Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

salam perkenalan

Go down

salam perkenalan

Post  pendz on Wed Nov 11, 2009 3:11 pm

sekom saya wahazir wahabi(pendz) pengerusi tetap harimaumalaya ,asal kedah tetapi kita 1malaysia...25 tahun,masih bujang.....heheheh jgn marahhh rrrr.....klu ada silap saya di dlm forum ini bleh lah emeil syer wwk5@ymail.com



sama2 kita hidup kan bola sepak malaysia kita


nama pendek(pendz)
nama panjg(pendek) cheers

pendz

Posts : 10
Points : 17
Join date : 11/11/2009
Age : 32
Location : bangiq

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  Deto_8 on Wed Nov 11, 2009 3:15 pm

disana kita di sini kita...pastu tak ingat lirik dah...

pendz...cuba klik kat link ni http://www.pahangcommunity.com/kedai-kopi-f5/salam-perkenalan-untuk-ahli-baru-t8-1095.htm#21460

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  jasnoraizan on Wed Nov 11, 2009 3:15 pm

pendz wrote:sekom saya wahazir wahabi(pendz) pengerusi tetap harimaumalaya ,asal kedah tetapi kita 1malaysia...25 tahun,masih bujang.....heheheh jgn marahhh rrrr.....klu ada silap saya di dlm forum ini bleh lah emeil syer wwk5@ymail.com



sama2 kita hidup kan bola sepak malaysia kita


nama pendek(pendz)
nama panjg(pendek)

welkam pendek dan panjang2kan lah posting aok nih ke sinih..weh...?
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  Deto_8 on Wed Nov 11, 2009 3:19 pm

pendz,

harap dapat sesuaikan diri kat sini...sebab PCC more kepada komuniti...bukan bolasepak sahaja...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  apens7 on Wed Nov 11, 2009 3:37 pm

welcome pendz....

kedatangan anda sgt dialu2kan.... boleh kasi meriah topik

BOLASEPAK MALAYSIA

dalam forum ni.... hehehehehe...
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  jasnoraizan on Wed Nov 11, 2009 3:39 pm

apens7 wrote:welcome pendz....

kedatangan anda sgt dialu2kan.... boleh kasi meriah topik

BOLASEPAK MALAYSIA

dalam forum ni.... hehehehehe...

kwn sokong ..kita banyak kan topik bolasepak..hiaahahhhaaaa...
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  apens7 on Wed Nov 11, 2009 3:40 pm

Deto_8 wrote:disana kita di sini kita...pastu tak ingat lirik dah...

pendz...cuba klik kat link ni http://www.pahangcommunity.com/kedai-kopi-f5/salam-perkenalan-untuk-ahli-baru-t8-1095.htm#21460

disini kita, disana kita, di mana2 kita saudara...

hahaha, aku pun tau rangkap ni jerk... kene pendz bagi lirik ni...
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  strikerbuncit on Wed Nov 11, 2009 4:30 pm

deto,lock je topik ni..suh deme msuk ke topik yg sedia ada..-utk kbaikan jgka pnjg
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum