Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Page 2 of 25 Previous  1, 2, 3 ... 13 ... 25  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Fri Nov 06, 2009 5:49 pm

Deto_8 wrote:bereh je...cer aokme citer pasal nickname pulok...pasal zulkbo ni...ramai yang salah sebut...zul K-B-O atau zul kebo...pe maknanya tu

korang nak sebut goner koi
tak kesah..
puncanya nama ni datang
alamat email koi dah tak de nama
penuh koi...jadi keluar la nama ni
zulk(zulkifle)
b(bin)
o(othman)

yang aok tu lepas ke Deto_8 nih?

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  ozzy on Fri Nov 06, 2009 5:50 pm

MD tu makne mende yek??..My Darling ke ?? Laughing

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Fri Nov 06, 2009 5:52 pm

fourzy wrote:
Deto_8 wrote:bereh je...cer aokme citer pasal nickname pulok...pasal zulkbo ni...ramai yang salah sebut...zul K-B-O atau zul kebo...pe maknanya tu

maknanya ZUL KAKI BULI ORANG...ekekekee...lariiiiiii What a Face

P/S - jangan makna ZUL KEBAS BINI ORANG dah lerr..miahahahahaha..jgn marah zul ..gurau jek

aok memang pandai Jie..
bab bini orang jangan memain wei..
koi tak sanggup..anak dara ramai aper Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Fri Nov 06, 2009 5:54 pm



lawok pun ada lepat buh gambo nih
jangan maree... Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  ozzy on Fri Nov 06, 2009 5:55 pm

zulkbo wrote:
fourzy wrote:
Deto_8 wrote:bereh je...cer aokme citer pasal nickname pulok...pasal zulkbo ni...ramai yang salah sebut...zul K-B-O atau zul kebo...pe maknanya tu

maknanya ZUL KAKI BULI ORANG...ekekekee...lariiiiiii What a Face

P/S - jangan makna ZUL KEBAS BINI ORANG dah lerr..miahahahahaha..jgn marah zul ..gurau jek

aok memang pandai Jie..
bab bini orang jangan memain wei..
koi tak sanggup..anak dara ramai aper Very Happy

jgn ambik hati zul..koi gurau je tu..koi kenal aok dah lama..x kan nok buat gitu kot..kot bini org nak kebas aok x tau la pulok..ekekekeke

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Fri Nov 06, 2009 5:58 pm

fourzy wrote:
zulkbo wrote:
fourzy wrote:
Deto_8 wrote:bereh je...cer aokme citer pasal nickname pulok...pasal zulkbo ni...ramai yang salah sebut...zul K-B-O atau zul kebo...pe maknanya tu

maknanya ZUL KAKI BULI ORANG...ekekekee...lariiiiiii What a Face

P/S - jangan makna ZUL KEBAS BINI ORANG dah lerr..miahahahahaha..jgn marah zul ..gurau jek

aok memang pandai Jie..
bab bini orang jangan memain wei..
koi tak sanggup..anak dara ramai aper Very Happy



jgn ambik hati zul..koi gurau je tu..koi kenal aok dah lama..x kan nok buat gitu kot..kot bini org nak kebas aok x tau la pulok..ekekekeke


tak main la kecik ati ngan awok jie
koi senang jer ngan awok..bab bini orang ni
biasa jumpa tapi koi tak layan lah
balerrr.. Very Happy Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  ozzy on Fri Nov 06, 2009 6:03 pm

zulkbo wrote:

jgn ambik hati zul..koi gurau je tu..koi kenal aok dah lama..x kan nok buat gitu kot..kot bini org nak kebas aok x tau la pulok..ekekekeke

tak main la kecik ati ngan awok jie
koi senang jer ngan awok..bab bini orang ni
biasa jumpa tapi koi tak layan lah
balerrr.. Very Happy Very Happy


Keh dah kaboooorrr dahhhhhhhhh...ade juge tu..hahahahaha

back to topic please..hehe

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  apens7 on Fri Nov 06, 2009 6:25 pm

dah, dah,dah! kemabli ke tajuk asal... mike kalau dah berborok.. jauh menyimpang.. eh? apsal teman cakap perak plak ni? hehehehe

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  koy101 on Fri Nov 06, 2009 6:29 pm

ok, balik ke topik ni hah....

avatar aku... hehehe... tu mesin yg aku pasang kat chamang nih..... tp yg bebenornyer aku xingat kat mana letak dan lum jumpa lagi gambor muka aku yg hensem ngan perut boroi nih.... aku letak jer la memana gambo yg aku jumpa dulu... hehehe.... ( last-last terlupa doh nak tukar... hehehe )

nick aku.... sememangnyer selepas kuar dr t'loh, memula blajor kat ktn... org dah panggil aku koy , dimulakan dek budak johor.. ( terima kasih kat sorang kawan yg dok nyebut koi jer kala bercakap ngan aku ), mati-mati bebudak johor ingat mamat chenur nih panggil nama aku koy.... hahaha.....

Dan sampai la nih... mmg org panggil aku koy... mak aboh aku pun dah tau mekalau ader budak tipon nak cakap ngan koy.... Termasuk ler bos aku.....

Hok yg nombor sebelah tuh.... sila sebut dlm base omputih (slang british ) lelaju.... hehehe....

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  ozzy on Fri Nov 06, 2009 6:52 pm

apens7 wrote:dah, dah,dah! kemabli ke tajuk asal... mike kalau dah berborok.. jauh menyimpang.. eh? apsal teman cakap perak plak ni? hehehehe

hehe..nok buat goner apen..kitaorg ni jumpa simpang sokmo...so lepak ler kat simpang sambil main gitar..

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  ozzy on Fri Nov 06, 2009 7:34 pm

zulkbo wrote:

lawok pun ada lepat buh gambo nih
jangan maree... Very Happy

Lepat katak pisang la pulok ..pasal ubi dah habis..musim banjir nihhh ..hehe

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Fri Nov 06, 2009 8:37 pm

jie..
aku baru up ko satu point
huh huh huu Very Happy
apa guna kawan ye dok

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Fri Nov 06, 2009 8:56 pm



come anak kucing aok ni RoyKay33

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Yassin on Fri Nov 06, 2009 9:59 pm

kawan suke nukor2 avatar neh...apa pun kawan ttp suka kaler hijau janji ada hijau...maksudnya ada maksud tersendiri...hehehe Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  apens7 on Fri Nov 06, 2009 10:05 pm

hijau kaler kegemaran rasulullah.. Surprised

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Yassin on Fri Nov 06, 2009 10:07 pm


Sebalik hati pening juga kawan mikir ke avatar rodong kawan nei doh laa pakai spender kecik nyer bantai nunjuk urat aurat pulok tu..huhuhuhu

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Yassin on Fri Nov 06, 2009 10:08 pm

apens7 wrote:hijau kaler kegemaran rasulullah.. Surprised

Sungguh apens kawan mmg suka bender hijau.... Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Fri Nov 06, 2009 10:12 pm

Yassin wrote:kawan suke nukor2 avatar neh...apa pun kawan ttp suka kaler hijau janji ada hijau...maksudnya ada maksud tersendiri...hehehe Very Happy

aok samer ngan koi
hijau ni menyegarkan Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Fri Nov 06, 2009 10:13 pm

Yassin wrote:
Sebalik hati pening juga kawan mikir ke avatar rodong kawan nei doh laa pakai spender kecik nyer bantai nunjuk urat aurat pulok tu..huhuhuhu

dia berangan nak body gitu
apakan daya...
Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Yassin on Fri Nov 06, 2009 10:19 pm

zulkbo wrote:
Yassin wrote:
Sebalik hati pening juga kawan mikir ke avatar rodong kawan nei doh laa pakai spender kecik nyer bantai nunjuk urat aurat pulok tu..huhuhuhu

dia berangan nak body gitu
apakan daya...
Very Happy

Zul aok ada nampok pozi dok malam ni? kawan bimbang dia cabut doh suar tu duk diam aje hehehehe............. Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Fri Nov 06, 2009 10:22 pm

Yassin wrote:
zulkbo wrote:
Yassin wrote:
Sebalik hati pening juga kawan mikir ke avatar rodong kawan nei doh laa pakai spender kecik nyer bantai nunjuk urat aurat pulok tu..huhuhuhu

dia berangan nak body gitu
apakan daya...
Very Happy

Zul aok ada nampok pozi dok malam ni? kawan bimbang dia cabut doh suar tu duk diam aje hehehehe............. Razz

letih dah tu..
tido gamoknye Very Happy cheers

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Yassin on Fri Nov 06, 2009 10:26 pm

zulkbo wrote:
Yassin wrote:
zulkbo wrote:
Yassin wrote:
Sebalik hati pening juga kawan mikir ke avatar rodong kawan nei doh laa pakai spender kecik nyer bantai nunjuk urat aurat pulok tu..huhuhuhu

dia berangan nak body gitu
apakan daya...
Very Happy

Zul aok ada nampok pozi dok malam ni? kawan bimbang dia cabut doh suar tu duk diam aje hehehehe............. Razz

letih dah tu..
tido gamoknye Very Happy cheers

kawan sebelah siang tadi busy sikit malam baru ada free...keknya mata rasa doh nok tido nei kek kawan tahan je huhuhuhu.........

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Fri Nov 06, 2009 10:31 pm

Yassin wrote:
zulkbo wrote:
Yassin wrote:
zulkbo wrote:
Yassin wrote:
Sebalik hati pening juga kawan mikir ke avatar rodong kawan nei doh laa pakai spender kecik nyer bantai nunjuk urat aurat pulok tu..huhuhuhu

dia berangan nak body gitu
apakan daya...
Very Happy

Zul aok ada nampok pozi dok malam ni? kawan bimbang dia cabut doh suar tu duk diam aje hehehehe............. Razz

letih dah tu..
tido gamoknye Very Happy cheers

kawan sebelah siang tadi busy sikit malam baru ada free...keknya mata rasa doh nok tido nei kek kawan tahan je huhuhuhu.........

tidor ler wei
nanti pening migrain aok
datang lak Very Happy
esok masih ader
poji kalau ader pun malam
kul 12 keluar la tu
huh huh huh Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Yassin on Fri Nov 06, 2009 10:34 pm

zulkbo wrote:

tidor ler wei
nanti pening migrain aok
datang lak Very Happy
esok masih ader
poji kalau ader pun malam
kul 12 keluar la tu
huh huh huh Very Happy

Biasa mmg lambat juga tidonya zul kawan nei ...kala line lembab kawan lagi lembab kala line laju gini kawan pun laju juge... Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Fri Nov 06, 2009 10:41 pm

Yassin wrote:
zulkbo wrote:

tidor ler wei
nanti pening migrain aok
datang lak Very Happy
esok masih ader
poji kalau ader pun malam
kul 12 keluar la tu
huh huh huh Very Happy

Biasa mmg lambat juga tidonya zul kawan nei ...kala line lembab kawan lagi lembab kala line laju gini kawan pun laju juge... Very Happy

koi pun laju gak line mlm nih
baru niat nak tuko broadband
dia mari la laju pulok..
kita ni dah menyimpang ni
huh huh huh
moh ke sembang kosong
##tak de yang tegur on jer Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 25 Previous  1, 2, 3 ... 13 ... 25  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum