Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Marah..Bengang..Tension..

View previous topic View next topic Go down

Marah..Bengang..Tension..

Post  zulkbo on Fri Nov 06, 2009 10:07 pm

Gi klinik hari tu..
koi snap gambo ni..
saja nak kongsi ngan
aok me Very Happy








Last edited by zulkbo on Fri Nov 06, 2009 11:10 pm; edited 1 time in total

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Marah..Bengang..Tension..

Post  apens7 on Fri Nov 06, 2009 10:09 pm

zulkbo wrote:Gi klinik hari tu..
koi snap gambo ni..
saja nak kongsi ngan
aok me Very Happy



point plg last tu susah org nak buat... tapi paling mulia.. hehehe

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Marah..Bengang..Tension..

Post  zulkbo on Fri Nov 06, 2009 10:10 pm


_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Marah..Bengang..Tension..

Post  Yassin on Fri Nov 06, 2009 10:16 pm

[quote="zulkbo"]Gi klinik hari tu..
koi snap gambo ni..
saja nak kongsi ngan
aok me Very Happy


Apa pun marah nei amat bergantung pada keadaan dan situasi itu sendiri bak kata pepatah jangan marah ke nyamuk kelambu di bakar... hak kat gambo tu betul berlake dah....keknya bila marah lagi tahap maru....marah sangat pertama bawak mengucap shahadah.. beristifar me nya...mekala molek amik air sembahyang tak jadi juga bawak sembahyang tak jadi juge bawak berzikir ingat ke allah. tipis yang mudah minum air masak byk2...kerana air masak itu juga sebagai penawar...selawat dulu insyaallah.


Last edited by Yassin on Fri Nov 06, 2009 10:17 pm; edited 1 time in total

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Marah..Bengang..Tension..

Post  zulkbo on Fri Nov 06, 2009 10:17 pm

apens7 wrote:

point plg last tu susah org nak buat... tapi paling mulia.. hehehe

memang betul pun..
tu yang wat darah asyik
dok tahap 120 keatas
balerr ..
hu hu hu Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Marah..Bengang..Tension..

Post  zulkbo on Fri Nov 06, 2009 10:20 pm

Yassin wrote:

Apa pun marah nei amat bergantung pada keadaan dan situasi itu sendiri bak kata pepatah jangan marah ke nyamuk kelambu di bakar... hak kat gambo tu betul berlake dah....keknya bila marah lagi tahap maru....marah sangat pertama bawak mengucap shahadah.. beristifar me nya...mekala molek amik air sembahyang tak jadi juga bawak sembahyang tak jadi juge bawak berzikir ingat ke allah. tipis yang mudah minum air masak byk2...kerana air masak itu juga sebagai penawar...selawat dulu insyaallah.

bagus gak petua aok ni yassin
koi selalu kdg bengang tempat kerja
simpan jer dalam hati...
tu yang wat sakit gigi tu(agoknye lah)
lepas ni boleh try hat aok nih Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Marah..Bengang..Tension..

Post  Yassin on Fri Nov 06, 2009 10:24 pm

zulkbo wrote:
Yassin wrote:

Apa pun marah nei amat bergantung pada keadaan dan situasi itu sendiri bak kata pepatah jangan marah ke nyamuk kelambu di bakar... hak kat gambo tu betul berlake dah....keknya bila marah lagi tahap maru....marah sangat pertama bawak mengucap shahadah.. beristifar me nya...mekala molek amik air sembahyang tak jadi juga bawak sembahyang tak jadi juge bawak berzikir ingat ke allah. tipis yang mudah minum air masak byk2...kerana air masak itu juga sebagai penawar...selawat dulu insyaallah.

bagus gak petua aok ni yassin
koi selalu kdg bengang tempat kerja
simpan jer dalam hati...
tu yang wat sakit gigi tu(agoknye lah)
lepas ni boleh try hat aok nih Very Happy

gitu laa zul ingat mengingati...suruh menyuruh...sebab kawan mekala nok maroh kawn amalkan berndertu kadang tu yak bender lain doh amik air masak segelas selawat molek2.. abis setan jahat dalam hati tu...benornya masa kita nok marah tu ada sekor setan duk paut pada hati yang membakar hati kita itu jadi bila bender dah terbakar tentu kita kena cari air yaa dok?

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Marah..Bengang..Tension..

Post  zulkbo on Fri Nov 06, 2009 10:36 pm

Yassin wrote:
zulkbo wrote:
Yassin wrote:

Apa pun marah nei amat bergantung pada keadaan dan situasi itu sendiri bak kata pepatah jangan marah ke nyamuk kelambu di bakar... hak kat gambo tu betul berlake dah....keknya bila marah lagi tahap maru....marah sangat pertama bawak mengucap shahadah.. beristifar me nya...mekala molek amik air sembahyang tak jadi juga bawak sembahyang tak jadi juge bawak berzikir ingat ke allah. tipis yang mudah minum air masak byk2...kerana air masak itu juga sebagai penawar...selawat dulu insyaallah.

bagus gak petua aok ni yassin
koi selalu kdg bengang tempat kerja
simpan jer dalam hati...
tu yang wat sakit gigi tu(agoknye lah)
lepas ni boleh try hat aok nih Very Happy

gitu laa zul ingat mengingati...suruh menyuruh...sebab kawan mekala nok maroh kawn amalkan berndertu kadang tu yak bender lain doh amik air masak segelas selawat molek2.. abis setan jahat dalam hati tu...benornya masa kita nok marah tu ada sekor setan duk paut pada hati yang membakar hati kita itu jadi bila bender dah terbakar tentu kita kena cari air yaa dok?





Daripada kejahatan was-was syaitan khunnas

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Marah..Bengang..Tension..

Post  ikha on Fri Nov 06, 2009 11:26 pm

zulkbo wrote:Gi klinik hari tu..
koi snap gambo ni..
saja nak kongsi ngan
aok me Very Happy







ikha klau tgah mrah msti makn byk2..
pduli pe 0rg nk ckp pun.
hehehe!
Very Happy

ikha
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 69
Points : 83
Join date : 05/11/2009
Age : 27
Location : Jelatek

Back to top Go down

Re: Marah..Bengang..Tension..

Post  zulkbo on Sat Nov 07, 2009 12:12 am

ikha wrote:
zulkbo wrote:Gi klinik hari tu..
koi snap gambo ni..
saja nak kongsi ngan
aok me Very Happy







ikha klau tgah mrah msti makn byk2..
pduli pe 0rg nk ckp pun.
hehehe!
Very Happy

gemok nantiii...
montel..
comeee... Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Marah..Bengang..Tension..

Post  koy101 on Sat Nov 07, 2009 6:02 am

Aku leh tahan maroh.... aku rasa la... selama nih...
keknyer... ader satu keadaan dan masa, yg aku mmg xdpt nak tahan maroh nih...

'Di bulan pose, time tgh drive... tetiba ader org duk potong rencong dan ngimpit kita'

Hah!! mmg aku xtahan... mekalau tahap sabor tebal ckit... mmg aku bg air horn panjang gila sambil ngikut blakang dier.... mekalau tahap sabor nipis amat.. mmg aku potong rencong keta tu balik..... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Marah..Bengang..Tension..

Post  ikha on Sat Nov 07, 2009 9:40 am

zulkbo wrote:
ikha wrote:
zulkbo wrote:Gi klinik hari tu..
koi snap gambo ni..
saja nak kongsi ngan
aok me Very Happy







ikha klau tgah mrah msti makn byk2..
pduli pe 0rg nk ckp pun.
hehehe!
Very Happy

gemok nantiii...
montel..
comeee... Very Happy

ikha memg cmtu la..
sjak zamn sk0la lg..
Very Happy

ikha
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 69
Points : 83
Join date : 05/11/2009
Age : 27
Location : Jelatek

Back to top Go down

Re: Marah..Bengang..Tension..

Post  zulkbo on Sat Nov 07, 2009 10:06 am

yang 10 B
bab berurut tu koi rasa urut
kampung atau tradisi la..
tidak termasuk yang berurut
di bukit bintang rasanya Very Happy


_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Marah..Bengang..Tension..

Post  zulkbo on Sat Nov 07, 2009 10:10 am

koy101 wrote:Aku leh tahan maroh.... aku rasa la... selama nih...
keknyer... ader satu keadaan dan masa, yg aku mmg xdpt nak tahan maroh nih...

'Di bulan pose, time tgh drive... tetiba ader org duk potong rencong dan ngimpit kita'

Hah!! mmg aku xtahan... mekalau tahap sabor tebal ckit... mmg aku bg air horn panjang gila sambil ngikut blakang dier.... mekalau tahap sabor nipis amat.. mmg aku potong rencong keta tu balik..... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

engko mmg hero bro
syabass Very Happy
bab "aku potong rencong keta tu balik"
bahaya tu bro
jangan diamal selalu
Rolling Eyes

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Marah..Bengang..Tension..

Post  koy101 on Sat Nov 07, 2009 3:07 pm

zulkbo wrote:
koy101 wrote:Aku leh tahan maroh.... aku rasa la... selama nih...
keknyer... ader satu keadaan dan masa, yg aku mmg xdpt nak tahan maroh nih...

'Di bulan pose, time tgh drive... tetiba ader org duk potong rencong dan ngimpit kita'

Hah!! mmg aku xtahan... mekalau tahap sabor tebal ckit... mmg aku bg air horn panjang gila sambil ngikut blakang dier.... mekalau tahap sabor nipis amat.. mmg aku potong rencong keta tu balik..... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

engko mmg hero bro
syabass Very Happy
bab "aku potong rencong keta tu balik"
bahaya tu bro
jangan diamal selalu
Rolling Eyes

idok ler hero mat... keknyer....
kena cam tuh... mmg ilang sabor trus...
aper... drebor tuh ingat dier jer nak cepat.. sampai xingat nyawa org lain dah...
org lain pose gak.....
kena lak yg dier potong rencong tuh,,,, aku tgh bawak hilux, yg wat peel tuh lak kancil.....
kenapa yerk! asal bulan pose jer.... ramai yg nak cari mati???

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Marah..Bengang..Tension..

Post  Deto_8 on Sat Nov 07, 2009 7:33 pm

bulan poser orang cepat marah.....nak balik cepat buka puasa Razz

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Marah..Bengang..Tension..

Post  labu sayong on Sat Nov 07, 2009 8:02 pm

Koi ni penyabo ngat orgnye tp...bak kate org sarang tebuan jgn dijolok..pernoh skli ade org bt koi maroh(tahap teruk py) koi campok je henset...

labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Marah..Bengang..Tension..

Post  Yassin on Sat Nov 07, 2009 8:05 pm

labu sayong wrote:Koi ni penyabo ngat orgnye tp...bak kate org sarang tebuan jgn dijolok..pernoh skli ade org bt koi maroh(tahap teruk py) koi campok je henset...

viiiiiiiiiiiii........hebat juge aok nei.......... Embarassed

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Marah..Bengang..Tension..

Post  labu sayong on Sat Nov 07, 2009 8:13 pm

Yassin wrote:
labu sayong wrote:Koi ni penyabo ngat orgnye tp...bak kate org sarang tebuan jgn dijolok..pernoh skli ade org bt koi maroh(tahap teruk py) koi campok je henset...

viiiiiiiiiiiii........hebat juge aok nei.......... Embarassed

jgn perli gitu abg yassin wehh..hehehe...

labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Marah..Bengang..Tension..

Post  ozzy on Sat Nov 07, 2009 11:57 pm

koy101 wrote:Aku leh tahan maroh.... aku rasa la... selama nih...
keknyer... ader satu keadaan dan masa, yg aku mmg xdpt nak tahan maroh nih...

'Di bulan pose, time tgh drive... tetiba ader org duk potong rencong dan ngimpit kita'

Hah!! mmg aku xtahan... mekalau tahap sabor tebal ckit... mmg aku bg air horn panjang gila sambil ngikut blakang dier.... mekalau tahap sabor nipis amat.. mmg aku potong rencong keta tu balik..... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Crite kwn pulok ..adala satu malam tu kwn tengah drive (jalan bandaran)..kereta depan pasang high beam ..kwn bagi isyarat suruh deme turun lampu..keknya x nok juge dia..kwn on spotlight kawan skali dgn highbeam...dia pun on juge sportlight dia..pergghhh spotlight dia atas bwh..penuh jalan....berpinor mata kawan..hahaha..rupanya dia punya kete jip (4w drive)..padan pun eksen..sabor jelaaaa..

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Marah..Bengang..Tension..

Post  koy101 on Sun Nov 08, 2009 1:12 am

fourzy wrote:
koy101 wrote:Aku leh tahan maroh.... aku rasa la... selama nih...
keknyer... ader satu keadaan dan masa, yg aku mmg xdpt nak tahan maroh nih...

'Di bulan pose, time tgh drive... tetiba ader org duk potong rencong dan ngimpit kita'

Hah!! mmg aku xtahan... mekalau tahap sabor tebal ckit... mmg aku bg air horn panjang gila sambil ngikut blakang dier.... mekalau tahap sabor nipis amat.. mmg aku potong rencong keta tu balik..... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Crite kwn pulok ..adala satu malam tu kwn tengah drive (jalan bandaran)..kereta depan pasang high beam ..kwn bagi isyarat suruh deme turun lampu..keknya x nok juge dia..kwn on spotlight kawan skali dgn highbeam...dia pun on juge sportlight dia..pergghhh spotlight dia atas bwh..penuh jalan....berpinor mata kawan..hahaha..rupanya dia punya kete jip (4w drive)..padan pun eksen..sabor jelaaaa..

ntah ler bro, aku nih pun bawak4x4 gak.... waktu bawak hilux dolu... spot light tuh nyala dlm utan jer.... xder ke nak nyala atas jalan raya....
la nih bawak kembara... lum lg la taruk spot light tuh....
tu ler masalahnyer bila org xmau sedor kepentingan idup bersama nih... pikir hok dier jer.... abis... camner ler kita tak naik marah.. ( hehehe.. yg pentingader perkataan maroh nih, idakler lari topik ngat.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil )

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Marah..Bengang..Tension..

Post  zulkbo on Sun Nov 08, 2009 1:16 am

labu sayong wrote:Koi ni penyabo ngat orgnye tp...bak kate org sarang tebuan jgn dijolok..pernoh skli ade org bt koi maroh(tahap teruk py) koi campok je henset...

hancusss...
hangus la pulok RM
nak membeli baru
dah kawin jangan gitu weh
botak lagi aok nanti
baler main baling-baling ni

Very Happy Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Marah..Bengang..Tension..

Post  labu sayong on Sun Nov 08, 2009 7:20 pm

zulkbo wrote:
labu sayong wrote:Koi ni penyabo ngat orgnye tp...bak kate org sarang tebuan jgn dijolok..pernoh skli ade org bt koi maroh(tahap teruk py) koi campok je henset...

hancusss...
hangus la pulok RM
nak membeli baru
dah kawin jangan gitu weh
botak lagi aok nanti
baler main baling-baling ni

Very Happy Very Happy

idok lerr...hehe..dah kbtln mase tu ade hnset kat tgn...nsb le...ape pun xleh dilayan amarah ni,syaitan dah menguasai diri..

labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Marah..Bengang..Tension..

Post  zulkbo on Sun Nov 08, 2009 10:39 pm

labu sayong wrote:
zulkbo wrote:
labu sayong wrote:Koi ni penyabo ngat orgnye tp...bak kate org sarang tebuan jgn dijolok..pernoh skli ade org bt koi maroh(tahap teruk py) koi campok je henset...

hancusss...
hangus la pulok RM
nak membeli baru
dah kawin jangan gitu weh
botak lagi aok nanti
baler main baling-baling ni

Very Happy Very Happy



idok lerr...hehe..dah kbtln mase tu ade hnset kat tgn...nsb le...ape pun xleh dilayan amarah ni,syaitan dah menguasai diri..

biasalah jiwa muda..
mekala dah kawin
mesti hilang la tu
ada orang memujuk
hu hu hu: cheers

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Marah..Bengang..Tension..

Post  labu sayong on Mon Nov 09, 2009 8:05 pm

zulkbo wrote:
labu sayong wrote:
zulkbo wrote:
labu sayong wrote:Koi ni penyabo ngat orgnye tp...bak kate org sarang tebuan jgn dijolok..pernoh skli ade org bt koi maroh(tahap teruk py) koi campok je henset...

hancusss...
hangus la pulok RM
nak membeli baru
dah kawin jangan gitu weh
botak lagi aok nanti
baler main baling-baling ni

Very Happy Very Happy



idok lerr...hehe..dah kbtln mase tu ade hnset kat tgn...nsb le...ape pun xleh dilayan amarah ni,syaitan dah menguasai diri..

biasalah jiwa muda..
mekala dah kawin
mesti hilang la tu
ada orang memujuk
hu hu hu: cheers

kala mboh mujuk,kala xemboh guane... Very Happy

labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Marah..Bengang..Tension..

Post  Sponsored content Today at 4:30 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum