmg dia jenis berjaga-jaga hehehehe........
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Abang Jem on Thu Nov 05, 2009 3:33 pm

Capricorn
Ciuman-ciuman yang didaratkan oleh orang- orang berbintang Capricorn khabarnya sangat-sangat romantis. Bahkan saking romantisnya, ciuman ala mereka kerap menjadi ubat pembunuh stress!


wow!!!!
avatar
Abang Jem
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 591
Join date : 06/05/2009
Location : Ada Aku Kisah???

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  jasnoraizan on Thu Nov 05, 2009 3:38 pm

Gemini
Orang-orang Gemini konon mempunyai peribadi yang hangat dan ceria. Tidak heran jika gaya berciuman mereka kekadang diselingi oleh senyuman bahkan juga tawa lebar. Asyiknya, sifat warga Gemini yang terkenal gemar melakukan sesuatu yang baru itu pun dilakukannya dalam melakukan ciuman. Jadi banyak kejutannya!

waduh...waduh...kang mas... bikin kejutan nih....
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  strikerbuncit on Thu Nov 05, 2009 3:42 pm

Aries
Orang-orang Aries ternyata memiliki gaya berciuman yang cepat dan penuh dengan nafsu. Tapi sayangnya ciuman dahsyat tersebut biasanya cepat pula selesainya

Cepat? memandai je weh...yela,dah 2jam tanpa henti,kena la bg dia rehat pulak..hehehe
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  ozzy on Thu Nov 05, 2009 4:02 pm

Abang Jem wrote:Capricorn
Ciuman-ciuman yang didaratkan oleh orang- orang berbintang Capricorn khabarnya sangat-sangat romantis. Bahkan saking romantisnya, ciuman ala mereka kerap menjadi ubat pembunuh stress!


wow!!!!

Bintang kita same abg jem...ubat pembunuh stress..cer aok bisik sket ke abg yassin..dah terang lagi bersuluh mekala tak terang x suluh pun x pe..jgn maroh yassin..saje nyakat aok..nak buat goner dah nasib kwn boleh bintang gini ..terimalah seadanya ...ekekekekeke
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Abang Jem on Thu Nov 05, 2009 4:49 pm

fourzy wrote:
Abang Jem wrote:Capricorn
Ciuman-ciuman yang didaratkan oleh orang- orang berbintang Capricorn khabarnya sangat-sangat romantis. Bahkan saking romantisnya, ciuman ala mereka kerap menjadi ubat pembunuh stress!


wow!!!!

Bintang kita same abg jem...ubat pembunuh stress..cer aok bisik sket ke abg yassin..dah terang lagi bersuluh mekala tak terang x suluh pun x pe..jgn maroh yassin..saje nyakat aok..nak buat goner dah nasib kwn boleh bintang gini ..terimalah seadanya ...ekekekekeke

pasni..sape stress...boleh jumpa kami berdua...
fozi....jika awok stress plak..awok jgn jumpa koi...
awok jumpa sin tau....hehe...sin...awok jgn maroh yer..koi main2 jer..hehe Laughing
avatar
Abang Jem
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 591
Join date : 06/05/2009
Location : Ada Aku Kisah???

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  strikerbuncit on Thu Nov 05, 2009 4:55 pm

Abang Jem wrote:
fourzy wrote:
Abang Jem wrote:Capricorn
Ciuman-ciuman yang didaratkan oleh orang- orang berbintang Capricorn khabarnya sangat-sangat romantis. Bahkan saking romantisnya, ciuman ala mereka kerap menjadi ubat pembunuh stress!


wow!!!!

Bintang kita same abg jem...ubat pembunuh stress..cer aok bisik sket ke abg yassin..dah terang lagi bersuluh mekala tak terang x suluh pun x pe..jgn maroh yassin..saje nyakat aok..nak buat goner dah nasib kwn boleh bintang gini ..terimalah seadanya ...ekekekekeke

pasni..sape stress...boleh jumpa kami berdua...
fozi....jika awok stress plak..awok jgn jumpa koi...
awok jumpa sin tau....hehe...sin...awok jgn maroh yer..koi main2 jer..hehe Laughing

balerr..tak pasal2 ramai yg muntah& bertambah stress tgok aok me cite menda gini..uwekss! Crying or Very sad
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  jasnoraizan on Thu Nov 05, 2009 4:57 pm

strikerbuncit wrote:
Abang Jem wrote:
fourzy wrote:
Abang Jem wrote:Capricorn
Ciuman-ciuman yang didaratkan oleh orang- orang berbintang Capricorn khabarnya sangat-sangat romantis. Bahkan saking romantisnya, ciuman ala mereka kerap menjadi ubat pembunuh stress!


wow!!!!

Bintang kita same abg jem...ubat pembunuh stress..cer aok bisik sket ke abg yassin..dah terang lagi bersuluh mekala tak terang x suluh pun x pe..jgn maroh yassin..saje nyakat aok..nak buat goner dah nasib kwn boleh bintang gini ..terimalah seadanya ...ekekekekeke

pasni..sape stress...boleh jumpa kami berdua...
fozi....jika awok stress plak..awok jgn jumpa koi...
awok jumpa sin tau....hehe...sin...awok jgn maroh yer..koi main2 jer..hehe

balerr..tak pasal2 ramai yg muntah& bertambah stress tgok aok me cite menda gini..uwekss!

bab nih kwn tak campourr....
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  ozzy on Thu Nov 05, 2009 5:49 pm

strikerbuncit wrote:Aries
Orang-orang Aries ternyata memiliki gaya berciuman yang cepat dan penuh dengan nafsu. Tapi sayangnya ciuman dahsyat tersebut biasanya cepat pula selesainya

Cepat? memandai je weh...yela,dah 2jam tanpa henti,kena la bg dia rehat pulak..hehehe

strikerbuncit wrote:
balerr..tak pasal2 ramai yg muntah& bertambah stress tgok aok me cite menda gini..uwekss! Crying or Very sad

Patutla SB stress ..bintang aries rupenya..jenis nok cepat kalau lelama takut termuntah..jaga2 abg jem nanti ada yg followww...miahahahaha...
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Yassin on Fri Nov 06, 2009 8:31 am

(Budak bawah umur dilarang membaca 18sx sikit)

Hari semalam kawan dpt minpi rupa bab bercium nie tak kait lalu dgn bintang tu...(kalau suami isteri lah) kena time molek , kena hari baik mood best... menjadi-jadi sungguh bercium nei ekekekekeee........ ...
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  ozzy on Fri Nov 06, 2009 8:47 am

Yassin wrote:(Budak bawah umur dilarang membaca 18sx sikit)

Hari semalam kawan dpt minpi rupa bab bercium nie tak kait lalu dgn bintang tu...(kalau suami isteri lah) kena time molek , kena hari baik mood best... menjadi-jadi sungguh bercium nei ekekekekeee......... tahap lebam laa....

ooo..gitu maknanya hampir tepat la ramalan bintang tu yek..bintang aries nok kena ikut 'time' dan 'hari' baru menjadi..mekala hari2 biasa seperti yg dinyatakanlah ye..miahahaha..abang jem bintang capricorn aok pulok goner koi dengor maintain sokmo..pembunuh stress...yezzzzaaaaa... bounce
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Yassin on Fri Nov 06, 2009 8:50 am

fourzy wrote:
Yassin wrote:(Budak bawah umur dilarang membaca 18sx sikit)

Hari semalam kawan dpt minpi rupa bab bercium nie tak kait lalu dgn bintang tu...(kalau suami isteri lah) kena time molek , kena hari baik mood best... menjadi-jadi sungguh bercium nei ekekekekeee......... tahap lebam laa....

ooo..gitu maknanya hampir tepat la ramalan bintang tu yek..bintang aries nok kena ikut 'time' dan 'hari' baru menjadi..mekala hari2 biasa seperti yg dinyatakanlah ye..miahahaha..abang jem bintang capricorn aok pulok goner koi dengor maintain sokmo..pembunuh stress...yezzzzaaaaa...

kawan padam doh ayat tahap ****** laa tu , maka dan aok menyambornya huhuhuhu............kawan kala kena block topik ini kawan x tahu lariiiiiiiiiiiii.......
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  ozzy on Fri Nov 06, 2009 8:53 am

[quote="Yassin"][quote="fourzy"]
Yassin wrote:(Budak bawah umur dilarang membaca 18sx sikit)

kawan padam doh ayat tahap ****** laa tu , maka dan aok menyambornya huhuhuhu............kawan kala kena block topik ini kawan x tahu lariiiiiiiiiiiii.......

tak de mendenya...nanti aok kabo mod suruh delete je..beress..mod potong jgn x potong..hehe
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Yassin on Tue Nov 10, 2009 4:43 pm

Kawan duk perati no 14 tu
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  zulkbo on Tue Nov 10, 2009 4:48 pm

ini pandangan yang pompuan
rasanya hanya pandangan seorang
realitinya bila dah nikah halal
suka ati lah suami isteri nak
wat pe dah halal..
jangan buat yang tak halal
udah..maksud saya "liwat"
Rolling Eyes

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Jeck Sparow on Tue Nov 10, 2009 4:51 pm

zulkbo wrote:ini pandangan yang pompuan
rasanya hanya pandangan seorang
realitinya bila dah nikah halal
suka ati lah suami isteri nak
wat pe dah halal..
jangan buat yang tak halal
udah..maksud saya "liwat"
Rolling Eyes


Yup Bro Janji Halal..
avatar
Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  strikerbuncit on Tue Nov 10, 2009 4:51 pm

Yassin wrote:Kawan duk perati no 14 tu

duk perati sambil menghayati?? Wink
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  ozzy on Tue Nov 10, 2009 4:52 pm

Yassin wrote:Kawan duk perati no 14 tu

Koi pun tengah usha juge..mendalami maksudnya..mekala org cina pantang no 14 ni..ekekekekeke huhhuuhuhu..
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  WADY on Tue Nov 10, 2009 4:56 pm

strikerbuncit wrote:
Yassin wrote:Kawan duk perati no 14 tu

duk perati sambil menghayati?? Wink

samalah dgn kwn... Smile
avatar
WADY
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 148
Points : 169
Join date : 07/11/2009
Age : 40
Location : Batu 8, Jalan Gambang, Kuantan Pahang Darul Makmur {PCC 142}

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Yassin on Tue Nov 10, 2009 4:57 pm

strikerbuncit wrote:
Yassin wrote:Kawan duk perati no 14 tu

duk perati sambil menghayati??

SB ada aok terjumpe ker??
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  ozzy on Tue Nov 10, 2009 4:58 pm

WADY wrote:
strikerbuncit wrote:
Yassin wrote:Kawan duk perati no 14 tu

duk perati sambil menghayati?? Wink

samalah dgn kwn... Smile

wakakakaka wady..hok mana yg sama tu weiii.... Very Happy
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Maksud Ciuman

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum