Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

POLIGAMI Setuju Atau Tidak...???

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: POLIGAMI Setuju Atau Tidak...???

Post  zulkbo on Wed Nov 11, 2009 12:04 pm

cikacung wrote:
acey wrote:jeck, koi dah baca habis n lepas koi semak n congak, koi bolehlah pulok berpoligami, semenya macam sesuai n kena je untuk koi. terima kasih la sebab awok post maklumat tu maka koi boleh berlpoligami la kali ni

aok bior betul acey? kwn nak kabo kat mak long..... hehe...... tapi kwn sokong jek aok....

kena sokong
kengkawan
kita anytime jer
hu hu hu Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: POLIGAMI Setuju Atau Tidak...???

Post  jasnoraizan on Wed Nov 11, 2009 12:05 pm

zulkbo wrote:
cikacung wrote:
acey wrote:jeck, koi dah baca habis n lepas koi semak n congak, koi bolehlah pulok berpoligami, semenya macam sesuai n kena je untuk koi. terima kasih la sebab awok post maklumat tu maka koi boleh berlpoligami la kali ni

aok bior betul acey? kwn nak kabo kat mak long..... hehe...... tapi kwn sokong jek aok....

kena sokong
kengkawan
kita anytime jer
hu hu hu

mudah2an berjaya bro.....(jgn separuh jln je dah la...)
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: POLIGAMI Setuju Atau Tidak...???

Post  acey on Wed Nov 11, 2009 12:24 pm

nampoknya ramai yg menyokong, so, alhamdulillah. so, antara yag menyokong ni, cuba awokme decide siapa yg nak bersama koi untuk beri penjelasan pada makwe koi nanti, ye la, kena ada back up kuat tu

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: POLIGAMI Setuju Atau Tidak...???

Post  jasnoraizan on Wed Nov 11, 2009 12:28 pm

acey wrote:nampoknya ramai yg menyokong, so, alhamdulillah. so, antara yag menyokong ni, cuba awokme decide siapa yg nak bersama koi untuk beri penjelasan pada makwe koi nanti, ye la, kena ada back up kuat tu

kat sini dah nampok ketulusan dan keikhlasan aok untuk berpoligami dah terjejas...aok kena lah weh berusaha bercakap ngan aok punya makwe...cuma aok dapatkan pandangan aje dari org lain untuk backup aok..(dapatkan dari master of forumers kita..brother yassin/fourzy/zulkbo/dan ll lg..hebattt nih)
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: POLIGAMI Setuju Atau Tidak...???

Post  strikerbuncit on Wed Nov 11, 2009 12:31 pm

acey wrote:nampoknya ramai yg menyokong, so, alhamdulillah. so, antara yag menyokong ni, cuba awokme decide siapa yg nak bersama koi untuk beri penjelasan pada makwe koi nanti, ye la, kena ada back up kuat tu

ramai disini ble jd back up utk cover..elmaklumla msg2 ada pglaman jd pelakon tambahan..aok petik je sape..

lg 1,kalo aok dah 'berjaya' nti..bgla testimonial skit kt PCC ni..mane tau leh jd rujukan pd mereka yg berminat dgn kaedah2 yg aok gunakan...hehehe...
Laughing Cool
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: POLIGAMI Setuju Atau Tidak...???

Post  edi on Wed Nov 11, 2009 1:53 pm

strikerbuncit wrote:
acey wrote:nampoknya ramai yg menyokong, so, alhamdulillah. so, antara yag menyokong ni, cuba awokme decide siapa yg nak bersama koi untuk beri penjelasan pada makwe koi nanti, ye la, kena ada back up kuat tu

ramai disini ble jd back up utk cover..elmaklumla msg2 ada pglaman jd pelakon tambahan..aok petik je sape..

lg 1,kalo aok dah 'berjaya' nti..bgla testimonial skit kt PCC ni..mane tau leh jd rujukan pd mereka yg berminat dgn kaedah2 yg aok gunakan...hehehe...
Laughing Cool

Stuju sgttt.... Very Happy
avatar
edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: POLIGAMI Setuju Atau Tidak...???

Post  cikacung on Wed Nov 11, 2009 2:58 pm

acey wrote:nampoknya ramai yg menyokong, so, alhamdulillah. so, antara yag menyokong ni, cuba awokme decide siapa yg nak bersama koi untuk beri penjelasan pada makwe koi nanti, ye la, kena ada back up kuat tu

kwn boleh acey tapi takut 1 je...... takut makwe aok tu lawa sgt takut kwn berkenan. kang jadi saingan pulok....... silap2 kwn pulok berpoligami.....hahaha......
Jgn marah acey.... lama x guro ngan aok sambil makan kuaci.....

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 46
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: POLIGAMI Setuju Atau Tidak...???

Post  acey on Wed Nov 11, 2009 3:14 pm

ini dah jadi masaelah balik ni wok, kata awokme bagi sokongan, tapi ni nampaknye bukan sokong ni, ini sorong ni koi ke depan ni

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: POLIGAMI Setuju Atau Tidak...???

Post  ozzy on Wed Nov 11, 2009 3:16 pm

acey wrote:ini dah jadi masaelah balik ni wok, kata awokme bagi sokongan, tapi ni nampaknye bukan sokong ni, ini sorong ni koi ke depan ni

Aok ni bebetul serius ke Acey ...risao pulok kwn nengok nyer.. What a Face
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: POLIGAMI Setuju Atau Tidak...???

Post  edi on Wed Nov 11, 2009 3:17 pm

Sbenrnye atas individu, asal mampu dan brtanggungjwb tiada salahnya...
avatar
edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: POLIGAMI Setuju Atau Tidak...???

Post  cikacung on Wed Nov 11, 2009 3:20 pm

fourzy wrote:
acey wrote:ini dah jadi masaelah balik ni wok, kata awokme bagi sokongan, tapi ni nampaknye bukan sokong ni, ini sorong ni koi ke depan ni

Aok ni bebetul serius ke Acey ...risao pulok kwn nengok nyer.. What a Face

bende la aok ni ji, acey yg nak berpoligami aok pulok yg riso...

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 46
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: POLIGAMI Setuju Atau Tidak...???

Post  acey on Wed Nov 11, 2009 3:30 pm

fourzy sebagai kawan yg baik la tu, bagus n tqvm my bro

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: POLIGAMI Setuju Atau Tidak...???

Post  jasnoraizan on Wed Nov 11, 2009 3:33 pm

acey wrote:fourzy sebagai kawan yg baik la tu, bagus n tqvm my bro

kena riso jugek weh...mana dok nye...hok satu tu pun tak tentu blh dapat lg...doh memikir nok berpoligami..tu yg buat aok punye member2 riso ke aok tuh....
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: POLIGAMI Setuju Atau Tidak...???

Post  ozzy on Wed Nov 11, 2009 3:36 pm

acey wrote:fourzy sebagai kawan yg baik la tu, bagus n tqvm my bro

Aku bukan apa cey/mawi..mende ni kalau betul2 serius bukan disini tempatnya nok bincang mende peribadi mcm ni..x sesuai laa..apapun terpulang pada aokme la..koi nasihatkan aje..nok bincang elok kita jumpe ngeteh nanti..koi pengalaman x de tukar2 pendapat tu boleh la Very Happy
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: POLIGAMI Setuju Atau Tidak...???

Post  acey on Wed Nov 11, 2009 3:44 pm

alamak, koi ingat awok ada pengalaman, tukar2 pendapat je, aii bahaya besar ni

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: POLIGAMI Setuju Atau Tidak...???

Post  ozzy on Wed Nov 11, 2009 3:46 pm

acey wrote:alamak, koi ingat awok ada pengalaman, tukar2 pendapat je, aii bahaya besar ni

Pengalaman dari segi pembacaan & dengar cerita dari kwn2 jelah..
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: POLIGAMI Setuju Atau Tidak...???

Post  jasnoraizan on Wed Nov 11, 2009 3:47 pm

fourzy wrote:
acey wrote:alamak, koi ingat awok ada pengalaman, tukar2 pendapat je, aii bahaya besar ni

Pengalaman dari segi pembacaan & dengar cerita dari kwn2 jelah..

aikkkk..mane pg nye aok punya "master"...hik..hik.hik...
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: POLIGAMI Setuju Atau Tidak...???

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum