Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Page 3 of 25 Previous  1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Yassin on Fri Nov 06, 2009 10:54 pm

Apa pun kawan suka di suatu ketika dulu kita pakat nunjuk muka berlake...pada avatar tu...dalam topik kawan goner rupe deme tu meriah laa pulok kawan rasa hehehe pozi pun cabut topeng dia masa tu hehehehe..........
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Fri Nov 06, 2009 11:02 pm

Yassin wrote:Apa pun kawan suka di suatu ketika dulu kita pakat nunjuk muka berlake...pada avatar tu...dalam topik kawan goner rupe deme tu meriah laa pulok kawan rasa hehehe pozi pun cabut topeng dia masa tu hehehehe..........


aok up balik la thread tu
mmg sema pun kuar muka
comel jer cikgu labu..
lama tak masuk
sibuk kut Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Yassin on Fri Nov 06, 2009 11:04 pm

zulkbo wrote:
Yassin wrote:Apa pun kawan suka di suatu ketika dulu kita pakat nunjuk muka berlake...pada avatar tu...dalam topik kawan goner rupe deme tu meriah laa pulok kawan rasa hehehe pozi pun cabut topeng dia masa tu hehehehe..........


aok up balik la thread tu
mmg sema pun kuar muka
comel jer cikgu labu..
lama tak masuk
sibuk kut Very Happy

Ce laa aok cari kek dalam gerobok buruk tu kawan malas bete nok menyelongkor hahahaha Razz
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Mrcipizs on Sat Nov 07, 2009 7:30 am

strikerbuncit wrote:kwn pulok guna baby ni sbb perut dia buncit..mmg la dia kecik lg tp bila dia dah besau nti dia akn jd striker terhebat bdasarkan pusat dia yg terjojol (timbul)...hehehe... Embarassed Laughing Razz

mcm airiel tu...
avatar
Mrcipizs
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1106
Points : 1131
Join date : 15/04/2009
Age : 35
Location : Angkasa?

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  MD on Sat Nov 07, 2009 11:58 am

Yassin,
steady amat avatar aok tu weh...jangan ditukar lagi...
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Yassin on Sat Nov 07, 2009 12:02 pm

MD wrote:Yassin,
steady amat avatar aok tu weh...jangan ditukar lagi...

utk prmosi seminggu je MD hahahaah mekala nok kenal kawan...lepas ni mungkin kawan letok gambo aki kawan pulok heheheh
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Yassin on Sat Nov 07, 2009 12:04 pm

MD wrote:Yassin,
steady amat avatar aok tu weh...jangan ditukar lagi...

ce laa awk pulok menampokan diri aok pulok...kawan nok nengok juge MD weh....
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  MD on Sat Nov 07, 2009 12:04 pm

Yassin wrote:
MD wrote:Yassin,
steady amat avatar aok tu weh...jangan ditukar lagi...

utk prmosi seminggu je MD hahahaah mekala nok kenal kawan...lepas ni mungkin kawan letok gambo aki kawan pulok heheheh

kawan ngabor dengan ikhlas weh...molek amat dah tu
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Yassin on Sat Nov 07, 2009 12:09 pm

MD wrote:
Yassin wrote:
MD wrote:Yassin,
steady amat avatar aok tu weh...jangan ditukar lagi...

utk prmosi seminggu je MD hahahaah mekala nok kenal kawan...lepas ni mungkin kawan letok gambo aki kawan pulok heheheh

kawan ngabor dengan ikhlas weh...molek amat dah tu

Ce laa tepet gambo deme pulok weh...
"Tak kenal maka tak cinta... goner org nak cinta kat kita mekala dema tak kenal" hehehehe
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  sam on Sat Nov 07, 2009 12:46 pm

koi mmg dah jatuh cinta ngan aok yassin weeh Laughing
avatar
sam
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 919
Join date : 15/04/2009
Location : FROM THE MILKY WAY TO DARUL BAWAR

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Yassin on Sat Nov 07, 2009 12:51 pm

samdol wrote:koi mmg dah jatuh cinta ngan aok yassin weeh

Huhuhuh larikkkkkkkkkkkkkk......kala hok sebelah tulang rusuk kawan boleh berkira...hahahahaha............
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  sam on Sat Nov 07, 2009 12:55 pm

kalau sekilas tgk avatar aok ter.. ade iras nassir wahab versi combi sket... nok2 tang spek mata ngan misai dengkot ter... Laughing
avatar
sam
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 919
Join date : 15/04/2009
Location : FROM THE MILKY WAY TO DARUL BAWAR

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Yassin on Sat Nov 07, 2009 1:07 pm

samdol wrote:kalau sekilas tgk avatar aok ter.. ade iras nassir wahab versi combi sket... nok2 tang spek mata ngan misai dengkot ter...


maru aok kabor kawan gitu...heheheh nassir wahab dia geng mamu...hehehe kawan dah campo cine sikit hehehehe..............sepet mata cine tu hahahaha......
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Sat Nov 07, 2009 1:14 pm

fourzy wrote:

pesal 'berkenaaan' tuh terlebih a daaaa....... Very Happy

sebab apa alasan
atau topik lari pun tak per
tu yang aku tambah
"yang berkenaan"

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Yassin on Sat Nov 07, 2009 1:28 pm

fourzy wrote:
zulkbo wrote:
Deto_8 wrote:
zulkbo wrote:Salam semua..
rasanya tak de yang bukak thread
berkenaan ni lagi..jadi koi nak tanya
la aok me nape bubuh gambo tu..
sesaja nak kongsi....

baru jap tadi terfikir topik ni...tapi pasal nickname...

Deto..koi join sekali topik yang aok nak bukak tu okey la yek

pesal 'berkenaaan' tuh terlebih a daaaa.......

Heheheh kawan cari juge di mana zul dpt ayat pozi tu puas kawan membuka page se...se...rupenya kisoh kebender lain....kawan bimbang kut pozi berasa hati ke bender lain huhuhu kawan mintok moof juge...mekala ada tu, kawan sajer main je hehehe
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Deto_8 on Sat Nov 07, 2009 10:48 pm

zulkbo wrote:
yang aok tu lepas ke Deto_8 nih?

deto tu singkatan daripada detomaso
detomaso tu kereta charade detomaso...dulu masa bujang memang giler kereta...habis berpuluh ribu kat kereta...nak kawin duit takde terpaksa jual balik
Laughing

masa mula berforum pakai nickname deto jengka...lama2 tukar ke deto_8...nombor lapan ni muncul bila selalu pakai jersi nombor ni bila main ngan TGC/PCC

kengkadang ramai jugak yang tersilap panggil Dato...
Very Happy

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  lepat_ubi on Tue Nov 10, 2009 10:21 am

tumpang lalu....
nama lepat_ubi tak de kaitan antara yg telah hidup atau yg masih meninggal dunia....hehheehhee...mase nak register tetiba terkeluar name tu.....
bubuh je la...avatar tu ada gmbr katak comel...
koi suke warne ijo....tu yg koi bubuh tu...
lagipun antara katak pisang dan lepat _ubi...
tak jauh beza...
kedua2 nye menggunakan nama pisang dan daun pisang....muahahahhahaha...
avatar
lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Oesandro Jr. on Tue Nov 10, 2009 10:31 am

lepat_ubi wrote:tumpang lalu....
nama lepat_ubi tak de kaitan antara yg telah hidup atau yg masih meninggal dunia....hehheehhee...mase nak register tetiba terkeluar name tu.....
bubuh je la...avatar tu ada gmbr katak comel...
koi suke warne ijo....tu yg koi bubuh tu...
lagipun antara katak pisang dan lepat _ubi...
tak jauh beza...
kedua2 nye menggunakan nama pisang dan daun pisang....muahahahhahaha...

hehe..tgk kasut la..hehe
avatar
Oesandro Jr.
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 343
Points : 350
Join date : 08/10/2009
Location : Dari jemapoh ke Manchestee singoh Melaka dulu

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  lepat_ubi on Tue Nov 10, 2009 10:44 am

Oesandro Jr. wrote:
lepat_ubi wrote:tumpang lalu....
nama lepat_ubi tak de kaitan antara yg telah hidup atau yg masih meninggal dunia....hehheehhee...mase nak register tetiba terkeluar name tu.....
bubuh je la...avatar tu ada gmbr katak comel...
koi suke warne ijo....tu yg koi bubuh tu...
lagipun antara katak pisang dan lepat _ubi...
tak jauh beza...
kedua2 nye menggunakan nama pisang dan daun pisang....muahahahhahaha...

hehe..tgk kasut la..hehe

koi paham....aok jgn riso...hehheeehehe
avatar
lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Yassin on Tue Nov 10, 2009 10:55 am

Kawan biarlah mata seulas tu memandang...jangan kata org haram tak memandang lalu Razz
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Tue Nov 10, 2009 9:36 pm

Yassin...
sedara kita dah tuko
pakai "spender" balik
maruuu Very Happy




_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Yassin on Tue Nov 10, 2009 9:40 pm

zulkbo wrote:Yassin...
sedara kita dah tuko
pakai "spender" balik
maruuu Very Happy




Hudoh ngat aok..gini malu weh.... Very Happy
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Tue Nov 10, 2009 9:43 pm

Yassin wrote:
zulkbo wrote:Yassin...
sedara kita dah tuko
pakai "spender" balik
maruuu Very Happy




Hudoh ngat aok..gini malu weh.... Very Happy


nak wat goner
peminat tegar gusti ni
hu hu hu Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Wed Nov 11, 2009 2:59 am



koi guna avatar nih sebab
koi keja kat sini dah 9 tahun
waduhhh..boring bila memikir
lamanya keja kat satu tempat tu
apa nak wat cari rezeki bagi makan
anak bini...huh huh huh cheers

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Wed Nov 11, 2009 3:01 am

lepat_ubi wrote:tumpang lalu....
nama lepat_ubi tak de kaitan antara yg telah hidup atau yg masih meninggal dunia....hehheehhee...mase nak register tetiba terkeluar name tu.....
bubuh je la...avatar tu ada gmbr katak comel...
koi suke warne ijo....tu yg koi bubuh tu...
lagipun antara katak pisang dan lepat _ubi...
tak jauh beza...
kedua2 nye menggunakan nama pisang dan daun pisang....muahahahhahaha...

kaki lawok gak
cik adik kita ni tongue
Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 25 Previous  1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum