Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

salam perkenalan

View previous topic View next topic Go down

salam perkenalan

Post  pendz on Wed Nov 11, 2009 3:11 pm

sekom saya wahazir wahabi(pendz) pengerusi tetap harimaumalaya ,asal kedah tetapi kita 1malaysia...25 tahun,masih bujang.....heheheh jgn marahhh rrrr.....klu ada silap saya di dlm forum ini bleh lah emeil syer wwk5@ymail.com



sama2 kita hidup kan bola sepak malaysia kita


nama pendek(pendz)
nama panjg(pendek) cheers

pendz

Posts : 10
Points : 17
Join date : 11/11/2009
Age : 32
Location : bangiq

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  Deto_8 on Wed Nov 11, 2009 3:15 pm

disana kita di sini kita...pastu tak ingat lirik dah...

pendz...cuba klik kat link ni http://www.pahangcommunity.com/kedai-kopi-f5/salam-perkenalan-untuk-ahli-baru-t8-1095.htm#21460

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  jasnoraizan on Wed Nov 11, 2009 3:15 pm

pendz wrote:sekom saya wahazir wahabi(pendz) pengerusi tetap harimaumalaya ,asal kedah tetapi kita 1malaysia...25 tahun,masih bujang.....heheheh jgn marahhh rrrr.....klu ada silap saya di dlm forum ini bleh lah emeil syer wwk5@ymail.com



sama2 kita hidup kan bola sepak malaysia kita


nama pendek(pendz)
nama panjg(pendek)

welkam pendek dan panjang2kan lah posting aok nih ke sinih..weh...?
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  Deto_8 on Wed Nov 11, 2009 3:19 pm

pendz,

harap dapat sesuaikan diri kat sini...sebab PCC more kepada komuniti...bukan bolasepak sahaja...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  apens7 on Wed Nov 11, 2009 3:37 pm

welcome pendz....

kedatangan anda sgt dialu2kan.... boleh kasi meriah topik

BOLASEPAK MALAYSIA

dalam forum ni.... hehehehehe...
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  jasnoraizan on Wed Nov 11, 2009 3:39 pm

apens7 wrote:welcome pendz....

kedatangan anda sgt dialu2kan.... boleh kasi meriah topik

BOLASEPAK MALAYSIA

dalam forum ni.... hehehehehe...

kwn sokong ..kita banyak kan topik bolasepak..hiaahahhhaaaa...
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  apens7 on Wed Nov 11, 2009 3:40 pm

Deto_8 wrote:disana kita di sini kita...pastu tak ingat lirik dah...

pendz...cuba klik kat link ni http://www.pahangcommunity.com/kedai-kopi-f5/salam-perkenalan-untuk-ahli-baru-t8-1095.htm#21460

disini kita, disana kita, di mana2 kita saudara...

hahaha, aku pun tau rangkap ni jerk... kene pendz bagi lirik ni...
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  strikerbuncit on Wed Nov 11, 2009 4:30 pm

deto,lock je topik ni..suh deme msuk ke topik yg sedia ada..-utk kbaikan jgka pnjg
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum