Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

"Magic Water"..Menambah Kuasa??

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

"Magic Water"..Menambah Kuasa??

Post  zulkbo on Mon Nov 09, 2009 10:27 am



koi ada nengok MHI tv3
pasal menda ni tambah dalam air bateri keta
boleh menambah kuasa kereta kita
teknologi german katanya advance
50 tahun ke depan..
hang harunya bateri kat german sana warranty 5 tahun
kat negara kita cuma 1 tahun jer..
ada sapa pernah cuba menda ni scratch sunny



#Untuk pegetahuan koi bukan meniaga menda ni
cuma nak kongsi ngan aok me jer

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: "Magic Water"..Menambah Kuasa??

Post  zulkbo on Mon Nov 09, 2009 10:28 am

....ni yang koi jumpa dalam google....


Price: RM 500

• Boleh memanjangkan hayat bateri anda dengan menghapuskan “lead sulfate crystals”(garam kristal) yang menyelaputi plet-plet
plumbum dan mengembalikan struktur elektrod bateri seperti sediakala.
• Boleh meringankan beban “alternator” dan meyalurkan kuasa dari alternator kepada enjin anda.
• Boleh menghasilkan api “spark plug” yang kuat.
• Memberi pembakaran minyak yang menyeluruh dan menghasilkan tenaga yang kuat kepada enjin anda.
• Menjimatkan PETROL, NGV mahupun DIESEL.
• Membuatkan “air-condition” lebih sejuk & nyaman, radio lebih jelas, lampu lebih terang.
• Menambahkan “PICK-UP” kenderaan anda..!
• Membantu menghapuskan pencemaran alam sekitar dan pelbagai kelebihan lagi..!

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: "Magic Water"..Menambah Kuasa??

Post  koy101 on Mon Nov 09, 2009 10:35 am

ntah ler bro, lum pernah cuba lagi..... jap... aku kira jap...

1. Micro-compressor - saving dlm 20%
2. Voltage Stabiliser ( bukan i-charge nyer aaa... ) - saving dlm 15%
3. Fuel Magnetizer - saving dlm 15%

Hmmm... total dah 50%......

Errr....cukup dah bro, aku jimat.... hehehehe....
kang aku amik lagi 'magic water' nih kang, trus aku jimat 100% lak..... hehehe....

tp nak tau gak kut-kut ader yg dah pakai 'magic water' nih.... bgtau ler kat kita akan keberkesanannya.....
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: "Magic Water"..Menambah Kuasa??

Post  Deto_8 on Mon Nov 09, 2009 10:37 am

banyak sangat produk penjimatan kat market ni...buat masa ni kawan tok pernah pakai satupun

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: "Magic Water"..Menambah Kuasa??

Post  jasnoraizan on Mon Nov 09, 2009 10:39 am

Deto_8 wrote:banyak sangat produk penjimatan kat market ni...buat masa ni kawan tok pernah pakai satupun

KWN PULOK ..BUAT CARA PENJIMATAN SENDIRI JE LOH...kalu doh harga pun dah sampai lima ratus bkn jimat lg doh nama nya.......
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: "Magic Water"..Menambah Kuasa??

Post  zulkbo on Mon Nov 09, 2009 10:43 am

dekat tv tadi
dia promote sampai ralit
koi nengok dia explain
koi rasa bukan bab jimatnyer
ajer..yang menarik teknologi
yang digunakan hanya top up air bateri
keta dah jadi power jimat power sampai 25%
berbaloi kah ngan reganya..
Power ni pulak bukan enjin jer sampai
ke aircon..lampu

scratch

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: "Magic Water"..Menambah Kuasa??

Post  zulkbo on Mon Nov 09, 2009 10:44 am

jasnoraizan wrote:
Deto_8 wrote:banyak sangat produk penjimatan kat market ni...buat masa ni kawan tok pernah pakai satupun

KWN PULOK ..BUAT CARA PENJIMATAN SENDIRI JE LOH...kalu doh harga pun dah sampai lima ratus bkn jimat lg doh nama nya.......

cer citer kat kitaorang
cara aok JAS Rolling Eyes

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: "Magic Water"..Menambah Kuasa??

Post  jasnoraizan on Mon Nov 09, 2009 10:46 am

zulkbo wrote:
jasnoraizan wrote:
Deto_8 wrote:banyak sangat produk penjimatan kat market ni...buat masa ni kawan tok pernah pakai satupun

KWN PULOK ..BUAT CARA PENJIMATAN SENDIRI JE LOH...kalu doh harga pun dah sampai lima ratus bkn jimat lg doh nama nya.......

cer citer kat kitaorang
cara aok JAS

kwn jimat sbb kwn tak pakai kete...... (tak mampu lg nok pakai..)
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: "Magic Water"..Menambah Kuasa??

Post  koy101 on Mon Nov 09, 2009 10:48 am

jasnoraizan wrote:
zulkbo wrote:
jasnoraizan wrote:
Deto_8 wrote:banyak sangat produk penjimatan kat market ni...buat masa ni kawan tok pernah pakai satupun

KWN PULOK ..BUAT CARA PENJIMATAN SENDIRI JE LOH...kalu doh harga pun dah sampai lima ratus bkn jimat lg doh nama nya.......

cer citer kat kitaorang
cara aok JAS

kwn jimat sbb kwn tak pakai kete...... (tak mampu lg nok pakai..)

aah... jas xyah pakai keta.... hanim kan ader...... Laughing Laughing Laughing
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: "Magic Water"..Menambah Kuasa??

Post  zulkbo on Mon Nov 09, 2009 10:49 am

jasnoraizan wrote:
zulkbo wrote:
jasnoraizan wrote:
Deto_8 wrote:banyak sangat produk penjimatan kat market ni...buat masa ni kawan tok pernah pakai satupun

KWN PULOK ..BUAT CARA PENJIMATAN SENDIRI JE LOH...kalu doh harga pun dah sampai lima ratus bkn jimat lg doh nama nya.......

cer citer kat kitaorang
cara aok JAS

kwn jimat sbb kwn tak pakai kete...... (tak mampu lg nok pakai..)

jangan gitu..
adalah rezekinya
tak hari ni
esok..
tak esok
lusa..
sunny

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

kome ader pakai n jual magic water nih

Post  rezeki2009 on Wed Nov 18, 2009 11:10 pm

semelekom... kome nak kongsi sikit pasal magic water nie... keh dah letak kat dlm bateri keh dah dekat 2 bulan... setakat ni alhamdullilah... ader ler kesan..
sungguh air cond jadi kuat weh... sejuk terasa ke tulang dulu air cond keh... hemmm hampeh tak sejuk lalu...
bukan nak promote tapi memang ader kesan... minyak pun ader juge jimat tp tu bergantung pada kita bwk...
tp yang penting keta rase cam smooth jer bak kater org lepeh... weh licin berjalan pepaleh... he he
kome stokis temerloh... tp duk bentung...
klu minat bleh ler contact contact he he...

rezeki2009

Posts : 1
Points : 1
Join date : 18/11/2009

Back to top Go down

Re: "Magic Water"..Menambah Kuasa??

Post  zulkbo on Thu Nov 19, 2009 12:04 am

rezeki2009 wrote:semelekom... kome nak kongsi sikit pasal magic water nie... keh dah letak kat dlm bateri keh dah dekat 2 bulan... setakat ni alhamdullilah... ader ler kesan..
sungguh air cond jadi kuat weh... sejuk terasa ke tulang dulu air cond keh... hemmm hampeh tak sejuk lalu...
bukan nak promote tapi memang ader kesan... minyak pun ader juge jimat tp tu bergantung pada kita bwk...
tp yang penting keta rase cam smooth jer bak kater org lepeh... weh licin berjalan pepaleh... he he
kome stokis temerloh... tp duk bentung...
klu minat bleh ler contact contact he he...


rega nya mahai bebeno lah bro
ada stock yang kecik sket..
scratch

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: "Magic Water"..Menambah Kuasa??

Post  MD on Thu Nov 19, 2009 10:55 am

rezeki2009 wrote:semelekom... kome nak kongsi sikit pasal magic water nie... keh dah letak kat dlm bateri keh dah dekat 2 bulan... setakat ni alhamdullilah... ader ler kesan..
sungguh air cond jadi kuat weh... sejuk terasa ke tulang dulu air cond keh... hemmm hampeh tak sejuk lalu...

kawan tertarik dengan statement ini..
sesungguhnya sistem air cond kenderaan digerakkan oleh tali sawat[belting] ke compressor.nisbah makin laju RPM enjin,makin bertambah kelajuan compressor tersebut..
tahap kenyamanan sesuatu sistem air cond kereta berkait rapat juga dengan efisennya kadar buang haba di Condenser Coil,kadar penapisan pada Reciever Filter Drier,kadar aliran cecair bahan pendingin di Expansion valve,keadaan Cooling coil,filter dan jumlah kandungan bahan pendingin atau kita sebut gas.
sistem mekanikal enjin berasingan dengan sistem air cond.sistem elektrikal pula hanya digunakan sikit sahaja pada coupling pulley [magnetic field]yang ada pada compressor bilamana thermostat dihidupkan...

so kawan menuntut penjelasan lanjut berkaitan dengan perkara ini.tq
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Magic Water

Post  alidin on Thu Dec 24, 2009 3:59 pm

Memang koi dah pakai bende ni..x rugi kalau oak cube..selalu koi balik kg ke sg tekam dari kolo lumpo habihlah RM100 untuk minyok.pegi baliklah tu..tapi semenjak koi guna bnede ni isi tangki penuh RM75, sampai kolo lumpo minyok banyak ngat lagi..pas tu kete koi pulak..piiiiiiiihhh,tak yah cakaplah..naik bukit tinggi dah nak sampai kemuncok baru tukor geor (kete koi auto)..aircond pulok macam pas seves..sejuk..!!!

Tapi koi nak citer sikit pasel yang kuar kat tV3 tu..apa nama pompuan tu...haha..pn nora..dia kata saper nak jadi stokist boleh joint dengan syarikat dia..tapi hampeh..terang-terang koi kena tipu..lebur duit koi. rupa-rupanya dia tipu.syarikat kat melaka batalkan perjanjian dengan dia sebab dia tipu..bagi cek tendang..hu..hu..hu..sedihnya koi..

alidin

Posts : 1
Points : 1
Join date : 24/12/2009

Back to top Go down

Tanya tentang Magic Air

Post  2magic on Wed Jan 20, 2010 6:09 am

Karena banyak soalan terbuka dan spekulasi, kami oleh S T O R M's telah memutuskan untuk menjawab semua pertanyaan para pengguna ataupun calon pasangan mungkin tentang Magic Air.

Tidak ada masalah untuk bertanya, tapi membuatnya jelas dan tepat, senarai mata demi mata, sehingga kami boleh membantu anda untuk memahami apa yang kita bicarakan.

Stockist yang ada mungkin bertanya tentang masa depan pelaburan mereka, kita akan cuba untuk membantu juga.

Because a lot of open question and speculations, we by S T O R M's have decide to answer all the question the users or potential partner may have about the Magic W a t e r.

No problem to ask, but make it clear and exactly, list point by point, so we can help you to understand what we speak about.

The existing stockists may ask about the future of their investment, we will try to help as well.


2magic

Posts : 7
Points : 7
Join date : 20/01/2010
Age : 47
Location : Munich (GErmany) - Melaka (Malaysia)

http://motor.geocities.jp/savingfuels/

Back to top Go down

Re: "Magic Water"..Menambah Kuasa??

Post  jasnoraizan on Wed Jan 20, 2010 10:29 am

lain mcm lah pulok kwn nengok magic water deme nih...kwn beli hari tu tak lah mcm nih bekasnya.....
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: "Magic Water"..Menambah Kuasa??

Post  zulkbo on Wed Jan 20, 2010 1:00 pm



Siap dengan model lawo
botolnya pun cantik
sekali pandang orang ingat
jual minyak wangi la pulokk Cool

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: "Magic Water"..Menambah Kuasa??

Post  jasnoraizan on Wed Jan 20, 2010 1:01 pm

zulkbo wrote:

Siap dengan model lawo
botolnya pun cantik
sekali pandang orang ingat
jual minyak wangi la pulokk

kalau minyak wangi takpe lah weh ..takut2 minyak lain pulok....
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: "Magic Water"..Menambah Kuasa??

Post  2magic on Tue Jan 26, 2010 1:35 am

may be u put the name of the "friend" or what ever the mamafucker it is,
may be it's one who don't pay ...
then sure : - no free lunch! for mamafuckers.

and look , who sale u ! - sometimes it's a fake, ...
there are a lot fakers in malaysia.

jasnoraizan wrote:lain mcm lah pulok kwn nengok magic water deme nih...kwn beli hari tu tak lah mcm nih bekasnya.....

2magic

Posts : 7
Points : 7
Join date : 20/01/2010
Age : 47
Location : Munich (GErmany) - Melaka (Malaysia)

http://motor.geocities.jp/savingfuels/

Back to top Go down

Re: "Magic Water"..Menambah Kuasa??

Post  2magic on Tue Jan 26, 2010 1:37 am

Very Happy better that girl then your visage...
with your one, even gold will be not sold....

zulkbo wrote:

Siap dengan model lawo
botolnya pun cantik
sekali pandang orang ingat
jual minyak wangi la pulokk Cool

2magic

Posts : 7
Points : 7
Join date : 20/01/2010
Age : 47
Location : Munich (GErmany) - Melaka (Malaysia)

http://motor.geocities.jp/savingfuels/

Back to top Go down

Re: "Magic Water"..Menambah Kuasa??

Post  koy101 on Tue Jan 26, 2010 1:44 am

2magic wrote:may be u put the name of the "friend" or what ever the mamafucker it is,
may be it's one who don't pay ...
then sure : - no free lunch! for mamafuckers.

and look , who sale u ! - sometimes it's a fake, ...
there are a lot fakers in malaysia.

jasnoraizan wrote:lain mcm lah pulok kwn nengok magic water deme nih...kwn beli hari tu tak lah mcm nih bekasnya.....

To : 2magic.
I don't know you... and I really don't know your attitude..
No matter how mad or angry you are...
Even so, please mind your word whenever you posting in here.
We encourage our members to have or to practice self-censorship
I doesn't meant that we don't want you in here..
but, please be remind, that this is an open social forum, meant for all..
whatever their races, believe or age.
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

objectivity and intelligence

Post  2magic on Tue Jan 26, 2010 5:55 am

YES, that's the problem:
u don't know us....
and you member also do....

we have a very politely attitude to someone, who is fine and strait, but totally merciless to someone, who simple take her dirty mouth and put the words on the board like yours, - you better filter wat the aunt talk in here.

The information must be clean and absolute, -
and we simple don't know the other "Term" for someone, who don't pay checks.

we wanna to see you in that positions and how you call that "Aunt"

any way, - good luck for your good boards with it's objectivity and intelligence.


koy101 wrote:
2magic wrote:may be u put the name of the "friend" or what ever the mamafucker it is,
may be it's one who don't pay ...
then sure : - no free lunch! for mamafuckers.

and look , who sale u ! - sometimes it's a fake, ...
there are a lot fakers in malaysia.

jasnoraizan wrote:lain mcm lah pulok kwn nengok magic water deme nih...kwn beli hari tu tak lah mcm nih bekasnya.....

To : 2magic.
I don't know you... and I really don't know your attitude..
No matter how mad or angry you are...
Even so, please mind your word whenever you posting in here.
We encourage our members to have or to practice self-censorship
I doesn't meant that we don't want you in here..
but, please be remind, that this is an open social forum, meant for all..
whatever their races, believe or age.

2magic

Posts : 7
Points : 7
Join date : 20/01/2010
Age : 47
Location : Munich (GErmany) - Melaka (Malaysia)

http://motor.geocities.jp/savingfuels/

Back to top Go down

Re: "Magic Water"..Menambah Kuasa??

Post  jasnoraizan on Tue Jan 26, 2010 8:40 am

mcm mana org yg mcm ni blh terlepaS msk kat PCC NIH....TOLONG ADA PANTAUAN DARI PIHAK ADMIN.......
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: "Magic Water"..Menambah Kuasa??

Post  koy101 on Tue Jan 26, 2010 11:36 am

2magic wrote:YES, that's the problem:
u don't know us....
and you member also do....

we have a very politely attitude to someone, who is fine and strait, but totally merciless to someone, who simple take her dirty mouth and put the words on the board like yours, - you better filter wat the aunt talk in here.

The information must be clean and absolute, -
and we simple don't know the other "Term" for someone, who don't pay checks.

we wanna to see you in that positions and how you call that "Aunt"

any way, - good luck for your good boards with it's objectivity and intelligence.


koy101 wrote:
2magic wrote:may be u put the name of the "friend" or what ever the mamafucker it is,
may be it's one who don't pay ...
then sure : - no free lunch! for mamafuckers.

and look , who sale u ! - sometimes it's a fake, ...
there are a lot fakers in malaysia.

jasnoraizan wrote:lain mcm lah pulok kwn nengok magic water deme nih...kwn beli hari tu tak lah mcm nih bekasnya.....

To : 2magic.
I don't know you... and I really don't know your attitude..
No matter how mad or angry you are...
Even so, please mind your word whenever you posting in here.
We encourage our members to have or to practice self-censorship
I doesn't meant that we don't want you in here..
but, please be remind, that this is an open social forum, meant for all..
whatever their races, believe or age.

Dear sir ,
I really don't understand what is your objective...
If you think that by putting all the f word in here,
people will buy your product??
As far that i recall, our member just point out that the product that he buy, is differ from your post... that's all...
He just point out his view.
Is he wrong for doing that??
Even I, as an active car club members... don't even know your product...
so, does the wrongdoing fall under me, if the product that sold to me is fake???
Is it fall under me, to search through everything about your product??

Really,
If this is how you market your product... then I think i know why we never or seldom heard of it here.

This forum give you an opportunity to explain what is your product
Free of charge...
We never asked for any payment from you..
But, what have you done??
If any information that post here is incorrect....
we give you chance to correct it...
but as far as i see, you blaming others for your incompetent
Sorry to say...
By this time, I would never consider to use your product anymore..
for i can see that i can't depend on you to give me any correct or detail answer.
As you only know how to f*** others
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: "Magic Water"..Menambah Kuasa??

Post  2magic on Tue Jan 26, 2010 8:05 pm

There are, upper written a lot - now the resume:

1. we also don't know u and nothing offer u here as well. - Never do....
2. we don't market any products in (at) forums. Any forums...
3. your "competent" people must be firstly used the originals and be genuine, and not tricky aunts ...
4. we don't encourager u to use, to buy or whatever anything from us. Thanx to luck we don't depend on u'r markets only.
5. we have f....k not "others" - BUT one only, - very concrete of u. And that she know why... - the rest of u can relax - nothing happen.
6. we don't need u'r giving us "chances" - all wat we need - we take...

7. now about U :

as an "active club's member" u know wat to do, if people talk about something new, -
if don't know and self not informed, that only tells about your own intelligence, this we cannot correct with any explain, or f....k or whatever. That's simple so, like it is... and nothing can change this relation or fact.

8: ABOUT GENUINE PPL :

we like and we do works with them and explain again and again, till they get it. But we now very choose to whom we do it.

i hope that strait talk have not hurt your gentler feeling, ...if yes, sorry for that... we think we have here with men...

koy101 wrote:
Dear sir ,
I really don't understand what is your objective...
If you think that by putting all the f word in here,
people will buy your product??
As far that i recall, our member just point out that the product that he buy, is differ from your post... that's all...
He just point out his view.
Is he wrong for doing that??
Even I, as an active car club members... don't even know your product...
so, does the wrongdoing fall under me, if the product that sold to me is fake???
Is it fall under me, to search through everything about your product??

Really,
If this is how you market your product... then I think i know why we never or seldom heard of it here.

This forum give you an opportunity to explain what is your product
Free of charge...
We never asked for any payment from you..
But, what have you done??
If any information that post here is incorrect....
we give you chance to correct it...
but as far as i see, you blaming others for your incompetent
Sorry to say...
By this time, I would never consider to use your product anymore..
for i can see that i can't depend on you to give me any correct or detail answer.
As you only know how to f*** others
[b]


Last edited by 2magic on Tue Jan 26, 2010 8:08 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : mistake)

2magic

Posts : 7
Points : 7
Join date : 20/01/2010
Age : 47
Location : Munich (GErmany) - Melaka (Malaysia)

http://motor.geocities.jp/savingfuels/

Back to top Go down

Re: "Magic Water"..Menambah Kuasa??

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum