Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Page 4 of 25 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Wed Nov 11, 2009 3:03 am

Deto_8 wrote:
zulkbo wrote:
yang aok tu lepas ke Deto_8 nih?

deto tu singkatan daripada detomaso
detomaso tu kereta charade detomaso...dulu masa bujang memang giler kereta...habis berpuluh ribu kat kereta...nak kawin duit takde terpaksa jual balik
Laughing

masa mula berforum pakai nickname deto jengka...lama2 tukar ke deto_8...nombor lapan ni muncul bila selalu pakai jersi nombor ni bila main ngan TGC/PCC

kengkadang ramai jugak yang tersilap panggil Dato...
Very Happy

aok DATO....
koi dah lama dah orang panggil TAN SRI
balerr..cina ckp "tan sir" pergi mati
scratch

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  edi on Wed Nov 11, 2009 10:30 am

Cam aku, nick edi sbab nama pendek aku edi. Tang avatar tu ikut mood nak tukar... Very Happy

edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  strikerbuncit on Wed Nov 11, 2009 10:38 am

edi wrote:Cam aku, nick edi sbab nama pendek aku edi. Tang avatar tu ikut mood nak tukar... Very Happy

bdasarkan avatar aok tu...
adakah anda wanita?
adakah anda gemar memakai skirt?

Embarassed Laughing Cool

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  edi on Wed Nov 11, 2009 10:47 am

strikerbuncit wrote:
edi wrote:Cam aku, nick edi sbab nama pendek aku edi. Tang avatar tu ikut mood nak tukar... Very Happy

bdasarkan avatar aok tu...
adakah anda wanita?
adakah anda gemar memakai skirt?

Embarassed Laughing Cool

Senang cite aku nie pencinta wnita laa...kekekeke Very Happy

edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  strikerbuncit on Wed Nov 11, 2009 10:55 am

edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:Cam aku, nick edi sbab nama pendek aku edi. Tang avatar tu ikut mood nak tukar... Very Happy

bdasarkan avatar aok tu...
adakah anda wanita?
adakah anda gemar memakai skirt?

Embarassed Laughing Cool

Senang cite aku nie pencinta wnita laa...kekekeke Very Happy

sah jantan! rejected... Laughing Laughing

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  jasnoraizan on Wed Nov 11, 2009 10:56 am

strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:Cam aku, nick edi sbab nama pendek aku edi. Tang avatar tu ikut mood nak tukar...

bdasarkan avatar aok tu...
adakah anda wanita?
adakah anda gemar memakai skirt?


Senang cite aku nie pencinta wnita laa...kekekeke

sah jantan! rejected...

jantan rupanye...haaa.haaa.haa...haaaaaaaaaa(pakai skit ke...)

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  edi on Wed Nov 11, 2009 11:11 am

jasnoraizan wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:Cam aku, nick edi sbab nama pendek aku edi. Tang avatar tu ikut mood nak tukar...

bdasarkan avatar aok tu...
adakah anda wanita?
adakah anda gemar memakai skirt?


Senang cite aku nie pencinta wnita laa...kekekeke

sah jantan! rejected...

jantan rupanye...haaa.haaa.haa...haaaaaaaaaa(pakai skit ke...)

Ape pun bleh....ekekeke

edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  apis11 on Wed Nov 11, 2009 11:47 am

edi wrote:
jasnoraizan wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:Cam aku, nick edi sbab nama pendek aku edi. Tang avatar tu ikut mood nak tukar...

bdasarkan avatar aok tu...
adakah anda wanita?
adakah anda gemar memakai skirt?


Senang cite aku nie pencinta wnita laa...kekekeke

sah jantan! rejected...

jantan rupanye...haaa.haaa.haa...haaaaaaaaaa(pakai skit ke...)

Ape pun bleh....ekekeke

tulen bang..ni mesti kwn rapat abg jem kan..i pollooooo Cool Cool Cool

apis11
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 620
Points : 620
Join date : 10/04/2009
Age : 33
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  jasnoraizan on Wed Nov 11, 2009 11:54 am

apis11 wrote:
edi wrote:
jasnoraizan wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:Cam aku, nick edi sbab nama pendek aku edi. Tang avatar tu ikut mood nak tukar...

bdasarkan avatar aok tu...
adakah anda wanita?
adakah anda gemar memakai skirt?


Senang cite aku nie pencinta wnita laa...kekekeke

sah jantan! rejected...

jantan rupanye...haaa.haaa.haa...haaaaaaaaaa(pakai skit ke...)

Ape pun bleh....ekekeke

tulen bang..ni mesti kwn rapat abg jem kan..i pollooooo

ada atas skit dr abg jem....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  apis11 on Wed Nov 11, 2009 11:59 am

jasnoraizan wrote:
apis11 wrote:
edi wrote:
jasnoraizan wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:Cam aku, nick edi sbab nama pendek aku edi. Tang avatar tu ikut mood nak tukar...

bdasarkan avatar aok tu...
adakah anda wanita?
adakah anda gemar memakai skirt?


Senang cite aku nie pencinta wnita laa...kekekeke

sah jantan! rejected...

jantan rupanye...haaa.haaa.haa...haaaaaaaaaa(pakai skit ke...)

Ape pun bleh....ekekeke

tulen bang..ni mesti kwn rapat abg jem kan..i pollooooo

ada atas skit dr abg jem....

wow..klu atas sket..ni mesti abg jem-jem nih...hehehhe

apis11
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 620
Points : 620
Join date : 10/04/2009
Age : 33
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  edi on Wed Nov 11, 2009 1:43 pm

strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:Cam aku, nick edi sbab nama pendek aku edi. Tang avatar tu ikut mood nak tukar... Very Happy

bdasarkan avatar aok tu...
adakah anda wanita?
adakah anda gemar memakai skirt?

Embarassed Laughing Cool

Senang cite aku nie pencinta wnita laa...kekekeke Very Happy

sah jantan! rejected... Laughing Laughing

Chaitttt...kalau nak pompuan carik kt pasar malam laa wei...kekekeke

edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  jasnoraizan on Wed Nov 11, 2009 1:47 pm

edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:Cam aku, nick edi sbab nama pendek aku edi. Tang avatar tu ikut mood nak tukar...

bdasarkan avatar aok tu...
adakah anda wanita?
adakah anda gemar memakai skirt?


Senang cite aku nie pencinta wnita laa...kekekeke

sah jantan! rejected...

Chaitttt...kalau nak pompuan carik kt pasar malam laa wei...kekekeke

jgn nok gegor aok..kat sinih...hi..hi..hi...(kita mengalu-alukan kemasukan pihak 2 yg bertentangan dgn jantan nih..)

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  edi on Wed Nov 11, 2009 1:50 pm

jasnoraizan wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:Cam aku, nick edi sbab nama pendek aku edi. Tang avatar tu ikut mood nak tukar...

bdasarkan avatar aok tu...
adakah anda wanita?
adakah anda gemar memakai skirt?


Senang cite aku nie pencinta wnita laa...kekekeke

sah jantan! rejected...

Chaitttt...kalau nak pompuan carik kt pasar malam laa wei...kekekeke

jgn nok gegor aok..kat sinih...hi..hi..hi...(kita mengalu-alukan kemasukan pihak 2 yg bertentangan dgn jantan nih..)

Kekekeke boleh ek, kwn ade 2 3 org nnti kwn ajak die join... Very Happy

edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  strikerbuncit on Wed Nov 11, 2009 1:51 pm

edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:Cam aku, nick edi sbab nama pendek aku edi. Tang avatar tu ikut mood nak tukar... Very Happy

bdasarkan avatar aok tu...
adakah anda wanita?
adakah anda gemar memakai skirt?

Embarassed Laughing Cool

Senang cite aku nie pencinta wnita laa...kekekeke Very Happy

sah jantan! rejected... Laughing Laughing

Chaitttt...kalau nak pompuan carik kt pasar malam laa wei...kekekeke

balerr..kt pasar mlm je aok kata? ape salah mereka(pompuan) yg berniat nak cari kuih apam balik utk suami&anak2 tapi di nista begini? Sad

tp koi fhm maksud aok..bese pompuan yg gedik suka jual muka kt pasar mlm-fakta nih. Laughing

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  jasnoraizan on Wed Nov 11, 2009 1:54 pm

edi wrote:
jasnoraizan wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:Cam aku, nick edi sbab nama pendek aku edi. Tang avatar tu ikut mood nak tukar...

bdasarkan avatar aok tu...
adakah anda wanita?
adakah anda gemar memakai skirt?


Senang cite aku nie pencinta wnita laa...kekekeke

sah jantan! rejected...

Chaitttt...kalau nak pompuan carik kt pasar malam laa wei...kekekeke

jgn nok gegor aok..kat sinih...hi..hi..hi...(kita mengalu-alukan kemasukan pihak 2 yg bertentangan dgn jantan nih..)

Kekekeke boleh ek, kwn ade 2 3 org nnti kwn ajak die join...

kenapa dan bagaimana ..nama aok blh pegi ke EDI......?CER ULAS SKIT...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  edi on Wed Nov 11, 2009 1:57 pm

jasnoraizan wrote:
edi wrote:
jasnoraizan wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:Cam aku, nick edi sbab nama pendek aku edi. Tang avatar tu ikut mood nak tukar...

bdasarkan avatar aok tu...
adakah anda wanita?
adakah anda gemar memakai skirt?


Senang cite aku nie pencinta wnita laa...kekekeke

sah jantan! rejected...

Chaitttt...kalau nak pompuan carik kt pasar malam laa wei...kekekeke

jgn nok gegor aok..kat sinih...hi..hi..hi...(kita mengalu-alukan kemasukan pihak 2 yg bertentangan dgn jantan nih..)

Kekekeke boleh ek, kwn ade 2 3 org nnti kwn ajak die join...

kenapa dan bagaimana ..nama aok blh pegi ke EDI......?CER ULAS SKIT...

Eh aok nie, kwn llaki sjati laa...sje main² jer tu...EDI tu nme glamorr kwn:D
Dah² back to topic asall....

edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  strikerbuncit on Wed Nov 11, 2009 2:00 pm

hahahaha...edi,sabor bebanyak..besela,saja deme nk trick aok..sbb nk tgok respon goner,ade gaya lelaki@pompuan..so,terbuktilah aok lelaki sejati..dah2..kita fokus pd topik ye.. Laughing

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  jasnoraizan on Wed Nov 11, 2009 2:01 pm

edi wrote:
jasnoraizan wrote:
edi wrote:
jasnoraizan wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:Cam aku, nick edi sbab nama pendek aku edi. Tang avatar tu ikut mood nak tukar...

bdasarkan avatar aok tu...
adakah anda wanita?
adakah anda gemar memakai skirt?


Senang cite aku nie pencinta wnita laa...kekekeke

sah jantan! rejected...

Chaitttt...kalau nak pompuan carik kt pasar malam laa wei...kekekeke

jgn nok gegor aok..kat sinih...hi..hi..hi...(kita mengalu-alukan kemasukan pihak 2 yg bertentangan dgn jantan nih..)

Kekekeke boleh ek, kwn ade 2 3 org nnti kwn ajak die join...

kenapa dan bagaimana ..nama aok blh pegi ke EDI......?CER ULAS SKIT...

Eh aok nie, kwn llaki sjati laa...sje main² jer tu...EDI tu nme glamorr kwn:D
Dah² back to topic asall....

kwn tahu lah aok tu lelaki sejati...hok kome nok tahu mcm mane blh dapat edi tu..(example": EDI tu dari singkatan zaidi ke..atau EDI tu dari gabunagan nama aok ngan makwe aok ke...)..his..his...his...tak paham bahasa malaysia rupenye...hi..hi...hi...hi....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  edi on Wed Nov 11, 2009 2:08 pm

jasnoraizan wrote:
edi wrote:
jasnoraizan wrote:
edi wrote:
jasnoraizan wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:Cam aku, nick edi sbab nama pendek aku edi. Tang avatar tu ikut mood nak tukar...

bdasarkan avatar aok tu...
adakah anda wanita?
adakah anda gemar memakai skirt?


Senang cite aku nie pencinta wnita laa...kekekeke

sah jantan! rejected...

Chaitttt...kalau nak pompuan carik kt pasar malam laa wei...kekekeke

jgn nok gegor aok..kat sinih...hi..hi..hi...(kita mengalu-alukan kemasukan pihak 2 yg bertentangan dgn jantan nih..)

Kekekeke boleh ek, kwn ade 2 3 org nnti kwn ajak die join...

kenapa dan bagaimana ..nama aok blh pegi ke EDI......?CER ULAS SKIT...

Eh aok nie, kwn llaki sjati laa...sje main² jer tu...EDI tu nme glamorr kwn:D
Dah² back to topic asall....

kwn tahu lah aok tu lelaki sejati...hok kome nok tahu mcm mane blh dapat edi tu..(example": EDI tu dari singkatan zaidi ke..atau EDI tu dari gabunagan nama aok ngan makwe aok ke...)..his..his...his...tak paham bahasa malaysia rupenye...hi..hi...hi...hi....

kekekeke sori salah paham,nak nme panjang la nie...Nme panjang kwn Zaidi Very Happy

edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  strikerbuncit on Wed Nov 11, 2009 2:11 pm

xda ke sesapa kat sini nama panjangnye masdo/amore/minami?? Laughing

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  edi on Wed Nov 11, 2009 2:16 pm

strikerbuncit wrote:xda ke sesapa kat sini nama panjangnye masdo/amore/minami?? Laughing

Belum ade lg...kekekeke

edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  strikerbuncit on Wed Nov 11, 2009 2:18 pm

edi wrote:
strikerbuncit wrote:xda ke sesapa kat sini nama panjangnye masdo/amore/minami?? Laughing

Belum ade lg...kekekeke

akan ada la nanti? kukukuku

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  edi on Wed Nov 11, 2009 2:25 pm

strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:xda ke sesapa kat sini nama panjangnye masdo/amore/minami?? Laughing

Belum ade lg...kekekeke

akan ada la nanti? kukukuku

Mne aok dpt gmbr avatar aok tu? Cute tul...perut nyer....kekekekek

edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  strikerbuncit on Wed Nov 11, 2009 2:31 pm

edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:xda ke sesapa kat sini nama panjangnye masdo/amore/minami?? Laughing

Belum ade lg...kekekeke

akan ada la nanti? kukukuku

Mne aok dpt gmbr avatar aok tu? Cute tul...perut nyer....kekekekek

rahsia! hehe...ala,seswai la dgn nicknamenya..klu letak perut kurus,cam xkena plk.. Rolling Eyes

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  edi on Wed Nov 11, 2009 2:34 pm

strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:
edi wrote:
strikerbuncit wrote:xda ke sesapa kat sini nama panjangnye masdo/amore/minami?? Laughing

Belum ade lg...kekekeke

akan ada la nanti? kukukuku

Mne aok dpt gmbr avatar aok tu? Cute tul...perut nyer....kekekekek

rahsia! hehe...ala,seswai la dgn nicknamenya..klu letak perut kurus,cam xkena plk.. Rolling Eyes

Betul², tp kwn nak nasihatkan sapu la sket myk kt perut budak tu, kembung tu.... Very Happy ekekekek

edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Sponsored content Today at 9:04 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 25 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum