Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Page 5 of 25 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  strikerbuncit on Wed Nov 11, 2009 2:41 pm

edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:xda ke sesapa kat sini nama panjangnye masdo/amore/minami?? Laughing

Belum ade lg...kekekeke

akan ada la nanti? kukukuku

Mne aok dpt gmbr avatar aok tu? Cute tul...perut nyer....kekekekek

rahsia! hehe...ala,seswai la dgn nicknamenya..klu letak perut kurus,cam xkena plk.. Rolling Eyes

Betul², tp kwn nak nasihatkan sapu la sket myk kt perut budak tu, kembung tu.... Very Happy ekekekek

biasalah budak2 nmpk kembung..sbb kita skrg ni pun smua dh menuju ke arah kebuncitan...makin tua kita,makin tak nampak dah zip bawah Laughing

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  edi on Wed Nov 11, 2009 2:46 pm

strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:xda ke sesapa kat sini nama panjangnye masdo/amore/minami?? Laughing

Belum ade lg...kekekeke

akan ada la nanti? kukukuku

Mne aok dpt gmbr avatar aok tu? Cute tul...perut nyer....kekekekek

rahsia! hehe...ala,seswai la dgn nicknamenya..klu letak perut kurus,cam xkena plk.. Rolling Eyes

Betul², tp kwn nak nasihatkan sapu la sket myk kt perut budak tu, kembung tu.... Very Happy ekekekek

biasalah budak2 nmpk kembung..sbb kita skrg ni pun smua dh menuju ke arah kebuncitan...makin tua kita,makin tak nampak dah zip bawah Laughing

Tu yg nak kne jage tu, kalau dh tak nmpak zip...aiseh kritikal... lol!

edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  jasnoraizan on Wed Nov 11, 2009 2:47 pm

edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:xda ke sesapa kat sini nama panjangnye masdo/amore/minami??

Belum ade lg...kekekeke

akan ada la nanti? kukukuku

Mne aok dpt gmbr avatar aok tu? Cute tul...perut nyer....kekekekek

rahsia! hehe...ala,seswai la dgn nicknamenya..klu letak perut kurus,cam xkena plk..

Betul², tp kwn nak nasihatkan sapu la sket myk kt perut budak tu, kembung tu.... ekekekek

biasalah budak2 nmpk kembung..sbb kita skrg ni pun smua dh menuju ke arah kebuncitan...makin tua kita,makin tak nampak dah zip bawah

Tu yg nak kne jage tu, kalau dh tak nmpak zip...aiseh kritikal...

kalau ngk ke avatar aok tuh...memang dah nampak doh tahap kekembunganye....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  edi on Wed Nov 11, 2009 3:01 pm

jasnoraizan wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:xda ke sesapa kat sini nama panjangnye masdo/amore/minami??

Belum ade lg...kekekeke

akan ada la nanti? kukukuku

Mne aok dpt gmbr avatar aok tu? Cute tul...perut nyer....kekekekek

rahsia! hehe...ala,seswai la dgn nicknamenya..klu letak perut kurus,cam xkena plk..

Betul², tp kwn nak nasihatkan sapu la sket myk kt perut budak tu, kembung tu.... ekekekek

biasalah budak2 nmpk kembung..sbb kita skrg ni pun smua dh menuju ke arah kebuncitan...makin tua kita,makin tak nampak dah zip bawah

Tu yg nak kne jage tu, kalau dh tak nmpak zip...aiseh kritikal...

kalau ngk ke avatar aok tuh...memang dah nampak doh tahap kekembunganye....

Pompuan kalau kembong tak merbahaya...ekekeke

edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  jasnoraizan on Wed Nov 11, 2009 3:04 pm

edi wrote:
jasnoraizan wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:xda ke sesapa kat sini nama panjangnye masdo/amore/minami??

Belum ade lg...kekekeke

akan ada la nanti? kukukuku

Mne aok dpt gmbr avatar aok tu? Cute tul...perut nyer....kekekekek

rahsia! hehe...ala,seswai la dgn nicknamenya..klu letak perut kurus,cam xkena plk..

Betul², tp kwn nak nasihatkan sapu la sket myk kt perut budak tu, kembung tu.... ekekekek

biasalah budak2 nmpk kembung..sbb kita skrg ni pun smua dh menuju ke arah kebuncitan...makin tua kita,makin tak nampak dah zip bawah

Tu yg nak kne jage tu, kalau dh tak nmpak zip...aiseh kritikal...

kalau ngk ke avatar aok tuh...memang dah nampak doh tahap kekembunganye....

Pompuan kalau kembong tak merbahaya...ekekeke

i lelaki sejati lah..auwwwww.abg jemm..tlg...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  edi on Wed Nov 11, 2009 4:58 pm

jasnoraizan wrote:
edi wrote:
jasnoraizan wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:xda ke sesapa kat sini nama panjangnye masdo/amore/minami??

Belum ade lg...kekekeke

akan ada la nanti? kukukuku

Mne aok dpt gmbr avatar aok tu? Cute tul...perut nyer....kekekekek

rahsia! hehe...ala,seswai la dgn nicknamenya..klu letak perut kurus,cam xkena plk..

Betul², tp kwn nak nasihatkan sapu la sket myk kt perut budak tu, kembung tu.... ekekekek

biasalah budak2 nmpk kembung..sbb kita skrg ni pun smua dh menuju ke arah kebuncitan...makin tua kita,makin tak nampak dah zip bawah

Tu yg nak kne jage tu, kalau dh tak nmpak zip...aiseh kritikal...

kalau ngk ke avatar aok tuh...memang dah nampak doh tahap kekembunganye....

Pompuan kalau kembong tak merbahaya...ekekeke

i lelaki sejati lah..auwwwww.abg jemm..tlg...

Chaitt... Laughing

edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Mrcipizs on Wed Nov 11, 2009 5:37 pm

kwn letak avatar kwn sbb kwn suka tgk senyum dia... manissssssss.... belum tgk mak dia lagi... ekekekeke...

Mrcipizs
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1106
Points : 1131
Join date : 15/04/2009
Age : 35
Location : Angkasa?

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  jasnoraizan on Wed Nov 11, 2009 5:50 pm

kwn pulok kwn suka sngat ngan avatar kwnih..sbb kwn suka bebenor ngan janggut dia tuh...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Wed Nov 11, 2009 8:56 pm



realitinya
ini diriku
yang sebenarnya... Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Yassin on Wed Nov 11, 2009 8:58 pm

zulkbo wrote:

realitinya
ini diriku
yang sebenarnya... Very Happy

Kawan macm2 gaya zul ikut suasananya.. dan mood kawan juge..Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  edi on Thu Nov 12, 2009 8:45 am

Kwn pun sme, ikut mood dan suke lain dari yg org lain punye...

edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Thu Nov 12, 2009 3:26 pm



seksi nyer
aok nih... sunny scratch

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Thu Nov 12, 2009 3:28 pm



Yassin cer kongsi ngan
koi gambo mende nih Very Happy scratch

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Yassin on Thu Nov 12, 2009 3:32 pm

zulkbo wrote:

Yassin cer kongsi ngan
koi gambo mende nih

Nie corak batik...zul kawan tgk lawa juge coraknya jadi kawan ingat nak cari se sebab baju batik kena pakai hari khamis zul...itu je.

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Thu Nov 12, 2009 3:41 pm

Yassin wrote:
zulkbo wrote:

Yassin cer kongsi ngan
koi gambo mende nih

Nie corak batik...zul kawan tgk lawa juge coraknya jadi kawan ingat nak cari se sebab baju batik kena pakai hari khamis zul...itu je.

koi ingat kan kain tenun tadi
aok mmg suka hat hiju yek Razz

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  sam on Thu Nov 12, 2009 4:11 pm

nickname koi samdol..
seperti sedia maklum samdol ni merujuk org yg ala2 bongok gitu kan.. Laughing

tp semua mesti tau pasal 2 faces tu kan.. (bukan talam 2 muke oke!!!)
kalau dalam cite2 kisah rakyat, sam= mewakili si pandai, dol=bengong2 sikit kalau beri jawapannye

jd maknenye koi tau la kalau org2 panggil koi sam tu.. dia anggap koi camne.. kalau dol tu.. anggap yg mcm mana..hahahaha...saje nak tgk akei aok me..sekian!!!!!!!!!!!!!!!! wabilahitaufikwalhidayahwassalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh

sam
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 919
Join date : 15/04/2009
Location : FROM THE MILKY WAY TO DARUL BAWAR

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Thu Nov 12, 2009 4:15 pm

samdol wrote:nickname koi samdol..
seperti sedia maklum samdol ni merujuk org yg ala2 bongok gitu kan.. Laughing

tp semua mesti tau pasal 2 faces tu kan.. (bukan talam 2 muke oke!!!)
kalau dalam cite2 kisah rakyat, sam= mewakili si pandai, dol=bengong2 sikit kalau beri jawapannye

jd maknenye koi tau la kalau org2 panggil koi sam tu.. dia anggap koi camne.. kalau dol tu.. anggap yg mcm mana..hahahaha...saje nak tgk akei aok me..sekian!!!!!!!!!!!!!!!! wabilahitaufikwalhidayahwassalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh

nape tak der avatar bro..
ada kan lagi lawo Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  sam on Thu Nov 12, 2009 4:21 pm

sementara biarlah begini... biaselah. hutang keliling pinggang ni. kene la low profile sket

sam
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 919
Join date : 15/04/2009
Location : FROM THE MILKY WAY TO DARUL BAWAR

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Deto_8 on Thu Nov 12, 2009 4:54 pm

samdol wrote:sementara biarlah begini... biaselah. hutang keliling pinggang ni. kene la low profile sket

kat sini aok ada baper nickname? Laughing

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Yassin on Thu Nov 12, 2009 4:56 pm

Deto_8 wrote:
samdol wrote:sementara biarlah begini... biaselah. hutang keliling pinggang ni. kene la low profile sket

kat sini aok ada baper nickname?

ahh.. dah terdeted dik polis gaya nie....

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  sam on Thu Nov 12, 2009 4:59 pm

ade 2.. satu admin satu samdol Laughing

sam
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 919
Join date : 15/04/2009
Location : FROM THE MILKY WAY TO DARUL BAWAR

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  edi on Thu Nov 12, 2009 5:00 pm

Yassin wrote:
Deto_8 wrote:
samdol wrote:sementara biarlah begini... biaselah. hutang keliling pinggang ni. kene la low profile sket

kat sini aok ada baper nickname?

ahh.. dah terdeted dik polis gaya nie....

Kene soal terus...APe nickname bleh tukor ker?

edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Deto_8 on Thu Nov 12, 2009 5:04 pm

edi wrote:
Yassin wrote:
Deto_8 wrote:
samdol wrote:sementara biarlah begini... biaselah. hutang keliling pinggang ni. kene la low profile sket

kat sini aok ada baper nickname?

ahh.. dah terdeted dik polis gaya nie....

Kene soal terus...APe nickname bleh tukor ker?

nickname boleh tukar...hanya sekali sahaja dibenarkan...

kalau nak tukar PM ke kawan

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  edi on Thu Nov 12, 2009 5:08 pm

Deto_8 wrote:
edi wrote:
Yassin wrote:
Deto_8 wrote:
samdol wrote:sementara biarlah begini... biaselah. hutang keliling pinggang ni. kene la low profile sket

kat sini aok ada baper nickname?

ahh.. dah terdeted dik polis gaya nie....

Kene soal terus...APe nickname bleh tukor ker?

nickname boleh tukar...hanya sekali sahaja dibenarkan...

kalau nak tukar PM ke kawan

IC, boleh tukor...nnti kwn nak tukor kwn pm ke aok ye, wt mse nie tak nak tukor lg... Very Happy

edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  strikerbuncit on Thu Nov 12, 2009 5:31 pm

lihat perutku,rampingkannnnn??? minumlah clorox perisa lemon.sungguh ajaib! cheers

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 25 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum